Evlendiğim icin cok pişmanım…

Evet zıtlaşma malesef hatta benm eşim cezalandrma yapıyor kendi kafasında. Zaten işten bi yere cıkmıyorm kendiside sagolsun bi yere götürmez. Haftasonları tek basıma annemlere gidiyorum. Geçen hafta kardesi estetik ameliyatı olacaktı eşime geçmiş olsun dememişim sucum bu oldugu icin annemlere gidemedim mesela. Tüm bunlar beni yıpratıyor.

Bana siz abartiyorsunuz gibi geldi. Anneci adam törpulenecek gibi bisey degildir normaldr. Bi kiyamet koparmanizla anneciliginden vazgectiyse adam o kadar da sizi sevmeyen aksi biri gibi olmayabilir. Ben bu konuda gercekten bosanmayi gerektiren umutsuz vaka degil de, siz cok pembe hayaller kurmus olağanüstü beklentilerle evlenmis de biraz hayal kirikligina ugrayinca her gununuz kavgaya dönmüş izlenimi aldim

Okuyorum yazdıklarınızı da benim eşim böyle davransa ben itaat etmezdim ya. Ne kavga ederim ne sözünü dinlerim. Yönetilmeye uygun bir yapım da yok zaten. Beni ruhen yıpratıyorsa sonunda da boşardım herhalde.

Bu evlilik degil ki, siz sadece ayni evde yasayan iki kisisiniz. Paylasim hic yok. Lutfen bu adamdan şu durumda iken cocuk yapma.
Evet ev sanki kendi evim degil de ögrenci evinde arkadasımla kalıyormusum gibi. İnanın eve bi eşya bile almak istemiyorum o kadar benimseyemedim

Olmazsa boşanırız diye evlenilir mi ya?
Olmayacağı belliymiş aslında.
Aşk yok, cinsellik yok, beraber zaman geçirme desen o da yok. Zaten evlilik yok ortada. Çocuk olmadan boşanın derim.
Evet bir de ten uyumu yok. Yani dokundugunda benim icimi titreten herhangi bişey hissetmiyorum dümdüz yaşıyoruz herşeyi

Bosanin bence görsün ceza nasıl verilir. Sonucta sıkıntılı kisi patronunuz falan olsa idare edin denir de evlilik bu ölene kadar idare mi edeceksiniz.

İkimizde calıstıgımız icin ev işlerini birlikte yapmamız gerekliydi. Kendisi evi süpüren taraf oldugu icin işini kolaylaştırdı simdi hiç bişey yapmıyor olan yine bana oldu

Evet bir de ten uyumu yok. Yani dokundugunda benim icimi titreten herhangi bişey hissetmiyorum dümdüz yaşıyoruz herşeyi
Ayyy bu, yüzde yüz boşanma sebebi bence. Hiç oluru yok yaaa.
Dokunmasa diye dua eder insan öyle bir durumda resmen.

Gercekten derler ya tek taraflı kurek çekmekle o sandal sadece etrafında dönüp durur,ilerlemek icin iki kisi gerek iki kisinin emegi gerek..Çift terapisi için sen randevu al,bir süre kendi haline bırak,anasını falan hiç duyma/dinleme,ve kendini kötüye de bir yandan hazırla ne olur ne olmaz ki insallah düzelirsiniz.Dedigim gibi eşin çaba vermezse sen bir yere kadar gidebilirsin.Evliligini kurtarmaya çalış tabi ama kendini yıpratma. Sonra kendinden zerre bulamazsın..
Zamana bırak umarım iyi olur

Cezalandırma evliliği bitiren birsey oda yatak ayırmak neden? Tamam kavga edin tartışın ama uzatmak manasız.

Bu adam yorar

Bunuda düşündüm acaba abartıyormuyum diye ama ben sevgiliyken nasıl bi yerde oturup bişeyler icip yada bi sinemaya gidebiliyorsak bunu evlenincede yapmak istedim. O zamanlar sehir dısına rahat gidemiyordk simdi gidip gezeriz istedgmz kadar ama adamda tık yok. Maddiyat desek ikimizde calısıyoruz böyle sorunumuz yok. ben arkadaslarımın evliliklerine bakıyorum etrafımdaki evliliklerde böyle degil. herkes tabiki mutlu olsada olmasada mutlu anını paylaşıyordur ama en azından insanlar en olmadı bi cicekle karsılanıyorlar. Bu zor veya pembe degildi. En basitinden bari arkadaslarımız onalrın eşleriyle oturalım istiyorum o istemiyor. Onlar gezerken biz evde pinekliyoruz 4 aydır. Dile getirdigimde ise ben icini okuyamam bana söyle diyor söylüyorum yine aynı

Teşekkür ederim, umarım

Ne yaparsan yap çok çok iyi korun..gerekirse beton döktürama sakın hamile kalma..sonrasında yılların "çocuğum babasız kalmasın diye katlandım" larla geçer

Ne yaparsan yap çok çok iyi korun..gerekirse beton döktürama sakın hamile kalma..sonrasında yılların "çocuğum babasız kalmasın diye katlandım" larla geçer

Ayy Allah korusun cocuga cocuk vermek olur ancakk hamile kalsam. gerçi zaten beton dökülmüş kadar oldu örümcek agları bagladı o kadar yok

Tüm bunlar boşanmak için haklı sebepler çünkü insanlar normalde bu sebepleri yıllar sonra anlıyorlar, çok geç dank ediyor kafaya. Siz sadece olmayacağını erken fark etmişsiniz. Yolunuz açık olsun mutsuz olduğunuz hiçbir şeye mecbur değilsiniz. Her şeyden önce sizin huzurunuz gelir unutmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…