boşanmadığınız için pişman olursunuz ancak. hayat geçiyor ...Pişman olmaktanda cok korkuyorum. Sevgi bitmiş zorlama bir ilişki ama ilerde keske dermiyim bilemiyorm
Evet zıtlaşma malesef hatta benm eşim cezalandrma yapıyor kendi kafasında. Zaten işten bi yere cıkmıyorm kendiside sagolsun bi yere götürmez. Haftasonları tek basıma annemlere gidiyorum. Geçen hafta kardesi estetik ameliyatı olacaktı eşime geçmiş olsun dememişim sucum bu oldugu icin annemlere gidemedim mesela. Tüm bunlar beni yıpratıyor.Bir şeyler yazmıştım.
Düzeltme:konular karıştı
Anlaşılmayı beklemeyin, anlatın. Küsmeyin iletişim kurun. Bence günümüzğn en büyük problemi bu, kendime de bir özeleştiri. Zıtlaşma bir evlilikte, ilişkide olmamalı. Erkek alttan alan taraf olmalı bence.
Ben uzun zamandır üyeyim ama ilk kez konu açıyorum form evlendiğine pişman olanlarla dolu oldugu icin benzetmiş olabilrmisiniz?Bu konuyu yakın zamanda açmıştın ve o zaman her şey söylenmişti zaten konu sahibi.
Okuyorum yazdıklarınızı da benim eşim böyle davransa ben itaat etmezdim ya. Ne kavga ederim ne sözünü dinlerim. Yönetilmeye uygun bir yapım da yok zaten. Beni ruhen yıpratıyorsa sonunda da boşardım herhalde.Evet bunu da denedim, hatta bazen haklı olsamda ben gittim nafile. Beni cezalandırma huyu var ben bundan nefret ediyorum. Bi plan yaparız ters düşen bişey oldu mu o plan iptal edilir sebep benim yanlıs bi hareket yapmam veya söylemem olur. O daima kendini haklı cıkaracak birşey bulur hep beni suclar. Bende buna tahammül edemiyorum.
Evet ev sanki kendi evim degil de ögrenci evinde arkadasımla kalıyormusum gibi. İnanın eve bi eşya bile almak istemiyorum o kadar benimseyemedimBu evlilik degil ki, siz sadece ayni evde yasayan iki kisisiniz. Paylasim hic yok. Lutfen bu adamdan şu durumda iken cocuk yapma.
Evet bir de ten uyumu yok. Yani dokundugunda benim icimi titreten herhangi bişey hissetmiyorum dümdüz yaşıyoruz herşeyiOlmazsa boşanırız diye evlenilir mi ya?
Olmayacağı belliymiş aslında.
Aşk yok, cinsellik yok, beraber zaman geçirme desen o da yok. Zaten evlilik yok ortada. Çocuk olmadan boşanın derim.
İkimizde calıstıgımız icin ev işlerini birlikte yapmamız gerekliydi. Kendisi evi süpüren taraf oldugu icin işini kolaylaştırdı simdi hiç bişey yapmıyor olan yine bana olduDüzelmesi için şey olması lazım, kocanızın kafasına saksı falan düşmesi.
Çünkü bu anlattıklarını adamın bizzat karakteri. Tek motivasyonu eve geldiğinde yemek hazır olsun, temizlik yapılsın. Süpürge almasından belli.
Boşanılır mı bu sebeplerden, pek tabi boşanılır.
Ayyy bu, yüzde yüz boşanma sebebi bence. Hiç oluru yok yaaa.Evet bir de ten uyumu yok. Yani dokundugunda benim icimi titreten herhangi bişey hissetmiyorum dümdüz yaşıyoruz herşeyi
Cezalandırma evliliği bitiren birsey oda yatak ayırmak neden? Tamam kavga edin tartışın ama uzatmak manasız.Arkadaslar iyi akşamlar herkese.. 3-4 aydır evliyim eşimle 1 1.5 yıl gibi kısacık bi sevgililikten sonra evlendik.aynı iş yerinde calısıyoruz ve orda tanıştık. Evlenmek icin acele eden taraf hep oydu. Ben daha erken desemde tripleriyle sözleriyle hep ben ikna edilen taraf oldum. O zamanlar gerçekten evlenilecek bir insan olarak görüyordum kendisini. Cünkü bir önceki ilişkim şiddet, zorbalık yüzünden baya beni yıpratmıstı. Bi nevi sıgınagım olmustu esim. Yeniden birine güvenmek, birini sevmek, sevildigini bilmek hissetmek benim unuttugum duygularımdı hepsini eşimde yaşadım tüm bu duygulara kapılıp aileme söyledm ve isteme vs hızlandırılmıs sekilde oldu herşey. Aslında nisanlılık evresinde esya konusunda bile o kadar tartısıp ters düştük o kadar cok kavga ettik ki strese dayanamadım vücudumda yaralar cıktı, kendimi hasta ettim. o zamanlar her olayda tartısıp bana “tamam ileride bakarız olmazsa bosanırız” bile dedi. Ben aptal gibi herşeyi kabul ettim. Sogumuştum eşimden, içimden olmasını istemiyordum ama bişeyler olmak zorundaymıs mecburmusum gibi ısrar ettim evlenme konsuunda. Ailemde bunu hissetmiş olacak ki kafana yatmadıysa olmuyorsa bırak dediler yine dinlemedim. Sonuç kendim ettim kendim buldumsimdi evliyiz ama 3 4 ayın 1.5 ayını zaten küs geçirmişizdir. Baslarda cok anneciydi evde olan biteni anlatır küstügünde annesigile giderdi en son kıyameti kopardım simdi anneciliği törpülenmş durumda yine küsüyo ama en fazla ya yatk ayırıyor yada oda değiştirip baska odada takılıyor barısana kadar. Hiç düzgün iletişimimiz yok, ortak paylaşımlarımız yok. aksamları işten gelince yemek hazırla sofra topla o elinde telefon bi kanepede ben birinde böyle geçti aylarımız. hic özel bir günde de yapmıyoruz bunları. Dogum günümde bile herşey o kadar sıradandı ki bir hediye ile ki o da süpürge kutladı, o gün evde olmamıza ragmen yine yemek temizlikle geçti günüm. Sagolsun hediyeyi düşünms ama o gün özel hissetmek istemiştim yemege gitmek aklına bile gelmiyor. Gidelim diye ben söyledigimde ise mırın kırın ediyor benimde hevesim kaçıyor. Cinsellik deseniz sayılı, terapiste gidelim diyorum arastırıyorum öylece kalıyor üzerine düşmüyor. Aileme giderken ben hep yalnız gidiyorum onlarda bişeyler hissediyorlar üzülüyorlar. Bosanmayı düşünüyorum tüm bu sebeplerden bosanılır mı hiç bilmiyorum. Cok mutsuzum, boşansak aynı iş yerinde nasıl olur boşanmasam nasıl başa cıkabilirim bu mutsuzlukla hiç bilmiyorum. Bu evlilik düzelir mi yoksa uğrasmadan bitirmelimiyim?
Bunuda düşündüm acaba abartıyormuyum diye ama ben sevgiliyken nasıl bi yerde oturup bişeyler icip yada bi sinemaya gidebiliyorsak bunu evlenincede yapmak istedim. O zamanlar sehir dısına rahat gidemiyordk simdi gidip gezeriz istedgmz kadar ama adamda tık yok. Maddiyat desek ikimizde calısıyoruz böyle sorunumuz yok. ben arkadaslarımın evliliklerine bakıyorum etrafımdaki evliliklerde böyle degil. herkes tabiki mutlu olsada olmasada mutlu anını paylaşıyordur ama en azından insanlar en olmadı bi cicekle karsılanıyorlar. Bu zor veya pembe degildi. En basitinden bari arkadaslarımız onalrın eşleriyle oturalım istiyorum o istemiyor. Onlar gezerken biz evde pinekliyoruz 4 aydır. Dile getirdigimde ise ben icini okuyamam bana söyle diyor söylüyorum yine aynıBana siz abartiyorsunuz gibi geldi. Anneci adam törpulenecek gibi bisey degildir normaldr. Bi kiyamet koparmanizla anneciliginden vazgectiyse adam o kadar da sizi sevmeyen aksi biri gibi olmayabilir. Ben bu konuda gercekten bosanmayi gerektiren umutsuz vaka degil de, siz cok pembe hayaller kurmus olağanüstü beklentilerle evlenmis de biraz hayal kirikligina ugrayinca her gununuz kavgaya dönmüş izlenimi aldim
Ayyy bu, yüzde yüz boşanma sebebi bence. Hiç oluru yok yaaa.
Dokunmasa diye dua eder insan öyle bir durumda resmen.
Teşekkür ederim, umarımGercekten derler ya tek taraflı kurek çekmekle o sandal sadece etrafında dönüp durur,ilerlemek icin iki kisi gerek iki kisinin emegi gerek..Çift terapisi için sen randevu al,bir süre kendi haline bırak,anasını falan hiç duyma/dinleme,ve kendini kötüye de bir yandan hazırla ne olur ne olmaz ki insallah düzelirsiniz.Dedigim gibi eşin çaba vermezse sen bir yere kadar gidebilirsin.Evliligini kurtarmaya çalış tabi ama kendini yıpratma. Sonra kendinden zerre bulamazsın..
Zamana bırak umarım iyi olur
Ve küstüğü sebepler o kadar anlamsız ki..Cezalandırma evliliği bitiren birsey oda yatak ayırmak neden? Tamam kavga edin tartışın ama uzatmak manasız.
Bu adam yorar
Ne yaparsan yap çok çok iyi korun..gerekirse beton döktürama sakın hamile kalma..sonrasında yılların "çocuğum babasız kalmasın diye katlandım" larla geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?