Evlendiğim icin cok pişmanım…

Evliliğinin ilk yılı çok yorucuydu. 2 buçuk sene sevgililik ve çok iyi anlasiyorduk.buna rağmen ev isleri, yemek , aile, alışkanlıklar falan derken tartışıyorduk .
Sonra o isteklerini soyluyor ben tamam diyordum. Sonra ben de söylemeliyim ki benim düşüncelerimi bilsin dedim . Başlarda tahmin etmesini bekliyordum triple
Ve orta yolu bulmaya başladık. Bazen ben bazen o odun verdi.
Bu arada eşinden bol bol yardım iste. Bir yerde dinlemiştim.
1 .ağlayana meme var. Yani sen söylemezsen yapmıyor yetiştirilis tarzı
2 . Erkeklerin hoşuna gidiyormuş. (Kavanozu açamıyorum. Yukarıdan alamıyorum gibi) Her şeyi kendin yapmaya çalışma.

Aile terapisti gitmeyi teklif edin. Çözüm bulamazsanız, sonuç belli. Evlilik böyle bir şey değil.

Benim kafama cinsellik takıldı. İlk günler de olmayacaksa ne zaman olacak? Siz biraz bu konunun üzerinde durun. Diğerleri zamanla toparlanabilir

Pişman olmaktanda cok korkuyorum. Sevgi bitmiş zorlama bir ilişki ama ilerde keske dermiyim bilemiyorm
Tek tavsiyem iyi korunun.
Sevgili olmak aynı evi paylaşmakla aynı olmuyor daha yenisiniz 1 sene deneyin derim ben ama esinizin küsmesi iyi bir durum değil tabiki.
Düzelme olmazsa o zaman kararınızı verirsiniz.

Esiniz terapiste gelmedigi sureve yapacak biseyiniz yok. Aranizi duzeltmeden sakin cocuk sahibi olmayin. Cocuk sahibi olmamak icin kafanizda bosanmanin geçiyor olmasi bile yeterli

Cicim ayı derler ama yalanmıs ilk zamanlar gerçekten cok zormuş. Ben yardım etmeye alıssın istiyorum bişeyler yaaprken yardım etmesini istiyorum ki evden aynı saatte cıkıp aynı saatte geliyoruz bu sefer bensiz bişey yapamıyorsun oluyor surat asıyor. kendim yaparken kalkıp yardım etmek binde bir aklına geliyor. Taleplerimi isteklerimi söyledigimde tamam diyor o konu öylece kalıyor. Terapist son carem sanırım o da olmazsa bitmesi en dogrusu olur

Ayy Allah korusun cocuga cocuk vermek olur ancakk hamile kalsam. gerçi zaten beton dökülmüş kadar oldu örümcek agları bagladı o kadar yok
Evlendiğimiz ilk yıl "evlilik resmen kadının kazıklandığı bir kurum" diye sokaklarda bağırasım vardı..kandırılmışdım..başka açıklaması yoktu bunun ! Ama cinsellik açısından hiç şikayetim olmadı çünkü biz birbirimizi tensel olarak çekiyorduk.Şimdi 15 sene sonunda hala " ben geçmişte en azından tek çocukluyken neden boşanmadım ki ?!" dediğim , ona gıcık olduğum anlar oluyor ..ama iki gülsün bir sırnaşsın gene yelkenleri suya indiririm çünkü eşimin ten kokusuna , nefesine kadar hala beğenirim .Şimdi sana soruyorum genç arkadaşım sen bu adamla niye evlisin ki?

Cicim ayı yalan değil de ,herkesin alışma durumu farklı. Mesela esin anne evinde, eve gelip aynı şeyleri yapıyordur. Ee evlendikten sonra da aynısını bekliyor muhtemelen. Bunları evlenmeden konuşmanız lazımdı aslında.
Ortak ev ortak iş yapılmalı. Yapılmiyorsa mecbur yardımcı gerek. Ben de olsam yapmam yani.
Umarım çözüm bulursunuz.

Benim kafama cinsellik takıldı. İlk günler de olmayacaksa ne zaman olacak? Siz biraz bu konunun üzerinde durun. Diğerleri zamanla toparlanabilir
Acıkcası evlenmeden önce bunu hep merak ederdim sordugum herkeste ilk zamanlar sık yapılan bişey oldugunu söylerdi. Ben ilk günden itibaren ki ilk gün müsait olmadıgım icin bikaç gün sonra oldu. Ondada ben söyledm ben söylemesem onun soracagı bile yoktu sonra öylece kapndı gitti. Tartısmalarımzda acaba bunun ekskliği yüüznden mi oluyor diye cok düşündüm. Sonra galiba ben cekici degilim diye kendimi sucladım. Sonuc olarak alıstım bu duruma ne ben ona dokunuyorum ne o bana bi
Yorumda da dedigim gibi sanırım ten uyumumuz yok.

Bu daha fena bir şey. Evlilikte cinsellik birbirinize olan baginizi güçlendiriyor. Kesinlikle ikinizin konusabilecegi uzman birisinden destek almalısınız.

Bence erkekler çok da ten uyumu düşünmez. Ve öylece kapanıp gidecek bşr konu değil bu. Yani belki de tüm sorunlar burdan kaynaklıdır. Acaba açık açık konuşsan mi? Hani sorunu varmış gibi değil de olması gerektiğini falan. Ya ilişki olmuyor diye adam hıncını bu şekilde alıyor ya da adam da sorun var böyle o konuyu kapatıyor. Ben öyle hissettim açıkçası

Çok haklısınız, biraz uyumumuz olsa belki tüm bu yaşadıklarımı göz ardı edebilrdim ama bizde hiç biri yok ölü bir evlilik

İlişki talep etse geri cevirsem bahane bulsam anlarım ama yanyana otururken bile bi temas bi öpück hiç biri yok. Dokunması bile. Anca ben istersem devamı geliyor onun talebiyle olmayınca bende kendimi kötü hissedip geri cektim

Evliliğin ilk yılı gerçekten çok zor
Bizde 3 yıldır beraberdik ama 3. Ay boşanasım çok vardı
Şuan 7. Yıllık evliyiz devamke
Zamana bırakın ve birbirinizi olduğunuz gibi kabul edin baktın olanla mutlu değilsin ozman zaten boşanırsın ‍♀İlk yıl biraz üstünlük mücadelesi ve alışma evresi ile geçiyor her şey batıyor ve rahatsız ediyor maalesef
Boşan diyeceğim bir seviye göremedim
Kendinizi doldurmayın beklentilerinizi belli edin erkekler biz söylemeden cidden anlamıyor
Açık iletişim kurun eşinizle

Bence geri çekme ki kendini bir sorun var mi yok mu anlarsın.
Artık iyice saçmalamaya başladı bu erkekler vallahi. Birkaç ayda bu hale gelecekse ne diye evleniyorlar otursunlar analarıyla amannn

Cocuk sahibi olmadan kaç kaç kaç !

Bosanmayı neredeyse her gün her an düşünüyorum
Evliligin ilk senesinde biraz problem olabiliyor, adapte olamiyorsun yeni ev, duzen, surekli beraber olma vs. Ancak iliski sıklığı, sarilma, opme zirvede oluyor. Yerinizde olsam esimle biraz daha konusurdum. ona terapiye ikna olmasi icin zaman verirdim. Sizin tek tarafli yapabileceginiz birsey yok, onunda katılımı gerekiyor. Eger hala terapi istemiyorsa en azindan iciniz rahat sekilde bosanabilirsiniz

7 yıl maşallah Allah daim etsin sizinde cinsel açıdan bir sorununuz var mıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…