Evlemmek uzereyken konustugum bir konu yizunden duşunecegini soyledi..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen benim çocuklarıma ana olmazsın ne demekmiş? Kendisine eş mi arıyor çocuklarına ana mi? Elbette çocuklarına ana olamazsınız onların bir anneleri var zaten. Kesinlikle doğru hissetmissiniz, sizinle girdiği yol duygusallıktan daha çok mantığıyla girdiği bir yol bence. Maddi açıdan kendini rahatlatacak, çocuklarına da analık yapacak birini arıyor, hayat arkadaşı değil. Telefonu bir kere bile ilk çalmada açmaması bile sizi ne kadar önemsediğini gösteriyor aslında..

Yani değil mi..Ben sana es olacam anne ne alaka.Abla olurum.Iyi davranirim.Yemek temizliklerini hallederim.Daha napayim..Bu bile yeterince bir yuk ben çalışırken.. Ne bekliyorki..Çocuklu olduğumu biliyorsun diyor.E biliyorum oyle kabul ettim ;bu konu haricinde ne demisim.Simdiden gardını almışsın dedim...
Kendi cocugun olsa boyle demezsin diyor.Derdim dedim.Gercekten de kendi cocugum icin de gereksiz gorurdum.Ama baskasinin cocuguna niye para dokeyim gercekten diyemedim ama..

Nerdeyse bir yildir teli bir kerede açmadı.(sordum ailesine de bir kerede acmazmis)Zaten sık aramam.Yazisiriz daha cok
Ve onun yazmasını beklerim genellikle.Bir hafta dolunca veya geçince de görüşme isterim .Hiç o istemedi nerdeyse i.Soyledigimde de sen fırsat birakmiyorsunki.E yüreğim mi curusun beklerken sınır olmamak için diyorsun.Ve bunu da başıma kaktı.Sik görüşmek istiyormusum.Niye ilgisizsin deyip sinirleniyor kavga çıkarıyormuşum.(arada yani sürekli değil sabir taşı da degilim)

Son düzenleme:
Şu uzuuun yazıdan tek anladığım adam seni yiyior maddi olarak evleneceği falan yok

Şu uzuuun yazıdan tek anladığım adam seni yiyior maddi olarak evleneceği falan yok
Yok evlenecekti.Arabayi satti evlenebilmek icin.Esya baktik çok kez alacağımız gün ben kaba özensiz davranışları yüzünden ertelemiştim.Sonra da ona bu konuyu açtım evlenmeden halledelim dedim.O da böyle ayrılık konusu yaptı..

Yani açıkçası aşırı absürt bir tarzı var adamın. Çocuklar sizin değil onun çocukları. Çocuklar yurtdışında okuyacak diye ne alaka emekliliğinizi erteleyeceksiniz? Çocukların annesi tam olarak ne yapıyor mesela yurtdışında okumaları için? Ayrıca sizden önce yaptığı borçlar sizi ilgilendirmez. Size güvenip çocuğunu yurtdışına göndermeye çalışmak nedir?

Sizden maddi konularda istediği gibi istifade edemeyeceğini anlayınca geri basmış resmen. Tamamen hayatını daha rahat yaşamaya odaklanmış bence. Sizinle değil de kazandığınız parayla evlenmek istiyor gibi geldi bana. Ve tavrınızı da gayet ılımlı buldum. Siz orta yolu bulmaya çalıştıkça o kaçmış. Ya benim dediğim olur ya hiç diyor yani.

Adam sizle çalışıyorsunuz diye masraflarını bölüşmek için evleniyor ,siz primi doldurunca emekli olucam diyorsunuz,o zaman çocukları yurtdışında okutamaz ki ,sizinle niye evlensin??

Umarım bir gün gerçekten sevilir ve değer görürsünüz ancak o zaman bu yaşadığınız şeyin ne kadar menfaat barındırdığını görürsünüz. tulipa

Aynen cok iyi tahlil etmissin
Aynı benim duygularım hissettiklerim bu tamamen.Ve zamanında bu adam sevmiş gerçekten.Ve terkedilmiş defalarca. Sosyal medyasından bile belli.Bana niye böyle yaptı..
Anneleri şehir dışında özel kurumda sanırım düşük maaşla çalışıyor.Yani annesinden de yardım alsın bence.Belki kendine anca yetıyordur bilemiyorum.Ama ben araba ev alacam daha ne bekleniyor benden.Onlari beraber Kullanacaz.Senin benim yapmayacam ölünce çocuklarına da kalacak.Bunlari da dedim.Daha ne bekliyor da benden bu adamın gönlünü alamadım düşünüyor hala...

aklın yolu bir ablacım.
sevip tekme yemeye alışmış birini sevilmeye alıştımak çok zor. bizde bir atasözü vardır "yüz verdik ayıya, geldi ..... halıya" diye. tam da bu durum için. anlıyorum siz seviyor ve birlikte devam etmek istiyorsunuz ama onun derdi sizinle bir hayat değil sizin ona sağlayabileceklerinizle bir hayat. çocukça oyunlar yapmayacak kadar olgunsunuz ama sadece bir deneyin "herşey kabul ben hata yaptım nasıl diyorsan öyle olsun" demeyi. ertesi gün nikah masasında bulursunuz kendinizi...

ben olsam verdiğim parayı geri almanın yolunu arardım adamın gönlünü almanın değil.

Ah ah bu adam zamanında çok sevmiş acı çekmiş.Ben neleri atlattım bunu da atlatırım diyor.
Bana niye böyle yaptı kendini terkedip başkasıyla evlenenleri ardından bile severken..Geçmiş tarihin birinde demis sosyal medyada ; ' birinin hesabini stalklamis belli "başkasının omzuna yaslanmışsın daha dun kollarındaydın ""vs.Disariya da acik.Daha geçene kadar ayrılık şarkıları paylaşıyordu olumsuz yorum yapınca kesti.simdi onun da hıncını çıkarıyor başıma kakıyor.Dedim seni terkedenler gibi bile sevmedin beni.Ben sevgimi göstermiyorum diye sevmiyorum değil dedi..Sanki aşka tövbe etmis...Hiç mi sevmedin ya maddiyatı geride bırakacak kadar...Ayrılık meselesi yapmayacak kadar..Sadakatim bile yetmedi mi beni sevmek için. O terkedenlerden değerli görmek için.. .Ama ona göre sevgi maddiyatimi ona sunmam şuan.. Vermeden almak istiyor..

Son düzenleme:
Bu yoruma +1 diyerek katılmak istiyorum

Gerçekten çok rahatsız edici bu tarz konuşması, kankisinin karısı nişanlıyken maaş kartını vermiş diyerek size imada bulunuyor. Kadınlardan maddi birşeyler bekleyen erkeklerin o kadınlara değer vermeyeceğini düşünüyorum. Yaşınızın hiçbir önemi yok, dışarıda pek çok düzgün erkek var bu tarz maddi konulara girmeyecek. Kendi değerinizin farkına varın ve size kendinizi değerli hissettiren insanlara doğru yönelin lütfen :)

Yumurta dondurma yapacam kızlar.. Evliliğe harcayacağım parayı oraya harcayacam..Ah çocuk sahibi olmak meselesi de vardı sevdiğim adamdan tabi.. Çeyiz düzmeye de başlamıştım onları evli arkadaşıma artık..

Var mı?Sanki yok gibi geliyor.Olsa da beni bulmuyor..Bunla olmazsa bu iş yatar.Yasim kaç olmuş.Buldum ettim diyene kadar menapoza girerim

Var mı?Sanki yok gibi geliyor.Olsa da beni bulmuyor..Bunla olmazsa bu iş yatar.Yasim kaç olmuş.Buldum ettim diyene kadar menapoza girerim
Öncelikle şu düşünceden bir çıkın lütfen yalvarıyorum artık size .
Şu yazdıklarınızı dısarıdan bir göz olarak okuyun ,siz bu kadar aciz misiniz ?bu kadar mı kendinizi değersiz görüyorsunuz ,bu davranışları mı kendinize layık görüyorsunuz ?
Adam resmen sizi ATM gibi kullanacak ,çocuklarını istediği yerde okutabilit ama parası varsa .bu adamın parası yok üzerine kredi borcu var .siz çalışmazsanız sizi istemiyor .bunu daha ne yaparsa idrak edeceksiniz ?
Tüm bunlara rağmen bir de kalkıp adamın evine gidiyorsunuz .bende gurur yok biraz daha ez demek için herhalde .
Biraz ağır yazmış olabilirim ama sizin bir güzel silkelenmeye ihtiyacınız var ,aklınızı başınıza alın ve şu adamı yolda görseniz yolunuzu değiştirin .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…