Evlemmek uzereyken konustugum bir konu yizunden duşunecegini soyledi..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay koskoca adam hayal mi kuruyo borcu var oglunu yurtdisina okumaya gonderecek farkindamisin iki koltuk bi yatak odasini alamayan adam sizden borc isteyen siz cegregini geri isteyince bozulan karakteri oturmamis bi adamla neden evlenmek icin ugrasiyosunuz yolverin gitsin verdiginiz parayida geri isteyin sizi banka gibi gormus farkina varin ayrilma bahaneside senin paran benim meselesi yaptin der seni maddi olarak.kullanamadim diyemez basiniza dertmi ariyosunuz bosverin evlilik sart degil ya olacaksa kiymetinizi bilen hayati yasamayi bilen biriyle evlenin

Bu ne ben mi yanlış anlıyorum maaş kartı vermek ne demek şuan
Umarım yanlış anladım
Doğru anladıysam acilen psikolojik destek alın
Yok ben vermedim Kankisinin karısı nisamliyken vermis.Onu söylemişti biriki kez.Ben bir miktar borç vermistim.Onu dedim.Ve kadın aldatildi biliyorum.

Sadece 1 yıl olmuş ilişki ama bana sanki 10 yıllıkmış gibi geldi. Neden böyle düşündüm onu da bilmiyorum.

Ya bir de kk üyelerinin çoğunda bu var, her şeye özür diliyorsunuz. Adam ( demeye bin sahit) sayıyor, sövüyor, dövüyor, acaba bende mi hata var diye soruyorsunuz ya ayar oluyorum. Sözün kısası bu kadar okuzluge rağmen özür dilemenizi de doğru bulmuyorum. Sen anne olmaya layık değilsin diyen adama güle güle derdim ben.

Işte o herseyde destek istiyor Bence.Bunun lafını etmemi çok kötü karşıladı
Ama bana hissettirdi cok sey beklediğini.Ben maddi konuda stres oldum.Zamanla olan şeyler bunlar.Gözümü evlenmeden nedne korkutuyor emin olmak istiyorki.
Zaten okul konusunda hızla hatamı anladım.Kendi çocuklarını okutsun ben evi alırım diye düşündüm.Yine de adam kuslugu kaldırmadı..Hatta bir kez daha lafi gectiginde onceden" nezman dusunuyorsun diye sorunca iki yıl demişti iyi borcun biter ozamana dedim Aman sen destek olma dedi.Ben de napim zor kazanıyorum demistim.Ozaman da üçte bir ödersin evde evi kendi ustune alirsin olum var ayrilik var tabi diye tavirli seyler soylemisti.Gonlunu almıştım ama bu tutumu hoşuma gitmemişti.Ve hepsini konusamamistim.Ondan bir daha sormak istedim.

Ailem istemiyor.Benim sevgim olduğu için evlenecegim dedim.
Bu kadar nazlı adamla evlenmeyin. Belli ki maddi desteğiniz de onun için ön planda. Evlenince iyice burnu havada olur. Yapmayın bunu kendinize.

Evlilik sonrasını konuştum gerci.Cunku bukonulara sıcak bakmadığını hissetmiştim.Hamileligin son üç ayında ücretsiz izin alayim dedim yok kilo alırsın dedi.Pirim dolmaya 7 yıl var.53yasina kadar çalış demişti.Yani yurtdışı okul yüzünden o yasa kadar çalışmam bekleniliyor.Olmadi ev kredisini bitirir emekli olurum demistim o da on yılı bulur demistim.Zaten ev benim maaşla olacak o çocuklarını okutacak.Ev için senin benim yapmayacağım. BIZ ölünce ev çocuklarına kalacak.Daha napayım dedim.Ama adam hızlı bir dönüş sağlamadı.Beni surunduruyor şuan.. Ben de stres oldum gerilimli mesajlarla bitirdi...
25 yıllık kocamla bu kadar hesap,
kitap yapmıyoruz biz.
Bizim de lise sonda bir oğlumuz var.
O da kendince,
yurtdışında okuma hayalleri kuruyor.
Bu yaz afilli bir motor istiyor.
Bunları bile ince ince konuşup,
hesap yapmıyoruz.

Bu nasıl bir ilişki?Hiç anlamadım.
Bir de bu adam nesli tükenmekte olan,
özel bir erkek cinsi mi?

Benden daha iyisini mi bulacağını sanıyorsun demistim o görüşmede.Evlenmem bundan sonra kadınlar ilişkim yatak ilişkisi olur demişti.

Benden daha iyisini mi bulacağını sanıyorsun demistim o görüşmede.Evlenmem bundan sonra kadınlar ilişkim yatak ilişkisi olur demişti.

Benden daha iyisini mi bulacağını sanıyorsun demistim o görüşmede.Evlenmem bundan sonra kadınlara ilişkim yatak ilişkisi olur demişti.Bir içim çiz ettiydi.

Benden daha iyisini mi bulacağını sanıyorsun demistim o görüşmede.Evlenmem bundan sonra kadınlara ilişkim yatak ilişkisi olur demişti.Bir içim çiz ettiydi.

Bir de ilgisizliğinin nedeni benim onu cekemememmis çok sitem ediyormuşum ilgisizliği için.Arada olmuştu tartışmalarımiz herzaman değil tabi.Buna da kırıldım.

Son düzenleme:
Ya kızlar sitede yavaşlık var yaa kaç kez gitmiş msj düzenleme vakti de geçmiş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X