Evlemmek uzereyken konustugum bir konu yizunden duşunecegini soyledi..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Var mı?Sanki yok gibi geliyor.Olsa da beni bulmuyor..Bunla olmazsa bu iş yatar.Yasim kaç olmuş.Buldum ettim diyene kadar menapoza girerim
O sizi bulmuyorsa siz onu bulursunuz. Erkek olan bir arkadaşım "iş arar gibi aramak lazım" demişti. Siz de ararsınız, farklı ortamlara girmeye odaklanırsınız, daha sosyal olursunuz böylece pek çok insan tanıma imkanı bulur hem de kendinizi geliştirisiniz. İşten hemen eve gelmeyin mesela dışarıda bir kahve için, yada hafta sonu eve kapanmayın, kitabınızı alın bir kafede okuyun. O kadar çok insan var ki inanamazsınız, elbet sizi hakedecek birileri olacaktır. Bir kere siz ilgi istiyorsunuz ve ondan bu ilgiyi göremeyeceksiniz. Maddi manevi bütün kaynaklarınızı bu adama harcamaya değer mi allah aşkına :)

Ben yillardir bir cok kez sizin yazdiklariniza denk gelirim .hic sizin konulariniza cvp yazmadim sanirim ama bunu artik kendinize yapmayin.siz boyle karsinizdakileri ustelediginiz icin bu duruma dusuyorsunuz.
Karsinizdakinin algisi ben ne yaparsam yaparim bana katlanir nasil olsa oluyor.

cocuk evet guzel birsey.ama bu adam sizden cocuk bile yapmazdi
Sadece kendi cocuklarinin gecimini sizin ustunuzde saglardi

Normalde hep sert konuşurum böyle konularda. Ama o kadar iyi niyetlisiniz ki bana bile geçti yazdıklarınızdan kalbim yumuşadı. Bu adamdan olmaz inanın. Yaşınız benden çokca büyük ama bi kez de ben diyeyim sevgi dilendiğiniz kimse sizi sevmez. Ben neden değerli değilim beni neden sevmedi sorularınızın cevabı kırılmayın ama yazdıklarınızda. Kendinizi o kadar değersizleştirmişsiniz ki adam tenezzül bile etmemiş size değer göstermeye. Allahın sevgili kulusunuz ki evlenmeden yan çizen o olmuş ki bu tamamen sizi yola getirmek için. Umarım o yola gelmez kendinize yeni bi yol çizersiniz. Korkunuzu anlayabiliyorum ama artık sizin yaşınızda çok daha büyük kadınlar bile anne olabiliyorlar. Anne olma istediğiniz çocuğunuza kötü bir baba vermenize sebep olmasın.

Umarım en kısa sürede kıymetinizi bilen biriyle karşılaşır anne olursunuz sizin için dua edeceğim. Ama lütfen bu adamdan kurtulun.

İlk defa bu tarz bi konuya yorum yapma ihtiyacı hissettim.Adam seni maddi destekçi olarak görüyorum maaş kartını bana ver gerisine karışma diyor resmen.Bu adamdan mi menopoza girmeden çocuk yapacaksınız.Allah aşkına yazdıklarınızı tekrar bi okuyun.Okurken benim içim şişti.Ikinci baharınızı geçirebileceğiniz beraber gezip tozabileceginiz Allah nasip ederse evlat sahibi olmak isteyeceğiniz adam yüzde 100 bu adam değil.Elle tutulur hiçbir yani yok.Çocuklarina bakıcı kendine maddi destekçi istiyor bir hayat arkadaşı değil kesinlikle.Allah size bunu apaçık göstermiş.Uzak durun evliliğin e sini düşünmeyin.Allah yüreği güzel sizi sevecek kıymet bilecek bi adam cikarsin karşınıza.

İnşallah adam sizi terk eder. Yoksa siz kendinizi bile bile yakacaksınız. Bir gözünüzü açsanız mı acaba? Bu adam sizi maddi anlamda kullanıyor ve hiç değer vermiyor. Bütün bunlara rağmen hala siz onun peşinden koşuyor ya beni terk ederse diye korkuyorsunuz. Tamam anlıyorum, siz de evlenmek istiyorsunuz ama bu adamla mı gerçekten? Evli olmak mutsuz olmaktan daha mı önemli. Elbet karşınıza size gerçekten değer veren biri çıkacaktır. Çıkmazsa da her türlü yalnızlık böyle bir adamla ömür çürütmekten iyidir.

Eski konularınıza baktım, her defasında "bu adam sizi sevmiyor" demişler. Neden buna inanmak istemediğinizi merak ettim. Sevdiğini düşündürtecek tek bir davranışı yok çünkü.
Adam "seni çok mutlu edeceğim" diyerek rol yapma gereği bile duymuyor, siz ısrarla olmayacak bir şeyi oldurma peşindesiniz. Mutsuz olmak için canla başla çabalıyorsunuz.

Kusura bakmayın ama hiç özsaygınız yok. Evlenmek bu kadar mı önemli?
Yapmayın lütfen, çok pişman olursunuz.

Var mı?Sanki yok gibi geliyor.Olsa da beni bulmuyor..Bunla olmazsa bu iş yatar.Yasim kaç olmuş.Buldum ettim diyene kadar menapoza girerim
Sizinle aynı yaşlardayız, aynı durumdayız, yıllar önce boşandım çocuğum da yok, çevremde düzgün iyi erkek yok veya beni bulmuyor ama inanın böyle bir adam olacağına hiç olmasın daha iyi, tek başına ölürüm böyle beni maddi manevi sömürecek bir adamla olmam asla.

Bacım bu adam seni bence kullanıyor. Yani söylediklerine bakılırsa senin bunca fedakarlığın ve ılımlı olman karşısında kaçmaya yer arıyor. Sen ona çok mu aşıksınki zaafından yararlanmaya çalışıyor?
Ben hiç ışık göremedim iyi düşün evlilik çok ciddidir siz şimdiden çıkmaz sokaklara girmişsiniz bile , ya evlenseniz nolacak?
Allah sonunu hayır etsin.

Gözünüzü seveyim evlenip ateşe atmayın kendini bi halt sanan erkeklerinin egosunu yükseltmeyin emin olun evlenirseniz çok pişman olursunuz

Adam mantık evliliği düşünüyor.işine gelmemişsiniz. Masrafları çoğalmış kendine bakacak birini arıyor. Kendi bakacagı birini istemiyor.

Siz de biraz mantıklı düşünüp, kendinizi çekin. Haklıyken gururunuzu ayaklar altına alıyorsunuz, demez böylesine.

Bu adamın iyi bir özelliği var mı? Sevgisini belli etmez, ilgi göstermez, çok buluşmak istemez, telefona cevap vermez, para ister, maaş kartı ister, emekli olmayın ister... Bu özelliklerini görmezden gelmenizi sağlayacak çok iyi yanları mı var bu adamın? Evlenmek, yuva kurmak, çocuk sahibi olmak istiyorsunuz sizi anlıyorum ama bu adamla olmaz. Gerçekten çok mutsuz olacaksınız yapmayın bunu kendinize.

Ablacım herşey çok açık ve net sadece kullanıyor sizi.sizden gelecekte beklediği tek şey para belki arada bir de cinsellik olur.lütfen ama lütfen kendinize yaptırtmayın bunu.ne güzel kendi kendinize yetebilecek durumdasınız(maddi açıdan) ne gerek var ki böyle maceralara

Şu okuduklarıma inanamıyorum.Siz aklınızı mı kaçırdınız? Adam kendini bir şey sanıyor, neymiş bundan sonraki ilişkileri yatak ilişkisi olurmuş.Sanki onunla yatak ilişkisi kurmak için sıraya giriyor kadınlar.Siz adamın bir taraflarını fazlaca kaldırmışsınız.Kendini bulunmaz hint kumaşı,cool, yalnız adam filan sanıyor.

Akıl var mantık var, çocuklarını yurt dışında okutacak maddi gücü neden siz sağlayacaksınız? Kocaman çocuklara neden analık yapasınız ki zaten anneleri varmış.Anneleri tam olarak çocukların dışarıda okuması konusunun neresinde? Size mi güvenip çocuk yapmışlar ki sizin finanse etmenizi bekliyorlar.

Nazlı kadın rolünü ilişkide sizin sayenizde adam üstlenmiş.Evliliğe ikna etmeye çalışıyorsunuz o da sonuna kadar zorluyor olayı.Pardon da bu adam sizden çocuk filan yapmaz evlenince.Evlendiğinizle ve onun çocuklarına çalışıp maddi destek sağladığınızla kalırsınız.Benim çocuklarım okuyor, sen yeni çocuk peşindesin, senden ana olmaz deyip triplenecek bir adam bu.Size yalvarasım geldi, lütfen rica ediyorum bu adama haddini bildirin, lütfen enayisi olmayın bu vatandaşın.

Adam premses sanırım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…