Yok ben vermedim Kankisinin karısı nisamliyken vermis.Onu söylemişti biriki kez.Ben bir miktar borç vermistim.Onu dedim.Ve kadın aldatildi biliyorum.Bu ne ben mi yanlış anlıyorum maaş kartı vermek ne demek şuan
Umarım yanlış anladım
Doğru anladıysam acilen psikolojik destek alın
Bu kadar nazlı adamla evlenmeyin. Belli ki maddi desteğiniz de onun için ön planda. Evlenince iyice burnu havada olur. Yapmayın bunu kendinize.Işte o herseyde destek istiyor Bence.Bunun lafını etmemi çok kötü karşıladı
Ama bana hissettirdi cok sey beklediğini.Ben maddi konuda stres oldum.Zamanla olan şeyler bunlar.Gözümü evlenmeden nedne korkutuyor emin olmak istiyorki.
Zaten okul konusunda hızla hatamı anladım.Kendi çocuklarını okutsun ben evi alırım diye düşündüm.Yine de adam kuslugu kaldırmadı..Hatta bir kez daha lafi gectiginde onceden" nezman dusunuyorsun diye sorunca iki yıl demişti iyi borcun biter ozamana dedim Aman sen destek olma dedi.Ben de napim zor kazanıyorum demistim.Ozaman da üçte bir ödersin evde evi kendi ustune alirsin olum var ayrilik var tabi diye tavirli seyler soylemisti.Gonlunu almıştım ama bu tutumu hoşuma gitmemişti.Ve hepsini konusamamistim.Ondan bir daha sormak istedim.
Ailem istemiyor.Benim sevgim olduğu için evlenecegim dedim.
25 yıllık kocamla bu kadar hesap,Evlilik sonrasını konuştum gerci.Cunku bukonulara sıcak bakmadığını hissetmiştim.Hamileligin son üç ayında ücretsiz izin alayim dedim yok kilo alırsın dedi.Pirim dolmaya 7 yıl var.53yasina kadar çalış demişti.Yani yurtdışı okul yüzünden o yasa kadar çalışmam bekleniliyor.Olmadi ev kredisini bitirir emekli olurum demistim o da on yılı bulur demistim.Zaten ev benim maaşla olacak o çocuklarını okutacak.Ev için senin benim yapmayacağım. BIZ ölünce ev çocuklarına kalacak.Daha napayım dedim.Ama adam hızlı bir dönüş sağlamadı.Beni surunduruyor şuan.. Ben de stres oldum gerilimli mesajlarla bitirdi...
Şuan yalnız olman bu adamla evlenmekten bin kat daha iyidir .Yani ..Böyle düşünmüyor işte.. Hemen güceniyor.. Ben olsam beklemem nebilim..Bunu ayrılık meselesi haline getirdi..