Evlemmek uzereyken konustugum bir konu yizunden duşunecegini soyledi..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Keşke nikah memurunu gizlice ayarlayıp evine baskın yapsaydınız da yıldırım nikahı ile evlenseydiniz. Ger satırınızda belamla evlenmek istiyorum mesajı vermişsiniz resmen. Neden bu kadar kör oldunuz
Yalnızlık korkusu bidaha birini bulamam endişesi zamanında bende aynı korkuyla evlenmek istedim boynuzu yiyince kendime geldim

Evlilik sonrasını konuştum gerci.Cunku bukonulara sıcak bakmadığını hissetmiştim.Hamileligin son üç ayında ücretsiz izin alayim dedim yok kilo alırsın dedi.Pirim dolmaya 7 yıl var.53yasina kadar çalış demişti.Yani yurtdışı okul yüzünden o yasa kadar çalışmam bekleniliyor.Olmadi ev kredisini bitirir emekli olurum demistim o da on yılı bulur demistim.Zaten ev benim maaşla olacak o çocuklarını okutacak.Ev için senin benim yapmayacağım. BIZ ölünce ev çocuklarına kalacak.Daha napayım dedim.Ama adam hızlı bir dönüş sağlamadı.Beni surunduruyor şuan.. Ben de stres oldum gerilimli mesajlarla bitirdi...

Bu iş olmaz, olursada sizde ne heves kalir ne birsey. Hem daha evli degilsiniz.birsey degilsiniz, şu adamlara nicin para veriyorsunuz. Verdiginiz parayi istediginiz icinde kusurlu olluyorsunuz.
Sonradan istemedim bile verirken bunu geri verirsin demisim..Kankisini karısı nisamliyken maaş kartımı vermis onu söylemişti bir ara.Yine söyledi.Ben de verdim dedim.Ama geri istedin dedi.Iliskinin başındaydı şuan evlenecez beklemiyorum zaten dedim..

Bu adamla evlenip çoluk çocuğunu okutacağına git sevabına bi öğrenci okut abla ya. Hiç değilse kıymetin bilinir. Valla seçeneğin buysa ömür boyu evlenme. Gez toz boşver ne güzel paran da var işin de. Bir de düşünecekmiş hasbam, bulmuş senin gibi naif kadını. :)

Kızı babaannesinde ne demek pardon? Oğlunu almış yanına da kız çocuğu fazla mı gelmiş? Kendinizi yakmak istemiyorsanız uzak durun derim sevinin hatta bu iş olmadığı için

Yılmadım hepsini okudum.
Sizin çocuğunuz yok ve adamın 2 çocuğu var.
Adam zaten sizi istemiyor o kadar açık ki.
Yani niye bu kadar peşinden koşuyorsunuz bulunmaz Hint kumaşı falan mı?
Dertsiz başınıza dert arıyorsunuz resmen.

Bu ne ben mi yanlış anlıyorum maaş kartı vermek ne demek şuan
Umarım yanlış anladım
Doğru anladıysam acilen psikolojik destek alın

Ay kizlar ben atlatirrsam sizin sayenizde atlatırım.Yoksa haftaya kapısına gitmem an meselesi.Lutfen beni bırakmayın.Bol yorum çok işime yarayacak.
Neden sürekli evine gidiyorsunuz ,ben bu kısmı anlamadım .
Farkında değilsiniz ama adam sizi banka olarak görüyor ,hesaplıyor .Öocugunun eğitimi konusunda söz söylemeye hakkınız yok ama o da birşeyi yapmak istiyorsa size değil kendine güvenerek yapmalı .

Evlenipte boyle adamlarla uğraşacağıma bekar bir şekilde ailemle otururum daha iyi yalnız mi kalıcam sanki olunce yanımda birinimi götürcem bence sizde daha fazla katlanmayın buna adam size sırtını yaslamış belli ki

Işte o herseyde destek istiyor Bence.Bunun lafını etmemi çok kötü karşıladı
Ama bana hissettirdi cok sey beklediğini.Ben maddi konuda stres oldum.Zamanla olan şeyler bunlar.Gözümü evlenmeden nedne korkutuyor emin olmak istiyorki.
Zaten okul konusunda hızla hatamı anladım.Kendi çocuklarını okutsun ben evi alırım diye düşündüm.Yine de adam kuslugu kaldırmadı..Hatta bir kez daha lafi gectiginde onceden" nezman dusunuyorsun diye sorunca iki yıl demişti iyi borcun biter ozamana dedim Aman sen destek olma dedi.Ben de napim zor kazanıyorum demistim.Ozaman da üçte bir ödersin evde evi kendi ustune alirsin olum var ayrilik var tabi diye tavirli seyler soylemisti.Gonlunu almıştım ama bu tutumu hoşuma gitmemişti.Ve hepsini konusamamistim.Ondan bir daha sormak istedim.
Ailem istemiyor.Benim sevgim olduğu için evlenecegim dedim.

Son düzenleme:
Evlilikten sonrasını konusmustuk.Gerci ev kredisi bitene kadar bir on yıl geçer zaten emeklilik için demistim.Ama hiç erken emekli olmamı istemedi.

Sizi tamamen maddiyat icin kullanmis. Sevmedigi cok net belli. Uzgunum ama sizi evlensenizde kullanacak

Adam sizin zaafinizin farkinda, nazla niyazla her istedigini yaptirmaya calisiyor. 7bin para almis sizden, birazini geri istediniz diye surat yapiyor.
Boyle her sorunda ayrilalim, dusunecegim diyerek sizin uzerinizde baski yaratiyor. Allah askina ondan once siz bitirin de kurtulun su kangrenden

Yani ..Böyle düşünmüyor işte.. Hemen güceniyor.. Ben olsam beklemem nebilim..Bunu ayrılık meselesi haline getirdi..

Bu adam seni sadece para olarak görüyor.ama emin ol ona servet de versen seni sevmiyecek sevmediği içinde sana hiç bir zaman değer vermeyecek.

tulipa siz daha önce evlilik yaptınız mo, çocuğunuz var mı?
Yaptim 10 yıldır yalnizim.Cocugum yok benim.O da on yıldır yalnız.Uc tane aşk yaşamış benden once.Cok sevmis hem iş arkadaşlarından hem kendi ifadesinden ve sosyal medyasından anladım.. .Ama onlara da ilgisizmis.Facede ayrilik temali sarkilari cok paylasirdi.Hatta bunu hos gormedigimi bile basima kakti suan..
Ben de iki aşk yaşadım bundan once.

Kızı babaannesinde ne demek pardon? Oğlunu almış yanına da kız çocuğu fazla mı gelmiş? Kendinizi yakmak istemiyorsanız uzak durun derim sevinin hatta bu iş olmadığı için
Kızı babaannesine yoldaş oluyormuş yakınlar haftasonu geliyor.Kendi yanında da Kız kardeşi işlerini yapiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…