Evlemmek uzereyken konustugum bir konu yizunden duşunecegini soyledi..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Keşke nikah memurunu gizlice ayarlayıp evine baskın yapsaydınız da yıldırım nikahı ile evlenseydiniz. Ger satırınızda belamla evlenmek istiyorum mesajı vermişsiniz resmen. Neden bu kadar kör oldunuz
Yalnızlık korkusu bidaha birini bulamam endişesi zamanında bende aynı korkuyla evlenmek istedim boynuzu yiyince kendime geldim

Adamın borcları varken cocugu yurtdısına göndermeyi dusunuyosa hayhay. Ama sizin emeklilik gibi sahsi seylerinize de karısamaz hele ki evlenmeden hic karısamaz. Ölene kadar calıscak mısınız pasamızın rahatı icin.. bence bosverin beklemeyin siz bitirin , bu ne ego
Evlilik sonrasını konuştum gerci.Cunku bukonulara sıcak bakmadığını hissetmiştim.Hamileligin son üç ayında ücretsiz izin alayim dedim yok kilo alırsın dedi.Pirim dolmaya 7 yıl var.53yasina kadar çalış demişti.Yani yurtdışı okul yüzünden o yasa kadar çalışmam bekleniliyor.Olmadi ev kredisini bitirir emekli olurum demistim o da on yılı bulur demistim.Zaten ev benim maaşla olacak o çocuklarını okutacak.Ev için senin benim yapmayacağım. BIZ ölünce ev çocuklarına kalacak.Daha napayım dedim.Ama adam hızlı bir dönüş sağlamadı.Beni surunduruyor şuan.. Ben de stres oldum gerilimli mesajlarla bitirdi...

Bu iş olmaz, olursada sizde ne heves kalir ne birsey. Hem daha evli degilsiniz.birsey degilsiniz, şu adamlara nicin para veriyorsunuz. Verdiginiz parayi istediginiz icinde kusurlu olluyorsunuz.
Sonradan istemedim bile verirken bunu geri verirsin demisim..Kankisini karısı nisamliyken maaş kartımı vermis onu söylemişti bir ara.Yine söyledi.Ben de verdim dedim.Ama geri istedin dedi.Iliskinin başındaydı şuan evlenecez beklemiyorum zaten dedim..

Bu adamla evlenip çoluk çocuğunu okutacağına git sevabına bi öğrenci okut abla ya. Hiç değilse kıymetin bilinir. Valla seçeneğin buysa ömür boyu evlenme. Gez toz boşver ne güzel paran da var işin de. Bir de düşünecekmiş hasbam, bulmuş senin gibi naif kadını. :)

Kızı babaannesinde ne demek pardon? Oğlunu almış yanına da kız çocuğu fazla mı gelmiş? Kendinizi yakmak istemiyorsanız uzak durun derim sevinin hatta bu iş olmadığı için

Yılmadım hepsini okudum.
Sizin çocuğunuz yok ve adamın 2 çocuğu var.
Adam zaten sizi istemiyor o kadar açık ki.
Yani niye bu kadar peşinden koşuyorsunuz bulunmaz Hint kumaşı falan mı?
Dertsiz başınıza dert arıyorsunuz resmen.

Sonradan istemedim bile verirken bunu geri verirsin demisim..Kankisini karısı nisamliyken maaş kartımı vermis onu söylemişti bir ara.Yine söyledi.Ben de verdim dedim.Ama geri istedin dedi.Iliskinin başındaydı şuan evlenecez beklemiyorum zaten dedim..
Bu ne ben mi yanlış anlıyorum maaş kartı vermek ne demek şuan
Umarım yanlış anladım
Doğru anladıysam acilen psikolojik destek alın

Ay kizlar ben atlatirrsam sizin sayenizde atlatırım.Yoksa haftaya kapısına gitmem an meselesi.Lutfen beni bırakmayın.Bol yorum çok işime yarayacak.
Neden sürekli evine gidiyorsunuz ,ben bu kısmı anlamadım .
Farkında değilsiniz ama adam sizi banka olarak görüyor ,hesaplıyor .Öocugunun eğitimi konusunda söz söylemeye hakkınız yok ama o da birşeyi yapmak istiyorsa size değil kendine güvenerek yapmalı .

Evlenipte boyle adamlarla uğraşacağıma bekar bir şekilde ailemle otururum daha iyi yalnız mi kalıcam sanki olunce yanımda birinimi götürcem bence sizde daha fazla katlanmayın buna adam size sırtını yaslamış belli ki

Çocuklarının eğitimi ile ilgili konuşma hakkınız yok. Burası çok net. Üzgünüm ama o eve para getirseniz de bu değişmez, çocuklu biriyle evlenmenin sonucu bu. Emekli olmamanızı isteyebilir, sonuçta maaşınız düşecektir sizi finanse etmek istemeyebilir. Aynı şekilde siz de onu finanse etmek zorunda değilsiniz. Maaş kartınızı almak istemekte kesinlikle haksız. Kendi gücü yettiği kadar okutacak çocuklarını.
Işte o herseyde destek istiyor Bence.Bunun lafını etmemi çok kötü karşıladı
Ama bana hissettirdi cok sey beklediğini.Ben maddi konuda stres oldum.Zamanla olan şeyler bunlar.Gözümü evlenmeden nedne korkutuyor emin olmak istiyorki.
Zaten okul konusunda hızla hatamı anladım.Kendi çocuklarını okutsun ben evi alırım diye düşündüm.Yine de adam kuslugu kaldırmadı..Hatta bir kez daha lafi gectiginde onceden" nezman dusunuyorsun diye sorunca iki yıl demişti iyi borcun biter ozamana dedim Aman sen destek olma dedi.Ben de napim zor kazanıyorum demistim.Ozaman da üçte bir ödersin evde evi kendi ustune alirsin olum var ayrilik var tabi diye tavirli seyler soylemisti.Gonlunu almıştım ama bu tutumu hoşuma gitmemişti.Ve hepsini konusamamistim.Ondan bir daha sormak istedim.
Aileniz ne diyor bu işe
Ben 31 yaşında bekarım bazı hisleri anlayabiliyorum
Hiç evlenemeyeck miyim bidaha bulamazsam
Sonra aklıma kabus gibi bir evlilik fikri gelince diyorum ki
Gerekirse hiç evlenme ama doğru adam gelene kadar yalnız kal huzurlu ol
Ailem istemiyor.Benim sevgim olduğu için evlenecegim dedim.

Son düzenleme:
Adamın borcları varken cocugu yurtdısına göndermeyi dusunuyosa hayhay. Ama sizin emeklilik gibi sahsi seylerinize de karısamaz hele ki evlenmeden hic karısamaz. Ölene kadar calıscak mısınız pasamızın rahatı icin.. bence bosverin beklemeyin siz bitirin , bu ne ego
Evlilikten sonrasını konusmustuk.Gerci ev kredisi bitene kadar bir on yıl geçer zaten emeklilik için demistim.Ama hiç erken emekli olmamı istemedi.

Kizlar bir yildir bir ikiskim var.Burda son birkaç konu onla ilgili.
ilgisizligini çektim bir yıl.Sevdim, değer verdim ..Oğlunu ikna etti sonunda arabayı sattı eşya almak üzereyken özensiz davranışları yüzünden eşya almayı erteledim(meğer 500tl kapora vermis bana soylememis) Sonra yine ilişkime normal devam ettik.
Zaten o bana güzel yaklaşsa yelkenlerim iner ama o öyle değil..

Oğlunu iki yıl sonra yurtdışına para değeri düşük bir ülkeye okumaya göndereceğini söyledi (ailesinin yaninda).Şuan maaşının çoğu geçmişte yaptığı borsa borcuna gidiyor .O da 2 yıl 8 ay sonra bitiyor..Ben bazı sözlerinden maaş kartı beklediğini anlamistim.Bu tür maddi beklentiler beni üzüyordu.Evlenmeden konuşup temiz bir sayfayla evliliğe girmek istedim.(Tabi pişman edildim)

Ben oglunun yurt disi olayini konuştum.Sahsen bana gereksiz gelmişti kendi çocuğum olsa yine de gereksiz görürdüm.Hani ikinci öğretimler var.Bunu söyledim.Kararli olduğunu gördüm.Olabilir.
Su dikkatimi cekti.Tam 2 yıl sonra göndermek istiyor ama borcu 2 yıl 8ay sonra bitiyor.Nasil göndereceksin dedim.Fazla mesai yaparım biriktiririm dedi.Ev alıp sonra pirimim dolunca emekli olmak istediğimi söyledim.O da ev almak istiyordu esasen.Cogunluk taksitleri benimkiyle odesek son taksitleri de sen ödesen ne güzel olurdu.Oglandan sonra bari yapmasan"dedim(kızını da kesin olmasa da göndermeyi dusunuyordu).. Tabi bozuldu.Pirim dolunca emekli olmamı istemedi.Ben de söz veremem dedim..

Ertesi gün sen benim çocuklarıma ana olamazsın hiç başlamamalıydık dedi.Ben onu üzdüğünü fark ettiğim için özür dilerim dedim.Cok açıklamalar yazdım.Sen bu meselelerden kiymetlisin dedim.Ertesi gün de evine gittim.Guzel karsiladi.
Bir hafta geçti yine arıyor soruyor ama ben artık evlenmek eşya almak istiyorum.Daha bir ilgisizlik sezdim.Bir mesaj yazdım bir sonraki aşamaya geçelim yada düşünmüyorsan bitirelim diye.

Ertesi gün buluşma ayarladı.Bir korkuyla gittim.Ve düşüneceğini söyledi.O arabayı satıp yatak odası ve oturma grubu alacaktı.Oturma grubunu sen al benim daha masraflarım olacak demişti.Halbuki yeterdi.Ben yetmediği yerde yardım edeyim demistim.Sonrada oturma grubu alayim haki perdeleri en al ozaman demistim.Diger eşyalar zaten var.Ben de onun almadiklarini alacaktim klima masa ayakkabilik mutfağa ek dolap vs.Altin alma demistim ama yok almak lazım demişti.kupe kolye...Ben buna 7bin de para vermiştim parca parca önceleri araba için..Onun birini geri istemiisim. ..Işte bu diyalogu sevmemiş.. O dialologu sevmemiş..Beni denemişmiş.

Dusunecem dedi..20 gun oldu .Bu buluşma da iki hafta once.Ama iki haftadır canım demeyi anında kesti daha az aramaya başladı..

Ben evine gittim sık sık aramı iyi tutmak için..
Seni engellemiş gibi olmak istemiyorum bildiğin gibi yap ama sen böyle beni düşün demistim gidip geldikçe..

Teli birkerede açmaz nerdeyse bir yildir. ona laf ediyorum artık bu olay üstüne iyice kudurdu.hicbitsey dedittirmez oldu
.Dün buluşma ayarladım.. Ben daralıyorum ne olacağız diye...Yine bahanelar. Ben eşya icin çok gezmiş karar verememisim huuzru önemseyen insna bunları çok düşünmezmis.

Ben gezme dersindeymişim sürekli. Onu zorluyormusum.Sik görüşmek istiyormusum (.Bir haftayı geçince görüşmek istiyordum artık .)
.Firsat vermiyormuşum ona.
Ilgi için çok dırdır ediyormuşum.Benle mutlu olur mu onu düşünüyormuş.. O an birsey diyemedim fazla uzuntuden..

Geri bas biraz dusuneyim dedi.

Akşamına mesajla bahsettigi kirildigim şeyleri yazdım.Uzuntumu belirttim..(arada ilgisizliğinden dolayı sitemler yazardim) Cok kizdi..Yazistik derken daha da kızdı kizginlikla bitirdi..
Kızlar ben elimden geleni yapmadım mi?Onu biraz da rahat bırakmak isterdim ama bu kusluk bana çok stres vermişti.. Nefes alamaz olmuştum

Hoş böyle de rahat değilim
..Adam bitirecekmi sizce..yazar mi.. Benim yapabileceğim başka birşey varmı?O konudan bahsettiğine cok pişman oldum.Cok büyütmedi mi sizce?Burnumdan getirdi resmen belki de tamamen bitirecek buyuzden..

..
Sanki maddi olarak istediği gibi olmayacağımı anladi da yan mi çiziyor.. Bunu kendine soyledim bugun yok diyor tabi..Gerçekten mi kafasi karisiyor..Yada burnumu diger seylerle beraber surtmek mi istiyor..Bilsemki surtmek icin yapiyor ;yine rahat olacaktim..Ne diyorsunuz?
Sizi tamamen maddiyat icin kullanmis. Sevmedigi cok net belli. Uzgunum ama sizi evlensenizde kullanacak

Adam sizin zaafinizin farkinda, nazla niyazla her istedigini yaptirmaya calisiyor. 7bin para almis sizden, birazini geri istediniz diye surat yapiyor.
Boyle her sorunda ayrilalim, dusunecegim diyerek sizin uzerinizde baski yaratiyor. Allah askina ondan once siz bitirin de kurtulun su kangrenden

Neden sürekli evine gidiyorsunuz ,ben bu kısmı anlamadım .
Farkında değilsiniz ama adam sizi banka olarak görüyor ,hesaplıyor .Öocugunun eğitimi konusunda söz söylemeye hakkınız yok ama o da birşeyi yapmak istiyorsa size değil kendine güvenerek yapmalı .
Yani ..Böyle düşünmüyor işte.. Hemen güceniyor.. Ben olsam beklemem nebilim..Bunu ayrılık meselesi haline getirdi..

Bu adam seni sadece para olarak görüyor.ama emin ol ona servet de versen seni sevmiyecek sevmediği içinde sana hiç bir zaman değer vermeyecek.

tulipa tulipa siz daha önce evlilik yaptınız mo, çocuğunuz var mı?
Yaptim 10 yıldır yalnizim.Cocugum yok benim.O da on yıldır yalnız.Uc tane aşk yaşamış benden once.Cok sevmis hem iş arkadaşlarından hem kendi ifadesinden ve sosyal medyasından anladım.. .Ama onlara da ilgisizmis.Facede ayrilik temali sarkilari cok paylasirdi.Hatta bunu hos gormedigimi bile basima kakti suan..
Ben de iki aşk yaşadım bundan once.

Kızı babaannesinde ne demek pardon? Oğlunu almış yanına da kız çocuğu fazla mı gelmiş? Kendinizi yakmak istemiyorsanız uzak durun derim sevinin hatta bu iş olmadığı için
Kızı babaannesine yoldaş oluyormuş yakınlar haftasonu geliyor.Kendi yanında da Kız kardeşi işlerini yapiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X