Evlemmek uzereyken konustugum bir konu yizunden duşunecegini soyledi..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sirf cocuk icin evleneyim cocuk olunca gerekirse ayrilirim diyorsun. Tek basina cocuk buyutmeyi kolay mi saniyorsun sen? Zaten bu adam sana bosanma durumunda nafaka falan vermez.
Sirf cocugum oldu diyebilmek icin mi cocuk istiyorsun? Yani dunyaya gelecek olan cocugu hic mi dusunmuyorsun? Bu adamla evlenirsen sacma sapan bi aile olacaksiniz. Zaten adamin senden cocuk isteyecegi bile supheli.

Siz elinizden geleni yapmışsınız. Malesef bu evlilik mutlu bir evlilik olmayacak sizin için. Çok zorlanırsınız. Daha evlenmeden o kadar sıkıntı çekiyorsunuz.
İnsan neden evlenir? Mutlu ve huzurlu olmak için, sadece evlenmek için değil. Bence sizin bu ilişkiniz pek yürüyecek gibi görünmüyor. Daha fazla uzatmadan bitirmeniz hayrınıza olacak gibi görünüyor.

Bence de etrafınızdaki insanlar sizi birileriyle tanıştırsa ne güzel olur. Bir de genç görünmenin inceliklerini, cilt bakım sırlarınızı paylaşın bizle :))
Bu yeni kuruma gelir gelmez peşime düştü burayı da dar etti bana.Sanki mutlu erebilecekmiş gibi..Burda herkes biliyor ilişki mi.Bunla tamamen biterse belki söyleyen olur da nezaman olur.Daha once olmuyordu.Cok nadir oluyordu. Ben de şaşırıyorum niye olmuyor diye.
Genç göstermek biraz irsi.Bakim da yaparım. Temizleme nemlendirme peeling anti-aging nem maskesi doğru ürünleri duzenli kullanmaya çalışırım.:)

Yani bilemedim,çocuk yada ergen de değilsiniz yaşınız itibariyle,bu adamı niye bu kadar önemsediniz,üzerine düşüyorsunuz anlamadım.
Çocuklarını nerede ne şartlarda okuyacağını (tabi gücü yetiyorsa bunu yapmaya)kendi bilir ama sizin gelirinizi düşünerek böyle planlar yapıyorsa hoş değil.
Birde üste çıkıyor.
Anne olamazsın ne demek yani,anası belli babası belli siz zaten anneleri olmayacaksınız/olamazsınız.
Tabiki çocukları atmayacak başından, bakacak ama kendi gücüyle ,kendi imkanları dahilinde yapsın bir zahmet.
Yerinizde olsam aramam,sormam emin olun o sizi arar siz aramazsanız.

Nerede çalışıyprsunuz? Yer değiştirin ve bahsetmeyin.

Yaa canim supersin cok sevindim inan karsina daha iyileri cikar bu kesinlikle ozguvenini yukseltsin!!

Onu seviyorum da ya..Bugün gündüzüm vardı.isten çıkarken bir mahsun oldum..Sizin desteklerle iyi oluyorum..Destekle doğal olarak kesilince zaman gecince onu özleyeceğim.
Bu yaşta genç gösteren başka adam da bulamiyacagim:)O da bulamaz:)
Ama sayenizde çok içim yanmayacak ama buruk olacak uzun bir süre...Yaşlansam bile bu yarim kalmışlığı unutamayacağım..Malum son aşk.Son sevmişlik..
Keşke o da böyle dusunse.Neye karar verecek bakalım.Ne diyerek gelecek.Bana hak verecek mi yoksa benim gönül almamı kullanacak mi belli olur..
Aynen çektim kendimi hiç arayıp sormuyorum
Arada o yazıyor.Bir kere öylesine bir kere de kedi için.. Bakalım başka yazacak mi..

İlişki onun ısrarı ve ilgisiyle mi başladı yani? Aslında bu iyi, ama bi de kimi tipler elde ettiğini (bu deyime uyuz olurum ama neyse burda kullanmak zorunda kaldım) düşündükten sonra kendini belli eder. Bir de ufak bir yerde mi yaşıyorsun, bence bekar kadınlar için büyük şehirler çok daha iyi, tayin vs olmuyor mu şöyle izmire falan. Maaşın iyiyse çok iyi gelir tebdili mekan ve birsürü yeni insanla tanışma imkanın olur.

Coķ istiyorum..Yoksa vakit geçince pişman olurum kendimi biliyorum..Babasız da olsa büyütmeye hazirim ki olacak babası yine yakınız zaten 10dk.Ustelik o çocuklarına düşkün bir baba.Yanina aldigindan belli.Benim çocuğu da düşkün olur.O da onun çocuğu olacak.Ki öyle diyordu eğitimi için ona da aynı davranirim.Ki başka bir eşten 3.'yu de ister bu adam normalde.Gonul isterki beraber büyütecek kadar anlaşayım..

Ilişki onun ara ara mesaj atmasıyla başladı.Ama hep kendini ağır tutmuştu.Ozaman da beni kanser etmişti.Ama kendisi karar verdi ilerletmeye.Evlilik lafını o etti.Oglu istemediğinde o devam etti.
Büyük şehirdeyim büyük bir kurumda çalışıyorum.Kadinlarin daha çok olduğu bir sektör.Buyuk olduğu için de kimse kimseyi tanımıyor pek.Bu iyi birşey benim için zaten.Sirket elemanları da çok.

Kişilik tipten çok çok daha önemli

Kızlar; maddi olarak artik bundan sonra üstüme gelmeyeceğini sanıyorum aslında. Çünkü daha o Ilk konuyu ben açtığımda ev işi meselesinden bahsetmiştik.Bu ev işine yardım etmek istemiyor..Benim maddi katkım olacak ama senin de ev isne katkin olmasi gerekmezmi demistim.O da katkı yapmayacaksın ki demişti.Ben ordan konuyu açmıştım.Sonra da bu konuyu nezaman diyeceksin diye bekliyorum demişti.Ve ertesi gün "sen cocuklarima ana olamazsin"demisti.Sonra da düşüneceğini söylemişti..

Bunun öncesinde de iyi senin iki yila borcun biter demsitim.(3 yıla bitiyor aslında yuvarlak konustum)O da aman desteğin olmasin dedi.Ben de ne yapayım para kazanmak zor demistim.Bugun üstüne "evde giderleri 1/3kakti sağlarsın oğlan da var.Evi kendi üstüne alırsın ben destek olurum ölüm var kalım car demişti.Ama tavırlı sınırlı söylemiştim. Sonra gönlünü yine almıştım.Ama bu olay kafama takılmıştı.Neden buna bukadar tavırlı oldu tekrar soracam diye..Sorunca da senin katkin olmayacak ki demişti dediğim gibi.m.Gercekten bana gücenip eyvallahsiz mi olacakti..Ben söyleyince de ayıp mi oldu..Bunu düşünüp üstüne mi gidiyoruz da diyorum.Ne diyorsunuz bu ayrıntıya..

Ve son yüzyüzede oğlunu yurt dışı gondermeyecegini söylemişti.Tr de bile pahalı demişti.Ciddi mi sinirle mi söyledi bilmiyorum.

Senin iyiliğini düşünerek inşallah yazmaz ve alakasını ilgisini keser diyorum. Adam yemenin derdinde yani senin hayal ettiğin gibi biri değil. Onu tutunacak son bir dal, tünele girmeden son çıkış kabul etmişsin. Evet, yaşın var ama hayat bitmedi. Ben de kaygılanıyorum evli değilim çocuk sahibi olmak istiyorum ama olmayacak adamdan baba yapmanın anlamı yok. Sana saygı duymayan bir adam senden olan çocuğa da saygı duymayacaktır. Hak eden insana çocugunuz baba desin derim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…