- 24 Eylül 2013
- 9.830
- 32.152
Siz evlenin. Bu yaşınızdan sonrasında o adamı ev sahibi yapmak için çalışın, çocuklarını da okutun. 3 5 sene sonra boşanırken de elinizde avucunuzdan bir şey kalmasınKızlar; maddi olarak artik bundan sonra üstüme gelmeyeceğini sanıyorum aslında. Çünkü daha o Ilk konuyu ben açtığımda ev işi meselesinden bahsetmiştik.Bu ev işine yardım etmek istemiyor..Benim maddi katkım olacak ama senin de ev isne katkin olmasi gerekmezmi demistim.O da katkı yapmayacaksın ki demişti.Ben ordan konuyu açmıştım.Sonra da bu konuyu nezaman diyeceksin diye bekliyorum demişti.Ve ertesi gün "sen cocuklarima ana olamazsin"demisti.Sonra da düşüneceğini söylemişti..
Bunun öncesinde de iyi senin iki yila borcun biter demsitim.(3 yıla bitiyor aslında yuvarlak konustum)O da aman desteğin olmasin dedi.Ben de ne yapayım para kazanmak zor demistim.Bugun üstüne "evde giderleri 1/3kakti sağlarsın oğlan da var.Evi kendi üstüne alırsın ben destek olurum ölüm var kalım car demişti.Ama tavırlı sınırlı söylemiştim. Sonra gönlünü yine almıştım.Ama bu olay kafama takılmıştı.Neden buna bukadar tavırlı oldu tekrar soracam diye..Sorunca da senin katkin olmayacak ki demişti dediğim gibi.m.Gercekten bana gücenip eyvallahsiz mi olacakti..Ben söyleyince de ayıp mi oldu..Bunu düşünüp üstüne mi gidiyoruz da diyorum.Ne diyorsunuz bu ayrıntıya..