Evlemmek uzereyken konustugum bir konu yizunden duşunecegini soyledi..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz evlenin. Bu yaşınızdan sonrasında o adamı ev sahibi yapmak için çalışın, çocuklarını da okutun. 3 5 sene sonra boşanırken de elinizde avucunuzdan bir şey kalmasın

Ve son yüzyüzede oğlunu yurt dışı gondermeyecegini söylemişti.Tr de bile pahalı demişti.Ciddi mi sinirle mi söyledi bilmiyorum.
Altından kalkamıyacağını anlayıp söylemiştir sinirle olduğunu düşünmüyorum çünkü doların durumu malum çok çok iyi geliriniz yoksa zaten şu dönem yurtdışında okul okutmak hiç akıl karı değil siz de taraf olmayınca hepten aklı kesmedi bence ama diğer yazdıklarınız için bişi diyemiyorum tavırlı yapmış olabilir

Ya sabır diyorum.
Düşünüp düşünüp adamı haklı çıkarmak için onun adına bahaneler sebepler buluyorsunuz.
Kendinizi mi kandırmaya çalışıyorsunuz?

E çünkü yaşı genç olduğu için genç gösteriyor olabilir mi? 43 ne ki? Çok ilginçsiniz çok
Yok insanlar cabuk çöküyor 43 yaşında bayağı çöküyor bu çökmemiş .Nesi ilginç.Hepsini birarada bulamıyoruz haliyle.Benim çökmüş olmasin gibi bir takımım vardı önceden buralarda soylerdim Ona kanadan soyledim

Benim çökmüş olmasin diye bir takımım vardı.Buna isnaden söyledim.Buralarda hep söylerdim onun esprisine.Yani demek istiyorum ki o da pek yaşını göstermiyor.Yazik olduDedigimi isin esprisini anlamamışsınız.Nobetteyim cabuk düzenleyemedim.Cok yoruldum bu nöbette kızlar.Simdi dinlenme ve kk bakma zamanı.

O hergun yada bir gün geçirse ertesi gün yazıyor.O yazmadan yazmıyorum.Buakadar rahatlığı da sağolsun kk sayesinde kazandım şuan.Dun başım ağrıyordu .O msj atınca söyledim.Igne yapalım dedi.Cikista gelecekti.Ben de onu beklemeden kendim yapım dedim enjektör yoktu.Ona dedim şimdi gelsen olur mu ağrı fazla böyle böyle.Sonra geldi.Ilk defa iğne için evime geldi.Tanismaya daa bir ay once gelmişti zaten.Gece de kandilimi kutlamış nasıl oldun demis.Benim yazdigimi bugün görmedi,bakmadı.Ben stabil duruyorum anlayacağınız..Iyiki yazıyor..

Kendiniz yazıp kendiniz yorumluyorsunuz, neden konu açma gereği duydunuz hala anlamış değilim.
Siz zaten evleneceksiniz bunu anladık artık Olumlu şeyler yazınca adamın karakteri düzelmiyor, hala iyi yönlerini bulma derdindesiz
Burdan bakınca hiç mutlu bir evlilik beklemiyor sizi haberiniz ola.

Sordu biri noldu diye ondan yazdım. Iyiki yazıyor dememin sebebi birden bire bırakamazdım. Konu actigim tabiki iyi oldu
Yoksa şuan böyle rahat rahat duramazdım.Cok uzulurdum..Bunu neden anlatamıyorum.Bundan sonra beraber olsak da onu kaybetmekten korkmayacağım bu az şey mi?

Gelişmeyi okudum da parmaklarıma yazıkmış gerçi bunu yazarak hâlâ yazık ediyorum. Neyse siz bilirsiniz kendi düşen ağlamaz
Zaten demistim bunu nerdeyse hergun yaziyor diye.Cunku öyle anlaşmıştık kk ya yazmadan once.Ben hiç yazmıyorum o yazmadan ,stabil ,rahat rahat duruyorum.Nerde yazıkmış parmaklarına?

Zaten demistim bunu nerdeyse hergun yaziyor diye.Cunku öyle anlaşmıştık kk ya yazmadan once.Ben hiç yazmıyorum o yazmadan ,stabil ,rahat rahat duruyorum.Nerde yazıkmış parmaklarına?
Biz burda size taktik vermeye çalışmadık ki. Yazsın diye tüyo vermedik tam tersine kapında köle olsa bırak dedik. Yol verin dedik. Yolacak kaz arıyor dedik, dedik de dedik. Siz evlenirsiniz siz bilirsiniz

Biz burda size taktik vermeye çalışmadık ki. Yazsın diye tüyo vermedik tam tersine kapında köle olsa bırak dedik. Yol verin dedik. Yolacak kaz arıyor dedik, dedik de dedik. Siz evlenirsiniz siz bilirsiniz
Tamam iste onla devam etsek de rahat olacam ayrılsak da rahat olacam.%100 ise yaraması gerekmezki.Ben oldukça fayda aldim.Buraya yazdığım konular icin de en cok bundan fayda gördüm.Eger ki devam edersek belki o da geri adım atacak.Belki okadar kötü olmayacak.Hayirlisi olsun.Sonucta şunu da goz onune alin .Ona sevgim var.Gecirdigim bir zaman var.Mantiki sebeplerle onla olmadim.Bu rahatlik oldukça radikal bir gelişme.

Adam iki mesaj atınca bütün o konu sahibinin bankamatikliği gözardı ediliyor çünkü adam iyi ki yazıyor.
Konu sahibi adam evlenelim dediği an işlemlere başlar çok bariz

Adam sanki mesaj atmıyor diye eleştirilmiş gibi her gün yazmasını konu sahibi düzelme gibi her şey düzelmiş gibi algılıyor.

Ee adam fark etti tabii paranın gidebilecek olduğunu işi sağlam tutuyor.
Ben adamı tuttum ya hedefine sağlam ilerliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…