Evlemmek uzereyken konustugum bir konu yizunden duşunecegini soyledi..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
""Bence kimseye birşey danışmayın
Gidin aşkınızı yaşayın(!)""Bunun üstüne konuşuyorum.Digerlerinde sonun kadar haklisin.
Yahu neden anlatamıyorum bu konuşmalar kk ile konuşmadan önceydi ondan sonra bıçak gibi kestim diyorum.Niye beni böyle bosyere üzüyorsunuz.Oncekini anlatıyorum ben sonra bıçak gibi kestim kk dan sonra diyorum niye anlatamıyorum.Dediginizi yapıyorum işte.Ama böyle asiri sert tepkiler beni aşağı çekiyor biraz.Dediginizi yapıyorum ben şuan zaten.Onemli olan da bu değil mi?Neden öncesini şimdi gibi algiliyorsunuz

o zaman bu konunuzu kapattırın en iyisi yoksa daha çok bu şekilde mesajlar gelecek...
ayrıca da inşallah en yakın zamanda "sırt kanburumdan kurtuldum " başlıklı konunuzu da okuruz

Haklisin..O aynı devam ederse zaten hiç kıymeti yok benim için.Olaki adım atarsa kendimi çekince daha iyi olursa sevgiyi de beceriyorum enson.Ama çocuğum olmayacak kızıyorum.Cok ağrıma gidiyor.Egerki ben kendimi çekmem sonucu bana daha iyi gelirse çocuk için devam edebilirim gerekirse sonra ayrilik yoluna gidenilirim kopruden onceki son cikis.Yalan yok.Sizden bunu sakınacak değilim.Ama eğer bana düzgün gelmezse hep söylediklerinizi düşüneceğim zaten.Sonuna kadar haklısınız.Eger düzgün gelirse hiç değilse çocuk uğruna belki sevgi uğruna denemek ugruna yanlış olduğunu bile bile deneyebilirim.Buyuzden dedim herkesin yaşadığı yolu faklı o zihninden geçenler, hisleri gücü farklı...Dediğim gibi eğer olursa ezdirmem kendimi fazla maddi konuda..Belki de evliliğe gelene kadar yüz kere ayrılacak.Ben kaldıramayacağım o kabullenemeyecek..Bazen yanlışlar bile bile acaba diye yapılır.Risk alınır.O riske değeceğini düşünür
.Henüz birşey yok olursa diyorum.Belki yine görüşme ayarlayacağız yine kavga edip ayrilacagiz....Ha onla evlenirsem sizden de utanacağım.. Ama yine de benim dostlarım gibisiniz.Sozune, kendisine kiymet verdiklerimlersiniz..

o zaman bu konunuzu kapattırın en iyisi yoksa daha çok bu şekilde mesajlar gelecek...
ayrıca da inşallah en yakın zamanda "sırt kanburumdan kurtuldum " başlıklı konunuzu da okuruz
Yok kapattırmam.Yorumlar gelsin.Bana destek oluyor.Insanin alıştığı sevdiği umutlar beslediği kişiden ayrılması kolay değil..Yalnızlık korku verebiliyor..Bu gelmeden once çok sıkıldigim monoton bir donemdi.is ev cok sikilmistim.Bana iyi gelmişti gelişi. Kolay değil..

Tulipa, mesajların hepsini okuyamadım. Son durum nedir? Hiç mi konuşmuyorsunuz, mesafeli misiniz? Vaziyet ne?

Sozluk kullandigimdan dolayi bazi kelimeler yanlis olmus.Beceriyorum bosveriyorum olacakti.Kiziyorum da yanlış olmuş neydi bilmiyorum. Düzenleyemedim o sıra 10dk geçmiş.

Tulipa, mesajların hepsini okuyamadım. Son durum nedir? Hiç mi konuşmuyorsunuz, mesafeli misiniz? Vaziyet ne?
Ben enson bura konu açmadan once;
Yüzyüze görüşmede aramız iyice açılmıştı.Mesajlarla kavga ettik.Daga doğrusu ben ona birşeyler yazdım.O da of hep aynı sitemler vs deyince ben "yeter onurumu ayaklar altına aldığım bir sevgi ugruna""ben aramam artık seni tovbe hatta numarani siliyorum dedim.Ama öncesinde ben sen hergun yaz ben yazmam demistim.O da bitiriyorum sanıp silersen sil herşeyi biterse bitsin bu ne ya "demişti.Ben de ona sen yaz ben yazmamak için siliyorum dedim ben .Bu kusluge çok stres oldum kendimi hiç iyi hissetmiyorum üstüme gelme dedim.Dedim herhalde daha yazmaz gecesine yazdı nasilsin.Ben o sıra o akşam koya konuyu açmış gazi da almıştım.Oyle sadece nasilsin iyimisin konuştuk.Sonraki gün ben ondaki kedi yavrusunu istedim. Sokakta bulduklari yer aradiklariirtibat için değil o kedi yavrusunu almak için.Bugun vereceğini söyledi.Oglen nasilsin diye yazmis.Akdam gördüm cvp vermiş. Kediden bahsetmedim..Henüz görmedi.Eve gidince yatar uyurdu hep.Kedi için anlaşmıştık ses yok.Ben o cvp verince direk kediyi isteyeyim degilmi.Yani onun demesini mi bekleyeyim.Yada onu beklemeden kediyi isteyeyimmi..O da vermek istiyor bence biran once çok miyavliyor diyordu.Bugunku buluşmayı kendi istedi biran once vermek ister gibi.

Aynen öyle düşündü galiba.Ama şuan burnum falan surtmuyor ,sayenizde umursamıyorum.

Benim kenarda param var.Biriktiriyorum hala.Onu da düşündüm.Bahsini ettim birkez.Cocuga olumsuz bakmıyordu.Tup bebeğe de birsey demedi.

Benim kenarda param var.Biriktiriyorum hala.Onu da düşündüm.Bahsini ettim birkez.Cocuga olumsuz bakmıyordu.Tup bebeğe de birsey demedi.
Çocuğu çok istirosanız yumurta dondursaydınız yaş ilerledikçe şans çok azalıyor

O sana nasılsın dedi. Sende bir şeyler yazdın. O yazdıklarını gördü ama cevap vermedi. Öyle mi? Doğru mu anladım. Verdiği cevaba göre hareket et. Kediyi istemen sanki iletişim kurmak için bahane gibi duracaksa hiç açma konuyu. O sana teklif etsin bence.

Çocuğu çok istirosanız yumurta dondursaydınız yaş ilerledikçe şans çok azalıyor
Bunla olmazsa donduracağım.Cunku ağrıma gidiyor.Bu şansı kaçırmak çok zor arkadaşlar.Suan olmasa zaman geçince hiç degilse çocuk için evlenseydim( gerekirse ayrilik evi hemen almam ozamana kadar durum belli olur) diye pişman bile olabilirim..

Yok işten gelince uyuyor o hep.Onun herzamanki tavrı bu.Azonce cvp verdi yazdığına yeni kalkmış ben de cevap verdim görünce daha görmedi.O kişiden bahsederse bahsedeyim yoksa görüşmek için bahane diye düşünmesin.

Aynen öyle düşündü galiba.Ama şuan burnum falan surtmuyor ,sayenizde umursamıyorum.
Off çok rahatladım şunu okuyunca az bi özgüvenin olsa o seni değil sen onu parmağında oynatıcaksın ama şu yalnızlık korkun bağlıyor elini ayağını bu arada mesajı görmeme kısmı bile bi taktik olabilir çünkü whatsapta mesajı üstten okuyunca okundu bilgisi gitmiyor yazdığında sizde hemen cevap vermeyin tel. elinizde mesaj bekler gibi davranıp bi taraflarını kaldırmayın

Evet aynen oyleEvet taktik olabilir baştan beri böyle bağlamaya çalıştı bence beni.Kendini ağırdan satarak.Ben hiç taktik insani olmadığından hemen açıp okurdum salak gibi.Taktikse benim de taktik yapmam lazim(di).Bundan sonra hemen okumayacam.Dedigim gibi ben işimi bilsem diğerlerinin yaptığı gibi bunu parmağında oynadıydım.Ama o beni oynattı.

Çünkü bıçak gibi falan kesmemişsin.
Hala "düzgün gelirse" bakarım diyorsun.
Bu mu bıçak gibi kesmek?
Hala bu adamın düzgün olabileceğine dair umudun olmasını ağzımız açık izliyoruz.

Günaydın canım.
Anladım.
Yani anlıyorum yani seni.
Maalesef mutsuz olacağını bile bile sırf yalnız kalmamak için kendini heba eden çok kadın var.
Yapabilecek tek şey yanılıyor olmamız için dua etmek.
Çünkü büyük ihtimalle vazgeçmeyeceksin,evlenince de her türlü bahane bulup boşanmayacaksın.
Bekarken vazgeçmeyen evlilikte boşanmaya yanaşması daha zor haklı olarak.
Ama şaşırmamak gerek kendi ailen bile seni kullanıyorken onlardan da vazgeçmiyorsun.
Neden? Yalnızlık iyi gelmiyor.
Psikolog para tuzağı ama çevrendekiler neci onu hala çözemedim.

Ama bu yasta genelde cocuklu oluyorlar.Cok az bu yasta olup çocuksuz olan denk düşmüyor düşse için ısınmıyor
..
Canım benim, seni anlıyorum. Yalnız kalmak istemiyorsun. Ben kırk yaşında çocuksuz dul bir adamla evlendim. Sıfır km diyebiliriz :)) Evlenmeyi hiç düşünmedim. Ta ki denk gelene kadar. Bu yaştan sonra çocuk yapacam diye çatlıyoruz. Eşimle geçimim iyi buna rağmen karı koca kavgamız olduğunda bekarken ne güzeldi beee diyorum. Bir de sorunlu adamla evlilik. Üstelik çocuk var. Boğulursun bunalırsın. Senin de çocuğun varsa eyvallah. Ama sen bekarsan da o deneyimli evlilik görmüşse işin zor. Son tahlilde dene ve gör ama çok büyük savaşa hazır ol. Evden çıkman , para harcaman sorun olacak. Yediğin lokmanın adisyonu kesilecek. Herşey çocuklaeım için olacak bunun adı

Yok için ısınmasa olmaz kızlar okadar da değil.Icimin ısınmadıgi birkaç talip de oldu
Ama talip gerçekten çok az bu yasta onu soyleyim..10yildir sadece bir elin parmaklarını geçmedi bu kişiler hariç.
Yaşın kaç ? Neredesin ? Biz evlendirelim seni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…