Evlemmek uzereyken konustugum bir konu yizunden duşunecegini soyledi..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
adamın niyeti evlenmek falan değil. ya da önceden öyleydi ama şimdi vazgeçmiş belli. bir bahane olsa da resti çeksem derdinde. e bahanesi de olmuş bu arada. ben zannetmiyorum düzgün sağlıklı bir ilişki olacağını. bence sizde yol yakınken vazgeçin bu kişiden. herşeyin hayırlısı.

Bipolar hastaligi olan birine kacik psikopat demeniz de hic hos degil sonucta hastalik sizdede bipolar olabilirdi yaradilistan gelen bir durum Allah yardimcisi olsun
Bana öyle yaptıktan sonra derim benim de korumam gereken bir ruh sağlığım var.Bir ileri bir geri davrandığı için bana o hastalığın olduğunu düşündüm sonradan(sağlık alanindayim).Ilac da kullanmıyordu.Insan hasta olabilir ama dostane yaklasan bir insana da böyle davranma hakkına sahip değil.Davranirsa manyak da derler adama.Kimse demirden değil.Hastaysa ilaç kullansın herkes gibi..

Günaydın tulipa
canım benim.
KK gözünü açtıysa ne mutlu bize!
Ya sen?
Sen ne yapacaksın bundan sonra?
O adama ve ailene paranı yedirmeye devam mı edeceksin?
Adam yüzüne iki gülse,üç tatlı söz söylese sanki yeniden koşacakmışsın gibi duruyor.
Duruşun maalesef hiç güçlü değil bence.

Martta eşya alacaktik parası verilecekti.O gunlu gerginlik(özensiz davranışlarının dolmuslugu) üzerine eşyayı erteledim.Sonra iyi devam ettik biraz ama o çok bozulmuş ona kinci.Sonra da üstüne ben o konuyu açtım.Sorun çıkaracağını biliyordum ona rağmen çok kafam karıştığı için içinmde buyuyup dayanamayıp o konuyu açtım.Sonrasi malum.Cok kizdi bana.Dunyasi yikildi.Dusunecegim dedi.Ben de pişman oldum hemen o gube kadar ona bilemedigim halde.Ayip ettim ben galiba deyip kaybetmeye de dayanamayip bayağı gönlünü almaya calistim.KK dan sonra bikcak gibi kestim ki zaten konuşmamızın sonuna gelmiştik.Sen hergun ara ben aramam artık.Ama ya hergun yaz yada hiç yazma dedim
Geçen yazdi.Ondan sokakta buldukları sahipsiz kedi yavrusunu istedim sonra.Bugün vereceğini soyledi. .

Egerki düzgün gelirse düzgün ama gücüm yok gerçekten yoruldum.Ona sevgim kolay gecmiyor .Gözüm açıldı asla bundan sonra bir gr fazla davranmam.Belli olmaz tolere edemem o da toleranssız bir insan gene ayrılıriz.Akisina bıraktım Lalecigim.Hani hiç olmaz bir insan değil yine de.Hani kendimi ezdirmeden doğru adımlarla doğru yönetimlerle belki geçinebilirim
Hiçbir şeyden emin degilim.Kafam karışık. Ama o kendime gelmem çok önemli.Ben o kendi ayrılık isteklerimde bile (ki vazgecsem donerim)suandan çok daha üzgündüm.Suan ben isterse k.c.mi yırtayım istemese dönmez.Ama rahatım.Gelmezse üzülürüm sonradan.Oha der şaşırırım bu kadar mı maddiyatciymis derim.Ama dönerse bunu biraz kırmış olur..Dönmezse yine de üzülürüm ve çok kızarım ona..
İçimdekiler böyle sizden saklayamam ki..Bir anda ataniyor insan hem düşünüyor etraflıca hem duyulan sevgi ve alışkanlıktan..O giderse yalnız kalacam..Bu güzel gelmiyor ama çok da kahrolmayacağım güçlü onurlu duracağım.. Bir onurum var..Onu da atamam..O da çok gururlu bunu gurur meselesi yapabilir kendince.Ama hakkımı değil..Sanki maddi yararlanamayacak da ondan gidiyor gibi olur belli olur yani..O da beni kaybedecek ve bence ozleyecek hissediyorum..
Hani genç kızların sevgililerini aileleri istemez sert şekilde uzaklaştırmaya çalışırlar.Baski yaparlar.Aksine kız daha çok yaklaşır ,sarilir...Benim için soğudu ama sert yaklaşımlarda bazen o durumdaki gençkızlar gibi hissediyorum yalan yok:)Allahım bana yardım etsin..Mutlu etsin.Guzel seyler versin..Guclu kilsin..Gercekten tek de mutlu degilim tek başına da..Olsam aynen sizin gibi düşünürüm her koşulda..Beni anlamanız okadar zorki benim yollarımdan gecmediniz ....Onurumu elden bırakmam asla .Zaten istimal durumlar dışında onurumu atmadım.Ama acaba derim .Kim olsa da boyle davranir belki.Cunku sevgi başka.Benim gözümle görülmediği için..

Son düzenleme:
Bence kimseye birşey danışmayın
Gidin aşkınızı yaşayın(!)
Ya hergün yaz ya hiç yazma ne ki yalvarır gibi
Ne olur beni sev ya falan da deseydiniz bari
Beni neden sevmedi ben çok iyiiym yazmışsınız eski konularda sevmek gönül işidir iyi bir sürü insan var dünyada hepimiz birbirmizi mi sevelim iyi olmakla ne alakası var, ama benim üstüme bu kadar düşen haklıyken bile sonuna kadar haksızlığınu kabullenen biri olsa bende sevsem bile aman bu da zaten elimin altında derdim zamanla sevgim faln da kalmazdı

Bak canım kimin hangi zorlu yollardan geçtiğini bilemezsin...
Maalesef hayat hemen hepimize en korkunç yüzünü gösterdi emin ol.
Ama herkes alıp sineye çekip kabulleniyor,yeniden hayata başlıyor,başka da çare yok çünkü.
Neyse...
Herkesin acısı kendine büyük işte.
İşin en ilginç tarafı ben dahil bir çok kadın burada sömürüldüğünü söylemesine rağmen senin buna inanmıyor oluşun. Daha önce de söyledim yalnız kalmaktansa paramı yesinler daha iyi diyorsun. Öyleyse yapacak hiç bir şey yok gerçekten.
Senin seçimin,senin kararların.
İnşallah mutlu olursun da sadece sen haklı biz hepimiz haksız çıkarız.
Bir tek kişi,bak bir tek kadın yazdı mı,"adam seni seviyor ya,ver tabii paranı" diyen.

Sevgili tulipa , seninle ilgili detayları pek bilmiyorum ama bir kardeşin olarak, bu adamdan uzak dur demeye geldim...bu kişinin maddi kaygıları ileri seviyede ve çocukları ile ilgili planı programı çoktan yapmış...hali hazırda 2 yetişkin çocuğu olan bu adamın, senden çocuk yapacağını da sanmıyorum ben. Diliyle hayır demiyor belki ama yaptıkları bunu gösteriyor bana göre. Yaşım geçiyor, çocuk sahibi olmalıyım diye düşünmek yerine, herşeyin hayırlısını iste derim. İnsanlar neler neler yaşayıp mutlu oluyorlar. Ayrıldıktan sonra 2 ay içinde başkası ile tanışıp evlenenleri biliyorum... senden daha büyük yaşta evlenip 3 çocuğu olanı gördüm... demem o ki, bu adamı son şansınmış gibi düşünüp, herşeye evet deme. Vazgeçmek zor ama ben bu hayatta vazgeçilmeyecek erkek ya da kadın görmedim henüz. Çok mutlu ol inşallah

Çok gururlu yazmışsınuz ben hiçbir gururlu adamın evleneceği kadına maddi konuda onu yap bunu yap dediğini görmedim
Tam tersine zavallı bir adam
Size rest çekişleri gurur değil sevgisizlik net
Ya adamın gurur yapması gereken bir şey yok ki. Sanki konu sahibi aa ne gurursuz davrandı dur ayrılayım diyecek.
Aksine ne koparırsa kâr, tabii ki gurur falan yapmayacak. Zaten konu sahibine iki canım dese yelkenler suya inecek. Adam niye uğraşsın? Şimdi de bekliyor ki konu sahibinin burnu sürtsün korksun, barışma ve teslim olma kıvamına gelsin.

Adam sizi banka kredisi olarak görüyor farkında değil misiniz cidden?
Cocuklarını falan okutmanızı bekliyor.
Bide onca sene calısmisim,keyfim bilir gunum dolunca emekli olup olmamayıı
Kosarak uzaklasın derim.

Canim birkac gundur takip ediyorum konunu ve tum yorumlari okudum.hayat evlenmekten ibaret degil.tek basina da gayet guzel yasarsin.parani iki cocuklu adama yedirecegine kendin ye.evlilik de oluraa olur olmazsa olmaz.hayatta her sey insan icin.karsindaki adam iyi niyetli degil.
Ama sen yine de yok ben cok asigim.adam da her turlu fedakarliga deger.varim yogum onun olsun diyrsan umarim mutlu olursun.

Hayır niye illa bu adam ?
Adam sana zerre değer vermiyor iyi maaşın var diye senle görmüyor musun?
Borç içinde çocuklarını yurt dışında okutacakmış .ne kadar masraflı bir iş bu farkında değil mi ucuz ülke bile olsa döviz almış başını gitmiş .
Resmen insan kullanıyor
Duyguları olan bir kadına bunu yapıyor
Çok sinir oldum

42 o 43 oğlu kendinde kızı bsbaannesinde yakın oturuyorlar.
Sorunlu bir insanla bir ömür geçirmek istediğinize emin misiniz? Üniversite sınavı mı bu; düşüneceğim diyor size sürekli. Yani siz her koşulda razısınız, paşam düşünecek..
Kendi değerinizi bilin.
Sizi seven, olduğunuz gibi kabul eden birini isteyin Allah'tan.
Bu şekilde ömür geçmez.
Kimsenin ne finansörü, ne de yara bandı olmayın.

Canimm vazgeç bu isten çocuğu var bak hep sorun yasiycaksn,boşver

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…