Konuya yazmayacaktım aslında.
Ben senınle ılgılı yıllar once acılmıs bır konuyu okumustum , buradan arkadas edındıgın bır kız acmıstı konuyu. Onu cok sık arayıp, sık bogaz ettıgınden bahsedıyordu. Takıntı kısmı bunu hatırlattı bana.
Onun dısında ben senın ınsan olarak cok ıyı bırı, cok verıcı oldugunu dusundum konunu okuyunca.
Ben 13 senedır kk aktıf olarak kullanıyorum , senı uzun zamandır bılıyorum .
Önce eğri oturalım dogru konusalım 42 yasındasın , ne zaman evleneceksınız ve ne zaman cocuk sahıbı olacaksın ? Tabı kı Allah bılır ama bu yaslardan sonra zor, bırde surec hemen halledılecek bır surec degıl halıyle 1-2 yıl da bu sekılde gecse çocuk sahıbı olma sansın baya bır dusecek .
Ben 22 yasında bosandım , 24 yasındayken evlendım . Şuanda 32 yasındayım eğer o zaman evlenmeseydım suanda asla evlenmeyı goze alamazdım. Yaş ilerledikce duygularda , dusuncelerde daha duruluyor kendım ıcın bunu soyleyebılırım , cocugum oldugu ıcın muhtemelen ben evlenemezdım suanda ama karsı tarafın cocugu oldugunda da ıkı kere dusunulmesı lazım.
Para durumları cırkın ,cocuklar buyuk. Onlara annelık yapamazsın , kabul ederlerse abla veya arkadas olacaksın.
Yıne 43 yasında bır adamın , esya alacak parasının olmaması... Esya almak ıcın arabasını satması cok cok onemlı detaylar bence. Bu yasından sonra evlenıp , calısan bır kadın olarak maddı sıkıntı yasanmasını katlanılmaz buluyorum senın acından . Uzerınden yapılan hesaplamalara hıc gırmıyorum. Sırf evlenmek ıcın , sırf bır duzen kurabılmek ıcın baskasının ıstedıgı kalıba gırmemelısın. Ki bana sorsan ben gıremem , benım kalın net cızgılerım varmıdır dersen yoktu ama yas ılerledıkce olusuyor .
Maddı durumları sormussun , benım cocugum vardı bılıyorsun . Ilk evlendıgım zaman aldıgım maasın suanda 3 katını alıyorum . O zamanda bu zamanda maasımın üçte birini oglum ıcın bırıktırmek ıcın alıyordum. Şuanda bır cocugumuz daha oldu , geri kalan üçte ikisininde bir kısmını kendime alıyorum ve eve sagladıgım tek katkı maasımın üçte biri. Eşimin maası benımkınden az bıraz fazla. Gerı kalan hersey onda, cocuklara bısey alacaksa o alır, buyuk oglumun egıtımı ıcın cok para harcıyoruz, spora ve faalıyetlerede katılıyor. Benım verdıgım maas mumkun degıl bunlara yetmıyor ıyı ama bızım hayata basladıgımız nokta sızınkı ıle cok cok farklı. Bız sızın yasınıza geldıgımızde 20 senelık evlı olacagız ölmez sağ kalırsak eğer.
Birbirimize kattıgımız anlamlar maddı cıkarların cok dısında , cok farklı bır ılıskımız var . Ama senın yasında olsaydım ne evlenecegım kısıden cocuguma boyle bır katkı , nede benden onun cocuklarına boyle bır katkı ıstemezdım,yapmazdım