Evlemmek uzereyken konustugum bir konu yizunden duşunecegini soyledi..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok için ısınmasa olmaz kızlar okadar da değil.Icimin ısınmadıgi birkaç talip de oldu
Ama talip gerçekten çok az bu yasta onu soyleyim..10yildir sadece bir elin parmaklarını geçmedi bu kişiler hariç.

için ısınmasa bu kadar katlanmazdın tabi de adamın hali tavrı, için fokur fokur kaynasa bile tahammül edilmeyecek cinsten. o bakımdan yakma kendini diyoruz. cidden üzülmeni istemem. yanılan biz olalım sen çok mutlu ol canımı ye de gidişat pek öyle değil gibi be tulipacım.

Kizlar bir yildir bir ikiskim var.Burda son birkaç konu onla ilgili.
ilgisizligini çektim bir yıl.Sevdim, değer verdim ..Oğlunu ikna etti sonunda arabayı sattı eşya almak üzereyken özensiz davranışları yüzünden eşya almayı erteledim(meğer 500tl kapora vermis bana soylememis) Sonra yine ilişkime normal devam ettik.
Zaten o bana güzel yaklaşsa yelkenlerim iner ama o öyle değil..

Oğlunu iki yıl sonra yurtdışına para değeri düşük bir ülkeye okumaya göndereceğini söyledi (ailesinin yaninda).Şuan maaşının çoğu geçmişte yaptığı borsa borcuna gidiyor .O da 2 yıl 8 ay sonra bitiyor..Ben bazı sözlerinden maaş kartı beklediğini anlamistim.Bu tür maddi beklentiler beni üzüyordu.Evlenmeden konuşup temiz bir sayfayla evliliğe girmek istedim.(Tabi pişman edildim)

Ben oglunun yurt disi olayini konuştum.Sahsen bana gereksiz gelmişti kendi çocuğum olsa yine de gereksiz görürdüm.Hani ikinci öğretimler var.Bunu söyledim.Kararli olduğunu gördüm.Olabilir.
Su dikkatimi cekti.Tam 2 yıl sonra göndermek istiyor ama borcu 2 yıl 8ay sonra bitiyor.Nasil göndereceksin dedim.Fazla mesai yaparım biriktiririm dedi.Ev alıp sonra pirimim dolunca emekli olmak istediğimi söyledim.O da ev almak istiyordu esasen.Cogunluk taksitleri benimkiyle odesek son taksitleri de sen ödesen ne güzel olurdu.Oglandan sonra bari yapmasan"dedim(kızını da kesin olmasa da göndermeyi dusunuyordu).. Tabi bozuldu.Pirim dolunca emekli olmamı istemedi.Ben de söz veremem dedim..

Ertesi gün sen benim çocuklarıma ana olamazsın hiç başlamamalıydık dedi.Ben onu üzdüğünü fark ettiğim için özür dilerim dedim.Cok açıklamalar yazdım.Sen bu meselelerden kiymetlisin dedim.Ertesi gün de evine gittim.Guzel karsiladi.
Bir hafta geçti yine arıyor soruyor ama ben artık evlenmek eşya almak istiyorum.Daha bir ilgisizlik sezdim.Bir mesaj yazdım bir sonraki aşamaya geçelim yada düşünmüyorsan bitirelim diye.

Ertesi gün buluşma ayarladı.Bir korkuyla gittim.Ve düşüneceğini söyledi.O arabayı satıp yatak odası ve oturma grubu alacaktı.Oturma grubunu sen al benim daha masraflarım olacak demişti.Halbuki yeterdi.Ben yetmediği yerde yardım edeyim demistim.Sonrada oturma grubu alayim haki perdeleri en al ozaman demistim.Diger eşyalar zaten var.Ben de onun almadiklarini alacaktim klima masa ayakkabilik mutfağa ek dolap vs.Altin alma demistim ama yok almak lazım demişti.kupe kolye...Ben buna 7bin de para vermiştim parca parca önceleri araba için..Onun birini geri istemiisim. ..Işte bu diyalogu sevmemiş.. O dialologu sevmemiş..Beni denemişmiş.

Dusunecem dedi..20 gun oldu .Bu buluşma da iki hafta once.Ama iki haftadır canım demeyi anında kesti daha az aramaya başladı..

Ben evine gittim sık sık aramı iyi tutmak için..
Seni engellemiş gibi olmak istemiyorum bildiğin gibi yap ama sen böyle beni düşün demistim gidip geldikçe..

Teli birkerede açmaz nerdeyse bir yildir. ona laf ediyorum artık bu olay üstüne iyice kudurdu.hicbitsey dedittirmez oldu
.Dün buluşma ayarladım.. Ben daralıyorum ne olacağız diye...Yine bahanelar. Ben eşya icin çok gezmiş karar verememisim huuzru önemseyen insna bunları çok düşünmezmis.

Ben gezme dersindeymişim sürekli. Onu zorluyormusum.Sik görüşmek istiyormusum (.Bir haftayı geçince görüşmek istiyordum artık .)
.Firsat vermiyormuşum ona.
Ilgi için çok dırdır ediyormuşum.Benle mutlu olur mu onu düşünüyormuş.. O an birsey diyemedim fazla uzuntuden..

Geri bas biraz dusuneyim dedi.

Akşamına mesajla bahsettigi kirildigim şeyleri yazdım.Uzuntumu belirttim..(arada ilgisizliğinden dolayı sitemler yazardim) Cok kizdi..Yazistik derken daha da kızdı kizginlikla bitirdi..
Kızlar ben elimden geleni yapmadım mi?Onu biraz da rahat bırakmak isterdim ama bu kusluk bana çok stres vermişti.. Nefes alamaz olmuştum

Hoş böyle de rahat değilim
..Adam bitirecekmi sizce..yazar mi.. Benim yapabileceğim başka birşey varmı?O konudan bahsettiğine cok pişman oldum.Cok büyütmedi mi sizce?Burnumdan getirdi resmen belki de tamamen bitirecek buyuzden..

..
Sanki maddi olarak istediği gibi olmayacağımı anladi da yan mi çiziyor.. Bunu kendine soyledim bugun yok diyor tabi..Gerçekten mi kafasi karisiyor..Yada burnumu diger seylerle beraber surtmek mi istiyor..Bilsemki surtmek icin yapiyor ;yine rahat olacaktim..Ne diyorsunuz?

Yapabileceğiniz bir şey var .. arkanıza bakmadan kaçmak.

Şu yazdıklarınızı baştan bir okuyun lütfen.. nerede aşk, sevgi, güven, anlayış.. evliliği ayakta tutan hiç bir etken yok.

Bu yazıda evlenmek isteyen bir kadın ve o kadını sömürmek isteyen bir adam var!
Ben bir kadının bir erkeği ikna etmesine çok üzülüyorum.. o kadar mı değersizsin. O sana yalvarmalı, o senin kurallarına uymalı.

Mutsuz bir evlilik kadar bu hayatta başka bir işkence yoktur. Bu şekilde bir evlilik sizi çok mutsuz edecek.

Bir kere hiç bir zaman önceliği siz olmayacaksınız. Her zaman onu idare eden kişi olacaksınız ve bir gün yorulacaksınız.

Ayrıca siz mutlu bir yuva kaliteli bir evlilik istiyorsunuz onun çocuklarına ana olmak gibi bir amacınız olmamalı! Bu adam size bunu nasıl diyebilir?

Yerinizde olsam kesinlikle bu işi bitirir, paramı da geri alırdım. Para vermeniz ayrı bir konu zaten.
Adamın gözü sizde değil, cebinizde!

Iste bu zamanla olusur.Neden zamana bırakmadı baştan görmek anlamak istedi..Ben illaki kendi capimda katkı yapacaktım ona.Kiyamayacaktim bazen.Bunlar zamanla ve guvenle olur.Neden daha fazlasını pesinen bekledi.Bu durumu garantiye alip öyle evlenmek ister gibi Öyle sakınacak biriysem evlenmeyecek gibi..Zamanla olacakti herşey.. Belki bazen kavga ederek oturacaktı..

Bunlari açık açık söyleyemedim gurur yapıyor diye ama biraz bahsettim ;"Parasini sakınacak deyip evleneyim ozaman "dedin.Bana verdiğin değer nerde burda "dedim.Yok öyle birşey nasıl düşünürsün ben senle maddi kaygılarla evlenmiyorum falan demişti.

Bu arada kızlar;kızı annesiyle hiç görüşmüyor.Annesi pek aramazmış bunları.Zaten kız çok kucukken ayrılmışlar .Oğlu bazen görüşüyormuş.Bir ara gitmiş bir yıl kalmış geri babasını tercih etmis..Annesi bir ara evlenmis ve hiç aramamış bunları.Sonra boşanmış.

Bak arkadaşım adam tavrından belli olur, hatırlarsan eşimle evlenmeden önce görüştüğüm biri vardı, burada konu açmıştım. Bana sadece evinin tadilatını yaparSIN dediği için huylanıp ilişkimi kesmiştim. Bizler 20 li yaşlarda değiliz Tulipa, ihtimaller, acabalar bizi bozar. Bu yaştan sonra deneme yanılma lüksümüz pek yok. O yüzden sana bu kadar çirkin yaklaşan bir adam üzerinde düşünme ve onu ele lütfen. Bu konuların bu kadar dillendirilmesi bile ilişkiye laçkalık getirir. Ben hayat müşterektir konusuna inananlardanım ve evliliğimin temelinde hiç bir talepte bulunmadan tüm zemini ben hazırladım ancak eşimi tanıdım, ve onun tarafından asla incitilmedim. Resmi nikahı yapmadan bir süre birlikte yaşadım, incinmişliğini, yorgunluğunu tarttım ve hiç bir davranışında art niyete rastlamadım, onu sevdim ama hayatımı sevgiye ya da tamamen şansa bırakamayacak kadar yorgundum. Evet hayat müşterektir ama kimse benim 25 yıl didinip yaptığım hiç bir şeyi kullanamaz kendine bunu ilke edin, sözünün edilmesi bile abes. Lütfen gün gibi ortada olan bir şey için savaş verip bir kere daha yıkılma, bazen yalnızlık bile kötü eşten iyidir, sen güçlü bir kadınsın ve hiç bir şeye ihtiyacın yok, bu saatten sonra evleneceksen adam senin gözünün içine bakmalı, üstüne titremeli. Bir savaş daha vermen gerekmiyor inan bana

Adamın amacı yuva mutluluk deil nasıl dahat ederız cocukları nasıl oluturum derdi.Az yeseydi bunların hiçbiri olmazdı.Ne munasebet canım.Bir insanın kendıne yaptıgını dunya birleşse hiç kımse kımseye yapamaz.Sen oralı bıle olma.Bu adamla hayat deil dert çekersin.Kendine bile faydası yok.Kendını o kadar çok ezdırmıssınkı.Def olup gıtsın bırakın.

Bak arkadaşım adam tavrından belli olur, hatırlarsan eşimle evlenmeden önce görüştüğüm biri vardı, burada konu açmıştım. Bana sadece evinin tadilatını yaparSIN dediği için huylanıp ilişkimi kesmiştim. Bizler 20 li yaşlarda değiliz Tulipa, ihtimaller, acabalar bizi bozar. Bu yaştan sonra deneme yanılma lüksümüz pek yok. O yüzden sana bu kadar çirkin yaklaşan bir adam üzerinde düşünme ve onu ele lütfen. Bu konuların bu kadar dillendirilmesi bile ilişkiye laçkalık getirir. Ben hayat müşterektir konusuna inananlardanım ve evliliğimin temelinde hiç bir talepte bulunmadan tüm zemini ben hazırladım ancak eşimi tanıdım, ve onun tarafından asla incitilmedim. Resmi nikahı yapmadan bir süre birlikte yaşadım, incinmişliğini, yorgunluğunu tarttım ve hiç bir davranışında art niyete rastlamadım, onu sevdim ama hayatımı sevgiye ya da tamamen şansa bırakamayacak kadar yorgundum. Evet hayat müşterektir ama kimse benim 25 yıl didinip yaptığım hiç bir şeyi kullanamaz kendine bunu ilke edin, sözünün edilmesi bile abes. Lütfen gün gibi ortada olan bir şey için savaş verip bir kere daha yıkılma, bazen yalnızlık bile kötü eşten iyidir, sen güçlü bir kadınsın ve hiç bir şeye ihtiyacın yok, bu saatten sonra evleneceksen adam senin gözünün içine bakmalı, üstüne titremeli. Bir savaş daha vermen gerekmiyor inan bana
Çok güzel bir yorum.Tesekur ederim attraente.
Ben şanslı değilim işte..Burdaki herkes daha iyisi var diyor..Var da beni bulmuyor..O ic isinmasi meselesi de..Denk getirenler cok sansli..
Kısmet kapaliligina gerçekten inanacağım artık.. Yapistigimi söyleyenler,koca olsun da nasil olursa olsun diyenler oldu. Icimin sogumasi icin iyi oluyor tokat gibi oluyor ama yine de hakkımda yanlis dusunmenizi istemem..Gerçekten aranmıyordum.hayatımda kimse yokken siz de biliyorsunuz burdaki konuşmalarımdan hep oluruna bırakmıştım.Kimseye adim atmadim ben onlar bana gelmeden ama baslayinca da icim de isininca cabuk atasi gelmiyor insan dusunuyor olur mu olmaz mi..Kaldirabilir miyim..Zaten atlasam bu konu icin arami bozmazdim Bana gelenler de böyle işte..

Son düzenleme:
Çok güzel bir yorum.Tesekur ederim attraente.
Ben şanslı değilim işte..Burdaki herkes daha iyisi var diyor..Var da beni bulmuyor..O ic isinmasi meselesi de..Denk getirenler cok sansli..
Kısmet kapaliligina gerçekten inanacağım artık.. Yapistigimi söyleyenler,koca olsun da nasil olursa olsun diyenler oldu. Icimin sogumasi icin iyi oluyor tokat gibi oluyor ama yine de hakkımda yanlis dusunmenizi istemem..Gerçekten aranmıyordum.hayatımda kimse yokken siz de biliyorsunuz burdaki konuşmalarımdan hep oluruna bırakmıştım.Kimseye adim atmadim ben onlar bana gelmeden ama baslayinca da icim de isininca cabuk atasi gelmiyor insan dusunuyor olur mu olmaz mi..Kaldirabilir miyim..Zaten atlasam bu konu icin arami bozmazdim Bana gelenler de böyle işte..
Ben sizi çok iyi anlıyorum. Şu an kendinizi yalnız hissettiğiniz, hayatınızın diğer dönemlerine göre daha hassas olduğunuz bir dönem ve size yalnızlığınizi unutturan, geleceğe dair hayal kurmanızı sağlayan tek şey bu adam. Aslında siz de biliyorsunuz bu adamın sizin için uygun olmadığını ama daha önce de söylediğim gibi size kendinizi mutlu hissettirdiği zamanlara olan alışkanlık yüzünden içinizdeki bu heyecan da kopsun istemediğiniz için oldurmaya çalışıyorsunuz bu adamla.

Hayatınızda başka bir heyecan olsa, evde iç huzurunuz olsa, size destek olan dostlarınız olsa daha kolay olurdu karar vermeniz. Bir de tabii ki tren kaçıyor endişeniz.. Hepsi sizin bu adamdan kopmamak için yakanıza asılmışlar.

Daha önce de dediğim gibi kendinizi baskı halinde hissetmeyin. En azından kendinize karar vermek için 3-4 Ay süre tanıyın. Bu süre içinde burada olanları paylaşın çevrenizde bulamadığınız desteği, objektif yorumları okuyun. Adama karşı da lütfen ama lütfen kendinizi geri çekin. Yani umursamaz olun içinizde fırtınalar kopsa da. Siz de demişsiniz adam zaten acı çekmeyi seviyor, erkeklerin geneli böyle. Siz tamamen ona ait gibi davranınca nasılsa gitmeyeceksiniz diye de rahat takılıp önünüze şartlar koyabiliyor. Biraz da gidecek gibi davranın mesela? Size özelden de yazıcam kendi yaşadığım bi kaç tecrübeden. Çok zor olacak ama adama karşı "işine gelirse" tavrını takinmaniz lazım. Ben zaten güçlüyüm kimseye ihtiyacım yok tavrı. Sen olmasan bile biri olur, olmasa da ben böyle de çok mutluyum tavrı. Aklı her an başka birine kayabilecek bir kadın gibi rahat davranın ona. Sallamayın onu. Bu süreçte de kendinizle ilgilenin. Ne bileyim masaja gidin, cilt bakımı yaptırın. Alışveriş yapın. Kendinizi şımartın biraz

Ben sizi çok iyi anlıyorum. Şu an kendinizi yalnız hissettiğiniz, hayatınızın diğer dönemlerine göre daha hassas olduğunuz bir dönem ve size yalnızlığınizi unutturan, geleceğe dair hayal kurmanızı sağlayan tek şey bu adam. Aslında siz de biliyorsunuz bu adamın sizin için uygun olmadığını ama daha önce de söylediğim gibi size kendinizi mutlu hissettirdiği zamanlara olan alışkanlık yüzünden içinizdeki bu heyecan da kopsun istemediğiniz için oldurmaya çalışıyorsunuz bu adamla.

Hayatınızda başka bir heyecan olsa, evde iç huzurunuz olsa, size destek olan dostlarınız olsa daha kolay olurdu karar vermeniz. Bir de tabii ki tren kaçıyor endişeniz.. Hepsi sizin bu adamdan kopmamak için yakanıza asılmışlar.

Daha önce de dediğim gibi kendinizi baskı halinde hissetmeyin. En azından kendinize karar vermek için 3-4 Ay süre tanıyın. Bu süre içinde burada olanları paylaşın çevrenizde bulamadığınız desteği, objektif yorumları okuyun. Adama karşı da lütfen ama lütfen kendinizi geri çekin. Yani umursamaz olun içinizde fırtınalar kopsa da. Siz de demişsiniz adam zaten acı çekmeyi seviyor, erkeklerin geneli böyle. Siz tamamen ona ait gibi davranınca nasılsa gitmeyeceksiniz diye de rahat takılıp önünüze şartlar koyabiliyor. Biraz da gidecek gibi davranın mesela? Size özelden de yazıcam kendi yaşadığım bi kaç tecrübeden. Çok zor olacak ama adama karşı "işine gelirse" tavrını takinmaniz lazım. Ben zaten güçlüyüm kimseye ihtiyacım yok tavrı. Sen olmasan bile biri olur, olmasa da ben böyle de çok mutluyum tavrı. Aklı her an başka birine kayabilecek bir kadın gibi rahat davranın ona. Sallamayın onu. Bu süreçte de kendinizle ilgilenin. Ne bileyim masaja gidin, cilt bakımı yaptırın. Alışveriş yapın. Kendinizi şımartın biraz
Ahh nasil guzel ,nasil anlayisli ,ta kalbimden, aklimdan ,ruhumdan yakalayan bir yorum..Ozeldeki mesaji da az once okudum ben de yazdim..Tavsiyelerini hep beklerim..Bir degisim lazım.. Cok tesekur ederim..

Akilli hareket lazim...Bazen savrulup gidiyoruz zayif düşmüş olmaktan..
Çünkü ben doğru kişi bile olsa belki kaybetme korkumla batırabilirim.Bir başkası biraz yanlış kisiyi akilli hareketle biraz doğru hale getirebilir..Ve guclu olmak lazim..Kendine odaklanmak..
Ki bu kişi de böylesine daha çok saygı duyar sanki (çünkü işyerindeki kadın kankalari boyleydi) Her nekadar hükmetmek derdinde olsa da..

Senin yazdıkların aklima sunu getirdi.Ilgisizlik konusunda onu ben arsizlastirdim aslinda.
Benim bir önceki de çok ilgisiz bir adamdi.Eski eşim de nisanliyken ilgisizdi.Bunlar bende travma olmuş .Gecen yil nisan basinda basladik tam guzel olarak ,ozaman bana icini acti.Ozaman bir mesajlasmadan sonra içini ,kalbini acti..Bir önceki sevgili kadar ilgisiz olmadigini farkli biri oldugunu gorebiliyordum.Ne guzel ondan olgun diyordum ozamanlar.Sonunda boyle olgun akli basinda biriyle olabildim diyordum.Adamdaki ilk ilgisizlik sinyallerini eski sevgiyle ozdeslestirdim ve zamanla arsizlastirdim sanırım.. Boyle de birsey var..

Ilk onceleri biraz daha iyiydi ilgi konusunda..Hele yazin sik sik arabasiyla ciktik.Daha cok gorustuk ,zaman gecirdik,basbasa kaldık, ozaman hersey daha guzeldi.Kis gelince soguk dedi.Disaru fazla cikamadik.Basbasa kalamadik.Ben ozaman cok daralmaya basladim..
L lucy whitmore

Son düzenleme:
Konuya yazmayacaktım aslında.

Ben senınle ılgılı yıllar once acılmıs bır konuyu okumustum , buradan arkadas edındıgın bır kız acmıstı konuyu. Onu cok sık arayıp, sık bogaz ettıgınden bahsedıyordu. Takıntı kısmı bunu hatırlattı bana.
Onun dısında ben senın ınsan olarak cok ıyı bırı, cok verıcı oldugunu dusundum konunu okuyunca.
Ben 13 senedır kk aktıf olarak kullanıyorum , senı uzun zamandır bılıyorum .

Önce eğri oturalım dogru konusalım 42 yasındasın , ne zaman evleneceksınız ve ne zaman cocuk sahıbı olacaksın ? Tabı kı Allah bılır ama bu yaslardan sonra zor, bırde surec hemen halledılecek bır surec degıl halıyle 1-2 yıl da bu sekılde gecse çocuk sahıbı olma sansın baya bır dusecek .

Ben 22 yasında bosandım , 24 yasındayken evlendım . Şuanda 32 yasındayım eğer o zaman evlenmeseydım suanda asla evlenmeyı goze alamazdım. Yaş ilerledikce duygularda , dusuncelerde daha duruluyor kendım ıcın bunu soyleyebılırım , cocugum oldugu ıcın muhtemelen ben evlenemezdım suanda ama karsı tarafın cocugu oldugunda da ıkı kere dusunulmesı lazım.

Para durumları cırkın ,cocuklar buyuk. Onlara annelık yapamazsın , kabul ederlerse abla veya arkadas olacaksın.
Yıne 43 yasında bır adamın , esya alacak parasının olmaması... Esya almak ıcın arabasını satması cok cok onemlı detaylar bence. Bu yasından sonra evlenıp , calısan bır kadın olarak maddı sıkıntı yasanmasını katlanılmaz buluyorum senın acından . Uzerınden yapılan hesaplamalara hıc gırmıyorum. Sırf evlenmek ıcın , sırf bır duzen kurabılmek ıcın baskasının ıstedıgı kalıba gırmemelısın. Ki bana sorsan ben gıremem , benım kalın net cızgılerım varmıdır dersen yoktu ama yas ılerledıkce olusuyor .

Maddı durumları sormussun , benım cocugum vardı bılıyorsun . Ilk evlendıgım zaman aldıgım maasın suanda 3 katını alıyorum . O zamanda bu zamanda maasımın üçte birini oglum ıcın bırıktırmek ıcın alıyordum. Şuanda bır cocugumuz daha oldu , geri kalan üçte ikisininde bir kısmını kendime alıyorum ve eve sagladıgım tek katkı maasımın üçte biri. Eşimin maası benımkınden az bıraz fazla. Gerı kalan hersey onda, cocuklara bısey alacaksa o alır, buyuk oglumun egıtımı ıcın cok para harcıyoruz, spora ve faalıyetlerede katılıyor. Benım verdıgım maas mumkun degıl bunlara yetmıyor ıyı ama bızım hayata basladıgımız nokta sızınkı ıle cok cok farklı. Bız sızın yasınıza geldıgımızde 20 senelık evlı olacagız ölmez sağ kalırsak eğer.
Birbirimize kattıgımız anlamlar maddı cıkarların cok dısında , cok farklı bır ılıskımız var . Ama senın yasında olsaydım ne evlenecegım kısıden cocuguma boyle bır katkı , nede benden onun cocuklarına boyle bır katkı ıstemezdım,yapmazdım

Konuya yazmayacaktım aslında.

Ben senınle ılgılı yıllar once acılmıs bır konuyu okumustum , buradan arkadas edındıgın bır kız acmıstı konuyu. Onu cok sık arayıp, sık bogaz ettıgınden bahsedıyordu. Takıntı kısmı bunu hatırlattı bana.
Onun dısında ben senın ınsan olarak cok ıyı bırı, cok verıcı oldugunu dusundum konunu okuyunca.
Ben 13 senedır kk aktıf olarak kullanıyorum , senı uzun zamandır bılıyorum .

Önce eğri oturalım dogru konusalım 42 yasındasın , ne zaman evleneceksınız ve ne zaman cocuk sahıbı olacaksın ? Tabı kı Allah bılır ama bu yaslardan sonra zor, bırde surec hemen halledılecek bır surec degıl halıyle 1-2 yıl da bu sekılde gecse çocuk sahıbı olma sansın baya bır dusecek .

Ben 22 yasında bosandım , 24 yasındayken evlendım . Şuanda 32 yasındayım eğer o zaman evlenmeseydım suanda asla evlenmeyı goze alamazdım. Yaş ilerledikce duygularda , dusuncelerde daha duruluyor kendım ıcın bunu soyleyebılırım , cocugum oldugu ıcın muhtemelen ben evlenemezdım suanda ama karsı tarafın cocugu oldugunda da ıkı kere dusunulmesı lazım.

Para durumları cırkın ,cocuklar buyuk. Onlara annelık yapamazsın , kabul ederlerse abla veya arkadas olacaksın.
Yıne 43 yasında bır adamın , esya alacak parasının olmaması... Esya almak ıcın arabasını satması cok cok onemlı detaylar bence. Bu yasından sonra evlenıp , calısan bır kadın olarak maddı sıkıntı yasanmasını katlanılmaz buluyorum senın acından . Uzerınden yapılan hesaplamalara hıc gırmıyorum. Sırf evlenmek ıcın , sırf bır duzen kurabılmek ıcın baskasının ıstedıgı kalıba gırmemelısın. Ki bana sorsan ben gıremem , benım kalın net cızgılerım varmıdır dersen yoktu ama yas ılerledıkce olusuyor .

Maddı durumları sormussun , benım cocugum vardı bılıyorsun . Ilk evlendıgım zaman aldıgım maasın suanda 3 katını alıyorum . O zamanda bu zamanda maasımın üçte birini oglum ıcın bırıktırmek ıcın alıyordum. Şuanda bır cocugumuz daha oldu , geri kalan üçte ikisininde bir kısmını kendime alıyorum ve eve sagladıgım tek katkı maasımın üçte biri. Eşimin maası benımkınden az bıraz fazla. Gerı kalan hersey onda, cocuklara bısey alacaksa o alır, buyuk oglumun egıtımı ıcın cok para harcıyoruz, spora ve faalıyetlerede katılıyor. Benım verdıgım maas mumkun degıl bunlara yetmıyor ıyı ama bızım hayata basladıgımız nokta sızınkı ıle cok cok farklı. Bız sızın yasınıza geldıgımızde 20 senelık evlı olacagız ölmez sağ kalırsak eğer.
Birbirimize kattıgımız anlamlar maddı cıkarların cok dısında , cok farklı bır ılıskımız var . Ama senın yasında olsaydım ne evlenecegım kısıden cocuguma boyle bır katkı , nede benden onun cocuklarına boyle bır katkı ıstemezdım,yapmazdım
Cutemom Allah aşkına o bipolar kacigin soyledigiyle beni yargilama.Okadar da değil.Biraz diyorum.Yoksa en başından da ilgisizdi yetersizdi ben bastırınca daha da ilgisiz oldu bu yani.Daha doğru yöneteydim belki daha ilgili olurdu belki yada ilgisi olumsuz yonde ilerlemezdi diye kafamda kuruyorum sadece.Kendimi de masaya yatırıp olumsuz katkımı görmek ,göstermek istedim ilgi konusunda.Boyle de birsey olabilir diye.Yeterli ilgi olsa elbetteki daralmam.Azi çok yapabilirmiyim yada azdan aza gitmesini engelleyebilir miydim.Yada okadar sabredememem gayet insanıdır.
Ben gayet zaaflarımın farkında olan bir insanım burda da gerektiğinde söylerim.Bazi popüler üyeler burda zaaflarını asla söylemezler. Benim oyle bir derdim yok.Ben burda kendimi iyi göstermeye çalışmıyorum.Olcuyor tartıyor hesaplasiyorum da kendimle bazen.Reelde gibi kendimi sakınacaksak buranın ne öne mi var.
Allah aşkına o ağır hasta psikopatla beni yargılama.Birkere bir ona bak, bir bana.Bunu nasil soylersin..Bak okadar yorum oldu kızmadım sana kızdım diğer dediklerine bile odaklanamadim şuan.Okurum sonra yine.Gercekten çok kizdim

Son düzenleme:
çocuklarin zaten bir annesi var siz neden anne olasiniz ki onlara siz ancak bir abla belki bir arkadaş olursunuz
cocuklarinda sizi anne olarak gorecegini sanmiyorum da zaten
adamin isi gucu derdi para
bu saatten sonra bu adamla evlenip başınızı agritmaya degmez bence
emeklide olmak uzeresiniz sanirim yiyin icin keyfinize bakin

Cutemom Allah aşkına o bipolar kacigin soyledigiyle beni yargilama.Okadar da değil.Biraz diyorum.Yoksa en başından da ilgisizdi yetersizdi ben bastırınca daha da ilgisiz oldu bu yani.Daha doğru yöneteydim belki daha ilgili olurdu belki yada ilgisi olumsuz yonde ilerlemezdi diye kafamda kuruyorum sadece.Kendimi de masaya yatırıp olumsuz katkımı görmek ,göstermek istedim ilgi konusunda.Boyle de birsey olabilir diye.Yeterli ilgi olsa elbetteki daralmam.Azi çok yapabilirmiyim yada azdan aza gitmesini engelleyebilir miydim.Yada okadar sabredemesem gayet insanıdır.
Allah aşkına o psikopata beni yargılama.Bak okadar yorum oldu kızmadım sana kızdım diğer dediklerine bile odaklanamadim şuan.Okurum sonra yine.
Valla ben senın suanda yazına odaklanmaya calısıyorum yapamıyorum. Kımden bahsedıyorsun . Kendınden mı , konuyu acan kısıden mı, ılıskınden mı?

Valla ben senın suanda yazına odaklanmaya calısıyorum yapamıyorum. Kımden bahsedıyorsun . Kendınden mı , konuyu acan kısıden mı, ılıskınden mı?
Senin hakkinda konu acmisti dedin ya.O psipokattan.Burda arkadaşım yok diye ağlıyordu kendini acindiriyordu aynı sehitrdeymışız.Arkadas olayım yalnız bırakmayım dedim kimsesiz dedim acidim.Biraz iyi olduk.Ya mani ya depresyon dönemindeydi kacik.Sonra birden öyle yaptı Allahın psikopati.Gercekten çok sinirlendim o kaçının söylediklerine inandığına.O kim ben kim hangimiz daha düzgünüz.Ben hanimefendiligime ,normalligime ,dinginligime laf söyletmem.O kim ben kim.Kazen bile agir laflar etti ona. Kaç üyelik almış hepsini doktu ortaya.
Gercekten birşey söylemeye gelmiyor burda.Hele senden hiç beklemezdim cutemom
Ben kendi halimde iyi olmaya çalışan zor durumumda destek ugruna yada baskalarina yardimci olma ugruna hayatini doken bir insanım burda
.Boyle mi yardım ediliyor.

Son düzenleme:
Çok yakından tanıdığım birinin başına gelenleri hatırladım.Acı ama gerçek bence bir çok ilişki çıkar ilişkisine dönüşmüşken söz konusu Eniştenin davranışları pek de şaşırtmadı.Boşanmış bir insanın eyvallahı olmaz ama sen beni cidden şaşırtıyorsun,çok mu aşıksın,gerçi aşıkken bile kapıyı gösterdiğim çok olmuştur senin ki basireti bağlanmak deyimiyle de uyuyor..Ha bu ilişkiden yuva kurulurmu elbette kurulur ama sonrası işte kör topal! idare edilir diyorsan ,bekle üzerine düşme zaten iş olacağa varıyor...

Senin hakkinda konu acmisti dedin ya.O psipokattan.Burda arkadaşım yok diye ağlıyordu kendini acindiriyordu aynı sehitrdeymışız.Arkadas olayım yalnız bırakmayım dedim kimsesiz dedim acidim.Biraz iyi olduk.Ya mani ya depresyon dönemindeydi kacik.Sonra birden öyle yaptı Allahın psikopati.Gercekten çok sinirlendim o kaçının söylediklerine inandığına.O kim ben kim hangimiz daha düzgünüz.Ben hanimefendiligime ,normalligime ,dinginligime laf söyletmem.O kim ben kim.Kazen bile agir laflar etti ona. Kaç üyelik almış hepsini doktu ortaya.
Ben kendi halimde iyi olmaya çalışan zor durumumda destek ugruna yada baskalarina yardimci olma ugruna hayatini doken bir insanım burda
Ay kabak benım basıma mı patladı sımdı?
Ben zaten senın ıyı bır ınsan olduguna ınandıgımı yorumumda yazdım , sadece bu saplantılı ısrarcı tutumun o acılan konuyu hatırlattı. Ben ne aranızdakı ılıskıyı bılırım , nede sonrasını . Haklı haksız aramadan yaptım.
Ben genelde bana gelmeyene sırtımı donen bırı oldugum ıcın ısrarcı degılım ılıskılerımde

Ay kabak benım basıma mı patladı sımdı?
Ben zaten senın ıyı bır ınsan olduguna ınandıgımı yorumumda yazdım , sadece bu saplantılı ısrarcı tutumun o acılan konuyu hatırlattı. Ben ne aranızdakı ılıskıyı bılırım , nede sonrasını . Haklı haksız aramadan yaptım.
Ben genelde bana gelmeyene sırtımı donen bırı oldugum ıcın ısrarcı degılım ılıskılerımde
Ben karşımdaki beni bıraksa pek ısrar etmeyi gururuma yediremem genelde .Sevmediğini düşündüğümde birkaç defa ayrılmaya kalktım o durdurdu.Simdiki benim hatam yüzünden diye düşündüm Ayıp ettim diye düşündüm.Ondan açıklama yapma yüzü buldum.Zaten kk sağolsun gözümü açınca bıçak gibi kestim.Bazen içindeyken goremeyebiliyoruz.Ve ben asla bir arkadaşa arkadaşlara ısrarcı olmam.Sevgili hadi neyse ama kadınlara olmam.Neden çünkü kadın kadının arkadaş olarak nazini tribini çekmez.Erkege daha kolay kapris yapabiliyoruz küçük bir kız cocugu gibi.Ama asla kadın arkadaşlarıma küçük bir kız çocuğu gibi olmam.O kaçık dışında kimse bana böyle dememistir.Niye aramiyorsun diyor en yakın arkadaşım.Elbette gezelim arkadaşlığın tadını cikaralim derim bazen ama darlamam zırtpırt aramam derdinde cok yardimci olurum bazen de dert anlatirim(ama kk baska cok yorum var)
Orda o manyak küçük bir ılçede tek başınaydı.Annesine gidemiyordu annesi manyakti.Ben merkezdeyim "gelsene arada ,annene de gidemiyorsun sıkılıyorsun da arkadaş var iste burda "diye gayet iyi niyetli dostane tavırlar göstermiştim.Hani onu toparlamak adina.Ama manyak işte.Cagirdigima pişman etmişti ki birkaç kez evimde misafir etmişliğim var ben ilcedeyken ,merkezdeyken.Hep dostane davrandım.
.Ben bu sevgili kişisini bile çok nadir aramışımdır.Genelde mesajla.Cogunlukla ondan bekledim onu da.Ama ilgisini az bulup sorun çıkardım birkaç kez dolduğumda.Bazen sık olmayarak naif sitemler ettim, bir yilda iki belki üç kez de ayrılık temasina varan kavga çıkardım haklı olarak.

Son düzenleme:
Bipolar hastaligi olan birine kacik psikopat demeniz de hic hos degil sonucta hastalik sizdede bipolar olabilirdi yaradilistan gelen bir durum Allah yardimcisi olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X