Evlemmek uzereyken konustugum bir konu yizunden duşunecegini soyledi..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Attraente senin yorumunu sürdüğüne sevindim.Cunku sen de çocuklu bir adamla evlisin.Sizde nasıl oluyor bu mali işler bahseder misin?

Eşimin benden hiç bir talebi olmadı, kendi düzenim zaten vardı, evi ihtiyaçlarımıza göre revize ettik ve beraber ödedik her şeyi, nafaka zaten ödeniyor , eşim kendi evini de onlara vermiş, nafaka tüm ihtiyaçlara yetmediği için ay içinde ilave harcamalarda oluyor ama eşim dengelidir, örneğin çocuk yeni bir bilgisayar istiyorsa fiyatına bakar , bana danışır, şu kadar taksit ödeyebilir miyiz diye sorar, ona göre bütçe yaparız. Benim de benim paramı yiyorlar düşüncem asla olmamıştır. Ancak tabi ortak keseden harcama yapınca eşimin içine sinmiyor bazen, örneğin bu ay 2000 fazla harcamışsak, bir iki ay sonra aynı tutarda parayı birikim hesabımıza atıyor, ben birikim hesabı diyorum ama o senin paran diyor =) Eşim çocuklarına artık benimde bir evim var demeyi bilir, bundan bir yıl önce bana artık işi bırak, 25 sene olmuş daha ne kadar çalışacaksın, herkese yeteri kadar emeğin geçti dedi, bir yılda tüm hesabı kitabı yaptı ve ben 2 hafta önce işi bıraktım, çokta içim rahat, beni zorda bırakmayacağını bilirim. Evimiz, arabamız, eşyalarımız hepsi senin emeğin artık sen biraz sefa sürmeyi hakettin dedi, asla aklımda yoktu işi bırakmak ama baktım ki bazı şeyleri kendisi yapmak istiyor, ar ediyor ben harcayınca ona hak verdim ve bıraktım. Hakkaniyetten bahsettiğim bu, eşim bana kıyamaz, eş olmanın gereği de bu bence, bende ona kıyamam, hiç pazarlık yapmadık, her şey kendiliğinden gelişti, 5 yılda bu düzene ulaştık.

İşte tulipa şunu hissetmen lazım bu arkadaşın hissetiğini hissetseydin eğer sende canla başla ne lazımsa yapardın her kadında yapar öyle mi böyle mi aklında bin tane soru olmazdı olayda bi eksiklik yanlışlık olduğunu şu yorumdan bile anlıyabilirsin

Iste bu zamanla olusur.Neden zamana bırakmadı baştan görmek anlamak istedi..Ben illaki kendi capimda katkı yapacaktım ona.Kiyamayacaktim bazen.Bunlar zamanla ve guvenle olur.Neden daha fazlasını pesinen bekledi.Bu durumu garantiye alip öyle evlenmek ister gibi Öyle sakınacak biriysem evlenmeyecek gibi..Zamanla olacakti herşey.. Belki bazen kavga ederek oturacaktı..

Bunlari açık açık söyleyemedim gurur yapıyor diye ama biraz bahsettim ;"Parasini sakınacak deyip evleneyim ozaman "dedin.Bana verdiğin değer nerde burda "dedim.Yok öyle birşey nasıl düşünürsün ben senle maddi kaygılarla evlenmiyorum falan demişti.

Bu arada kızlar;kızı annesiyle hiç görüşmüyor.Annesi pek aramazmış bunları.Zaten kız çok kucukken ayrılmışlar .Oğlu bazen görüşüyormuş.Bir ara gitmiş bir yıl kalmış geri babasını tercih etmis..Annesi bir ara evlenmis ve hiç aramamış bunları.Sonra boşanmış.

Son düzenleme:
Adama sinir oldum o ayrı da sen de ayrı bi olaysın yani...Asla vazgeçmeyen takıntılı kadın modelisin...Boşunaymış buraya yazılanlar...Yiğidi vur hakkını ver diyorsun...Size mutluluklar

Flash Tvnin ibretlik hikayelerinden birini izliyor gibiyim.
Her an bir yerden sarı bıyık falan çıkacak gibi hissediyorum.

Kadını tamamen parası için isteyen adam, adamı takıntı yapmış ne denirse densin evlenmek için tutturan kadın.

Bölümün sonu nasıl olacak onu merak ediyorum.

Bölümün sonunda Perihan Savaş çıkıp özetleyecek ve ibret verici cümleler söyleyecek. Sonra Tulipa'nın resmi çıkacak altında sarı yazı yazacak:
"Tulipa T. 42 yaşında. Evlenmeyi her şeyden çok istiyordu. Ama bu evlilik onun mutsuzluk sebebi oldu."

"X Bey. 43 yaşında. Tulipa'nın maaş kartıyla mutlu. Borçlarını ödedi ve ev sahibi oldu. Çocuk yapmayı düşünmüyor"

"Çocuklar, 20 yaşındalar. Üvey anne sayesinde yurt dışında okuyup ev sahibi oldular. Şimdi ise öz anaları kıymete bindi"

Ben kınamıyorum...Belli bi yaşa gelmiş hala düzen kuramamış, aileden destek yerine köstek gören baba sevgisi almamış bazı kadınlarda bu şekilde olması normal malesef...Bi yerden yakaladığını bırakamama gibi bi takıntılı psikoloji...Bunu aşmak için farklı adamlar tanıması lazım

Konu sahibi bak bir de bu var...Allah'ın koruması...Hiç böyle düşündün mü neden bu kadar zora girdi olay diye

Konu sahibinin gözünden onun psikolojisinden bakıyorum şimdi; konu sahibi bu kişiyi bıraksa sıfırdan birini bulması gerekecek...Şimdi adamın evleneceği ümidiyle ayakta kalıyor, arabasını eşya almak için satması da en büyük kanıtı ona göre...Yani tam yaklaşmışken tam tam olacakken kendi hatası nedeniyle adam yine geri kaçtı...O kadar hassas yani adam...Sonra mesajlaştılar adam iyice kızdı gitti...Yine konu sahibi hata etti yani yoksa adam evlenecekti...Şimdi burda tek amaç adamı geri döndürüp tekrar ikna etmek...Yazarken bile yoruldum..Ama bi erkeği takıntı yapanlarda enerji hiç bitmez yerlerde sürünürler gururlar ayaklar altına girer ama o evlenme ümidi hiç bitmez...Bahanelerle savaşırlar yıllarca malesef...

Bence adama de ki senin borçlarını ben kapatacağım. Cocuklarını da yurt dısında okutacagım..eşyaları da ben alacagım nikahla beraber de bakalım ne diyecek...o seni test etmiş ya bu sefer de ben test ettim dersin

Bu tipler bencil olur
Kendi çocuğu var ya düşünmez bir daha çocuk
Rahatına bakar
Kadının olmamasını ister hatta

bir bölümünü okudum...bu adam yaşını başını aşmış biri herhalde..orta yaştan sonra erkeklerde kadınlarda çok tilki olur..eee hayat tecrübesi...
bu kişi seni sağacak maddi manevi..başka koca bulamadın mı evlenecek?

Sevgili kardeşim,
Sana bir örnek vereyim,çok temiz düzgün ahlaklı bir ablamiz 2kizi ile kaldı eşi vefat etti, bir süre sonra evlendi. Bu evlilikte maaş kartı eş te, kadın çocuklarını evlendirdi bir annenin yapacağı çeyiz vs evlenmeden önce yaptığı kadar, bu eş ev yaptı 3 katlı, erkeğin ilk evliliğinden 3 çocuğu var ki bu evlilikte çocukları yok, torunlarına birşey almak istese evde kavga çıkıyor, adam para vermiyor, ve kadın yaklaşık 13-15 yıldır bu adam ile evli. Kadının kızı boşanmaya kalktı o üç katlı evin bir katına getirelim dedi adam ve adamın ilk eşinden olan çocuğu izin vermedi. Bu bayanın kazandığı zaten bu eve gitti yıllarca tekstil gibi ağır zor bir iş gece mesaisi haftasonu mesaisi derken zaten torun sahibi yaşı başı geçmiş emekli olacak kadın, belki emekli olunca da çalıştıracak adam.
Eğer ben bu adamla illaki evleneceğim, çocuğum olmasada olur, çalıştığımı onun çocuklarına harcarim kendim yemem içmem harcamam bunu da sorun etmem derseniz evlenin.

Ay ilahi

Guclu degil; arsız ve şirret..

HER IKI tarafın da çocukları varsa daha zor işte böyle.Benim çocuğum olsa kardeşleri olacak mesela.Ben çocuklu olmadigim için ben de o da daha şanslı..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…