- 19 Ocak 2011
- 118
- 80
Rahatsız olduğum bir başka konu daha, ablanız sizden neden maddi olarak beklenti içinde? Bulunduğunuz ortamın sağlıklı bir ortam olmadığı izlenimi doğdu şimdi ben de. Belki de bu durumdan kurtulmak için o adama bu kadar tolerans gösteriyorsunuz. Yeğeniniz neden para vermediğiniz için küsüyor, ablanız neden taciz ediyor para verin diye bence bu konuyu da bir düşünün. Valla çok etkilendim sizin durumunuzdan aynı şehirde olsak bi oturup kahve içelim konuşalım şu konuları uzun uzun diyeceğim :)Ah benim ailem de böyleydi.Bilseydim maksadı bu hiç yanaşır miydim..Sonraları öğrendim.. Ailem de kusuyor bana para istedikleri kadar vermiyorum diye.Bir yeğenim bu yüzden kus aynı evde..Ama bu daha beter çıktı.Bundan ayrılsam ablam direk verdiğin parayı arttır der.Ona sınır oldukça onla olasım gelirdi.Ama bu ondan beter gibi.Ablam hiç değilse küsmez sürekli taciz eder.
Bir tanıdığım vardı kadın 36 yaşında
Sevgilisiyle birlikte yaşıyor parayı kadım veriyor kirayı falan
Adam daha para istiyor lazım diye dostuna ev açıyor
Kadını dövüyor
Kadın ayrılmıyor
Kadını tutup kolundan yalvarıyoruz doktora gidelim diye
Kadın diyor ki hayır o beni seviyor
Gerçek bu kadın gözleri mor resimlerini gösterdiAy o kadar da değil bee..
Bu adam sizden çocuk da yapmaz.Benim zaten çocuğum var der evlenince bence , öyle bi' bencil.Maddiyat yüzünden sizinle düşünüyor evlenmeyi.Sizi de kukla gibi oynatıyor.Yapmayın bunu kendinize.Bakın "yaptırmayın" yazmadım "yapmayın" yazdım.Size böyle davranmasına siz sebep oluyorsunuz.Siz 42 siniz de sanki o 32.O da sizin gibi.Kendinizi bu kadar aşağı görmeyin ondan.Kendinize değer verin ki enerjiniz de yükselsin.Bırakın bu adamı yaaa.30 gibi görünürüm güzelceyim.Sevgi ,emek,çocuk falan işte. Uzuluyorum..
Soğudum aslında da..Ne bilim çoğu kadın maaş kartını eşine veriyor yönetimini eşi yapıyor.Adam da onu bekliyor.Ben hiç böyle istemem.Senin benim yapiyorsun diyecek.Ki etrafı da öyle akıl verir.Cogu kişi böyle düşünüyor.Ben güvenir verirsem veririm istemezsem vermem neden zorlanır bir insan.Beni tamamen sogumaktan alıkoyan bu.Adam ilginç ama şu ana kadar hala buz gibi soğumamış siz daha ilginçsiniz. Yapmayın bunu kendinize.
Sen senin benim yapiyorsun, o benim benim yapiyor. Rabbena hep bana hep bana yani. Madem senin benim yapmiyor o versin sana maas kartini. Niye maasini veren hep kadin oluyor? 1 ay essek gibi calisan kadin bankamatige gidip parayi cekemiyor mu, marketten alisveris yapamiyor mu yani. Kadinlar olarak bu acizligi neden kabul edelim?Soğudum aslında da..Ne bilim çoğu kadın maaş kartını eşine veriyor yönetimini eşi yapıyor.Adam da onu bekliyor.Ben hiç böyle istemem.Senin benim yapiyorsun diyecek.Ki etrafı da öyle akıl verir.Cogu kişi böyle düşünüyor.Ben güvenir verirsem veririm istemezsem vermem neden zorlanır bir insan.Beni tamamen sogumaktan alıkoyan bu.
Adamın oğlu kızı okuyacak diye siz ev sahibi olmayacaksınız öyle mi? Yahu 15 yaşında değilsiniz 42 yaşındasınız nasıl bunu göremezsiniz ben okudukça kafayı yedim böyle koruma kalkinlarimi açıp sizi saklamak istiyorum o adamdan. Tulipa yok ayrılmış senden hadi yallah başka kapıya demek istiyorum. Öyle sinirlendim ne olur bunu kendinize yapmayın bu adam sizi somurecek çok ezecek. Paranız emekleriniz onun çocuklarına gidecek nolur uyanın. Sevilmiyorsunuz da ilgilenmiyor sizinle ve inanilmaz uyanık biri. Bu adam tüm emeğinizi elinizden alır ruhunuz duymaz nolur yol yakınken dönün. Bu zamana kadar bekarmissiniz ki gayet normal bir şey olabilir, neden beklediğinize değen bir adamla birlikte olmayasanız? Neden el üstünde tutulmayasınız hak etmiyor musunuz sevilmeyi neden yahu kafayı yedirtcek bana bu konuBen demiştimki fikrimi degistirdim seni engellemek istemiyorum.Yapmak istediğini yap.Ben tek başına evi alırım.Bu da demistiki O enson yüzyüze görüşmemizde "Ben de vazgeçtim Tr de bile okutmak cok para."
Bu konuda ne diyorsunuz kızlar?
Bir de o çocukların eğitimi ev almaktan onemli demisti sen kendine gore plan yapmissin (ev -em.ekli.lik)bana bile danismadin dedi.
.Sen de danışmadın ailenin yanında söyledin demiştim..Sana danistim iste dedim..Sen de ev istiyordun dedim..Bence onun istedigi ben direk ev olayina girmeden kendine yardim edeyim hatta maas kartini kendini alsindi.Piri.mim dolunca da e.mek.li olmayım çünkü daha okuyacak kendi kızı var.Son taksitleri sen ödeseydin de ben pir.m dolunca e.m.e.k.li olsaydım dedim.Orda tmm evi o işlemde kızını okutamaz ben maaş almayacam.Ha bu da zoruma gitti( kendi cocugumda bile gidebilirdi)ama onu anladim.Buyuzden ev taksiti bitince iş hayatından uzaklasayım.
Ya google den lank diye bulmasınlar diye p.i.r.i.m e.me.k.li.lik diye kodlalayabilir mi ki rica etsem yönetimYapılabilir mi ki..@Mune
Ay adam böyle arıyormuş lank diye bu konu çıkıyormuş.Napabiliriz?
Bir de:Onun gönlünü almak için o arabayı evi birlikte kullanacaz hatta biz olunce ,cocuklarina da kalacak daha napayim "demistim. Bu konuda ne diyorsunuz?
Istemiyorlar ama onlar da az degil.Onlar da hep maddi olarak daha fazlasını istiyor.Ablamla ortak evim var beraber başka ablamla oturdugumuz bana mirası iki kişi ortak .Beraber oturduğumuz ablam ha bire evi mukellestirmeye yönelik masraflar çıkarıyor.Benim daha ayrıca kendi adıma evim yok onun için biriktirecem paramı buna izin vermiyor tadilat çıkarıyor hep.Ve çok ısrar ediyor başımın etini yiyor.Onlar da az degil.Tabi bu adam in da tersi pek pis bu konularda.Ablamdan beter ayni evde oturdugumuz yeğenimi aynı.Yegenim böcek gibi davranıyor nerdeyse bana da ben pek takmıyorum.Orda annem var benim evim..Hem yalnızlığı sevmiyorum iyi gelmiyor bana.(Depresyon var)Çalışmayı da sevmiyorum yoğun fazla mesailer var.Oyuzden erken e.m.ek.li olmak istiyorsun.Adam çocuklarını okutmak için son taksitlere el atamayacakGerçek bu kadın gözleri mor resimlerini gösterdi
Şuan durumlarını bilmiyorum
Demek istediğim şu ki insan kendi yaşadığı olayları daha zor gözlemleyebilir
Ailenize danışın herşeyi anlatarak
Onlar daha çok yardımcı olurlar
Bir önceki mesajımda buna cevap verdim biri daha sormustu; ona bakarsan; tsk ederim bil mukabeleRahatsız olduğum bir başka konu daha, ablanız sizden neden maddi olarak beklenti içinde? Bulunduğunuz ortamın sağlıklı bir ortam olmadığı izlenimi doğdu şimdi ben de. Belki de bu durumdan kurtulmak için o adama bu kadar tolerans gösteriyorsunuz. Yeğeniniz neden para vermediğiniz için küsüyor, ablanız neden taciz ediyor para verin diye bence bu konuyu da bir düşünün. Valla çok etkilendim sizin durumunuzdan aynı şehirde olsak bi oturup kahve içelim konuşalım şu konuları uzun uzun diyeceğim :)
Enerjim yükseldi kk sayesinde.Tsk ederim.Ama çocuk konusunu konusmustuk.Bir üst mesajı okur musun ortak çocukla alakalı..Bu adam sizden çocuk da yapmaz.Benim zaten çocuğum var der evlenince bence , öyle bi' bencil.Maddiyat yüzünden sizinle düşünüyor evlenmeyi.Sizi de kukla gibi oynatıyor.Yapmayın bunu kendinize.Bakın "yaptırmayın" yazmadım "yapmayın" yazdım.Size böyle davranmasına siz sebep oluyorsunuz.Siz 42 siniz de sanki o 32.O da sizin gibi.Kendinizi bu kadar aşağı görmeyin ondan.Kendinize değer verin ki enerjiniz de yükselsin.Bırakın bu adamı yaaa.
Şuan aramız gergin.Ben sadece alnımi yükselttim..Sonrasını bilmiyorum..Zamana birakacam bakalım napacak çektim kendimi..19 sayfa yazilmis hala fikirlerinizde bi degisiklik yok mu? Evlenecek misiniz bu adamla?
Yaptim evlilik on yil once bitmisti.Bu adam da on yıldır yalnızHepsini okuyamadım acikcasi O yüzden tam bilmiyorum durumunuzu ama daha önce evlilik yapmsdiysaniz veya yapıp çocuğunuz yoksa çocuğu olmayan birisiyle evlenin derim .Ve inşallah kıymetinizi bilen birisiyle cook mutlu olun :)
Şu anda ortak çocuğunuz mu var ? O mesajı okudum da sanki çocuk var Nasıl yapıcaksın gibi bişey demiş size.Enerjim yükseldi kk sayesinde.Tsk ederim.Ama çocuk konusunu konusmustuk.Bir üst mesajı okur musun ortak çocukla alakalı..
Ya kötü durdu evet.Ama bana bunları hissettirdi.Sonradan toparladım zaten.Gereksiz görmüştüm.Trde ikinci eğitimler var.Evin son birkaç taksitini sen odeyebilirdin ben de erken e.m.ek.li olurdum dedim.Buna çıldırdı tabi.Sonra gönlünü almaya çalıştımBaşından hatalı, o parayı bana harca çocuğu yurtdışına gönderme diye algılanacak şekilde davranmışsınız ki karışamazsınız çocuğunaayrıca 42 yaşında olsam adama araba sattırıp eşya aldırmazdım dahası 7bin tl vermek garip olmuş, sonu yok hayatın mahfolur
Yok olacak olan ortak çocuğumuz hakkında.Şu anda ortak çocuğunuz mu var ? O mesajı okudum da sanki çocuk var Nasıl yapıcaksın gibi bişey demiş size.