Ben demiştimki fikrimi degistirdim seni engellemek istemiyorum.Yapmak istediğini yap.Ben tek başına evi alırım.Bu da demistiki O enson yüzyüze görüşmemizde "Ben de vazgeçtim Tr de bile okutmak cok para."
Bu konuda ne diyorsunuz kızlar?
Bir de o çocukların eğitimi ev almaktan onemli demisti sen kendine gore plan yapmissin (ev -em.ekli.lik)bana bile danismadin dedi.
.Sen de danışmadın ailenin yanında söyledin demiştim..Sana danistim iste dedim..Sen de ev istiyordun dedim..Bence onun istedigi ben direk ev olayina girmeden kendine yardim edeyim hatta maas kartini kendini alsindi.Piri.mim dolunca da e.mek.li olmayım çünkü daha okuyacak kendi kızı var.Son taksitleri sen ödeseydin de ben pir.m dolunca e.m.e.k.li olsaydım dedim.Orda tmm evi o işlemde kızını okutamaz ben maaş almayacam.Ha bu da zoruma gitti( kendi cocugumda bile gidebilirdi)ama onu anladim.Buyuzden ev taksiti bitince iş hayatından uzaklasayım.
Ya google den lank diye bulmasınlar diye p.i.r.i.m e.me.k.li.lik diye kodlalayabilir mi ki rica etsem yönetim
Yapılabilir mi ki..
Mune Ay adam böyle arıyormuş lank diye bu konu çıkıyormuş.Napabiliriz?
Bir de:Onun gönlünü almak için o arabayı evi birlikte kullanacaz hatta biz olunce ,cocuklarina da kalacak daha napayim "demistim. Bu konuda ne diyorsunuz?