Evlemmek uzereyken konustugum bir konu yizunden duşunecegini soyledi..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Lafa gelince de güçlü kadın istiyor niye emek vermemek için.Isten bunaldim görüşelim diyorum "benim de bir sürü sıkıntılarım var senin bunalmanı da çekemem ""diye sorun yapıyor.Guclu kadın severim diyor ama hem güçlü kadın istiyor hem de ataerkil ,kendi dedigi olsun istiyor.Tam itici tıp insani..

Yurtdışı için birlikte gezecek tür arkadaşı yok
O toplara oyuzden hevesim kalmadı.Yurtdisina gitmek isteyen insan yok cevremde.Zamaninda çok aradım az tanıdığım insanlara bile söyledim..Zaten herkesle de gidilmez sanırım anlaşırsın anlaşamazsın.
Eşimle gitmek isterdim ama gitmezki.Cocuklarin eğitimi der.
Beraber yaşadığımız aileme yetmiyor .Ayriyetten etraftan diğer yakınlarım da borç istiyor sürekli.

Oğlunu kızını sizin paranızla okutacağının farkında mısınız? Ayrıca üniversiteye gidecek essek kadar çocuklara ne analık yapacakmışsınız anlamadım. Valla isterseniz 78 yaşında olun bu adamı çekmek zorunda değilsiniz aklınızı başınıza alın dünyaya bir kere geliyoruz. Yurt dışında okutacakmışmış bi dünya da borsa borcu var. Ayranı yok içmeye......

Bukadar beklentili olması hep beni rahatsız ediyordu..Neden yani bu beklenti .Ben olsam kadın halimle beklemem bukadar.

Adam alttan alsa barışacak mısınız? Artık niyetini çözdünüz. Bu adam yerine doğru düzgün bir insanla görüşseniz daha iyi olmaz mı? Şu an böyle biri yok ama bu adamla devam ettiğiniz sürece de olmayacak.

Paranızı kendinize harcayın lütfen. Yumurtalarınızı dondurtun, kendinize ev alın. Kendinizi kimseye kullandırtmayın. Para vermiyor diye teyzeye/halaya küsmek ne demek? Bunu yapanın annesine, babasına söyleyin de çocuğuna biraz terbiye versin, biraz edep, biraz görgü öğretsin.

42 yaşındasınız ve evde kaldım psikolojisi ile hareket ediyorsunuz...

Mantık diyorum sadece mantık... adamın niyeti belli, paranıza göz dikmiş, sizinle değil maaş kartınızla evlenmek istiyor, sizin de buna izin vermeyeceğinizi anladığı anda yan çizmeye başlamış.

bir şey demek istiyorum yaşınızı gördüm ama bu yaşta bu huysuz elinizden bütün hakkınızı alacak adamla evlenmek istiyor musunuz? yazık değil mi size. madem parası yetmiyor neyine yurt dışı Allah aşkına dolar falan kaç olmuş. bence asıl siz düşünmelisiniz lütfen düşünün

Ben demiştimki fikrimi degistirdim seni engellemek istemiyorum.Yapmak istediğini yap.Ben tek başına evi alırım.Bu da demistiki O enson yüzyüze görüşmemizde "Ben de vazgeçtim Tr de bile okutmak cok para."

Bu konuda ne diyorsunuz kızlar?

Bir de o çocukların eğitimi ev almaktan onemli demisti sen kendine gore plan yapmissin (ev -em.ekli.lik)bana bile danismadin dedi.
.Sen de danışmadın ailenin yanında söyledin demiştim..Sana danistim iste dedim..Sen de ev istiyordun dedim..Bence onun istedigi ben direk ev olayina girmeden kendine yardim edeyim hatta maas kartini kendini alsindi.Piri.mim dolunca da e.mek.li olmayım çünkü daha okuyacak kendi kızı var.Son taksitleri sen ödeseydin de ben pir.m dolunca e.m.e.k.li olsaydım dedim.Orda tmm evi o işlemde kızını okutamaz ben maaş almayacam.Ha bu da zoruma gitti( kendi cocugumda bile gidebilirdi)ama onu anladim.Buyuzden ev taksiti bitince iş hayatından uzaklasayım.
Ya google den lank diye bulmasınlar diye p.i.r.i.m e.me.k.li.lik diye kodlalayabilir mi ki rica etsem yönetim Yapılabilir mi ki.. Mune
Ay adam böyle arıyormuş lank diye bu konu çıkıyormuş.Napabiliriz?

Bir de:Onun gönlünü almak için o arabayı evi birlikte kullanacaz hatta biz olunce ,cocuklarina da kalacak daha napayim "demistim. Bu konuda ne diyorsunuz?

Etrafta çoğu kadinin maaş kartı ,eşinde olduğu icin için heves ediyor olmalı.Ama yani bu durumda hic olmaz.Normalde de yapmazdım.Tam ters düşünüyoruz bu konuda.Lafi geçecek olsa herkesin eşinde diyecek.Ki Kız kardeşi bile ağzımı aradı ablasının eşindeymiş.

Bu adamın sizi sevdiğini hala düşündüğünüze inanamıyorum. Sizi küçümsemek için söylemiyorum kaç yaşındasınız da bilmiyorum ama 15 yaşında biri gibi düşünüyosunuz sevdiginizi düşünmüyorum çünkü böyle bi adamı sevmek zor sizinki alışkanlık belki emek vermiş olmak ya da saplantı .bence en yakın zamanda ondan uzaklasin

Bu adam senin geri cekildiğini görünce köprüden geçinceye kadar dayı diyecek sende gidip evleneceksin hayatının hatasını yapacaksın biz ne desek boş hala böyle dedi şöyle dedi ne diyorsunuz diyorsun olmaz bacım olmaz yapma ya

Kızkardeşi tabiki öyle diyecek, abisinin sizi ipotek altına almasını ister. Ayrıca tüm çalışan kadınların kartları eşlerinde değil... parayı kazanma becerisine sahip olan kadın parasını da yönetebilir, siz eksik misiniz?

Bir tanıdığım vardı kadın 36 yaşında
Sevgilisiyle birlikte yaşıyor parayı kadım veriyor kirayı falan
Adam daha para istiyor lazım diye dostuna ev açıyor
Kadını dövüyor
Kadın ayrılmıyor
Kadını tutup kolundan yalvarıyoruz doktora gidelim diye
Kadın diyor ki hayır o beni seviyor

Ki ben çok katiyım bu konuda .Param da kıymetli hani.O kadar tersiz ki bu konuda.Bu sitede bile çoğu kadın maaşını eşine havale yaptığını eşinin yönettiğini söylüyordu konilari acildiginda.Nasıl güveniyorlar demistim.Yadirgadigim başıma geldi.

Olmaz diyoruz, çok pişman olursunuz diyoruz, vazgeçin bu sevdadan diyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…