Evlediğine bin pişman olanlar var mı?

Malzeme belliymiş, ne bekliyordun ki , ya çek ya boşan, bile bile lades resmen ...

Deliler gibi çalışan görümcem atanamıyor hem de puanı gayet iyiyken, kpss ile atanmak artık öyle kolay değil , daha gerçekçi ol ve acilen çalışmaya başla ve bu herifi boşa, 2 yıl veriyorum ne demek düzelmeyeceği o kadar belli ki , dikkat et de hamile kalma bari ...

Uzaktan boşan demek ne kadar basit mecbur bi zaman aralığı vermek zorundayım cezası verilmiş idam edilecek mahkuma bile bi zaman veriliyor bu adamda benim evli olduğum insan ha diyince olmuyor bazı şeyler evli misin bilmiyorum ama bekara karı boşamak kolay derler snnkide o hesap

Benim bölümümden her sene alım oluyor o alımlar bölümden bölüme değişiyor

5 yıldan fazla evliyim ve bir erkeğin kahrını çekmem, net!

Eksik olduğumu mu ima ediyosunuz? Keşke bi kadın olarak yargılamaktansa anlayıp yorum yapmayı tercih etseydiniz. Yine de teşekkür ederim kırıcı yorumunuzdan ötürü iyi geceler.
Aksine kendinize değer verin diyorum, ben hemcinslerimi severim ezilmelerini istemem asla ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…