• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlatlık mı

Babası ile o kadın arasında bir bağ olabilir mi?Yani anne i kadın olabilir mi doğuma yakın yanına gitmisledir belki
Bu arada o kadın babasının arkadaşının kardeşiymiş öyle demişler bana saçma geldi

en garanti yol
Bir yer bulsun anne babasından saç teli alması en kolay iş
Gidip doğrusunu öğrensin
Ama şunu da unutma
Gerçek anne babasını öğrendiğinde çok büyük bir hayal kırıklığı da yaşayabilir.
Hiç gerek yokmuş keşke bilmesem de diyebilir.
Bunu da göz ardı etmesin.
DNA testinden babanin babasi olup olmadigi jesin kanitlaniyor ama anne icin kesin bir gosterge degil diye biliyorum.

Babasinin sac kılıni alip DNA testi yaptirsin. En mantiklisi bu. Ama dogum yapan kadin tasiyici anne de olabilir onu bilemem. Yani babasiyla kadin arasinda birsey de olabilir. Ama DNA testi ile babasinin gercek babasi olup olmadigi cikar en azindan.
Dna testini nasıl yapıyorlar bilginiz varmı

Dna testini nasıl yapıyorlar bilginiz varmı
Kendi sac telini kucuk bir posete koysun uzerine ismini yazsin. Babanin sac telini baska posete. Karismasin diye. Ismini vermem dogru mu bilmiyorum ama Düzen laboratuvari gibi ozel laboratuvarlar var kan tetkikleri, DNA testi yapan. Boyle bir ozel laba veriliyor. Birkac gunde kaoali bir zarfta sonuc yaziyor. Sonuc yuzde olarak veriliyor. Mesela %99 falan derse babasi
Zaten hic %100 cikmiyor sonuc.
DNA ile babalik testi yapiliyor ama annelik yapilmiyor diye biliyorum.
Bulundugunuz sehirde DNA testi yapan ozel laboratuvar bulabilirsiniz.

Belki de annem dedigin kisi gebe kalamadigi icin o evlerinde kalan kadinin yumurtasiyla babanin spermini tupte dolleyip kadin tasiyici annelip yapip bebek olunca annenlere vermistir. Ya da annenin yumurtasiyla babanin spermini dolleyip kadin tasiyici annelik yapmistir. Orasini bilmiyorum. Belki de kadinin kendi kocadindan cocugudur, evlatlik vermislerdir. Ama DNA testi ile en azindan babanin baban olup olmadigini kesin kanitlarsin.

Babanin o kadinla telwfonda goeusup anbenin gorusmemesi tuhaf. Ve mezarliktaki dogum tarihlerinin farkli olmasi. Babanin o kadinla ne bagi var acaba? Aslinda o kadindan hersey ogrenilir, soylerse tabi. Ama en kesin yol DNA testi. Ama anbeyi kanitlamak zor. Belki kan gruplari annesiyle cok farkli ise, belki oradan bilir.

Kendi sac telini kucuk bir posete koysun uzerine ismini yazsin. Babanin sac telini baska posete. Karismasin diye. Ismini vermem dogru mu bilmiyorum ama Düzen laboratuvari gibi ozel laboratuvarlar var kan tetkikleri, DNA testi yapan. Boyle bir ozel laba veriliyor. Birkac gunde kaoali bir zarfta sonuc yaziyor. Sonuc yuzde olarak veriliyor. Mesela %99 falan derse babasi
Zaten hic %100 cikmiyor sonuc.
DNA ile babalik testi yapiliyor ama annelik yapilmiyor diye biliyorum.
Bulundugunuz sehirde DNA testi yapan ozel laboratuvar bulabilirsiniz.
Ne kadara yaparlar testi

Dna testi icin sac teli olmasi sart degil bu arada. Kan da olabilir, bu biraz zor da. Babanin yere dusmus kılları da olabilir.

Son düzenleme:
Ne kadara yaparlar testi
Onu bilmiyorum sormak lazim. Universite hastaneleri de yapar sanirim ama onun icin mahkemeden izin falan isterler mi bilmiyorum. Ozel laboratuvarlarda izin gerekmiyor diye biliyorum. Hastanelere de sorun, hastane yaparsa daha ucuz olur ama izin gerekir mi bilmiyorum tabi hastanede.

Son düzenleme:
Babanin o kadinla telwfonda goeusup anbenin gorusmemesi tuhaf. Ve mezarliktaki dogum tarihlerinin farkli olmasi. Babanin o kadinla ne bagi var acaba? Aslinda o kadindan hersey ogrenilir, soylerse tabi. Ama en kesin yol DNA testi. Ama anbeyi kanitlamak zor. Belki kan gruplari annesiyle cok farkli ise, belki oradan bilir.
O kadın babasının arkadaşının kız kardeşilmiş bugün sordu öyle demişler

25 yaşındaki bir insan bence aklında böyle şüpheler varsa çözümü bulabilirdi .
Ha gerçeği araştırsın mı yoksa araştırmasın mı sorusuna cevap arıyorsa bence şu ana kadarki hayatına baksın .
Ailesi ile ilişkilerine baksın . Akrabalarının hal ve hareketlerine baksın . Değer görmüşse şu ana kadar bence hiç kurcalamasın . Ama genetik olarak yatkın olduğu hastalıklar vs varsa öğrenmek için araştırılabilir .

Onu bilmiyorum sormak lazim. Universite hastaneleri de yapar sanirim ama onun icin mahkemeden izin falan isterler mi bilmiyorum. Ozel kablarda izin gerekmiyor diye biliyorum. Hastanelere de sorun, hastane yaparsa daha ucuz olur ama izin gerekir mi bilmiyorum tabi hastanede.
Özel daha iyi olur duyurmadan olur herşey

Bir tanıdığım var evlatlık olduğundan şüpheleniyor konuyu açmamı kendi rica etti şüphelendiği durumları anlatıyım

.Tek çocuk olması ve hastanede çekilmiş hiç fotoğrafı yokmuş
1 yaşından sonra fotoğrafları varmış
.Annesi doğumu memleketlerinden 1 saat uzaklıkta bir yerde yapmış ve doğum yaptığı zaman orda birinin evinde kalmışlar 2 hafta. Arkadaşım da niye o kadar uzun kaldık sen hamileyken neden oraya gittin diye sorduğunda. Annesi gezmeye gitmiştik oraya demiş gezmeye gittikleri yerde dağ köyüymüş. 2 hafta neden kaldınız geri dönmediniz sorusunun cevabı da yeni doğum yaptığım için kaldık orda hastanede çalışan birisinin eviymiş çalışan kişi davet etmiş yani toparlanınca gidersiniz diye. Arkadaşımda arabayla gitmişiniz zaten 1 saatlik yol çok uzun değil gelebilirdin memlekete demiş kızmış annesi işte bağırmış. Ve bu soruları sorduğunda tutarsız cevaplar veriyolarmış hep bir gün sorduğunda farklı aradan biraz geçiyomuş farklı cevap veriyolarlarmış
. birde geçenlerde şöyle birşey dikkatini çekmiş. İsmiini neden x koydunuz diye sormuş. Annesi de senin doğduğun yıl Teyzemin oğlu vefat etti o yüzden senin ismini öyle koyduk demiş. Neyse mezarlığa ziyarete gittiğinde teyzesinin oğlunun vefat yılı 95 yılıymış. Ama arkadaşım 94 doğumlu

Sizce de gariplikler yokmu doğum yapıp hiç tanımadığı birinin evinde kalması 9 aylıkken dağ köyüne gezmeye gitmesi. İsim konusunda falan.
Yorumlarınızı arkadaşıma atcam
Bunu nasıl öğrenebilirim diye soruyor sistemde falan yazarmı diye
E devletten doğum sorgulama varmış annesinin e devletine girse orda eğer annesi çocuğu aldıysa birinden doğum yaptıgı çıkarmı çıkmazmı bilgisi olan varmı

Bir şey daha eklemek istiyorum. Bu doğum olduktan sonra kaldıkları kadının küçükken evine sık sık giderlermiş. Kadının 4 çocuğu varmış. Kadının oğlu 4 yıl önce mi ne vefat etmiş. Ondan beri sık gitmemeye başlamışlar. Ve bu kadınla telefonda annesi hiç konuşmuyormuş babası konuşuyormuş sadece. Babası görüntülü falan konuşuyormuş ordada şüphelenmiş kadınla babası görüntülü konuşunca. Kadın işte x i göster demiş görünce ağlamış benimde oğlum vardı diye. Babası da oğluma iyi bakıyorum bak diye göstermiş
Yaşı kaç acaba evlatlık alındığını düşünen kişi nüfustan öğrenebilir yani eğer direk doğar doğmaz alınmadıysa

Back