Evlatlığım

Ne güzel insansınız ya, gözlerim doldu okurken. Allah evladınızı size bağışlasın. Hep mutlu olun inşallah.

Abiler nerede? Onlara ailesi mi bakıyor yoksa onlarda evlatlık mi verilmiş yoksa ailesindeler mi?

Kardeşleri büyüyünce onu gelip bulabilir mi acaba?

bir pedegogla içli dışlıyım masal gibi anlat şimdiden diyor :) arada anlatıyorum biz anne baba olmak istedik sonra senin gibi çocukların olduğu bir yere gittik sen minnacıktın kundaktaydın bana baktın beni seçtin anne diye babana baktın babanı seçtin baba diye seni kucağımıza aldık çok sevdik öptük öptük kokladık ve hiç bırakmadık. ve biz sen gelince çok mutlu olduk. çok mutluyuz oğlum iyiki varsın iyiki oğlumsun seni çok seviyorum diyorum. oda bana seni çok seviyorum anneciğim iyiki beni kucağında eve getirmişsin diyor. oğlum 3 yaşında belki bu şekilde normal gelecek ve tepki vermeyecek. pedegog arkadaşım sık sık anlatma sordukça anlat dedi. öyle yapıyorum. kız çocukları daha meraklı ve gözlemci oluyor oğlum nasıl olacak bakalım :) sağol canım seninde konunu sabote etmiş gibi oldum. kusura bakma.

Sonuç kasım ayında belli olacak belki yazarım ama o zamana unutulur olay

Sonuç kasım ayında belli olacak belki yazarım ama o zamana unutulur olay
öncelıkle hakkında hayırlısı neyse o olsun.eger aılen ölmüşlerse dua etmkten baska yapcak bırseyın yok.benım annemde benım dogumumda ölmus onu anne dıye kabul edıyorum hergece duamı okuyup yolluyorm cunku onun bır sucu gunahı yok

Kafamdan iste onu bilmiyoruz kalcamdaki kocaman bi yarik şimdi orası ten rengimden daha beyaz yanaktakki dikiş kafamdakini bilmiyorum orda sacim yok ve hala şişliği belirgin
Insallah depremi yasamissindir uzulmeni istemem olgun bir bireysin belli yazilarindan hayirlisi olsun bende olsam arastirirdim yasin dolunca gene bu konudan devam etki bizde destek olalim.

Bilmiyorum mesela beni daha çok almana benzetirler yada rus göçmen olabilirsin gibi birsuru şey duydum beni tanimayanlardanda bole duyumlar aldım bakalim ne çıkacak

Cok cok uzgunum.. icim yandi, yuregim parcalandi.. eger o izler ameliyat izi degil de kesi iziyse daha cok uzulurum. Bebege siddet gosteren bir aileyse ve bulursan onlari, ilk savunmalari once aglamak zirlamak sonra da maddiyata vurmak olacaktir. Bircok ornek boyle ne yazikki.. sanki her fakir cocugunu veriyor gibi... eger boyle derlerse yuregini yumusatma fistik.. simdiki ailene saril.. insallah iyi insanlarin genlerini tasiyorsundur. Hos tasimasan da sen artik iyi bir insan olmussun. Uzgunum cok.Allah yardimcin olsun bebegim.

Abiler nerede? Onlara ailesi mi bakıyor yoksa onlarda evlatlık mi verilmiş yoksa ailesindeler mi?

Kardeşleri büyüyünce onu gelip bulabilir mi acaba?
aynı anneden doğma abiler babaları ayrı. bioanne boşanma arifesindeydi oğlumu kucağıma aldığımda. abilere dedeler sahip çıkmış. anne baba anlaşamayınca çocuklara dedeler sahip çıkmış aileleriyle beraberler yani. ya annedeler ya babada o kadar ayrıntı bilmiyorum. en büyük abi 12 yaş büyük oğlumdan belki o 18 yaşına geldiğinde kardeşini arar annesinin hamileliğini biliyorsa tabi. gerçi ilerde veraset filan olduğunda oğlumu bulacaklar. çünkü miras hak bir toprak parçasıda olsa varisleri buluyorlar. onların kütüğündede bizim kütüğümüzdede nereden gelidği nereye gittiği gizli bilgidir ibaresiyle mevcut. oğlum gerçeği öğrendikten sonra nüfusa gidip geldiği kütüğü öğrenebilir. bunu sadece oğlum yapabilir ne ben ne bioanne sorup öğrenemeyiz. bana ailenin hiçbir bilgisini açık açık vermediler. mahkeme tutanaklarından ve nüfus kağıdı bilgileriyle ve kuruma sorduğum bir kaç soru dışında bilgi verilmedi verilmeside yasakmış.

Yok cnm zaten dertlesiyoruz burda açık biyer

Bilmiyorum mesela beni daha çok almana benzetirler yada rus göçmen olabilirsin gibi birsuru şey duydum beni tanimayanlardanda bole duyumlar aldım bakalim ne çıkacak
zonguldakta çok fazla Trabzonlu aile var. belkide laz kızısın. onlarda Ruslara benzer :)

Kafamdan iste onu bilmiyoruz kalcamdaki kocaman bi yarik şimdi orası ten rengimden daha beyaz yanaktakki dikiş kafamdakini bilmiyorum orda sacim yok ve hala şişliği belirgin

Trafik kazası da olabilir bu arada yaraların gerçekten çokmuş canım. Gerçekten aile şiddeti sebebiyle seni almış da olabilirler. Deprem bebeği olduğunu saklamak istemişlerse aile şiddeti yalanı da uydurma olabilirler.

Eğer deprem bebeğiysen seni arayan ailene vermek yerine seni neden başka aileye evlatlık versinler ki? Ailenin bilgilerini bilmiyor olsalar soylerlermiydi acaba.

Ben yurtun neden size yalan soyledigini düşündüğünüzü tam anlamadım.

Yok hayır yurd koruyucu aile olarak şimdiki aileme veriyor ve sonra yurd beni bi yanlışlık yaptık diyerek geri alıyor ailemde bunun üzerine beni evlatlık almak istiyor ama memur maşı gecinemezsiniz diye beni vermiyorlar sonra beni almak için mahkeme kararı filan 2 yıl ailem araniyor

Son düzenleme:
Yuregim titredi.. sen en guzel annesin.. bir kere emzirip birakmak! Allahim sinamasin kimseyi boyle bir seyle. Karninda hissettikten sonra emzirip gitmek.. ve hic karninda hissetmeden onu evlat olarak kendini anne olarak hissetmek.. Allah yardimciniz olsun her konuda. Insallah en guzel hediyeyle mukafatlandirsin sizleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…