• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlatlığım

Yuregim titredi.. sen en guzel annesin.. bir kere emzirip birakmak! Allahim sinamasin kimseyi boyle bir seyle. Karninda hissettikten sonra emzirip gitmek.. ve hic karninda hissetmeden onu evlat olarak kendini anne olarak hissetmek.. Allah yardimciniz olsun her konuda. Insallah en guzel hediyeyle mukafatlandirsin sizleri..
evet ne yazıkki toplum baskısı sebebiyle bebeğini bırakmak zorunda kalmış. ben öyle anlıyorum öyle hissediyorum. belki birlikte olduğu adamda evliydi belkide çocuğu kabullenmedi. ve karnı büyüynce eşi farketti ve boşanma davası açıldı oğluşumuda benim için doğurup güzelce bir yere emanet edip gitti. hakkında hiç kötü düşünmüyorum çünkü Türkiyede kadın olmak zor. aşk kurbanı diyorum. oğlumda öyle güzelki bir görseniz sevmemeniz mümkün değil. biblo gibi..hani derler ya aşk çocukları güzel olur diye aynen öyle. Allahım nazarlardan korusun. en güzel hediye şuan yanımda uyuyor :) Allahım ayırma bizi. teşekkür ederim arkadaşım :)

mesela benım o kadar cook fotografım varkı anlatamam.annemın hamılelık fotosu hıc yok .ben bundan hııssetmıstım.birde biyolojı dersınde kan gruplarımızın uyusmadıgını gördugumde hıssetmıstım
bizimde kan gruplarımız farklı ve benimde hamile fotoğrafım yok. eni sonu çocuk bir şekilde hissediyor yani saklamanın manası yok değil mi :) bende hep bunu düşünüyorum kan gruplarımız farklı hiç bilmese bile buradan anlar. hakkımızda hayırlısı :)

Konunuzu şaşkınlık ve merak içinde okudum. Umarım duymaktan memnun olacağınız haberler alırsınız. Öğrendiğinizde paylaşmak isterseniz yine buradan okumak için sabırsızlanıyorum.
Tarif ettiğiniz yara izleri bana da darba uğradığınızı düşündürdü. Aileniz ya da başkaları tarafından. Depremde olmuş yaraya pek benzemiyor.
O kadar olgun konuşuyorsunuz ki okur okumaz yaşınızın daha büyük olabileceğini düşündüm.
Yolunuz açık olsun.

Canim cok gecmis olsun. sorularim var.

1. Yurt seni niye geri almaya çalışmış? Onun sebebini ne olarak söylüyorlar.

2. Mahkemeye gerçek ailenin bilgilerini yurt vermiş mi? Neden senin aileni bulmaya çalışmış mahkeme ama bulamamış.

3. Bebek ken ameliyat olmuşsun ya ne ameliyati mis bu?
Önce bakıcı aileye vermişler yanı şimdiki aileme sonra yurd bi yanlışlık yaptığını aslında benim evlatlık verilmem gerektiğini söyleyip geri almış ailemde beni çok sevdiği için evlatlık almak istemisler. Yurd ailemi aramış ama neden bilmiyorum cok çelişiyor diyorum ya ondan bence büyük olasilik öldüler yaralar ise biri kalcamda kocaman bi yarık kendi ten rengimden daha beyaz, biri yanagimda dikiş izi diğeri ise kafamda orda saç yok ve hala şiş onun ne olduğunu bilmiyorum

Bazı arkadaşlar istanbulda yurtların yıkılmadığını söylemiş doğru olabilir bu konuda bir fikrim yok ama belkide deprem esnasında yurtta değildiniz ve aileniz depremde hayatını kaybetmiştir. Yoğunluk sebebiyle de istanbul dışındaki illere sevk edilmiş olabilirsiniz çünkü çok büyük bir yıkım. Bir çok çocuk ailesiz evsiz kalmıştır İstanbuldaki yurtlar yeterli olmamıştır büyük ihtimalle.

Allah yardımcınız olsun. Sizi bu yaşınıza getiren koruyup kollayan ailenizi sakın üzmeyin onların rızasını alıp birlikte arayın gerçek ailenizi. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah

Aynen deprem gecesi de kaçarken geçtik. . Daha sonra evimize dönerken de sıcaktan kokuyordu ..

abartmayın o kadar da değildi ceset kokusu falan.o dönem babanem avcılar tarafındaydı.yıkılan kısımlar daha çok e-5 üzeriydi.
evet çok bina yıkıldı ama ceset kokusu falan filan abartı bir gölcük izmit gibi değil.

mesela benım o kadar cook fotografım varkı anlatamam.annemın hamılelık fotosu hıc yok .ben bundan hııssetmıstım.birde biyolojı dersınde kan gruplarımızın uyusmadıgını gördugumde hıssetmıstım
Evet anneminde hiç hamilelik fotoğrafı düğün fotoğrafı yok benim kan gurubumda 0 anne baba aynı kan gurubu olsada biyolojik olarak olması mümkün gözüküyordu :)

Beni terk eden ailenin peşine düşmezdim şahsen bunca sene onlarsız yaşadın bilemedim geçmiş yılların biriktirdiği özlemi verebilecekermi ? sanmıyorum ...ama sen ara bul belki cevaplarıda bulursun inşallah ....Allah yar ve yardımcın olsun canım amin

aynı anneden doğmuşlar. babaları ayrı. ve oğlumun biobabası hakkında net bilgim yok. evlilik dışı yazıyor dosyasında :KK43: aşk çocuğu olmuş oğulcuğum
Siz ne gzl bir annesiniz bütün yazdiklarinizi okudum. Hic bsy düsünmeyin oglunuzla zamaninizi gzl gecirin. Benimde 1yasinda bir oglum var duygulandirdiniz beni:cry:
doguran dgl büyüten gercek annedir kendinizi yipratmayin günah islemediniz siz.

Konu sahibi size gelince madem ögrendin ben olsam arastirirdim. Meraktan. Müge anli yazmis bazi arkadaslar katiliyorum. Orda sansini dene. Allah yardimcin olsun

99 deprrminin ikisini de yasadim. Belki depremde ölmus olsbilirler? Muge anliya cikabilirsn. Orda akrabslarim varsa onlari da bulursun, Allah yardimcin olsun.

abartmayın o kadar da değildi ceset kokusu falan.o dönem babanem avcılar tarafındaydı.yıkılan kısımlar daha çok e-5 üzeriydi.
evet çok bina yıkıldı ama ceset kokusu falan filan abartı bir gölcük izmit gibi değil.

peki burnuma değil size inanırım .. zaten yalan da borcum var ..
ben yaşadığım yerden siz babaannenizden duyduğunuzdan bahsediyorsunuz..

17 yaşındayım 14 yaşımda evlatlık olduğumu öğrendim .zonguldak tan antalya ya transfer olmuşum yurt aileme kız ailesinden şiddet görüyordu komşular şikayet etti bizde aldık gibisinden birşeyler söylemişler .önce bakıcı aileye vermişler beni sonra yurt bir yanlışlık oldu evlatlık olarak vermemiz lazım diyerek beni geri almış bakıcı ailem beni sevdikleri için evlatlık almak istemişler 2 yıl mahkeme ailemi aramış bulamamışlar bence bu hikaye birbiriyle uyuşmuyo eğer ailem şiddet uygulasaydı bakıcı aileye verilirdim .büyük ihtimalle tüm aile fertlerim öldü ki evlatlık olarak verildim . yani geçmişim bilinmiyor tek bildiğim bu aileye 3 yasında gelmem konuşmayı zor öğrenmem ve yara bere içinde gelmişim kalıcı olarak kafamda yüzüm de ve kalçamda dikiş izleri var .ailemin tahmini 1999 yılındaki depremde ki bir kazazede olabilirim her neyse sorum şu :
geçmişimi 18 yaşımda mı öğrencem ?
Geçmişimi öğrendiğim de eğer biyolojik ailemden miras veya borç benim üzerime mi kalır ?

Yazdığım yazıda çoğu insan miras olayına takılmış 18 yaşıma geldiğimde eğer borç kalırsa aileme değil kan bağı olan bana kalacak o yüzden sormustum .ben 17 yasında olabilirim ama küçüklüğimden beri zor kotu günler geçirdim bela miknatisi olarak taniliyorum simdi ise stres ve üzüntüden hastalığa sahibim evlatlık oldugumu öğrendiğimde uzulmedim sadece şaşırdım kucuklugumden beri o kadar olay yaşadıktan sonra tepki veremedim sadece sukrettim bi aile beni aldığı için aile ortamında büyüdüğüm icin kafami mirasa takcak kadar ailemin durumu kotu değil gayet iyi bakiliyorum sukurler olsun ailem iyi annem ise benim kahramanim sorularimi yanıtlamaya çalışıyorlar 17 yasında olmam beni küçük yapmaz insan yasadiklarindan olgunlaşır ben yaşadığım şeylerle güçlü olmayı ayakta durmayı öğrendim . gecmis meselesine gelince de hafıza kaybı gibi görün siz gecmisinizi arastirmazmiydiniz yaralar nerden geliyor ne yasadin nerelisin doğum tarihin ne ben sadece gerçekleri istiyorum kafamda ki soruların cevaplanmasini

Ben bu konuyu hatırladım çünkü çok üzülmüştüm.6 Mart 2015'te Sinem_a kullanıcı adıyla açmışsınız bu konuyu.Üstteki yazı önceki konunuzdan alıntı.
1yıl sonra aynı yaş, farklı bir kullanıcı adıyla konu açılınca tereddüte düştüm sizinle ilgili.

seni bırakıp giden bir aileyi niye bulmak isterki insan ,
çok zengin bir aile olmasını ve sana miras kalmasını falan hayal ediyorsun herhalde .
haline şükret ve sarıl ailene

Back