• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlatlığım

İkisi aynı şey değil.Seni arayıp bulmaya çalışmayan insanlarla hafıza kaybına uğradıktan sonraki hayatının ne ilgisi var.
kendine ait yaşanmış bi geçmiş var ve hafıza kaybına uğramış gibi kendisi hakkında hiç bişey bilmşyo demek istemiş

öyle düşünmeyin hiç bi kaybınız yok bence, oğlunuzun gerçek anlamda doğduğu gün onu bu kadar seven annesiyle tanıştığı gün olmuş, allah ayırmasın, darısı oralarda kalan diğer bebeklerin başına
öyle yazmışsınki burnum sızladı gözlerim doldu. bazı geceler oğluma bak doğuran annesi için dua ediyorum. vicdanlı kadınmış ve bebeğini sevmiş onu kenar köşelerde doğurup bırakmamış 6 aylık hamileyken karar vermiş yeşil reçeteyle doğumunu yapmış ve bir kez emzirmiş ayrılmış hastaneden. :( güzel anne iyi anneymiş eminim oğlum için dua ediyor iyi olması için. onun için dua eden iki annesi var bu anlamda çok şanlı güzel oğlum canımın içi ruhum. dediğin gibi annesiz çocuk kalmasın herkesin seveni annesi olsun. teşekkür ederim.

Ben de olsam ne olursa olsun ogrenmek isterim. Belirsizlik icinde yasamaktansa ogrendiklerim beni uzsede en azindan kafam rahatlar bir sure sonra uzuntum de gecer. Ama boyle acabalarla omur gecmez.

öyle yazmışsınki burnum sızladı gözlerim doldu. bazı geceler oğluma bak doğuran annesi için dua ediyorum. vicdanlı kadınmış ve bebeğini sevmiş onu kenar köşelerde doğurup bırakmamış 6 aylık hamileyken karar vermiş yeşil reçeteyle doğumunu yapmış ve bir kez emzirmiş ayrılmış hastaneden. :KK43: güzel anne iyi anneymiş eminim oğlum için dua ediyor iyi olması için. onun için dua eden iki annesi var bu anlamda çok şanlı güzel oğlum canımın içi ruhum. dediğin gibi annesiz çocuk kalmasın herkesin seveni annesi olsun. teşekkür ederim.
ay ağlattın beni, dilerim şansı bahtı hep böyle güzel olur, hep iyi insanlarla karşılaşır
benim kızımın da, senin oğlunun da, bütün bebeklerin şansları güzel olsun

İkisi aynı şey değil.Seni arayıp bulmaya çalışmayan insanlarla hafıza kaybına uğradıktan sonraki hayatının ne ilgisi var.
Belki de biyolojik anne ve babasi depremde hayatini kaybetti. Istemeden,ölum onalri cocuklarindan ayirdi. Gercegi ogrenirse belki mezarlarina gidip bor fatiha okuyacak.

Kaybettiğimizde 9 ay 17 gün demişsin anlamadım orayı?

Geçmişini bilmek herkesin hakkı bunu kendine ve emeklerine saygısızlık olarak görmen yanlış. Ne olursa olsun annesi sen olacaksın. Hiçbir şekilde bağ kurmadığı bir aileyle 18 yaşından sonra yakınlaşamaz.
belki zamanla aşarım bu duyguyu düşünceyi. haklısın herkes gerçeği bilme hakkına sahip. oğlum birgün bu konuları anlayabilecek yaşa geldiğini anlatırım belki. zaten doğduğu günden bugüne bir günlük bir anı defteri tutuyorum. orada yaşadığımız herşey yazıyor. boğazım tıkanır konuşamam belki yazılanları okusun diye :( anlayacağı bir tarafım korkuyor üzülüyor bir tarafım gerçekten yana.

teşekkür ederim bir nebze içimi rahatlattın. merak ediyorum nasıl hissediyordun evlatlık olduğunu? ailene benzemediğini filan mı gördün. ne bileyim sen sarışınsındır ailen karakaş karagözlüdür filan. yada kardeşin yok nedenini buna mı yordun acaba. ve nasıl öğrendin? konu sapıyor ama merak işte :KK43: aynı şeyleri belki bende yaşayacağım.
Sizi anlıyorum bi sabah annem ben uyanmadıgim için surekli durtup duruyordu bende uyanmamakta ısrar ediyordum ve birden evlatlık oldugumu söyledi önce şaka yaptığını sandım ve beni kaldırmak için yalan söyleme dedim benim annem şakacı bi insandır ciddi olduğunu gordum ve hemen kalktim annemle babam ayrıydı babamı aradım ve babam doğruladı. Ben hiç bir tepki vermedim oturup nasıl beni aldiklarini sordum annemde baştan sona anlatti. Mahkeme dosyasını istedim ama kaybetmisler. Uzulmedim dediğim gibi hayatta daha kötü şeyler yaşadım ve bu hafif biseydi acı bile değil çünkü yurdada olabilirdim su an . en azından anne baba sevgisini biliyorum. Uzmanlar bunun küçük yaşta söylenmesi gerektiğini söylüyor bende çocuk gelişim okuyorum bizim kitaplarimizdada öyle yazıyor ama siz bence o hazır olduğunda bazı şeyleri anlayabilecek yasa geldiğinde söyleyin. Siz hazır olunca deil o hazır olunca kendinizi uzmeyin

Sizi anlıyorum bi sabah annem ben uyanmadıgim için surekli durtup duruyordu bende uyanmamakta ısrar ediyordum ve birden evlatlık oldugumu söyledi önce şaka yaptığını sandım ve beni kaldırmak için yalan söyleme dedim benim annem şakacı bi insandır ciddi olduğunu gordum ve hemen kalktim annemle babam ayrıydı babamı aradım ve babam doğruladı. Ben hiç bir tepki vermedim oturup nasıl beni aldiklarini sordum annemde baştan sona anlatti. Mahkeme dosyasını istedim ama kaybetmisler. Uzulmedim dediğim gibi hayatta daha kötü şeyler yaşadım ve bu hafif biseydi acı bile değil çünkü yurdada olabilirdim su an . en azından anne baba sevgisini biliyorum. Uzmanlar bunun küçük yaşta söylenmesi gerektiğini söylüyor bende çocuk gelişim okuyorum bizim kitaplarimizdada öyle yazıyor ama siz bence o hazır olduğunda bazı şeyleri anlayabilecek yasa geldiğinde söyleyin. Siz hazır olunca deil o hazır olunca kendinizi uzmeyin
ah anneciğin ne yürekliymiş. demekki içinde söylemek için savaş veriyormuş. ve annenden öğrenmen ne iyi olmuş. teşekkür ederim çok teşekkür ederim canım benim. dilerim sorularının cevabını cabuk bulursun hayatının gizemini çözersin. oğlum hazır olunca söyleyeceğim. hiç söylememek iyi değil değil mi :(

Çok kötü söylemiş yalnız.. Hem de 14 yaşındaymışsınız..

Kaybettiğimizde 9 ay 17 gün demişsin anlamadım orayı?

Geçmişini bilmek herkesin hakkı bunu kendine ve emeklerine saygısızlık olarak görmen yanlış. Ne olursa olsun annesi sen olacaksın. Hiçbir şekilde bağ kurmadığı bir aileyle 18 yaşından sonra yakınlaşamaz.
yani oğlumun hayatında bilmediğim tek zaman aralığı anne karnında geçirdiği 9 ay 10 gün ve hastanede kaldığı 7 gün. kaybettiğim zaman demekle bunu kasttetim

Doğum yerimi gerçek adimi gerçek yaşımi bilmiyorum kardeslerim var mi bilmiyorum bu yara izleri nerden ne yaşadım bilmiyorum geçmişi bilmiyorum siz öğrenmek istemezmiydiniz

Doğum yerimi gerçek adimi gerçek yaşımi bilmiyorum kardeslerim var mi bilmiyorum bu yara izleri nerden ne yaşadım bilmiyorum geçmişi bilmiyorum siz öğrenmek istemezmiydiniz
nüfusa gittiğinde eski kimlik bilgilerine ulaşabilirsin. çünkü biz oğlumun eski kimliğini nüfusa teslim ettik. ve bizim kütüğümüze geçiş yaptı yalnız eski kütük bilgileride gizli belge olarak saklandı. belki sana yardımcı olur

bundan emin misin ? ben deprem zamanını çok iyi haırlıyorum, sadece bakırköy ve avcılar tarafında bi kaç bina yıkıldı benim bildiğim, o binalarda konuttu, yuva hatırlaıyorum

Birkaç bina değil canım avcılardan geçerken ceset kokusundan burnumuzun direği sızlıyordu..
Ama yurt vs yıkıldımı bilmiyorum..

Back