- Konu Sahibi Buldumcukum
-
evet ne yazıkki toplum baskısı sebebiyle bebeğini bırakmak zorunda kalmış. ben öyle anlıyorum öyle hissediyorum. belki birlikte olduğu adamda evliydi belkide çocuğu kabullenmedi. ve karnı büyüynce eşi farketti ve boşanma davası açıldı oğluşumuda benim için doğurup güzelce bir yere emanet edip gitti. hakkında hiç kötü düşünmüyorum çünkü Türkiyede kadın olmak zor. aşk kurbanı diyorum. oğlumda öyle güzelki bir görseniz sevmemeniz mümkün değil. biblo gibi..hani derler ya aşk çocukları güzel olur diye aynen öyle. Allahım nazarlardan korusun. en güzel hediye şuan yanımda uyuyor :) Allahım ayırma bizi. teşekkür ederim arkadaşım :)Yuregim titredi.. sen en guzel annesin.. bir kere emzirip birakmak! Allahim sinamasin kimseyi boyle bir seyle. Karninda hissettikten sonra emzirip gitmek.. ve hic karninda hissetmeden onu evlat olarak kendini anne olarak hissetmek.. Allah yardimciniz olsun her konuda. Insallah en guzel hediyeyle mukafatlandirsin sizleri..
bizimde kan gruplarımız farklı ve benimde hamile fotoğrafım yok. eni sonu çocuk bir şekilde hissediyor yani saklamanın manası yok değil mi :) bende hep bunu düşünüyorum kan gruplarımız farklı hiç bilmese bile buradan anlar. hakkımızda hayırlısı :)mesela benım o kadar cook fotografım varkı anlatamam.annemın hamılelık fotosu hıc yok .ben bundan hııssetmıstım.birde biyolojı dersınde kan gruplarımızın uyusmadıgını gördugumde hıssetmıstım
Önce bakıcı aileye vermişler yanı şimdiki aileme sonra yurd bi yanlışlık yaptığını aslında benim evlatlık verilmem gerektiğini söyleyip geri almış ailemde beni çok sevdiği için evlatlık almak istemisler. Yurd ailemi aramış ama neden bilmiyorum cok çelişiyor diyorum ya ondan bence büyük olasilik öldüler yaralar ise biri kalcamda kocaman bi yarık kendi ten rengimden daha beyaz, biri yanagimda dikiş izi diğeri ise kafamda orda saç yok ve hala şiş onun ne olduğunu bilmiyorumCanim cok gecmis olsun. sorularim var.
1. Yurt seni niye geri almaya çalışmış? Onun sebebini ne olarak söylüyorlar.
2. Mahkemeye gerçek ailenin bilgilerini yurt vermiş mi? Neden senin aileni bulmaya çalışmış mahkeme ama bulamamış.
3. Bebek ken ameliyat olmuşsun ya ne ameliyati mis bu?
Aynen deprem gecesi de kaçarken geçtik. . Daha sonra evimize dönerken de sıcaktan kokuyordu ..
Hayatımda o kadar çok şey değiştiki artık bunu düşünmüyorum bile bende anne oldum ve şu an bu düşüncelerim gerçekse bunu öğrenmem sadece benim hayatımı değiştirmez :)peki merak ediyor musun hala?
Evet anneminde hiç hamilelik fotoğrafı düğün fotoğrafı yok benim kan gurubumda 0 anne baba aynı kan gurubu olsada biyolojik olarak olması mümkün gözüküyordu :)mesela benım o kadar cook fotografım varkı anlatamam.annemın hamılelık fotosu hıc yok .ben bundan hııssetmıstım.birde biyolojı dersınde kan gruplarımızın uyusmadıgını gördugumde hıssetmıstım
allah bağışlasın cok mutlu ol inşallah :)Hayatımda o kadar çok şey değiştiki artık bunu düşünmüyorum bile bende anne oldum ve şu an bu düşüncelerim gerçekse bunu öğrenmem sadece benim hayatımı değiştirmez :)
Siz ne gzl bir annesiniz bütün yazdiklarinizi okudum. Hic bsy düsünmeyin oglunuzla zamaninizi gzl gecirin. Benimde 1yasinda bir oglum var duygulandirdiniz beniaynı anneden doğmuşlar. babaları ayrı. ve oğlumun biobabası hakkında net bilgim yok. evlilik dışı yazıyor dosyasındaaşk çocuğu olmuş oğulcuğum
abartmayın o kadar da değildi ceset kokusu falan.o dönem babanem avcılar tarafındaydı.yıkılan kısımlar daha çok e-5 üzeriydi.
evet çok bina yıkıldı ama ceset kokusu falan filan abartı bir gölcük izmit gibi değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?