Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

günaydın kızlar,
Ayşecim geçmiş olsun mide bulantın varmış canım. umarım bir an önce geçer canım.

hayırlı sabahlar hanımlar
eksikler için okuduğum dualarımı daha bıtıremedım bugun akşama doğru anca bıter .
yanlız listede en son kaç eksik oldugunu goremedıgım için en başta soyledıgım sekılde okuyorum yasın 6 tane okuyorum 30ayetel kürsi 750 yavaris.bılgınız olsun .
öpüyorum hepinizi

canim cok sevindim.insaallah güzel bi hamilelik yaşarsın

tesekkur ederim canim Rabbim hepimizi birlikte sevindirsin insallah

kzlar ben gıremıyorum hem rahatsızım hemde bulantım var lısteyle ılgılenırsenız sevınırım

canim gecmis olsun senin yumos nazli olacak galiba annesini simdiden yoruyor

Cnm cok sevindim senin adina rabbim bu yumosunu kucagina almayi nasip etsin insaallah.dualarimdasin cnm yat dinlen zorda kalmadikca kalkma cnm dikkat et yumosuna ve kendine

dikkat etmeye calisiyorum canim sagolasin insallah daha devam etmez lekelenmemde rahata kavusurum....

çok şükür canımmm Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip edecek inşallahhhhhhh dualarımız seninle Rabbim yar ve yardımcın olsun[/QUOTE]

tesekkur ederim canim RAbbim isteyen herkese nasip nasip etsin

Son düzenleme:

Canımm çokk sevindim senin adına,sıkı sıkı tutunsun meleğin bırakmasın,sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşaallah,Rabbim kucağınıza aldığınız günleride göstersin

Canlarım meleğime kavuşmak için 500 Yasin okutuyorum,burdanda okuyacak arkadaşlarım olursa çok memnun olurum.Almak isteyenler bana özel mesajla haber verebilir mi?Çok zormuş küçücük bir cana kavuşabilmek için hergün türlü türlü nedenler düşünmek,acaba şunu yapsam olur mu,birde bunu deneyeyim demek;ufacık bir şeye koca bir ümit bellemek....Şimdiden teşekkür ederim hepinize,Rabbim razı olsun.....

Rabbim tüm bekleyenleri,isteyenleri,en kısa zamanda hayırlısıyla kavuştursun meleklerine...Kimseyi evladıylada evlatsızlıklada sınamasın güzel Rabbim...

duru1616== - 2 tane yasini şerif - 1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuDU
bahar==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi-16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
antikdeniz==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu..
tondora==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis DILEK OKUDU
sardunya==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis ema okudu
antisocial== 2tane yasini şerif -1 meryem suresi-16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu

sebiilem==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
orlic==3 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuDU
ozay37barış==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyDU

şaşkınanne==1 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
YASEMINSEZA==2 TANE YASIN 1 MERYEM 15 AYET EL KURSI 350 TANE YA VARIS OKUDU
hayalot=3 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu..
melek04==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu..
esmacvs==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuDU
ayse035===2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuDU
özlemlk==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
turkuaz== 2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu

taylandilek=2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
seyyan==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
e_m_a==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuDU
candan==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
rainsun==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
ecrin007==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
dilek==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuDU
SEVİL61==2 TANE YASIN 1 MERYEM SURESI -15 AYET EL KURSI-350 YA VARİS OKUDU
muhat==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu

mausi==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
asbelove ==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi-15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
ecrin23==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
nekadarzor==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuDU
SÜPRİZ06==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
ESLEMLİVA==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu..
SSONMEz==2 TANE yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis OKUDU
reyyan1984 ==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
m_fairy==2 tane yasıni şerif - 1meryem suresı- 15 tane ayet el kursı - 350 tane ya varis ESMA OKUDU
livpe==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis candan okudu
asenat==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
SELİNİM==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis sevıl61 okuudu
KAYS== 2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
KRIZANTEM83==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
redhaır redgırl==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu

SARDUNYASİ................................
melek181....................................
pamuk_ee
selamun aleykum gönül dostlarım..bu hafta yasini şeriflerimiz ya varis ve ayet el kursı zikrimiz ema ve seyyan için..meryem surelerimiz ise bahar27 için..allah kabul etsin

toplamda
==82 yasini şerif
==41 meryem suresi
==626 tane ayet el kursi
==14000 tane ya varis
haftalık duamız bunlar önümüzdeki haftaya cumaya kadar biter inş..

notlar
EMA 1000 TANE YA VARİS OKUDU
livpe.. yasen..seminay 84...bu haftada okumadığı takdirde listeden çıkarılacak...
(sönmez artan 1 meryem süresini okudu.)

arkadaşlar ya varis i çekmeden önce 3 4 defa ya mucib çektikten sonra tekrar 3 4 tane ya mucib demeliyiz
ya mucib ismin manası duaları kabul edendir.bu sebepten bu tur zikirler öncesi ve sonrası ya mucib de zikredilir..
ben böyle biliyorum eksiğğim var ise hakkınızı helal edin

arkadaşlar meryem suresini okuduktan sonra tilavet secdesi yapılmalı
Tilavet secdesi nasıl yapılır?

Kur'an okuyan veya dinleyen bir kimse, 14 yerde bulunan, secde âyetlerinden birini okursa veya duyarsa, secde etmesi gereklidir (Hanefi mezhebine göre vaciptir).
Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunur
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur

Son düzenleme:

cok sukur canım rabım kucağına almayı nasıp etsın bende yarın dra gıdecegım ıns bebısımı görebılırız

canım ınan bizde senı çok merak ettık .. bende senı soracaktım arkaadaslara kendıne dıkkat et canım benım

kızlar suanda 7 yasın 4 meryem suresı 62 ayet el kursı ve 1400 ya varıs eksiğmiz var ..
2 meryem suresını esma okudu
34 ayet el kursı ema okudu
650 tane ya varıs ema çektı

gerıye 2 meryem suresı -- 7 yasın-- 28 ayet el kursı --750 ya varı kaldı

canım arkadaşlarım ben yarın gıremeyebılırım sadece habersız bırakmamak ıçin girerım..yenı lısteyı bırazdan yapacağım eksıklerımız az kaldı..eger gıremezsem lıstemız hazırda olsun..

Ayşecim seni görmek ne güzel,nasılsın canım,yeğenimiz nasıl

Kendine ve meleğine çok iyi bak tatlım,bizleride eksik etme dualarından

Allaha emanetsiniz canım

canım ben şu an regliyim ancak ya varis çekebilirim ayetel kürsi okuyabilir miyim bilmiyorum eğer okuyabilirsin dersen ayetel kürsileri ve ya varisleri bana yaz

Ayşecim seni görmek ne güzel,nasılsın canım,yeğenimiz nasıl

Kendine ve meleğine çok iyi bak tatlım,bizleride eksik etme dualarından

Allaha emanetsiniz canım

canım allah razı olsun suan ıyıym ama bazen oyle agrım oluyo kı bısey olaacak dıye korkuya kapılıyorum yarın kontrol var merak ıcındeyım
bu arada 1 yasın okurum ben

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…