ssonmez, tedaviye başladın değil mi canım? nasıl gidiyor? hangi merkeze gidiyorsun?
canım çok gçmiş olsun. devamlı yastık yüzünü değiştir.mikroplar genelde orda birikiyo.amannn ii olmana sevindim bizim sağlığımız herşeyden daha önemlii biz ne kadara iyi olursakk bebişlerimizin gelmeside çabuk olurr inşallah...
o mıknatıslı şeyde neymişş hiç duymadımm memnunsan bende alayım....valla herşeyin kolayı varda biz illa zorunu buluruz....allah hepimizin işinii kolaylaştırsınn...
dün deepremde olmuş....hissseden arkadaşlarımız için çokkk geçmiş olsunn....allah hepimizii korusunn herşeyimiz emanett...
ben hastaydım grip olmuşummm evde oturmaktan :)) nerden bulaştıysaaa....muhatım dün resmen yatırdı benii kafamı kaldıramıyordumm...bugün azda olsa iyiyyim şükür....sizler nasılsınız...
kızlar selam nasılsınız?ben halaaaaaaaaaa hastayım bir hafta olucak iyileşemedimmmmm..dinlenemiyorum sınavlar üst üste geldi raporda alamıyom..........1000lik antibiyotik ve soğuk algınlığı ilacı içiyorum hala geçmedi ne acayip bir şey bu...hatta ilacımın biri bitti bugün....
neyse bugün saat 18:00 de lucrin iğneme başlıyorum..rabbim hayırlsını versin inşallah......dualarınızı bekliyorum..rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah....öpüyorum hepinizi...
yazılanları çooook okuyamadım inşallah herkes iyidir....
Candan hanim, basınızdan bizim yasadigimiz sıkıntilar gecmemesine ragmen bu kadar derinden bizleri anlayabildiginiz icin sizin cok hassas ve iyi bir insan oldugunuzu tahmin edebiliyorum. İlginize cok tesekkur ederim. Bugun cok daha iyiyim cok şükür.
Sonmezcim, akupunkturu sormussun canim. Ben su an yaptiriyorum. Tedaviden 6-8 hafta once baslanabiliyor. Bahceci kliniginde tedavim sırasinda da 3. Gun, opu ve transfer gunleri, transferden sonrada 3-5. gunler arasida uygulanicak. Ozellikle benim gibi basarisiz tup denemesi cok olanlara tavsiye ediliyor. Rahimdeki kanlanmayi artirici yonde uygulaniyor. İlk baslarda haftada 1 di, simdi 15 gunde bir gidiyorum.
antibiyotik bebişin gelişini engellemez mi? bende böbrek için kullanmıştım. 2 ay bebeği ertelemiştik.
canım bugün lucrine başlıyorum uzun protokol olacak....adet oluncada tekrar kontrole gidecem..yumoş büyütmek için iğneye başlayacam...birde akapunktura başlayacakmışım....canım ben fulya tüpbebekte burçak hanıma gidiyom..çok memnun kaldım..tavsiye ederim...sen ne zaman başlıyorsun???
canım aynı merkeze gidiyormuşuz şimdi okurken gördüm....akapunkturu nasıl uyguluyorlar...biliyomusun?hasan bey mi uygulayacak sanada...sanırım ondan başka yok....aaaaaaaaasenin ne zaman transfer tedavi????
amanın ama doktor bişey demedi....gerçi yumoş toplandıktan sonra 3 günlük dönemde de antibiyotik kullandırıyorlar tatlım....bilmiyorum olmazsa sorarım doktoruma...ama şu an yumoş büyütmeye başlamıyoruz....adetin 3.günü ile başlayacaz.....inşallah sorun çıkmaz tatlım...
kızlar selam nasılsınız?ben halaaaaaaaaaa hastayım bir hafta olucak iyileşemedimmmmm..dinlenemiyorum sınavlar üst üste geldi raporda alamıyom..........1000lik antibiyotik ve soğuk algınlığı ilacı içiyorum hala geçmedi ne acayip bir şey bu...hatta ilacımın biri bitti bugün....
neyse bugün saat 18:00 de lucrin iğneme başlıyorum..rabbim hayırlsını versin inşallah......dualarınızı bekliyorum..rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah....öpüyorum hepinizi...
yazılanları çooook okuyamadım inşallah herkes iyidir....
ayy aman öyle olsun canım. sen doktora gene de sor tamam mı. siz de folik asit ve b12 alıyo musunuz?
akupunkturu ayak parmaklarıma, bacağıma, ellerime, kasık bölgeme ve iki kaşın ortasına uyguluyor burdaki doktor. 20 dk kalıyor iğneler. sonra onları çıkarıp 1 hafta kalan ufak iğnelerden kulaklara yapıştıtıyor. bir sonraki tedaviye gitmeden çıkarıyorum 1 gün önce.
gecmis olsun canim insallah cabuk iyilesirsin....Rabbim tez zamanda hamile kalmayi nasip etsin insallah
hiç yaptırmadım..acıyo mu??ben ayaklarımdan ya huylanırsam gıdıklanırsammmm.....kulaktaki iğne gözüküyor mu???
Aminnnnnnn canım rabbim sanada sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsinnnn inşallah.
canım bende istanbulda değilim ama napayım kontrol için gidip gelecem hemde yalnızzzzzzzzzzz........(çok gidip geldim öncede)çok yorucu olucak ama razıyım....
.ama tatil olunca eşimle birlikte gideriz teyzesi var orda kalırız inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?