Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kızlar selam nasılsınız?ben halaaaaaaaaaa hastayım bir hafta olucak iyileşemedimmmmm..dinlenemiyorum sınavlar üst üste geldi raporda alamıyom..........1000lik antibiyotik ve soğuk algınlığı ilacı içiyorum hala geçmedi ne acayip bir şey bu...hatta ilacımın biri bitti bugün....

neyse bugün saat 18:00 de lucrin iğneme başlıyorum..rabbim hayırlsını versin inşallah......dualarınızı bekliyorum..rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah....öpüyorum hepinizi...

yazılanları çooook okuyamadım inşallah herkes iyidir....

ssonmez, tedaviye başladın değil mi canım? nasıl gidiyor? hangi merkeze gidiyorsun?

canım bugün lucrine başlıyorum uzun protokol olacak....adet oluncada tekrar kontrole gidecem..yumoş büyütmek için iğneye başlayacam...birde akapunktura başlayacakmışım....canım ben fulya tüpbebekte burçak hanıma gidiyom..çok memnun kaldım..tavsiye ederim...sen ne zaman başlıyorsun???

canım çok gçmiş olsun. devamlı yastık yüzünü değiştir.mikroplar genelde orda birikiyo.

antibiyotik bebişin gelişini engellemez mi? bende böbrek için kullanmıştım. 2 ay bebeği ertelemiştik.

canım aynı merkeze gidiyormuşuz şimdi okurken gördüm....akapunkturu nasıl uyguluyorlar...biliyomusun?hasan bey mi uygulayacak sanada...sanırım ondan başka yok....aaaaaaaaasenin ne zaman transfer tedavi????

antibiyotik bebişin gelişini engellemez mi? bende böbrek için kullanmıştım. 2 ay bebeği ertelemiştik.

amanın ama doktor bişey demedi....gerçi yumoş toplandıktan sonra 3 günlük dönemde de antibiyotik kullandırıyorlar tatlım....bilmiyorum olmazsa sorarım doktoruma...ama şu an yumoş büyütmeye başlamıyoruz....adetin 3.günü ile başlayacaz.....inşallah sorun çıkmaz tatlım...

canım aynı merkeze gidiyormuşuz şimdi okurken gördüm....akapunkturu nasıl uyguluyorlar...biliyomusun?hasan bey mi uygulayacak sanada...sanırım ondan başka yok....aaaaaaaaasenin ne zaman transfer tedavi????

hayırlı olsun tedavin canım. benim doktorum mustafa hoca. ama burçak hanım hakkında da çok güzel şeyler duydum. zaten önemli olan klinik laboratuvarı. doktorların hepsi birbirinden iyi. bak çok güzel olucak sonucun. ben şubatta başlıcam canım kısmetse. benim kısa protokol olucak. direkt 2. gün başlanıcak iğnelere. ben istanbulda yaşamıyorum ssönmezcim. olduğum şehirde gidiyorum akupunktura. tedavi sırasında hasan bey uygulayacak akupunkturu. mailleştik onunla. umarım işe yarar. çünkü ben 6 kez olumsuz deneme sonrasıında artık tedaviye bile korkar oldum yine olumsuz sonuç görücem diye. dünyanın parasını harcadık. bilinen bir sıkıntı olsa diyeceğim ki bu sorunu tedaviyle aşacağız. ama sebepsiz infertiliteyiz. eşimin değerleri çok yüksek. benim de hep iyi embriyolarım oldu. ona rağmen olmayınca müthiş bir yılgınlık var.

ayy aman öyle olsun canım. sen doktora gene de sor tamam mı. siz de folik asit ve b12 alıyo musunuz?

canım görünmüyordun bir iki gündür. iyi misin?

gecmis olsun canim insallah cabuk iyilesirsin....Rabbim tez zamanda hamile kalmayi nasip etsin insallah

akupunkturu ayak parmaklarıma, bacağıma, ellerime, kasık bölgeme ve iki kaşın ortasına uyguluyor burdaki doktor. 20 dk kalıyor iğneler. sonra onları çıkarıp 1 hafta kalan ufak iğnelerden kulaklara yapıştıtıyor. bir sonraki tedaviye gitmeden çıkarıyorum 1 gün önce.

surpriz ve sonmez çokkk geçmiş olsun canlarım inş bir an önce iyi olursunuz.

Ayşecim canım eksikler için 2 yasin 1 meryem 50 ayetel kürsi 1000 ya varis okudum Allah kabul etsin inşallah

hiç yaptırmadım..acıyo mu??ben ayaklarımdan ya huylanırsam gıdıklanırsammmm.....kulaktaki iğne gözüküyor mu???

hiç yaptırmadım..acıyo mu??ben ayaklarımdan ya huylanırsam gıdıklanırsammmm.....kulaktaki iğne gözüküyor mu???

yok canım, hiç acımıyor. ayak derken zaten üst kısma 3-4 tane birden yapılıyor. hiç anlamıyorsun bile. kulaktakiler ten rengi bantlı.ben söylemesem işyerindeki arkadaşlarım anlamamışlardı bile. belki hasan hoca kulağa yapmıyordur. o nasıl uygular bilmiyorum. ona henüz hiç gidemedim. seansı 150 tl miş galiba değil mi? sana toplam paket fiyat mı sölediler canım_? nasıl ödeme?

canım bende istanbulda değilim ama napayım kontrol için gidip gelecem hemde yalnızzzzzzzzzzz........(çok gidip geldim öncede)çok yorucu olucak ama razıyım....
.ama tatil olunca eşimle birlikte gideriz teyzesi var orda kalırız inşallah....

ssonmez, ben ankarada defalarca denedim. inan ki en iyi klinik bahçeci. hem başarı oranları çok iyi, hem de doktorları. o yüzden 3-5 kez gidip gelicez napalım. bizim sınavımızda bu oldu. ben günübirlik gidip gelicem. opu da kalırım 1 gece belki. eşimin hiç izni yok. o da sadece 1 kez gelicek benimle. canları saolsun ne yapalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…