canım bende çok şükür idare ediyorum.
babam hasta biraz onunla ilgileniyom. moralim aslında bozuk gibi. böyle bıkkın sabırsız tahammülsüz gibi hissediyorum.tuhafım ya ruh halimin adını koyamadım
periyodik dönemdeyim ondan da olabilir bilemiyorum.
ama babamın hastalanmasına çok canım sıkılıyor şuan eve gitmek istiyom mesela. çalışmak istemiyorum ama çok yoğunum inan.
babam hasta biraz onunla ilgileniyom. moralim aslında bozuk gibi. böyle bıkkın sabırsız tahammülsüz gibi hissediyorum.tuhafım ya ruh halimin adını koyamadım
ama babamın hastalanmasına çok canım sıkılıyor şuan eve gitmek istiyom mesela. çalışmak istemiyorum ama çok yoğunum inan.
Çok geçmiş olsun canım.....
Döneminden de kaynaklanıyor olabilir bende de öyle oluyor çünkü o dönemlerde bugün mesela hiç iş yapasım yok
Rabbim yardım edecektirrrrrr
ayse dr gidince burayada yaz emi.
merak ederiz. bebişde inş iyidir.
bence iyidir iyi olmalı.kocaman sıcacık yeri var. ekmek elden su gölden misali. herşey hazır geliyor daha olsun dime. onada büyümek düşüyor
iyidir kıs ne olcak sana kendini gösterebilmek için çabalıyordur içerde , vitamin, protein sıvı alıp büyümeye çalışıyordur hızlıca
kıyamam ama normaldir canım kasık ağrıların bel ağrıların dikkatli hareket ettiğin sürece hiç bir sıkıntı olmayacak inşallahh canım benimmm
Evet canım belki okuyanlardan birinden dolayı kabul edecek Rabbim duamızı bilemeyiz inşallah bir daha ki ay güzel haberler alırız canım gerçi ben pek umutlu değilim desemde içimde bi yerde ya olduysa diyormuşum adet olunca anladım canımm
Sen yaz benim ismimi cumartesi bitecek pazara okurum Allahımın izniyle canımm
Amin canım hepimizden inşallahhh
Maalesef daha 300tane eksiğim var canım Rabbimin izniyle sizinde yardımlarınızla tamamlayacağım inşallah
Sağolasın canım Allah razı olsun
ayy allah razı olsun esınden çok saolun yaa
rabbım tez zamanda sevındırsın sızlerı..
canım allah razı olsun tabıkı haber vereceğim ..
dr vıtamın verdı duzenlı kullanıyorum sabah aksm sut ıcıyorum gun arasında kkuru uzum cevız agzımdan eksılmıyo.yoğurt tuketıyorum ama salep mıdemı bulandırıyo neden acaba
gebelikde hiç sevmediğini çok sevmeye çok sevdiğini hiç sevmemeye başlayabilirsin.
ne iyi geliryorsa onu ye, ama yoğurt ve süt sakın ihmal etme. güzel peynirler ye habire. bunlar çok önemli. yumurtanı ye.
ekmek ve hamurişi fazla yüklenme başlarda aşırı kilo almaki sonraki aylar rahat olsun.
dengeli beslen ve yararlı şeyler ye.
bulantın içinde yiyerek test et ne iyi geldiğini, değişiyor bence kişiye göre.
bana mesala kaşar ekmek çok iyi gelir hamile olmasamda bulandığında hemen geçer , ama ben hamileyken maşallah hiç bulanmadı herbi haltı mideme indirdim bir güzel
bulantı ve koku hassasiyetini bilemem
canım ben de bir yasin alayım.şu an adetliyim ama bir iki güne biter.Allah dualarını kabul etsin inş.
Evet canım bende o düşünceyle başlattım.Rabbimin o kadar güzel kulları var ki,o kadar salih saliha,içten dua eden,dualarında kulluğunda samimi,belki onlardan biri denk gelir bize,Rabbimde o güzel ihlaslı kulunun ettiği dua hürmetine,kabul eder bizimkileride.Kiminin duasının geçtiğini bilemeyiz...Tamam yazıyorum listeme adını canım,Rabbim razı olsun,senide benide isteyenleride evladına kavuştursun hayırlısı ile,çok teşekkür ederim
Benimde 313 olmuş daha.İnşaallah tamamlamak nasip olur hayırlısı ile canım
canımsııınnnn yaaa rabbım ıns o gunlerıde nasıp edecek sana ıyı bı es hayırlı saglıklı evlat guzel bı yuva en yakın zamanda ıns nasıp eder
Ayşeee ayva yiyip yanaklarına bastırsanaa
Gamzeli oluyomuş ozaman bebişler
ayse, eslemliva ve asbelove saolun
Allah razı olsun. Rabbim önce tüm ağır hastalara kanserlilere şifa versin inş, sonrada babama inş.
iyi çok şükür sanırım öyle dedi yani telde
akşam eve gidince görcem inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?