Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Çok geçmiş olsun canım.....
Döneminden de kaynaklanıyor olabilir bende de öyle oluyor çünkü o dönemlerde bugün mesela hiç iş yapasım yok
Rabbim yardım edecektirrrrrr

ayse dr gidince burayada yaz emi.
merak ederiz. bebişde inş iyidir.
bence iyidir iyi olmalı. kocaman sıcacık yeri var. ekmek elden su gölden misali. herşey hazır geliyor daha olsun dime. onada büyümek düşüyor
iyidir kıs ne olcak sana kendini gösterebilmek için çabalıyordur içerde , vitamin, protein sıvı alıp büyümeye çalışıyordur hızlıca

ah canım benım merhametlı canım arkadasım..
rabbım ıcındekı sıkıntıları alsın ıns..çalışırken hep es-sabır çek..
bozma moralını dımdık ol ısındede olmak zorundasın ıns eve gıdınce goreceksın babanı ya sende olmasaydın ne olacaktı çok sukur varsın ona devamlı yetişiyor ve bugunde yetişeceksın ona.rabbım safı adıyla sıfa versın ıns

Çok geçmiş olsun canım.....
Döneminden de kaynaklanıyor olabilir bende de öyle oluyor çünkü o dönemlerde bugün mesela hiç iş yapasım yok
Rabbim yardım edecektirrrrrr

saol cnm Allah razı olsun inş.
dün ödüm patladı bişi oldu sandım. yatmış öyle akşama kadar hiçbişi yemeden. ev karanlık filan korktum tabii bişi oldu diye.
şükür iyi Allah ım bana bağışladı. dün fenalaşmış. bide aramamış ya ona gıcık olup bir an bağırdım ona. sonrada üzüldüm. geçmiş oturmuş çocuk gibi sinirimin geçmesini bekliyor.
yemek yedi tabii cin gibi oldu sonra barıştık neyse

canım allah razı olsun tabıkı haber vereceğim ..
dr vıtamın verdı duzenlı kullanıyorum sabah aksm sut ıcıyorum gun arasında kkuru uzum cevız agzımdan eksılmıyo.yoğurt tuketıyorum ama salep mıdemı bulandırıyo neden acaba

Evet canım bende o düşünceyle başlattım.Rabbimin o kadar güzel kulları var ki,o kadar salih saliha,içten dua eden,dualarında kulluğunda samimi,belki onlardan biri denk gelir bize,Rabbimde o güzel ihlaslı kulunun ettiği dua hürmetine,kabul eder bizimkileride.Kiminin duasının geçtiğini bilemeyiz...Tamam yazıyorum listeme adını canım,Rabbim razı olsun,senide benide isteyenleride evladına kavuştursun hayırlısı ile,çok teşekkür ederim

Amin canım hepimizden inşallahhh
Maalesef daha 300tane eksiğim var canım Rabbimin izniyle sizinde yardımlarınızla tamamlayacağım inşallah
Sağolasın canım Allah razı olsun

Benimde 313 olmuş daha.İnşaallah tamamlamak nasip olur hayırlısı ile canım

ayy allah razı olsun esınden çok saolun yaa
rabbım tez zamanda sevındırsın sızlerı..

Amin canım aminn Allahım sizlerden de razi olsun

Ay canım geçmiş olsun babacığına,üzüldüm bak şimdi,inşaallah iyidir şimdi,Rabbim Şafi ismiyle şifa versin,üzme kendini canım

gebelikde hiç sevmediğini çok sevmeye çok sevdiğini hiç sevmemeye başlayabilirsin.
ne iyi geliryorsa onu ye, ama yoğurt ve süt sakın ihmal etme. güzel peynirler ye habire. bunlar çok önemli. yumurtanı ye.
ekmek ve hamurişi fazla yüklenme başlarda aşırı kilo almaki sonraki aylar rahat olsun.
dengeli beslen ve yararlı şeyler ye.
bulantın içinde yiyerek test et ne iyi geldiğini, değişiyor bence kişiye göre.
bana mesala kaşar ekmek çok iyi gelir hamile olmasamda bulandığında hemen geçer , ama ben hamileyken maşallah hiç bulanmadı herbi haltı mideme indirdim bir güzel
bulantı ve koku hassasiyetini bilemem

ayse, eslemliva ve asbelove saolun
Allah razı olsun. Rabbim önce tüm ağır hastalara kanserlilere şifa versin inş, sonrada babama inş.
iyi çok şükür sanırım öyle dedi yani telde
akşam eve gidince görcem inş.

Son düzenleme:
canım ben de bir yasin alayım.şu an adetliyim ama bir iki güne biter.Allah dualarını kabul etsin inş.

kızlar suanda 7 yasın 4 meryem suresı 62 ayet el kursı ve 1400 ya varıs eksiğmiz var ..
2 meryem suresını esma okudu
34 ayet el kursı ema okudu
650 tane ya varıs ema çektı
750 ya varıs asbelove okudu
2 meryem suresı eslemlıva okuyacak
28 ayet el kursı okudum

gerıye -- 7 yasın-- hayalot okuyacaktı sanırsam ama kactaneydı hatırlayamadım

canımsııınnnn yaaa
ben hamur ıslerı yemıyorum sutlu tatlıları yemeye calısıyorum..
rabbım ıns o gunlerıde nasıp edecek sana ıyı bı es hayırlı saglıklı evlat guzel bı yuva en yakın zamanda ıns nasıp eder

Son düzenleme:
canım ben de bir yasin alayım.şu an adetliyim ama bir iki güne biter.Allah dualarını kabul etsin inş.

Ay canım sende mi adetlisin.İnşaallah diğer aya olmayız canım...

Tamam güzelim,senin adınıda ekliyorum listeme....Çok teşekkür ederim,Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin

Maaşallah canım hayırlısıyla tamamlayıp bağışlamayı nasip eder Rabbim
Benim ailemden kimse bilmiyor durumumuzu o yüzden ancak sizlerin destekleriyle tamamlamaya çalışıyorum hayırlısıyla
Bitirmenin bir vakti var mı acaba ben aysonuna kadar bitiririm sanırım dedim ama:44:

canımsııınnnn yaaa rabbım ıns o gunlerıde nasıp edecek sana ıyı bı es hayırlı saglıklı evlat guzel bı yuva en yakın zamanda ıns nasıp eder

amin canım inş.
kıs hamileyken bir gün dışarda kahvaltı ettim ama çok utandım ya
kıs masayı silip süpürmüşüm bir güzel düşün açık büfe bir kahvaltı dolu almışım, adam geldi bir bana baktı 48 kilo bir kadın karnı yok bişi yok.
bide biten ekmek sepetiyle tabaklara baktı çok utandım ilk defa yediğimden çok utanmıştım ya
ne gündü o zaman, dedim içimden hamilelik boyunca bi daha dışarda yemicem

canım çok geçmiş olsun.Allah babacığına en kısa zaman da şifa nasip etsin.sana sabır ve güç versin.emin ol ki bu fedakarlığının babana olan hürmetinin karşılığını bu dünyada da ahirettede mükafatını Rabbim sana verecektir.babanın hayır duasını alıyorsun sırtın yyere gelmez Allahın izni ile.Allah sana gönül genişliği versin.ne muradın varsa versin Rabbim inş.

amın amın
canım benım selam soyle babana ellerınden operım bızlere dua etsın o hasta ve yaslı rabbım kabul eder dualarını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…