Slm arkadaşlar ben 1senelik evliyim ve daha çocuğum olmadı
biliyoruz ki zaman geçtikçe evlat sahibi olmak zorlaştı artık herkesin böyle bi sorunu var.açıkçası allahu teala bizleri sınıyor.bizler bu sınavlardan geçerken çeşitli tedavler oluyoruz.başımıza gelen olumsuzluklar karşısında yıpranıyoruz.bu zor sıkıntılı süreçlerden geçerken tek eksiğimiz olan evladı tek yürek olup dualar eşiliğinde allahtan istememiz bizi bi nebzede olsa rahatlatıp manevi gücümüzü artıracaktır.inanın bu zor süreçlerde srtese girmek yerine rahatlayıp huzur bulmamız gerekiyo ve bunu da ancak dualarla yapabilir..
Fikrim şu== haftada 1 arkadaşa 41 yasini şerif okumak yani cumadan cumaya toplanıp cuma saati bağışlamak ..bağışlamayı ben yapıcam allahın izni ile.. Katılmak isteyenler olursa eğer isimlerle liste oluşturacağım..
Mesajlarınızı bekliyorum .. Allaha emanet olun
Slm arkadaşlar ben 1senelik evliyim ve daha çocuğum olmadı
biliyoruz ki zaman geçtikçe evlat sahibi olmak zorlaştı artık herkesin böyle bi sorunu var.açıkçası allahu teala bizleri sınıyor.bizler bu sınavlardan geçerken çeşitli tedavler oluyoruz.başımıza gelen olumsuzluklar karşısında yıpranıyoruz.bu zor sıkıntılı süreçlerden geçerken tek eksiğimiz olan evladı tek yürek olup dualar eşiliğinde allahtan istememiz bizi bi nebzede olsa rahatlatıp manevi gücümüzü artıracaktır.inanın bu zor süreçlerde srtese girmek yerine rahatlayıp huzur bulmamız gerekiyo ve bunu da ancak dualarla yapabilir..
Fikrim şu== haftada 1 arkadaşa 41 yasini şerif okumak yani cumadan cumaya toplanıp cuma saati bağışlamak ..bağışlamayı ben yapıcam allahın izni ile.. Katılmak isteyenler olursa eğer isimlerle liste oluşturacağım..
Mesajlarınızı bekliyorum .. Allaha emanet olun
canım listeyi hemen yapabilirsen ben başlıyayım diyorum haftaya adet olucam salı falan ozamana kadar okuyayım
bende varım, beni de ekleyebilirsiniz.
slm canım yarına kadar beklesek olur mu belki biraz daha katılım olur şu an 8 kişi olduk yarına kadar bekleyelim katılmak isteyen olursa ekler başlarız
yasini şerifi her hafta bi kişi adına okumayı uygun görüyorum fakat tedavi aşamasında olan arkadaşlarıma öncelik vermek istiyorum .. bu nedenle katılan arkadaşlarımın kaç yıllık evli olduğunu ve ne tür tedavilerden geçtiği şu an hangi tedavide olduğunu öğrenmek istiyorum..mesajlarınızı bekliyorum allaha emanet olun
tabiki olur canım sen oluşturursun listeyi Rabbim kabul etsin inşallah ay böyle bi heyecan yaptım ben listede adımızın karşılığında hamile yazıyormuş gibi geldi gözümün önüne bi çırpıda hepimize okuyalım.asel cim senden de Allah razı olsun hamilenin duası çok çabuk kabul olurmuş allahım sana ve bebeğinede sağlık versin.
tabiki olur canım sen oluşturursun listeyi Rabbim kabul etsin inşallah ay böyle bi heyecan yaptım ben listede adımızın karşılığında hamile yazıyormuş gibi geldi gözümün önüne bi çırpıda hepimize okuyalım.asel cim senden de Allah razı olsun hamilenin duası çok çabuk kabul olurmuş allahım sana ve bebeğinede sağlık versin.
merhaba canım sende hoşgeldin inşallah katılım biraz daha artar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?