yok canım, hiç acımıyor. ayak derken zaten üst kısma 3-4 tane birden yapılıyor. hiç anlamıyorsun bile. kulaktakiler ten rengi bantlı.ben söylemesem işyerindeki arkadaşlarım anlamamışlardı bile. belki hasan hoca kulağa yapmıyordur. o nasıl uygular bilmiyorum. ona henüz hiç gidemedim. seansı 150 tl miş galiba değil mi? sana toplam paket fiyat mı sölediler canım_? nasıl ödeme?
ssonmez, ben ankarada defalarca denedim. inan ki en iyi klinik bahçeci. hem başarı oranları çok iyi, hem de doktorları. o yüzden 3-5 kez gidip gelicez napalım. bizim sınavımızda bu oldu. ben günübirlik gidip gelicem. opu da kalırım 1 gece belki. eşimin hiç izni yok. o da sadece 1 kez gelicek benimle. canları saolsun ne yapalım.
daha önce hiç orda denemedim canım. ama 2-3 arkadaşım dendi ve hepsi de olumlu oldu. burdaki kadın doğumcum da bana artık ankarada deneme mutlaka bahçeciye git dedi. küçükbir şehirde yaşasaydım direkt ist. a giderdim ama eşim doğal olarak önceliği burdaki klinklere verelim dedi. olmayınca bizim için son çare. umarım bu sefer kucağımız boş dönmeyiz.Aynen canım...bende günü birlik gidip geliyorum ama zor oluyor tabi....ama olsun şikayetim yok.opuda sanırım tatile denk gelecek inşallah herşey yolunda giderse o zaman eşim inşallah yanımda olur.size ne kadar fiyat dediler tatlım...yalnız az önce burçak hanımın hemşiresi aradı çok şeker smear test sonucum çıkmış..iyiymiş onu haber verdiler...sağolsun çok ilgililer...ben niye daha önce gitmemişim bu merkeze diye düşünüyorum...senin önceki denemelerinden hiç bahçecide olan oldu mu??
kızlar görüşürüz Allah'a emanet olun..yemek yapıp yatacamm dinlenmem lazım yoksa bu hastalık geçmeyecekkkk.....
dualarınızı eksik etmeyinnn..bugün bismillah iğneme başlıyorum.....hayırlısını ver ya rabbi hepimize.....
canim eksikler oldugu icin daha yeni liste yayinlanmadi
yeni liste yok canımmm....sanırımm tamamlamak için arkadaşlar uğraşıyor...
kızlar selam nasılsınız?ben halaaaaaaaaaa hastayım bir hafta olucak iyileşemedimmmmm..dinlenemiyorum sınavlar üst üste geldi raporda alamıyom..........1000lik antibiyotik ve soğuk algınlığı ilacı içiyorum hala geçmedi ne acayip bir şey bu...hatta ilacımın biri bitti bugün....
neyse bugün saat 18:00 de lucrin iğneme başlıyorum..rabbim hayırlsını versin inşallah......dualarınızı bekliyorum..rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah....öpüyorum hepinizi...
yazılanları çooook okuyamadım inşallah herkes iyidir....
bu yazı altıdır arkadaşlar slm arkadaşlar acıbadem hastanesi ücretsiz tüp bebek yapıyormuş bi arkadaştan duydum ve verdiklaeri numrayı aradım akşam ismimi aldılat tc mi aldılar ne güzel seevinmiştim en sonunda demezmi hiç sağlık güvenceniz olmayacak meğerse sadece yeşil kartlılara yapıyolarmış.ama talep çok olursa herkes için değerlendireceklermiş sizde arayın talep artsın arkadaşlar 144 tel. numarası (AZ ÖNCE BENDE KONUŞTUM UZMANLAR TARAFINDAN DEPĞERLENDİRİLİP WEN KISA ZAMANADA BİZLERE DÖNÜLECEKMİŞŞ )
kızlar görüşürüz Allah'a emanet olun..yemek yapıp yatacamm dinlenmem lazım yoksa bu hastalık geçmeyecekkkk.....
dualarınızı eksik etmeyinnn..bugün bismillah iğneme başlıyorum.....hayırlısını ver ya rabbi hepimize.....
Aman canım yürürken felan dikkat et kar gidiyormuş yağmur geliyormuş haberlerde söyledi bu akşamAy onlar olmasa zaten napardık bilmiyorum
Yılda 1-2gün kar görünce öyle oluyor maalesef canım en güzel zevki evde oturup elinde çayınla camdan izlemek bunu bilir bunu söylerim burda işe gelip giderken hiç bir esprisi kalmıyor
Öldüm korkudan düşerim diye yalnız başıma yürürken çok şükür canım sağolasın
Bu arada dün kırmızı kartı da yedim çok şükür hiç bekletmiyorlar beni hep zamanında gelirler
CANIM SEN BENİM İÇİNDE 1TANE YAZ OKURUM BENDE
Yaa biz çınlatıyorduk işte o kulaklarınıGünaydın canım bizde seni merak ettik hatta Candan Ablayla kulağını çınlattık umarım bir sorun yoktur ve iyisindir.Bizde özledik seni kib görüşürüz
BENDE DİYORUM KULAKLARIM NİYE ÇINLIYOR BUKADAR YOĞUNDUM BİRAZ CANIM GÖRÜŞMEYİ AYARLAYALIM KARLAR BİTİNCE OLURMUAllah kolaylık versin canım görüşelim valla sevinirim
Gözün aydın Ayşeciğim ne güzel ailen gelmişAnnem babam kızkardesım bendeler gıremıyorum..
Sızlerı çok opüyorum
Allaha emanetsınız
Evet canım deprem hissedilmiş :18:Aminn Allah korusun.Geçmiş olsun bu arada havalar böyle olunca normaldir:2::18:amannn ii olmana sevindim bizim sağlığımız herşeyden daha önemlii biz ne kadara iyi olursakk bebişlerimizin gelmeside çabuk olurr inşallah...
o mıknatıslı şeyde neymişş hiç duymadımm memnunsan bende alayım....valla herşeyin kolayı varda biz illa zorunu buluruz....allah hepimizin işinii kolaylaştırsınn...
dün deepremde olmuş....hissseden arkadaşlarımız için çokkk geçmiş olsunn....allah hepimizii korusunn herşeyimiz emanett...
ben hastaydım grip olmuşummm evde oturmaktan :)) nerden bulaştıysaaa....muhatım dün resmen yatırdı benii kafamı kaldıramıyordumm...bugün azda olsa iyiyyim şükür....sizler nasılsınız...
Canım geçmiş olsun dikkat et kendine dinlenmek iyi gelir dinlenmeye çalış toparlanırsın inşallahkızlar selam nasılsınız?ben halaaaaaaaaaa hastayım bir hafta olucak iyileşemedimmmmm..dinlenemiyorum sınavlar üst üste geldi raporda alamıyom..........1000lik antibiyotik ve soğuk algınlığı ilacı içiyorum hala geçmedi ne acayip bir şey bu...hatta ilacımın biri bitti bugün....
neyse bugün saat 18:00 de lucrin iğneme başlıyorum..rabbim hayırlsını versin inşallah......dualarınızı bekliyorum..rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah....öpüyorum hepinizi...
yazılanları çooook okuyamadım inşallah herkes iyidir....
Hayırlısı olsun umarım güzel haberler alırsın umarımkızlar görüşürüz Allah'a emanet olun..yemek yapıp yatacamm dinlenmem lazım yoksa bu hastalık geçmeyecekkkk.....
A.s sağol canım sen nasılsın.Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin.İlahi arkadaşım kayınbabanda ne güzel demiş öyleselam kızlar nasılsınız ne var ne yok benimde misafirlerim vardı eşimin anneannesi vefat etti.kaynanam yok kayınbabam ve kaynım bende kalıyorlar,kayınbabam çok oturuyorsun bilgisayarda sabahtan akşama kadar ne hesaplıyorsun diyorbebek yapmak için plan proje çalışıyorum desem ne olurdu acaba Öyle desen şaşar kalırdı herhalde
arkadaşlar birde sizlerede haber vermek istedim biliyorsunuz bu ay tüpbebek tedavisine başlıyoruz eşimde hiç sperm yok eşime şifa olması mahiyetinde hergün bir bardak süt 2 bıldırcın yumurtası 1kaşık bal,1kaşık polen,1kaşık arısütünü karıştırıyorum ve üzerine en büyük şifa duası olan tahmidiye duasını okuyorum.maddi ve manevi bütün hastalıkların şifası için eğer böyle bir sıkıntınız varsa hastalık gibi sizlerde uygulayınız.duayı büyük cevşende bulabilirsiniz yada netten açıp dinliyebilirsiniz
Allah kabul etsin şifa bulursunuz inşallah
uzunca bir bekleyisten sonra evime yeni dondum yumoslarim demeyi cok isterdim ama Rabbime cok sukur bir yumosum var bana tutunmaya calisan bugun 5+6 gunlukmus melegim daha cok kucuk sadece keseyi gorduk bunada sukur dis gebelik elendi...devam eden kahverengi lekelenmeden dolayi gitmistim bugunde devam ediyor malesef doktor birsey soylemek icin cok erken daha kotu olursan hemen randevu alip gel dedi.iki hafta sonraya zaten bir randevum var onda gorecegiz bakalim herseyi.....yumoslarim olmayinca uzuldum bir an ama simdi huzurluyum Rabbim hakkimizda hayirlisini kilmis diye duaniza ihtiyacim var kizlar Rabbim hepimizin yardimcisi olsun aminnnn:44:
uzunca bir bekleyisten sonra evime yeni dondum yumoslarim demeyi cok isterdim ama Rabbime cok sukur bir yumosum var bana tutunmaya calisan bugun 5+6 gunlukmus melegim daha cok kucuk sadece keseyi gorduk bunada sukur dis gebelik elendi...devam eden kahverengi lekelenmeden dolayi gitmistim bugunde devam ediyor malesef doktor birsey soylemek icin cok erken daha kotu olursan hemen randevu alip gel dedi.iki hafta sonraya zaten bir randevum var onda gorecegiz bakalim herseyi.....yumoslarim olmayinca uzuldum bir an ama simdi huzurluyum Rabbim hakkimizda hayirlisini kilmis diye duaniza ihtiyacim var kizlar Rabbim hepimizin yardimcisi olsun aminnnn:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?