Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

yok canım, hiç acımıyor. ayak derken zaten üst kısma 3-4 tane birden yapılıyor. hiç anlamıyorsun bile. kulaktakiler ten rengi bantlı.ben söylemesem işyerindeki arkadaşlarım anlamamışlardı bile. belki hasan hoca kulağa yapmıyordur. o nasıl uygular bilmiyorum. ona henüz hiç gidemedim. seansı 150 tl miş galiba değil mi? sana toplam paket fiyat mı sölediler canım_? nasıl ödeme?

evet 150 tlmiş.canım 4800tl artı ilaçlar hariç....geçen genetik testi verdim..sadece benimki 1100 tl tuttu...ben gözden çıkardım artık parasını ne olursa olsun...bizim merkez hoşumuza gitti.....sanırım her gittiğimde hasan beyin seans ücretini öderim diye düşündüm yada toptan bilemiyorumki? eşimde olmayınca yanımda garip hissedecem kendimi.....

ssonmez, ben ankarada defalarca denedim. inan ki en iyi klinik bahçeci. hem başarı oranları çok iyi, hem de doktorları. o yüzden 3-5 kez gidip gelicez napalım. bizim sınavımızda bu oldu. ben günübirlik gidip gelicem. opu da kalırım 1 gece belki. eşimin hiç izni yok. o da sadece 1 kez gelicek benimle. canları saolsun ne yapalım.

Aynen canım...bende günü birlik gidip geliyorum ama zor oluyor tabi....ama olsun şikayetim yok.opuda sanırım tatile denk gelecek inşallah herşey yolunda giderse o zaman eşim inşallah yanımda olur.size ne kadar fiyat dediler tatlım...yalnız az önce burçak hanımın hemşiresi aradı çok şeker smear test sonucum çıkmış..iyiymiş onu haber verdiler...sağolsun çok ilgililer...ben niye daha önce gitmemişim bu merkeze diye düşünüyorum...senin önceki denemelerinden hiç bahçecide olan oldu mu??

kızlar görüşürüz Allah'a emanet olun..yemek yapıp yatacamm dinlenmem lazım yoksa bu hastalık geçmeyecekkkk.....

dualarınızı eksik etmeyinnn..bugün bismillah iğneme başlıyorum.....hayırlısını ver ya rabbi hepimize.....

selam kızlar nasılsınız ne var ne yok benimde misafirlerim vardı eşimin anneannesi vefat etti.kaynanam yok kayınbabam ve kaynım bende kalıyorlar,kayınbabam çok oturuyorsun bilgisayarda sabahtan akşama kadar ne hesaplıyorsun diyor:60::60::60::60::60::60::60::60::60:bebek yapmak için plan proje çalışıyorum desem ne olurdu acaba:9::9::9::9:

Aynen canım...bende günü birlik gidip geliyorum ama zor oluyor tabi....ama olsun şikayetim yok.opuda sanırım tatile denk gelecek inşallah herşey yolunda giderse o zaman eşim inşallah yanımda olur.size ne kadar fiyat dediler tatlım...yalnız az önce burçak hanımın hemşiresi aradı çok şeker smear test sonucum çıkmış..iyiymiş onu haber verdiler...sağolsun çok ilgililer...ben niye daha önce gitmemişim bu merkeze diye düşünüyorum...senin önceki denemelerinden hiç bahçecide olan oldu mu??
daha önce hiç orda denemedim canım. ama 2-3 arkadaşım dendi ve hepsi de olumlu oldu. burdaki kadın doğumcum da bana artık ankarada deneme mutlaka bahçeciye git dedi. küçükbir şehirde yaşasaydım direkt ist. a giderdim ama eşim doğal olarak önceliği burdaki klinklere verelim dedi. olmayınca bizim için son çare. umarım bu sefer kucağımız boş dönmeyiz.

kızlar görüşürüz Allah'a emanet olun..yemek yapıp yatacamm dinlenmem lazım yoksa bu hastalık geçmeyecekkkk.....

dualarınızı eksik etmeyinnn..bugün bismillah iğneme başlıyorum.....hayırlısını ver ya rabbi hepimize.....

dualarım seninle canım. dinlen bir an önce iyileş. bol bol sıvı tüket.

bu yazı altıdır arkadaşlar slm arkadaşlar acıbadem hastanesi ücretsiz tüp bebek yapıyormuş bi arkadaştan duydum ve verdiklaeri numrayı aradım akşam ismimi aldılat tc mi aldılar ne güzel seevinmiştim en sonunda demezmi hiç sağlık güvenceniz olmayacak meğerse sadece yeşil kartlılara yapıyolarmış.ama talep çok olursa herkes için değerlendireceklermiş sizde arayın talep artsın arkadaşlar 144 tel. numarası (AZ ÖNCE BENDE KONUŞTUM UZMANLAR TARAFINDAN DEPĞERLENDİRİLİP WEN KISA ZAMANADA BİZLERE DÖNÜLECEKMİŞŞ )

Selam kızlarr :10:

21731_408033939274426_539203961_n.jpg

kızlar selam nasılsınız?ben halaaaaaaaaaa hastayım bir hafta olucak iyileşemedimmmmm..dinlenemiyorum sınavlar üst üste geldi raporda alamıyom..........1000lik antibiyotik ve soğuk algınlığı ilacı içiyorum hala geçmedi ne acayip bir şey bu...hatta ilacımın biri bitti bugün....

neyse bugün saat 18:00 de lucrin iğneme başlıyorum..rabbim hayırlsını versin inşallah......dualarınızı bekliyorum..rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah....öpüyorum hepinizi...

yazılanları çooook okuyamadım inşallah herkes iyidir....

canim tup bebek mi yapiyormusun sende,insallah bebisin gelir yaaa insallah

ayşecim eksıkler için 2 tane meryem suresı okudum..Allah kabul etsin inşallah

bu yazı altıdır arkadaşlar slm arkadaşlar acıbadem hastanesi ücretsiz tüp bebek yapıyormuş bi arkadaştan duydum ve verdiklaeri numrayı aradım akşam ismimi aldılat tc mi aldılar ne güzel seevinmiştim en sonunda demezmi hiç sağlık güvenceniz olmayacak meğerse sadece yeşil kartlılara yapıyolarmış.ama talep çok olursa herkes için değerlendireceklermiş sizde arayın talep artsın arkadaşlar 144 tel. numarası (AZ ÖNCE BENDE KONUŞTUM UZMANLAR TARAFINDAN DEPĞERLENDİRİLİP WEN KISA ZAMANADA BİZLERE DÖNÜLECEKMİŞŞ )

vetalebiniz alınmıştır diye 10 dk içinde masaj attılarrr kızlar herkes girdiği yerlerde paylaşsın bu haberi katılım yüksek olursa destek verecekmiş sosoyal poltikalr bakanlığı

arkadaşlar birde sizlerede haber vermek istedim biliyorsunuz bu ay tüpbebek tedavisine başlıyoruz eşimde hiç sperm yok eşime şifa olması mahiyetinde hergün bir bardak süt 2 bıldırcın yumurtası 1kaşık bal,1kaşık polen,1kaşık arısütünü karıştırıyorum ve üzerine en büyük şifa duası olan tahmidiye duasını okuyorum.maddi ve manevi bütün hastalıkların şifası için eğer böyle bir sıkıntınız varsa hastalık gibi sizlerde uygulayınız.duayı büyük cevşende bulabilirsiniz yada netten açıp dinliyebilirsiniz

sizi çok özledim evde net yok giremiyom teldende giremiyom ağır dosya falan diyo okudum ama ayşenin haberini göremedim allahım hayırlısını versin
beni merak etmeyin doktora gittim daha çok küçük dedi kalp atışlarını azda olsa duyuyom dedi 15 gün sonra tekrar gidicem çok şükür
dua edin bana çok mide bulantım var yemek yiyemiyorum tüm kokulardan tiksiniyorum mutfaga giremiyorum doktor iyiye işaret diyo ama
çok kötü bişey çok zorlanıyorum ama evladıma yarayacaksa herşeye razıyım.bu aftaki duamı okuyamadım biri yerime okusun allah rızası için tekrar gelicem.
bide bişi raica edicem bana listede meryem süresini yazmasanız olurmu çünkü ben meryenm süresini türkçe okuyorum oda yok bende netten okuytodum şimdi giremiyom
isterseniz yasini şerifi fazla yazın.hepinizi seviyorum allaha emanet olun fırsat buldukça girip dualarımı yazıcam...dualarınızda beni unutmayın allah razı olsun hepinizden

hayırlı olsun inşallah son olsun

Ay onlar olmasa zaten napardık bilmiyorum
Yılda 1-2gün kar görünce öyle oluyor maalesef canım en güzel zevki evde oturup elinde çayınla camdan izlemek bunu bilir bunu söylerim burda işe gelip giderken hiç bir esprisi kalmıyor
Öldüm korkudan düşerim diye yalnız başıma yürürken çok şükür canım sağolasın
Bu arada dün kırmızı kartı da yedim çok şükür hiç bekletmiyorlar beni hep zamanında gelirler:34:
Aman canım yürürken felan dikkat et kar gidiyormuş yağmur geliyormuş haberlerde söyledi bu akşam:10:Sağlık olsun hiç olmamaktan iyidir.Bende adetliyim canım hayırlısı herşeyin:34:
CANIM SEN BENİM İÇİNDE 1TANE YAZ OKURUM BENDE

Günaydın canım bizde seni merak ettik hatta Candan Ablayla kulağını çınlattık umarım bir sorun yoktur ve iyisindir.Bizde özledik seni kib görüşürüz:3:

BENDE DİYORUM KULAKLARIM NİYE ÇINLIYOR BUKADAR YOĞUNDUM BİRAZ CANIM GÖRÜŞMEYİ AYARLAYALIM KARLAR BİTİNCE OLURMU
Yaa biz çınlatıyorduk işte o kulaklarını:1::34:Allah kolaylık versin canım görüşelim valla sevinirim:16::10:
Annem babam kızkardesım bendeler gıremıyorum..
Sızlerı çok opüyorum:54::54::54::54:
Allaha emanetsınız
Gözün aydın Ayşeciğim ne güzel ailen gelmiş:3:
amannn ii olmana sevindim bizim sağlığımız herşeyden daha önemlii biz ne kadara iyi olursakk bebişlerimizin gelmeside çabuk olurr inşallah...

o mıknatıslı şeyde neymişş hiç duymadımm memnunsan bende alayım....valla herşeyin kolayı varda biz illa zorunu buluruz....allah hepimizin işinii kolaylaştırsınn...

dün deepremde olmuş....hissseden arkadaşlarımız için çokkk geçmiş olsunn....allah hepimizii korusunn herşeyimiz emanett...

ben hastaydım grip olmuşummm evde oturmaktan :)) nerden bulaştıysaaa....muhatım dün resmen yatırdı benii kafamı kaldıramıyordumm...bugün azda olsa iyiyyim şükür....sizler nasılsınız...
Evet canım deprem hissedilmiş :18:Aminn Allah korusun.Geçmiş olsun bu arada havalar böyle olunca normaldir:2::18:
kızlar selam nasılsınız?ben halaaaaaaaaaa hastayım bir hafta olucak iyileşemedimmmmm..dinlenemiyorum sınavlar üst üste geldi raporda alamıyom..........1000lik antibiyotik ve soğuk algınlığı ilacı içiyorum hala geçmedi ne acayip bir şey bu...hatta ilacımın biri bitti bugün....

neyse bugün saat 18:00 de lucrin iğneme başlıyorum..rabbim hayırlsını versin inşallah......dualarınızı bekliyorum..rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah....öpüyorum hepinizi...

yazılanları çooook okuyamadım inşallah herkes iyidir....
Canım geçmiş olsun dikkat et kendine dinlenmek iyi gelir dinlenmeye çalış toparlanırsın inşallah:16:

Hayırlısı olsun umarım güzel haberler alırsın umarım:16:
selam kızlar nasılsınız ne var ne yok benimde misafirlerim vardı eşimin anneannesi vefat etti.kaynanam yok kayınbabam ve kaynım bende kalıyorlar,kayınbabam çok oturuyorsun bilgisayarda sabahtan akşama kadar ne hesaplıyorsun diyor:60::60::60::60::60::60::60::60::60:bebek yapmak için plan proje çalışıyorum desem ne olurdu acaba:9::9::9::9:
A.s sağol canım sen nasılsın.Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin.İlahi arkadaşım kayınbabanda ne güzel demiş öyle:1:Öyle desen şaşar kalırdı herhalde:1:
arkadaşlar birde sizlerede haber vermek istedim biliyorsunuz bu ay tüpbebek tedavisine başlıyoruz eşimde hiç sperm yok eşime şifa olması mahiyetinde hergün bir bardak süt 2 bıldırcın yumurtası 1kaşık bal,1kaşık polen,1kaşık arısütünü karıştırıyorum ve üzerine en büyük şifa duası olan tahmidiye duasını okuyorum.maddi ve manevi bütün hastalıkların şifası için eğer böyle bir sıkıntınız varsa hastalık gibi sizlerde uygulayınız.duayı büyük cevşende bulabilirsiniz yada netten açıp dinliyebilirsiniz

Allah kabul etsin şifa bulursunuz inşallah:16:

uzunca bir bekleyisten sonra evime yeni dondum yumoslarim demeyi cok isterdim ama Rabbime cok sukur bir yumosum var bana tutunmaya calisan bugun 5+6 gunlukmus melegim daha cok kucuk sadece keseyi gorduk bunada sukur dis gebelik elendi:16:...devam eden kahverengi lekelenmeden dolayi gitmistim bugunde devam ediyor malesef doktor birsey soylemek icin cok erken daha kotu olursan hemen randevu alip gel dedi.iki hafta sonraya zaten bir randevum var onda gorecegiz bakalim herseyi.....yumoslarim olmayinca uzuldum bir an ama simdi huzurluyum Rabbim hakkimizda hayirlisini kilmis diye duaniza ihtiyacim var kizlar Rabbim hepimizin yardimcisi olsun aminnnn:44::16::36::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

uzunca bir bekleyisten sonra evime yeni dondum yumoslarim demeyi cok isterdim ama Rabbime cok sukur bir yumosum var bana tutunmaya calisan bugun 5+6 gunlukmus melegim daha cok kucuk sadece keseyi gorduk bunada sukur dis gebelik elendi:16:...devam eden kahverengi lekelenmeden dolayi gitmistim bugunde devam ediyor malesef doktor birsey soylemek icin cok erken daha kotu olursan hemen randevu alip gel dedi.iki hafta sonraya zaten bir randevum var onda gorecegiz bakalim herseyi.....yumoslarim olmayinca uzuldum bir an ama simdi huzurluyum Rabbim hakkimizda hayirlisini kilmis diye duaniza ihtiyacim var kizlar Rabbim hepimizin yardimcisi olsun aminnnn:44::16::36::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

canim cok sevindim.insaallah güzel bi hamilelik yaşarsın

Cnm cok sevindim senin adina rabbim bu yumosunu kucagina almayi nasip etsin insaallah.dualarimdasin cnm yat dinlen zorda kalmadikca kalkma cnm dikkat et yumosuna ve kendine

Back
X