CANIM SEN BENİM İÇİNDE 1TANE YAZ OKURUM BENDE
Günaydın canım bizde seni merak ettik hatta Candan Ablayla kulağını çınlattık umarım bir sorun yoktur ve iyisindir.Bizde özledik seni kib görüşürüz
BENDE DİYORUM KULAKLARIM NİYE ÇINLIYOR BUKADAR YOĞUNDUM BİRAZ CANIM GÖRÜŞMEYİ AYARLAYALIM KARLAR BİTİNCE OLURMU
Yaa biz çınlatıyorduk işte o kulaklarını

Allah kolaylık versin canım görüşelim valla sevinirim

Annem babam kızkardesım bendeler gıremıyorum..
Sızlerı çok opüyorum

Allaha emanetsınız
Gözün aydın Ayşeciğim ne güzel ailen gelmiş
amannn ii olmana sevindim bizim sağlığımız herşeyden daha önemlii biz ne kadara iyi olursakk bebişlerimizin gelmeside çabuk olurr inşallah...
o mıknatıslı şeyde neymişş hiç duymadımm memnunsan bende alayım....valla herşeyin kolayı varda biz illa zorunu buluruz....allah hepimizin işinii kolaylaştırsınn...
dün deepremde olmuş....hissseden arkadaşlarımız için çokkk geçmiş olsunn....allah hepimizii korusunn herşeyimiz emanett...
ben hastaydım grip olmuşummm evde oturmaktan :)) nerden bulaştıysaaa....muhatım dün resmen yatırdı benii kafamı kaldıramıyordumm...bugün azda olsa iyiyyim şükür....sizler nasılsınız...
Evet canım deprem hissedilmiş :18:Aminn Allah korusun.Geçmiş olsun bu arada havalar böyle olunca normaldir:2::18:
kızlar selam nasılsınız?ben halaaaaaaaaaa hastayım bir hafta olucak iyileşemedimmmmm..dinlenemiyorum sınavlar üst üste geldi raporda alamıyom..........1000lik antibiyotik ve soğuk algınlığı ilacı içiyorum hala geçmedi ne acayip bir şey bu...hatta ilacımın biri bitti bugün....
neyse bugün saat 18:00 de lucrin iğneme başlıyorum..rabbim hayırlsını versin inşallah......dualarınızı bekliyorum..rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah....öpüyorum hepinizi...
yazılanları çooook okuyamadım inşallah herkes iyidir....
Canım geçmiş olsun dikkat et kendine dinlenmek iyi gelir dinlenmeye çalış toparlanırsın inşallah
kızlar görüşürüz Allah'a emanet olun..yemek yapıp yatacamm dinlenmem lazım yoksa bu hastalık geçmeyecekkkk.....
dualarınızı eksik etmeyinnn..bugün bismillah iğneme başlıyorum.....hayırlısını ver ya rabbi hepimize.....
Hayırlısı olsun umarım güzel haberler alırsın umarım
A.s sağol canım sen nasılsın.Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin.İlahi arkadaşım kayınbabanda ne güzel demiş öyle

Öyle desen şaşar kalırdı herhalde
arkadaşlar birde sizlerede haber vermek istedim biliyorsunuz bu ay tüpbebek tedavisine başlıyoruz eşimde hiç sperm yok eşime şifa olması mahiyetinde hergün bir bardak süt 2 bıldırcın yumurtası 1kaşık bal,1kaşık polen,1kaşık arısütünü karıştırıyorum ve üzerine en büyük şifa duası olan tahmidiye duasını okuyorum.maddi ve manevi bütün hastalıkların şifası için eğer böyle bir sıkıntınız varsa hastalık gibi sizlerde uygulayınız.duayı büyük cevşende bulabilirsiniz yada netten açıp dinliyebilirsiniz
Allah kabul etsin şifa bulursunuz inşallah