- 1 Eylül 2012
- 1.602
- 20
- 158
Iyi gecelerrrr hanımlar
İyi geceler cnm hosgeldin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi gecelerrrr hanımlar
kzlar ben gıremıyorum hem rahatsızım hemde bulantım var lısteyle ılgılenırsenız sevınırım
Aman canım yürürken felan dikkat et kar gidiyormuş yağmur geliyormuş haberlerde söyledi bu akşamSağlık olsun hiç olmamaktan iyidir.Bende adetliyim canım hayırlısı herşeyin
CANIM SEN BENİM İÇİNDE 1TANE YAZ OKURUM BENDE
Yaa biz çınlatıyorduk işte o kulaklarınıAllah kolaylık versin canım görüşelim valla sevinirim
Gözün aydın Ayşeciğim ne güzel ailen gelmiş
Evet canım deprem hissedilmiş :18:Aminn Allah korusun.Geçmiş olsun bu arada havalar böyle olunca normaldir:2::18:
Canım geçmiş olsun dikkat et kendine dinlenmek iyi gelir dinlenmeye çalış toparlanırsın inşallah
Hayırlısı olsun umarım güzel haberler alırsın umarım
A.s sağol canım sen nasılsın.Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin.İlahi arkadaşım kayınbabanda ne güzel demiş öyleÖyle desen şaşar kalırdı herhalde
Allah kabul etsin şifa bulursunuz inşallah![]()
hadi yaa Rabbim sokakta olanlara yardım etsinnnnnn çok şükür biz bir şekilde idare ediyoruz canım ne yapalım Rabbim zamanını bilir verir herşeyin bekliyoruz bakalım yeni bir ay yeni bir umut
uzunca bir bekleyisten sonra evime yeni dondum yumoslarim demeyi cok isterdim ama Rabbime cok sukur bir yumosum var bana tutunmaya calisan bugun 5+6 gunlukmus melegim daha cok kucuk sadece keseyi gorduk bunada sukur dis gebelik elendi...devam eden kahverengi lekelenmeden dolayi gitmistim bugunde devam ediyor malesef doktor birsey soylemek icin cok erken daha kotu olursan hemen randevu alip gel dedi.iki hafta sonraya zaten bir randevum var onda gorecegiz bakalim herseyi.....yumoslarim olmayinca uzuldum bir an ama simdi huzurluyum Rabbim hakkimizda hayirlisini kilmis diye duaniza ihtiyacim var kizlar Rabbim hepimizin yardimcisi olsun aminnnn:44:
![]()
çok şükür canımmm Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip edecek inşallahhhhhhh dualarımız seninle Rabbim yar ve yardımcın olsun![]()
canim cok sevindim.insaallah güzel bi hamilelik yaşarsın
kzlar ben gıremıyorum hem rahatsızım hemde bulantım var lısteyle ılgılenırsenız sevınırım
Cnm cok sevindim senin adina rabbim bu yumosunu kucagina almayi nasip etsin insaallah.dualarimdasin cnm yat dinlen zorda kalmadikca kalkma cnm dikkat et yumosuna ve kendine
uzunca bir bekleyisten sonra evime yeni dondum yumoslarim demeyi cok isterdim ama Rabbime cok sukur bir yumosum var bana tutunmaya calisan bugun 5+6 gunlukmus melegim daha cok kucuk sadece keseyi gorduk bunada sukur dis gebelik elendi...devam eden kahverengi lekelenmeden dolayi gitmistim bugunde devam ediyor malesef doktor birsey soylemek icin cok erken daha kotu olursan hemen randevu alip gel dedi.iki hafta sonraya zaten bir randevum var onda gorecegiz bakalim herseyi.....yumoslarim olmayinca uzuldum bir an ama simdi huzurluyum Rabbim hakkimizda hayirlisini kilmis diye duaniza ihtiyacim var kizlar Rabbim hepimizin yardimcisi olsun aminnnn:44:
![]()
hayırlı olsun inşallah son olsun
![]()
sizi çok özledim evde net yok giremiyom teldende giremiyom ağır dosya falan diyo okudum ama ayşenin haberini göremedim allahım hayırlısını versin
beni merak etmeyin doktora gittim daha çok küçük dedi kalp atışlarını azda olsa duyuyom dedi 15 gün sonra tekrar gidicem çok şükür
dua edin bana çok mide bulantım var yemek yiyemiyorum tüm kokulardan tiksiniyorum mutfaga giremiyorum doktor iyiye işaret diyo ama
çok kötü bişey çok zorlanıyorum ama evladıma yarayacaksa herşeye razıyım.bu aftaki duamı okuyamadım biri yerime okusun allah rızası için tekrar gelicem.
bide bişi raica edicem bana listede meryem süresini yazmasanız olurmu çünkü ben meryenm süresini türkçe okuyorum oda yok bende netten okuytodum şimdi giremiyom
isterseniz yasini şerifi fazla yazın.hepinizi seviyorum allaha emanet olun fırsat buldukça girip dualarımı yazıcam...dualarınızda beni unutmayın allah razı olsun hepinizden
günaydın kızlar,
Ayşecim geçmiş olsun mide bulantın varmış canım. umarım bir an önce geçer canım.
kızlar suanda 7 yasın 4 meryem suresı 62 ayet el kursı ve 1400 ya varıs eksiğmiz var ..
2 meryem suresını esma okudu
34 ayet el kursı ema okudu
650 tane ya varıs ema çektı
gerıye 2 meryem suresı -- 7 yasın-- 28 ayet el kursı --750 ya varı kaldı
Ayşecim seni görmek ne güzel,nasılsın canım,yeğenimiz nasıl![]()
Kendine ve meleğine çok iyi bak tatlım,bizleride eksik etme dualarından
Allaha emanetsiniz canım![]()
canım ben şu an regliyim ancak ya varis çekebilirim ayetel kürsi okuyabilir miyim bilmiyorum eğer okuyabilirsin dersen ayetel kürsileri ve ya varisleri bana yaz