canımmmm özletiyorsun kendini vallaaaa
aman iyi olduğunuzu bilelim deee
Aminn canım sanada inşallh şifa olur.Evet Allah herkeze nasip etsin kendimiz için sadece istemek yanlış ben herzaman birşey istediğim zaman tüm çaresiz insanlar içinde istiyorum
Allah mesut etsin çok geçmiş değil fakat tedbirini önceden almak en iyisi.Sperm azlığına keçi boynuzu kürünü tadını beğenmezse özü var onu kullansın.Birde çakşır suyu çok iyiymiş dün bizde aktardan öğrendik bunu.Günde 4 5 tanede kuru incir yesin eşin.Bizede direk tüp bebek dediler ama ben bir seferde olsa aşılama yaptırayım diye düşünüyorumAllah aratmasın inşallah
Hoşgeldin Allah mesut etsin hayırlısı olsun hakkınızda genelde 1 yılı bekleyin olmazsa doktora gidin diyorlar.Normalide oymuş.Daha karamsar olman için erken diye düşünüyorum çünkü 1 yıl olmamış evliliğine
Hoşgeldin Ayşeciğim iyi diyelim öyle olsun canım sen nasılsın
Aynen dün bunalrı bize aktarda söyledi eşim şimdi çakşır suyunu içiyor bunun yanında keçi boynuzu özünü aldık.Pekmezinden çok farklıymış.Eğer olmazsa yukardaki yazdığın karışımdan macun yapıcak aktar
Merhaba canım nasılsın
çok sukur canım sen nasılsın
canım allah razı olsun ıyıyız hamdolsun..
Lıste tamamlanmadı lıste sayfa 878 de eksıklere bakablırsın
ya canım ya benim eşim bunları deli gibi yiyor keşke ondada işe yarasa 50tane bile sperm çıksa razıyımçakşır otu ve çobançökerten(?)e mucize dedi adam. sperm için şu tarifi verdi. kolaymış bu tarif. hepsi bir çay kaşığı olacak
ceviz
çam fıstığı
şam fıstığı
fındık
badem
fıstık
tarçın
h. cevizi
iyiyim cnm sukur sende iyisin insallah
tmm canım şimdi gördüm eksikler için ben bu akşam ve ya yarın okur haberdar ederim canım allahın izniyle tamamlarz
canım ya ben siz çabuk ilerletiyosunuz sayfayı ben geriden geliyorum daha başlamıyosunuz deme yeni listedeki duaya zaten benim adımın yanına yazılmamış daha
iyiyim canım evdeyim, ama biraz sıkılıyorum ev işlerim var birazdan yaparım çalışsam moralim yerine gelicek iş bakıyorum inşallh bulurum hayırlısıyla
canım yenı lıstede ıns okuyacaksın..senı sımdılık sadece sıraya koydum canım..aa ıstersen eksıklerı okuyabılırsın
beende özluyorum canım.sen neler yapıyorsun
canım ya ben siz çabuk ilerletiyosunuz sayfayı ben geriden geliyorum daha başlamıyosunuz deme yeni listedeki duaya zaten benim adımın yanına yazılmamış daha
günaydın kızlarr
ne olsun canım eşimin test sonucunu aldık temiz çıktı çok şükür ama şimdi dr.la görüşeceğiz bakalım randevu alabilirsek ne diyecek bekliyoruz
Canım ille dua okumak istiyorsan bana bir yasin okuyabilirsin 500yasin toplamaya çalışıyorum daaa
teşekkür edrim canım ben göremezsem hatırlatın
canım kusura bakma ama ısten çıktıgını bılmıyordum..ne oldu
canım sukur ya çok sevındım sonucun temız cıkmasına ..hadı hayırlısı bakalım
ne olsun canım eşimin test sonucunu aldık temiz çıktı çok şükür ama şimdi dr.la görüşeceğiz bakalım randevu alabilirsek ne diyecek bekliyoruz
Canım ille dua okumak istiyorsan bana bir yasin okuyabilirsin 500yasin toplamaya çalışıyorum daaa
1 yıl 4 aylık evliyiz doktora gideli 1 ay oldu.. spermi var ama az.
hareketi yüzde 20... yani yüzde 60 olması lazımmış. tedavi olmaz, direk tüp bebek yapın diyo doktor. bizde keçiboynuzunu çok duyduk uygulamak istiyoruz ama bişey demeye korkuyoruz. çok etkilendi üzüldü. kendinde sorun olcağını düşünmemişti... inşallah kendi harekete geçer de başlarız tedaviye
canım bende senin için 1 yasin okurum inşallah gerçek ismin ne?
okurum canım nedemek allah şimdiden kabul etsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?