Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

sorun oldu dıye koktum..iyi canım ne guzel kadın senı evıne davet edıyor memnun kı çocuklar unutmasın dıyor..
Ee dua etsın senın gıbı ıyı bırıne denk geldıgıne..rabbım karsına hayırlı bı ıs çıkarsın ıns

ben henüz 6 aylık evliyim belki erken bilmiyorum ama evlat sahibi olmak istiyorum hayırlısıylaa... rabbim bütün evlat hasreti çekenlere ve bana nasip etsin inşallah

inşallah canımm ..allah kimsenin kucağını bırakmasın....istersen bir doktora gidip eşin ve senin testlerini yaptırabilsen ii olurr sıkıntıı var ya da yokk...hani varsada boşuna senenizin dolmasını beklemeyin....bir arkadaşım 1 yıl doldurup doktora gittiler eşinin spermiaz çıkmışş tedavi görüyormuşş..boşu boşuna beklemişiz diye yakınmıştıı...temizse zaten bekleyin 1 yıl dolmanızıı kendiliğinden oluverir...kafana şuan hiçç takmaa....1 yıl dolmadan olanlarda olduu çevremdee....rabbim kimseyi çok bekletmesinn...bu işler hiç belli olmuyorrr....

Günaydın canlarımmmmm
Çok güzel haberler alacağımız iyi bir hafta olur inşallahhhhhh

günaydınnnnnnnnnn.....inşallahhhhhhh

Kızlar günaydınnn
Dua listesine baktım ama tamamlayamadıkmı geçmişi okumayadım da eğer eksik varsa bilgilendirin bende okumaya çalışıyım

günaydın canım.....sayfalarıı okurken cevap vermekk geç olduu....ayşecimm sana cevabı yazmışşş....bende hastayım hala okuyamıyorum...1 kişi için de olsa okuyabilirsen seviniriizz....

Günaydın kızlar. hayırlı haftalar olsun herkese...

günaydınnnnnnnn....aminnn canım yeni hafta yeni umutlarr...hepimizi içinnn

kizlar bugun ikinci defa kahverengi lekelenme yasiyorum normalmi bilmiyorum cok korkuyorum Rabbim hayirlisini versin insallah kotu seyin habercisi degildir dualariniza ihtiyacim var

üzülme canımmm eminim herşey yolundadırr....bunlarr olabiliyormuşşş....hassaass olmanda normall ama akışına bırakk....bebişinin iii haberleriniii alıcazz hep birlikte alllah yardımcın olsunn...

arkadaşlar feridun kunak'ın proğramını netten izleyebilirseniz izleyin. bayag ilginç. şekeri çok yemek bile engelmiş.

ne yaniii şeker bayanda mı erkek te mi engell....erkekte ise benim eşim tatlı canavarııı yapmasamda evde ne var ne yok götürüyorr ...çooookk seviyorrrrrr....

Gunaydın kızlar ben yıne kaçamak yaptım
Nasılsınız

hoşgeldinnnn tabiiii ben yazana kadar kaçırdım seniiii.....bizler iyiyizzz her zamankindennn çok şükürr...asıl sen nasılsın galiba ağrın varmışşş....sen yinede dikkat ett...alllaha emanet oll..

günaydın kızlarr

günaydınnnnnnnnnnnnnnn.....nasılsınnnnn sıkıntı yoktur inşalllahh...

İyiyim canım evdeyim, ama biraz sıkılıyorum ev işlerim var birazdan yaparım çalışsam moralim yerine gelicek iş bakıyorum inşallh bulurum hayırlısıyla

inşallah herşey gönlünce olurr.....ev sıkıyor ama bebişimiz gelirse tek işim oo olucakkk....

a.s. canım ilik bizden sen nasılsın??? oohh manzara süperr desene... yaa 16. katta oturmak korkutmuyor muu.....benim yükseklik korkum varrr yüksek binalarda oturmaya çekiniyorumm...hanii bunun cam temizliği falan da varr..bulunduğum yer 2. katt ama 3. katt gibii yinede cam silerken korka korkaa...zor alıştım anlıcann:))

evett adet olduğumda üzülsemdeee düzenlii olduğundan bende seviniyorumm....inşallahh seninde düzenli olur...bebişimizde gelir tez zamanda...bu halimizede binlerce şükürr...

kizlaar ben bisey sormustum ama gozden kacti galiba herkes cevap veremedi...ben bu ayin sonuna taransferimolucak nasipse. benim dua sirami one alabilirmiyiz..mumkunmu acaba,eyer mumkun olursa coook sevinirim???

canım burdayım gıtmedım...
Dıkkat edıyorum artık gerısı rabbımın elınde..
Bu arada lıste ılgılenıyorsun sanırım..ozay37barıs kendı dualrını ve dılek ise 1 kişinın yerıne okudu ..rıca etsem guncellermısın
lıste sayfa 878 de

Sağol canım Allah razı olsun .gerçekten hayırlıysa çıksın iş karşıma çünkü alışıp sonradan ayrılmak daha zorAllah seninde geönlünce versin Ayşeciğim
Haklısın canım zaten şuan ben tüp bebek tedavisi için çalışayım diyordum bebeğim olursa Allah'tan bir mani çıkmazsa kendim büyütmeyi düşünüyorum İnşallh bebeğin olurda doya doya bakarsın canımBu arada sen Ankaradamıydın?

kizlaar ben bisey sormustum ama gozden kacti galiba herkes cevap veremedi...ben bu ayin sonuna taransferimolucak nasipse. benim dua sirami one alabilirmiyiz..mumkunmu acaba,eyer mumkun olursa coook sevinirim???

Canım gözden kaçmış demekki .Tabiki neden olmasın benim için sorun değil.İnşallah tutarda güzel haberlerini alırız

benim için hiç bir sakınca yok canım hatta mümkünse meryemi de sana okuyalım ama arkadaşlar ne der bilmiyorum
AYŞEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

benim icinde bir sorun yok tatlim kizlarin hepsi evet derse neden olmasin bu dualar hepimiz icin sonucta:)

kizlar esim konusmus hastaneyle ve guzel bir aciklama yapmislar kahverengi lekelenme normalmis eski kanmis yani vucut onu atiyormus kirmizi olmadikca cok onemli degilmis ama cooook dusuk bir ihtimallede dusuk habercisi olabiliyormus benim ayin 22sindeydi randevum one cektiler cok sukur carsamba gunu ultrasonla bakilacakmis insallah....bisey yoktur insallahda yumosumu yada yumoslarimi gorurum....kizlar dua edin lutfen benim icin

birde bu kahverengi lekelenmede namaz kilabilirmiyim?ozure mi giriyor yoksa bilemedim....

İnsallah sonuclarin guzel cikar cnm.ilk denemen olumlu sonuclanir.hsg ben hic cektirmedim ama cektiren akrabalarim cok agrilari ve kanamalarinin oldugunu soylediler. Bide her hastanede fiyatlr deisiyo cnm sende bilirsin cok arastir cnm

Amin canim Allah razi olsun destegin icin herkesin mutlu haberlerini alalim insallah

Canım ne güzel iyi haberler verdin bize
İnşallah bebişine sağlıkla kavuşursun kokusunu içine çekersin hayırlısıylaaaa

canim hayirlisiyla evinin yakinlarinda guzel bir is bulursun ve tedavine Rabbimin izniyle devam edersin Rabbim buyuktur yakinda is bulacaksindir eminim....

Canım ne güzel iyi haberler verdin bize
İnşallah bebişine sağlıkla kavuşursun kokusunu içine çekersin hayırlısıylaaaa

sagol canim Rabbim hepimizi kavustursun yumoslarina insallh ve herkes yumosunun mis gibi cennet kokusunu icine ceksin insallh

İyiyim cnm sukur bulantidan baska sikintim yok sen nasilsin

canim ben cektirdim anestezide almadim hic agrim acim olmadi ama kimisinde cok agrili oluyormus tikaniklik varsa sanirim bu agri ve sanci oluyor...bana islem yapilmadan 2saat once agri kesici icirmislerdi....

Son düzenleme:

Cnm cok sevindim senin adina ins gorunce dahada icin rahat olur.guzel haberlerini bekliyoruz cnm
bu arada namaz kilabilirsin cnm.benimde lekelenmem oldugunda sormustum hamilelikte gelen herhangi bi akintida gusule gerek yok kilabilirsin demislerdi

Cnm cok sevindim senin adina ins gorunce dahada icin rahat olur.guzel haberlerini bekliyoruz cnm
bu arada namaz kilabilirsin cnm.benimde lekelenmem oldugunda sormustum hamilelikte gelen herhangi bi akintida gusule gerek yok kilabilirsin demislerdi

sagol canim bende bu haberi bekliyordum namaz vakti girmedi ama az var Allah razi olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…