canım işyeriyle bir sorunum yoktu karı koca çalışıyorlardı.bayanı işten çıkartmışlar o yüzden bende çıkmak zorunda kaldımbenden memnun olduklarını bayan tekrar işe girerse bana haber vereceklermiş.kahve içmeye gel arada çocuklar unutmasın seni dediler ama bu arada iş bulursam girerim başka işe çünkü çalışmam lazım canım.dünde bir iş görüşmesine gittik 2 vesaitlik bir yerde aslında yakın ama ev tepelerde bir yerde olduğu için 2 ulaşım yapmak zorundaydım.onuda sorun etmedim verdikleri aylık az olunca yol parasıda baya tutunca hesapladık olmadı malesef.bakıcam işte yeni bir iş olursa hayırlısıyla çalışıcam
ben henüz 6 aylık evliyim belki erken bilmiyorum ama evlat sahibi olmak istiyorum hayırlısıylaa... rabbim bütün evlat hasreti çekenlere ve bana nasip etsin inşallah
Günaydın canlarımmmmm
Çok güzel haberler alacağımız iyi bir hafta olur inşallahhhhhh
Kızlar günaydınnn
Dua listesine baktım ama tamamlayamadıkmı geçmişi okumayadım da eğer eksik varsa bilgilendirin bende okumaya çalışıyım
Günaydın kızlar. hayırlı haftalar olsun herkese...
kizlar bugun ikinci defa kahverengi lekelenme yasiyorum normalmi bilmiyorum cok korkuyorum Rabbim hayirlisini versin insallah kotu seyin habercisi degildirdualariniza ihtiyacim var
arkadaşlar feridun kunak'ın proğramını netten izleyebilirseniz izleyin. bayag ilginç. şekeri çok yemek bile engelmiş.
Gunaydın kızlar ben yıne kaçamak yaptım
Nasılsınız
günaydın kızlarr
İyiyim canım evdeyim, ama biraz sıkılıyorum ev işlerim var birazdan yaparım çalışsam moralim yerine gelicek iş bakıyorum inşallh bulurum hayırlısıyla
selam arkadaşlar nasılsınız
kızlar ya bir kar bile bir insanı bu kadar mutlu edermi bilemiyorum
ama şu anda içim bir garip 16. katta oturuyorum bulutların üzerindeymiş gibi karlar uçuşuyor şükürler olsun Rabbime ne güzellikler yaratıyor
ya canım ya benim eşim bunları deli gibi yiyor keşke ondada işe yarasa 50tane bile sperm çıksa razıyım
en azından boşa kürek sallamamış olurdum
Allah iyilik versin canım bende iyiyim hamdolsunDün adet oldum kendiliğimden ona sevindim çünkü olmayınca söktürücü alıyordum.Doktorum adetin 3. günü hormon tahlili ve hsg çektir dedi.Bende yarın hormonlarıma baktırıp haftaya pazartesi yada salı günü hsg çektiricem.Anestezi olmadan yaptırsam çokmu ağrı olur bilmiyorum hiç çektirmediğim için:44:Anestezilide pahalı diyorlar ama dayanırım herhalde anestezi olmadan.
inşallah canımm ..allah kimsenin kucağını bırakmasın....istersen bir doktora gidip eşin ve senin testlerini yaptırabilsen ii olurr sıkıntıı var ya da yokk...hani varsada boşuna senenizin dolmasını beklemeyin....bir arkadaşım 1 yıl doldurup doktora gittiler eşinin spermiaz çıkmışş tedavi görüyormuşş..boşu boşuna beklemişiz diye yakınmıştıı...temizse zaten bekleyin 1 yıl dolmanızıı kendiliğinden oluverir...kafana şuan hiçç takmaa....1 yıl dolmadan olanlarda olduu çevremdee....rabbim kimseyi çok bekletmesinn...bu işler hiç belli olmuyorrr....
Günaydınnnnnnnnnn.....inşallahhhhhhh
günaydın canım.....sayfalarıı okurken cevap vermekk geç olduu....ayşecimm sana cevabı yazmışşş....bende hastayım hala okuyamıyorum...1 kişi için de olsa okuyabilirsen seviniriizz....
Günaydınnnnnnnn....aminnn canım yeni hafta yeni umutlarr...hepimizi içinnn
üzülme canımmm eminim herşey yolundadırr....bunlarr olabiliyormuşşş....hassaass olmanda normall ama akışına bırakk....bebişinin iii haberleriniii alıcazz hep birlikte alllah yardımcın olsunn...
Ne yaniii şeker bayanda mı erkek te mi engell....erkekte ise benim eşim tatlı canavarııı yapmasamda evde ne var ne yok götürüyorr ...çooookk seviyorrrrrr....
Hoşgeldinnnn tabiiii ben yazana kadar kaçırdım seniiii.....bizler iyiyizzz her zamankindennn çok şükürr...asıl sen nasılsın galiba ağrın varmışşş....sen yinede dikkat ett...alllaha emanet oll..
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn.....nasılsınnnnn sıkıntı yoktur inşalllahh...
Inşallah herşey gönlünce olurr.....ev sıkıyor ama bebişimiz gelirse tek işim oo olucakkk....
A.s. Canım ilik bizden sen nasılsın??? Oohh manzara süperr desene... Yaa 16. Katta oturmak korkutmuyor muu.....benim yükseklik korkum varrr yüksek binalarda oturmaya çekiniyorumm...hanii bunun cam temizliği falan da varr..bulunduğum yer 2. Katt ama 3. Katt gibii yinede cam silerken korka korkaa...zor alıştım anlıcann:))
evett adet olduğumda üzülsemdeee düzenlii olduğundan bende seviniyorumm....inşallahh seninde düzenli olur...bebişimizde gelir tez zamanda...bu halimizede binlerce şükürr...
Sağol canım Allah razı olsun .gerçekten hayırlıysa çıksın iş karşıma çünkü alışıp sonradan ayrılmak daha zorsorun oldu dıye koktum..iyi canım ne guzel kadın senı evıne davet edıyor memnun kı çocuklar unutmasın dıyor..
Ee dua etsın senın gıbı ıyı bırıne denk geldıgıne..rabbım karsına hayırlı bı ıs çıkarsın ıns
Haklısın canım zaten şuan ben tüp bebek tedavisi için çalışayım diyordum bebeğim olursa Allah'tan bir mani çıkmazsa kendim büyütmeyi düşünüyoruminşallah canımm ..allah kimsenin kucağını bırakmasın....istersen bir doktora gidip eşin ve senin testlerini yaptırabilsen ii olurr sıkıntıı var ya da yokk...hani varsada boşuna senenizin dolmasını beklemeyin....bir arkadaşım 1 yıl doldurup doktora gittiler eşinin spermiaz çıkmışş tedavi görüyormuşş..boşu boşuna beklemişiz diye yakınmıştıı...temizse zaten bekleyin 1 yıl dolmanızıı kendiliğinden oluverir...kafana şuan hiçç takmaa....1 yıl dolmadan olanlarda olduu çevremdee....rabbim kimseyi çok bekletmesinn...bu işler hiç belli olmuyorrr....
günaydınnnnnnnnnn.....inşallahhhhhhh
günaydın canım.....sayfalarıı okurken cevap vermekk geç olduu....ayşecimm sana cevabı yazmışşş....bende hastayım hala okuyamıyorum...1 kişi için de olsa okuyabilirsen seviniriizz....
günaydınnnnnnnn....aminnn canım yeni hafta yeni umutlarr...hepimizi içinnn
üzülme canımmm eminim herşey yolundadırr....bunlarr olabiliyormuşşş....hassaass olmanda normall ama akışına bırakk....bebişinin iii haberleriniii alıcazz hep birlikte alllah yardımcın olsunn...
ne yaniii şeker bayanda mı erkek te mi engell....erkekte ise benim eşim tatlı canavarııı yapmasamda evde ne var ne yok götürüyorr ...çooookk seviyorrrrrr....
hoşgeldinnnn tabiiii ben yazana kadar kaçırdım seniiii.....bizler iyiyizzz her zamankindennn çok şükürr...asıl sen nasılsın galiba ağrın varmışşş....sen yinede dikkat ett...alllaha emanet oll..
günaydınnnnnnnnnnnnnnn.....nasılsınnnnn sıkıntı yoktur inşalllahh...
inşallah herşey gönlünce olurr.....ev sıkıyor ama bebişimiz gelirse tek işim oo olucakkk....
a.s. canım ilik bizden sen nasılsın??? oohh manzara süperr desene... yaa 16. katta oturmak korkutmuyor muu.....benim yükseklik korkum varrr yüksek binalarda oturmaya çekiniyorumm...hanii bunun cam temizliği falan da varr..bulunduğum yer 2. katt ama 3. katt gibii yinede cam silerken korka korkaa...zor alıştım anlıcann:))
evett adet olduğumda üzülsemdeee düzenlii olduğundan bende seviniyorumm....inşallahh seninde düzenli olur...bebişimizde gelir tez zamanda...bu halimizede binlerce şükürr...
kizlaar ben bisey sormustum ama gozden kacti galiba herkes cevap veremedi...ben bu ayin sonuna taransferimolucak nasipse. benim dua sirami one alabilirmiyiz..mumkunmu acaba,eyer mumkun olursa coook sevinirim???
kizlaar ben bisey sormustum ama gozden kacti galiba herkes cevap veremedi...ben bu ayin sonuna taransferimolucak nasipse. benim dua sirami one alabilirmiyiz..mumkunmu acaba,eyer mumkun olursa coook sevinirim???
Allah iyilik versin canım bende iyiyim hamdolsunDün adet oldum kendiliğimden ona sevindim çünkü olmayınca söktürücü alıyordum.Doktorum adetin 3. günü hormon tahlili ve hsg çektir dedi.Bende yarın hormonlarıma baktırıp haftaya pazartesi yada salı günü hsg çektiricem.Anestezi olmadan yaptırsam çokmu ağrı olur bilmiyorum hiç çektirmediğim için:44:Anestezilide pahalı diyorlar ama dayanırım herhalde anestezi olmadan.
inşallah canımm ..allah kimsenin kucağını bırakmasın....istersen bir doktora gidip eşin ve senin testlerini yaptırabilsen ii olurr sıkıntıı var ya da yokk...hani varsada boşuna senenizin dolmasını beklemeyin....bir arkadaşım 1 yıl doldurup doktora gittiler eşinin spermiaz çıkmışş tedavi görüyormuşş..boşu boşuna beklemişiz diye yakınmıştıı...temizse zaten bekleyin 1 yıl dolmanızıı kendiliğinden oluverir...kafana şuan hiçç takmaa....1 yıl dolmadan olanlarda olduu çevremdee....rabbim kimseyi çok bekletmesinn...bu işler hiç belli olmuyorrr....
ne yaniii şeker bayanda mı erkek te mi engell....erkekte ise benim eşim tatlı canavarııı yapmasamda evde ne var ne yok götürüyorr ...çooookk seviyorrrrrr....
hoşgeldinnnn tabiiii ben yazana kadar kaçırdım seniiii.....bizler iyiyizzz her zamankindennn çok şükürr...asıl sen nasılsın galiba ağrın varmışşş....sen yinede dikkat ett...alllaha emanet oll..
inşallah herşey gönlünce olurr.....ev sıkıyor ama bebişimiz gelirse tek işim oo olucakkk....
a.s. canım ilik bizden sen nasılsın??? oohh manzara süperr desene... yaa 16. katta oturmak korkutmuyor muu.....benim yükseklik korkum varrr yüksek binalarda oturmaya çekiniyorumm...hanii bunun cam temizliği falan da varr..bulunduğum yer 2. katt ama 3. katt gibii yinede cam silerken korka korkaa...zor alıştım anlıcann:))
kizlar esim konusmus hastaneyle ve guzel bir aciklama yapmislar kahverengi lekelenme normalmis eski kanmis yani vucut onu atiyormus kirmizi olmadikca cok onemli degilmis ama cooook dusuk bir ihtimallede dusuk habercisi olabiliyormus benim ayin 22sindeydi randevum one cektiler cok sukur carsamba gunu ultrasonla bakilacakmis insallah....bisey yoktur insallahda yumosumu yada yumoslarimi gorurum....kizlar dua edin lutfen benim icin
birde bu kahverengi lekelenmede namaz kilabilirmiyim?ozure mi giriyor yoksa bilemedim....
gunaydın canım nasılsın
Sağol canım Allah razı olsun .gerçekten hayırlıysa çıksın iş karşıma çünkü alışıp sonradan ayrılmak daha zorAllah seninde geönlünce versin Ayşeciğim Haklısın canım zaten şuan ben tüp bebek tedavisi için çalışayım diyordum bebeğim olursa Allah'tan bir mani çıkmazsa kendim büyütmeyi düşünüyorum İnşallh bebeğin olurda doya doya bakarsın canım Bu arada sen Ankaradamıydın?
Canım ne güzel iyi haberler verdin bize
İnşallah bebişine sağlıkla kavuşursun kokusunu içine çekersin hayırlısıylaaaa
Sukur cnm iyiyim.bulantilarim bitti dye seviniyodum iki gundur gene basladi niye bilmiyorum ya
kizlar esim konusmus hastaneyle ve guzel bir aciklama yapmislar kahverengi lekelenme normalmis eski kanmis yani vucut onu atiyormus kirmizi olmadikca cok onemli degilmis ama cooook dusuk bir ihtimallede dusuk habercisi olabiliyormus benim ayin 22sindeydi randevum one cektiler cok sukur carsamba gunu ultrasonla bakilacakmis insallah....bisey yoktur insallahda yumosumu yada yumoslarimi gorurum....kizlar dua edin lutfen benim icin
birde bu kahverengi lekelenmede namaz kilabilirmiyim?ozure mi giriyor yoksa bilemedim....
Cnm cok sevindim senin adina ins gorunce dahada icin rahat olur.guzel haberlerini bekliyoruz cnm
bu arada namaz kilabilirsin cnm.benimde lekelenmem oldugunda sormustum hamilelikte gelen herhangi bi akintida gusule gerek yok kilabilirsin demislerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?