canim senin bulantilarin ne zaman basladi yoksa bastan beri hep varmiydi?
İyi canım normalse sorun yoksa çok iyikizlar esim konusmus hastaneyle ve guzel bir aciklama yapmislar kahverengi lekelenme normalmis eski kanmis yani vucut onu atiyormus kirmizi olmadikca cok onemli degilmis ama cooook dusuk bir ihtimallede dusuk habercisi olabiliyormus benim ayin 22sindeydi randevum one cektiler cok sukur carsamba gunu ultrasonla bakilacakmis insallah....bisey yoktur insallahda yumosumu yada yumoslarimi gorurum....kizlar dua edin lutfen benim icin
birde bu kahverengi lekelenmede namaz kilabilirmiyim?ozure mi giriyor yoksa bilemedim....
Amin canım inşallah.ben biraz dayanıklıyım o konulardaİnsallah sonuclarin guzel cikar cnm.ilk denemen olumlu sonuclanir.hsg ben hic cektirmedim ama cektiren akrabalarim cok agrilari ve kanamalarinin oldugunu soylediler. Bide her hastanede fiyatlr deisiyo cnm sende bilirsin cok arastir cnm
Canım normaldir sanırım yeni hamile olduğun için.İnşallah atlatırsın bu durumlarıdaSukur cnm iyiyim.bulantilarim bitti dye seviniyodum iki gundur gene basladi niye bilmiyorum ya
Aminn canım Allah razı olsun inşallah.Allah hepimizin gönlüne göre versincanim hayirlisiyla evinin yakinlarinda guzel bir is bulursun ve tedavine Rabbimin izniyle devam edersin Rabbim buyuktur yakinda is bulacaksindir eminim....
sagol canim Rabbim hepimizi kavustursun yumoslarina insallh ve herkes yumosunun mis gibi cennet kokusunu icine ceksin insallh
kizlaar ben bisey sormustum ama gozden kacti galiba herkes cevap veremedi...ben bu ayin sonuna taransferimolucak nasipse. Benim dua sirami one alabilirmiyiz..mumkunmu acaba,eyer mumkun olursa coook sevinirim???
canim hayirlisiyla evinin yakinlarinda guzel bir is bulursun ve tedavine Rabbimin izniyle devam edersin Rabbim buyuktur yakinda is bulacaksindir eminim....
sagol canim Rabbim hepimizi kavustursun yumoslarina insallh ve herkes yumosunun mis gibi cennet kokusunu icine ceksin insallh
kizlar esim konusmus hastaneyle ve guzel bir aciklama yapmislar kahverengi lekelenme normalmis eski kanmis yani vucut onu atiyormus kirmizi olmadikca cok onemli degilmis ama cooook dusuk bir ihtimallede dusuk habercisi olabiliyormus benim ayin 22sindeydi randevum one cektiler cok sukur carsamba gunu ultrasonla bakilacakmis insallah....bisey yoktur insallahda yumosumu yada yumoslarimi gorurum....kizlar dua edin lutfen benim icin
birde bu kahverengi lekelenmede namaz kilabilirmiyim?ozure mi giriyor yoksa bilemedim....
Alti haftalik falandi basladi cnm doktora gecem ay gittigimde yavas yavas gecer dedi oylede oldu ama su iki gundur sabahlari oluyor cnm afedersin cikartip rahatliyorum
slm kızlarhepiniz iyisinizdir inşallah
ben adet oldum malesef !!!!!
ayşe : okudum duaları canım hepsını adetten önce inşallah okuyamadıklarımı okuttum.
iyi haftalar hepinize
slm kızlarHepiniz iyisinizdir inşallah
ben adet oldum malesef !!!!!
Ayşe : Okudum duaları canım hepsını adetten önce inşallah okuyamadıklarımı okuttum.
Iyi haftalar hepinize
Canım gözden kaçmış demekki .Tabiki neden olmasın benim için sorun değil.İnşallah tutarda güzel haberlerini alırız
benim için hiç bir sakınca yok canım hatta mümkünse meryemi de sana okuyalım ama arkadaşlar ne der bilmiyorum
AYŞEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
benim icinde bir sorun yok tatlim kizlarin hepsi evet derse neden olmasin bu dualar hepimiz icin sonucta:)
olur bencedeiyi olur hemde
canım benım ıcınde problem yok olabılır tabıkı
Sagolun kizlar Allah razi olsun...sanki bu sefer dualarida alip transfere gidersem tutacak gibi bi his var icimde...ama diger arkadaslarda kabul ederde haklarini helal ederse olur yoksa bende zaten kabul etmem,cunki herkes sirasini bekliyor sonucta....haklarina girmek istemem
selam kızlar,, kusura bakmayın ben 1 haftadır gelemedim kk ya nette sorun vardı. Ayşe'cim seni merak ettim adet oldun mu? Bu arada bu liste geçen haftanın listesi değil mi :26:
Canım benim burda zaten dua için burdayız iyi bişey için arkadaşlarda edeceklerdir inşallah bizlerin aciliyeti yoksa aciliyet kiminse ona sıramı vermeye razıyım zaten canımmm
İnşallah bebişine kavuşursun hayırlısıylaaaa
benim bulanti gibi sikayetim yok cok sukur daha ama felaket midem kayniyor resmen yemekten sonra afedersin cikartamiyorumda agzima kadar geliyor...canim doktorun gebelik hesaplamasini nasil yapti yada nasil yapiliyor biliyormusun ?internette herkes baska soyluyor son adet gunu diyorlar kimiside embriyo transfer gunu onemli diyorlar...
Sagolun kizlar Allah razi olsun...sanki bu sefer dualarida alip transfere gidersem tutacak gibi bi his var icimde...ama diger arkadaslarda kabul ederde haklarini helal ederse olur yoksa bende zaten kabul etmem,cunki herkes sirasini bekliyor sonucta....haklarina girmek istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?