• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

hanımlar şuan çıkıyorum. allaha emanet olun akşama görüşmek üzere.

yok gitmedim canim esim simdi hastaneyi arayip bilgi alacak ben yurt disinda yasiyorum onceden randevun yoksa bakmiyorlar dua edin lutfen benim icin

hiç etmez olur muyuz? ne için tplandık zaten:D rabbim size bağışlasın onu.

canim yanlis hatirlamiyosamsen hamileyin deyilmi karistirdimmi yoksa

yok canım karıştırmadın çok şükür hamileyimm

kizlar bugun ikinci defa kahverengi lekelenme yasiyorum normalmi bilmiyorum cok korkuyorum Rabbim hayirlisini versin insallah kotu seyin habercisi degildir:( dualariniza ihtiyacim var

canım aynısını bende yaşadım bebek yerleşirken kahverengi lekelenme oluyormuş ama devam edince ben doktora gittim 1 ay istirahat verdi ve progesteron içeren iğne ve ilaç verdi.. çoğu doktorda o ilaçların bi anlamı yok bebek düşecekse düşer dedi ve hiç umursamadılar bilee ama kullandım çok şükür şimdi çok iyiyiz 14 haftalık olduk :))) şakır şakır kanamayla ne doğumlar yaptırdım diyen doktorda oldu tabii (ben ilk bebeğimi kaybettim ondan o doktor senin bu doktor benim gezdik)
korkma ama dinlen ben yoprulur yorulmaz kahverengi olurdu o dinlenme sürecinde bile evde az kalksam farkederdi
Allah yar ve yardımcın olsun sağlıkla sıhhatle tamamına erdirsin inşallahhh

yok canım karıştırmadın çok şükür hamileyimm

canım aynısını bende yaşadım bebek yerleşirken kahverengi lekelenme oluyormuş ama devam edince ben doktora gittim 1 ay istirahat verdi ve progesteron içeren iğne ve ilaç verdi.. çoğu doktorda o ilaçların bi anlamı yok bebek düşecekse düşer dedi ve hiç umursamadılar bilee ama kullandım çok şükür şimdi çok iyiyiz 14 haftalık olduk :))) şakır şakır kanamayla ne doğumlar yaptırdım diyen doktorda oldu tabii (ben ilk bebeğimi kaybettim ondan o doktor senin bu doktor benim gezdik)
korkma ama dinlen ben yoprulur yorulmaz kahverengi olurdu o dinlenme sürecinde bile evde az kalksam farkederdi
Allah yar ve yardımcın olsun sağlıkla sıhhatle tamamına erdirsin inşallahhh

destegin icin tesekkur ederim canim Rabbim hepimizin yardimcisi olsun ve kucagimiza almak ve buyutmek nasip etsin...progesteronlarim var fitil ve hap seklinde kullaniyorum bir yerdede okudum plesanta buyudukce kahverengi lekelenmeler olabilir diye insallah oyledir...

sağ üstte
kullanıcı kontrol paneli var tıklıyosun...sol tarafta ayarlarım/hesabım kısmındaki seçenekleri düzenle ye tıklıyoruz...gelen sayfadan çeşitli seçenekler başlığı altındakii gelişmiş düzenleyici özelliğini tıklayarak işaretliyosun....son olarakta yaptıklarının aktif olması için sağ alt kısımdaki değişiklikleri kaydet butonuna tıklıyosun...tüm bunlarıı yaptıktan sonra konulara cevap yazma kısmında bir takım özellliklerin olduğu araç çubuğu gelecek....size yazanın sağındaki büyük A ya tıklıyosun ve ordan istediğin rengi seçip yazma işlemine devam ediyosun... yazılmış olan yazıyı fareyle basılı tutup işaretliyosun ve aynı yerden renge tıklıyosun.herhangi boş bir yere tıkladığında işaretin kalkmış ve yazının rengininde değişmiş olduğunu göreceksin...

canım şifa olsun inşallahh bende bişeyler kullanıyorum bu ay olmadı yumurtlamadan sonra başladım çünküü...inşallah önümüzdeki ay sende bende faydasını görürüz ...rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlat versinn....herkesin hamile kalmasınıı istiyorumm ....allahım çok bekletmesin tez zamanda hayırlı haberler alırızz....
Aminn canım sanada inşallh şifa olur.Evet Allah herkeze nasip etsin kendimiz için sadece istemek yanlış ben herzaman birşey istediğim zaman tüm çaresiz insanlar içinde istiyorum:16:
1 yıl 4 aylık evliyiz doktora gideli 1 ay oldu.. spermi var ama az.
hareketi yüzde 20... yani yüzde 60 olması lazımmış. tedavi olmaz, direk tüp bebek yapın diyo doktor. bizde keçiboynuzunu çok duyduk uygulamak istiyoruz ama bişey demeye korkuyoruz. çok etkilendi üzüldü. kendinde sorun olcağını düşünmemişti... inşallah kendi harekete geçer de başlarız tedaviye
Allah mesut etsin çok geçmiş değil fakat tedbirini önceden almak en iyisi.Sperm azlığına keçi boynuzu kürünü tadını beğenmezse özü var onu kullansın.Birde çakşır suyu çok iyiymiş dün bizde aktardan öğrendik bunu.Günde 4 5 tanede kuru incir yesin eşin.Bizede direk tüp bebek dediler ama ben bir seferde olsa aşılama yaptırayım diye düşünüyorum:31:Allah aratmasın inşallah:16:
ben henüz 6 aylık evliyim belki erken bilmiyorum ama evlat sahibi olmak istiyorum hayırlısıylaa... rabbim bütün evlat hasreti çekenlere ve bana nasip etsin inşallah
Hoşgeldin Allah mesut etsin hayırlısı olsun hakkınızda genelde 1 yılı bekleyin olmazsa doktora gidin diyorlar.Normalide oymuş.Daha karamsar olman için erken diye düşünüyorum çünkü 1 yıl olmamış evliliğine :34:
Gunaydın kızlar ben yıne kaçamak yaptım:1::1:
Nasılsınız
Hoşgeldin Ayşeciğim iyi diyelim öyle olsun canım sen nasılsın:3::16:
çakşır otu ve çobançökerten(?)e mucize dedi adam. sperm için şu tarifi verdi. kolaymış bu tarif. hepsi bir çay kaşığı olacak
ceviz
çam fıstığı
şam fıstığı
fındık
badem
fıstık
tarçın
h. cevizi
Aynen dün bunalrı bize aktarda söyledi eşim şimdi çakşır suyunu içiyor bunun yanında keçi boynuzu özünü aldık.Pekmezinden çok farklıymış.Eğer olmazsa yukardaki yazdığın karışımdan macun yapıcak aktar :31:
günaydın kızlarr
Merhaba canım nasılsın:3:

ben henüz 6 aylık evliyim belki erken bilmiyorum ama evlat sahibi olmak istiyorum hayırlısıylaa... rabbim bütün evlat hasreti çekenlere ve bana nasip etsin inşallah

canım ya hemen karamsar olma bence daha çok yenisin şimdiden bunu dert edresen bu sefer stresten olmaz bence evliliğinin tadını çıkarmaya bak 1 yıl bekle eğer yaşın riskli değilse

yok gitmedim canim esim simdi hastaneyi arayip bilgi alacak ben yurt disinda yasiyorum onceden randevun yoksa bakmiyorlar dua edin lutfen benim icin

Canımmmm inşallah hiçbir sıkıntı yoktur da alırsın bebişini kucağına hayırlısıylaaaa
Rabbim yar ve yardımcın olsun

aminn canım sanada inşallh şifa olur.evet allah herkeze nasip etsin kendimiz için sadece istemek yanlış ben herzaman birşey istediğim zaman tüm çaresiz insanlar içinde istiyorum:16:

Allah mesut etsin çok geçmiş değil fakat tedbirini önceden almak en iyisi.sperm azlığına keçi boynuzu kürünü tadını beğenmezse özü var onu kullansın.birde çakşır suyu çok iyiymiş dün bizde aktardan öğrendik bunu.günde 4 5 tanede kuru incir yesin eşin.bizede direk tüp bebek dediler ama ben bir seferde olsa aşılama yaptırayım diye düşünüyorum:31:allah aratmasın inşallah:16:

Hoşgeldin allah mesut etsin hayırlısı olsun hakkınızda genelde 1 yılı bekleyin olmazsa doktora gidin diyorlar.normalide oymuş.daha karamsar olman için erken diye düşünüyorum çünkü 1 yıl olmamış evliliğine :34:

Hoşgeldin ayşeciğim iyi diyelim öyle olsun canım sen nasılsın:3::16:

Aynen dün bunalrı bize aktarda söyledi eşim şimdi çakşır suyunu içiyor bunun yanında keçi boynuzu özünü aldık.pekmezinden çok farklıymış.eğer olmazsa yukardaki yazdığın karışımdan macun yapıcak aktar :31:

Merhaba canım nasılsın:3:
çok sukur canım sen nasılsın

Back
X