hamd olsun iyiyim canım sen nasılsın neler yapıyorsun?
Allah yardımcın olsun. zor zor o günlere dönmek istemem.. Hakkında hayırlısı olsun inşallah....Cok teşekkür ederim.bi elimde kps soru bankası bi elimde tel uğraşıp duruyorum:)
Allah yardımcın olsun. zor zor o günlere dönmek istemem.. Hakkında hayırlısı olsun inşallah....
amin canım inşallah.ben henüz 6 aylık evliyim belki erken bilmiyorum ama evlat sahibi olmak istiyorum hayırlısıylaa... rabbim bütün evlat hasreti çekenlere ve bana nasip etsin inşallah
ya aslında öyle derken ben kazandım dediğimi anladın heralde. yok sadece 1 kez girdim kpss ye kazanmadım. evlendim falan, çalışmak istemem diye girmiyorum sınava..Darisi başıma:) okurken bi zordu boyle bi zor hele evliyken zopzor
sa arkadaşlar ben evimde değilim o yüzden nete giremiyorum bide hastaneye gidecem yarın dua edin inş. hayırlı sonuçlar olur hepiniz allaha emanet olun....
ya aslında öyle derken ben kazandım dediğimi anladın heralde. yok sadece 1 kez girdim kpss ye kazanmadım. evlendim falan, çalışmak istemem diye girmiyorum sınava..
sa arkadaşlar ben evimde değilim o yüzden nete giremiyorum bide hastaneye gidecem yarın dua edin inş. hayırlı sonuçlar olur hepiniz allaha emanet olun....
kizlar bugun ikinci defa kahverengi lekelenme yasiyorum normalmi bilmiyorum cok korkuyorum Rabbim hayirlisini versin insallah kotu seyin habercisi degildirdualariniza ihtiyacim var
hamile olabilir misin. kanal 7 yi açın bi
Gunaydın kızlar ben yıne kaçamak yaptım
Nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?