Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ben henüz 6 aylık evliyim belki erken bilmiyorum ama evlat sahibi olmak istiyorum hayırlısıylaa... rabbim bütün evlat hasreti çekenlere ve bana nasip etsin inşallah

ben henüz 6 aylık evliyim belki erken bilmiyorum ama evlat sahibi olmak istiyorum hayırlısıylaa... rabbim bütün evlat hasreti çekenlere ve bana nasip etsin inşallah
amin canım inşallah.
ben de 16 aylı evliyim ama ilk günden beri istiyorum. her ay ümitle bekledim 1 seneyi doldurunca doktora gittim herkes erken 3 sene olsun daha yenisiniz dedi. ne farkedecekki. 3 sene zaman kaybı değil mi?
Rabbim seni bekletmez inşallah, hayırlı bir evlat nasip etsin sana....

Darisi başıma:) okurken bi zordu boyle bi zor hele evliyken zopzor
ya aslında öyle derken ben kazandım dediğimi anladın heralde. yok sadece 1 kez girdim kpss ye kazanmadım. evlendim falan, çalışmak istemem diye girmiyorum sınava..

ya aslında öyle derken ben kazandım dediğimi anladın heralde. yok sadece 1 kez girdim kpss ye kazanmadım. evlendim falan, çalışmak istemem diye girmiyorum sınava..

Lise kps den 88 ve 85 aldım atanamadim.uzak yer secmedim zaten düz liseliydim gelmezdi de:) bakalım bu yıl olacak gibi geliyor

Hanımlar hepinize güzel geceler ve ruyalar.Aeo

Kızlar günaydınnn
Dua listesine baktım ama tamamlayamadıkmı geçmişi okumayadım da eğer eksik varsa bilgilendirin bende okumaya çalışıyım

kizlar bugun ikinci defa kahverengi lekelenme yasiyorum normalmi bilmiyorum cok korkuyorum Rabbim hayirlisini versin insallah kotu seyin habercisi degildir dualariniza ihtiyacim var

Son düzenleme:
kizlar bugun ikinci defa kahverengi lekelenme yasiyorum normalmi bilmiyorum cok korkuyorum Rabbim hayirlisini versin insallah kotu seyin habercisi degildir dualariniza ihtiyacim var

hamile olabilir misin. kanal 7 yi açın bi

arkadaşlar feridun kunak'ın proğramını netten izleyebilirseniz izleyin. bayag ilginç. şekeri çok yemek bile engelmiş.

çakşır otu ve çobançökerten(?)e mucize dedi adam. sperm için şu tarifi verdi. kolaymış bu tarif. hepsi bir çay kaşığı olacak
ceviz
çam fıstığı
şam fıstığı
fındık
badem
fıstık
tarçın
h. cevizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…