canim hamileyim cok sukur ama bu ikinci kanama korkutuyor beni....
Gunaydın kızlar ben yıne kaçamak yaptım
Nasılsınız
doktora gittin mi?
yok gitmedim canim esim simdi hastaneyi arayip bilgi alacak ben yurt disinda yasiyorum onceden randevun yoksa bakmiyorlar dua edin lutfen benim icin
hiç etmez olur muyuz? ne için tplandık zatenrabbim size bağışlasın onu.
yok gitmedim canim esim simdi hastaneyi arayip bilgi alacak ben yurt disinda yasiyorum onceden randevun yoksa bakmiyorlar dua edin lutfen benim icin
canım benım nasıl bakmazlar acıl bı durum olunca yaa..allahım yardım etsın sana
Gunaydın kızlar ben yıne kaçamak yaptım
Nasılsınız
iyiyiz canım sen nasılsın, pardon siz nasılsınız:d
nasıl gidiyo hamilelik,bulantın var mı.
canim yanlis hatirlamiyosamsen hamileyin deyilmi karistirdimmi yoksa
kizlar bugun ikinci defa kahverengi lekelenme yasiyorum normalmi bilmiyorum cok korkuyorum Rabbim hayirlisini versin insallah kotu seyin habercisi degildirdualariniza ihtiyacim var
yok canım karıştırmadın çok şükür hamileyimm
canım aynısını bende yaşadım bebek yerleşirken kahverengi lekelenme oluyormuş ama devam edince ben doktora gittim 1 ay istirahat verdi ve progesteron içeren iğne ve ilaç verdi.. çoğu doktorda o ilaçların bi anlamı yok bebek düşecekse düşer dedi ve hiç umursamadılar bilee ama kullandım çok şükür şimdi çok iyiyiz 14 haftalık olduk :))) şakır şakır kanamayla ne doğumlar yaptırdım diyen doktorda oldu tabii (ben ilk bebeğimi kaybettim ondan o doktor senin bu doktor benim gezdik)
korkma ama dinlen ben yoprulur yorulmaz kahverengi olurdu o dinlenme sürecinde bile evde az kalksam farkederdi
Allah yar ve yardımcın olsun sağlıkla sıhhatle tamamına erdirsin inşallahhh
Aminn canım sanada inşallh şifa olur.Evet Allah herkeze nasip etsin kendimiz için sadece istemek yanlış ben herzaman birşey istediğim zaman tüm çaresiz insanlar içinde istiyorum
sağ üstte kullanıcı kontrol paneli var tıklıyosun...sol tarafta ayarlarım/hesabım kısmındaki seçenekleri düzenle ye tıklıyoruz...gelen sayfadan çeşitli seçenekler başlığı altındakii gelişmiş düzenleyici özelliğini tıklayarak işaretliyosun....son olarakta yaptıklarının aktif olması için sağ alt kısımdaki değişiklikleri kaydet butonuna tıklıyosun...tüm bunlarıı yaptıktan sonra konulara cevap yazma kısmında bir takım özellliklerin olduğu araç çubuğu gelecek....size yazanın sağındaki büyük A ya tıklıyosun ve ordan istediğin rengi seçip yazma işlemine devam ediyosun... yazılmış olan yazıyı fareyle basılı tutup işaretliyosun ve aynı yerden renge tıklıyosun.herhangi boş bir yere tıkladığında işaretin kalkmış ve yazının rengininde değişmiş olduğunu göreceksin...
canım şifa olsun inşallahh bende bişeyler kullanıyorum bu ay olmadı yumurtlamadan sonra başladım çünküü...inşallah önümüzdeki ay sende bende faydasını görürüz ...rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlat versinn....herkesin hamile kalmasınıı istiyorumm ....allahım çok bekletmesin tez zamanda hayırlı haberler alırızz....
Allah mesut etsin çok geçmiş değil fakat tedbirini önceden almak en iyisi.Sperm azlığına keçi boynuzu kürünü tadını beğenmezse özü var onu kullansın.Birde çakşır suyu çok iyiymiş dün bizde aktardan öğrendik bunu.Günde 4 5 tanede kuru incir yesin eşin.Bizede direk tüp bebek dediler ama ben bir seferde olsa aşılama yaptırayım diye düşünüyorum1 yıl 4 aylık evliyiz doktora gideli 1 ay oldu.. spermi var ama az.
hareketi yüzde 20... yani yüzde 60 olması lazımmış. tedavi olmaz, direk tüp bebek yapın diyo doktor. bizde keçiboynuzunu çok duyduk uygulamak istiyoruz ama bişey demeye korkuyoruz. çok etkilendi üzüldü. kendinde sorun olcağını düşünmemişti... inşallah kendi harekete geçer de başlarız tedaviye
Hoşgeldin Allah mesut etsin hayırlısı olsun hakkınızda genelde 1 yılı bekleyin olmazsa doktora gidin diyorlar.Normalide oymuş.Daha karamsar olman için erken diye düşünüyorum çünkü 1 yıl olmamış evliliğineben henüz 6 aylık evliyim belki erken bilmiyorum ama evlat sahibi olmak istiyorum hayırlısıylaa... rabbim bütün evlat hasreti çekenlere ve bana nasip etsin inşallah
Hoşgeldin Ayşeciğim iyi diyelim öyle olsun canım sen nasılsınGunaydın kızlar ben yıne kaçamak yaptım
Nasılsınız
Aynen dün bunalrı bize aktarda söyledi eşim şimdi çakşır suyunu içiyor bunun yanında keçi boynuzu özünü aldık.Pekmezinden çok farklıymış.Eğer olmazsa yukardaki yazdığın karışımdan macun yapıcak aktarçakşır otu ve çobançökerten(?)e mucize dedi adam. sperm için şu tarifi verdi. kolaymış bu tarif. hepsi bir çay kaşığı olacak
ceviz
çam fıstığı
şam fıstığı
fındık
badem
fıstık
tarçın
h. cevizi
Merhaba canım nasılsıngünaydın kızlarr
ben henüz 6 aylık evliyim belki erken bilmiyorum ama evlat sahibi olmak istiyorum hayırlısıylaa... rabbim bütün evlat hasreti çekenlere ve bana nasip etsin inşallah
günaydın ayşecim iyiyiz siz nasılsınız bebiş ve sen :)
bende dua listesini sordum ama cvp veren olmadı geçen haftaki liste tamamlanamadı heralde
canım allah razı olsun ıyıyız hamdolsun..
Lıste tamamlanmadı lıste sayfa 878 de eksıklere bakablırsın
çok sukur canım sen nasılsınaminn canım sanada inşallh şifa olur.evet allah herkeze nasip etsin kendimiz için sadece istemek yanlış ben herzaman birşey istediğim zaman tüm çaresiz insanlar içinde istiyorum
Allah mesut etsin çok geçmiş değil fakat tedbirini önceden almak en iyisi.sperm azlığına keçi boynuzu kürünü tadını beğenmezse özü var onu kullansın.birde çakşır suyu çok iyiymiş dün bizde aktardan öğrendik bunu.günde 4 5 tanede kuru incir yesin eşin.bizede direk tüp bebek dediler ama ben bir seferde olsa aşılama yaptırayım diye düşünüyorumallah aratmasın inşallah
Hoşgeldin allah mesut etsin hayırlısı olsun hakkınızda genelde 1 yılı bekleyin olmazsa doktora gidin diyorlar.normalide oymuş.daha karamsar olman için erken diye düşünüyorum çünkü 1 yıl olmamış evliliğine
Hoşgeldin ayşeciğim iyi diyelim öyle olsun canım sen nasılsın
Aynen dün bunalrı bize aktarda söyledi eşim şimdi çakşır suyunu içiyor bunun yanında keçi boynuzu özünü aldık.pekmezinden çok farklıymış.eğer olmazsa yukardaki yazdığın karışımdan macun yapıcak aktar
Merhaba canım nasılsın
canım allah razı olsun ıyıyız hamdolsun..
Lıste tamamlanmadı lıste sayfa 878 de eksıklere bakablırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?