hocam yanlış hatırlamıyorsam bugün hastaneye gidecektiniz. umarım başarılı olmuştur
Kızlar nasılsınız?Ben iyi değilim malesefBenimde sizler gibi umudum olduğu için işe gireyimde tedavim ilerlesin dedim.özel doktorada başladım biliyorsunuz bahsetmiştim.Evime yakın yerde çocuk bakıyordum ve bir sorun yoktu dün baktığım çocuğun annesini işten çıkarmışlar ve dün işten ayrılmak zorunda kaldım .Benden çok memnunlarmış arada kahve içmeye gel çocuklar seni unutmasın dediler o sırada işe girdiği taktirde sana haber vereceğiz dediler.Ama ne zaman girer belli değil Sağlık olsunda şu aralar doktora git gel hsg vs çektirecem inşallah yeniden bir iş bulabilirim.Oturduğum yer merkeze uzak olduğu için çok iş denk gelmiyor yada 2 vesait yapmak zorundayım ayrıca zaman Dünden beri moralim bozuk.Ben çocuk için çabaladıkça bazı şeyler ters gidiyor Allah hayırlısını versin ama moralsizim Hepinizi öpüyorum bugün eşimle merkeze gideceğiz biraz işlerimiz var birazda hava alayım iyi gelir belki, görüşürüz Allah'a emanet olun
İnsanı içtenliğiyle içini ısıtan,sevecenliğiyle huzur veren,üslubuyla hayran bırakan,bilgisiyle aydınlatan,tecrübesiyle saygı uyandıran o güzel sese teşekkürler.....Artık aynalar daha bir anlamlı daha bir manidar gözümde!ve içimde tatlı bir huzur bırakan,düşündüren,gülümseten........ iyiki telefonum çaldı ve iyiki duydum o güzel sesi.MUTLUYUM......!
Oyle cnim tlfndan zor olio yazmk ,,,,,..saolun destek oluyonuz Bana daha yeniyim die azarlayanlar olmustu
hepinize teşekkür edirim canlarım.şu anda daha iyiyim.ve de şaşkınım.çünkü anlatacaklarım sizi de şaşırtacak!!!!!bu gün ben candan ablayla telefonda ilk görüşmemi yaptım.ardından kısa bir teşekkür yazısı yayınladıydım.gece sizlerle burada sohbet ederken candan abla mesaj attı tel.den.bende cevap yazdım ve topiğe bir bakmasını rica ettim.. bilgisayardan kaynaklı bir problem yaşamış.maillerine bakarken( k.k da yayınlananlar mail olarak geliyor ya.)benim parmağımı sıkıştırdığımı okuyunca beni aradı.veeeee.....bana ilaç ggetirdi.buluştuk ve parmağıma kendi eliyle sürdü.işte bu yüzden şaşkınım..bu zaman da birinin iyilii için sıcak evinden kalkıp hiç üşenmeden yardımına koşan insanlarında varolduğuna şaşırdım!ve tabiki mutlu oldum.bu vesileyle tanışmış olduk.tevafuk.....eşimde tanışmış oldu.ayrıca candan abla çok tatlı.candan ablacım sana çok çok teşekkür ediyorum.Allah o güzel yüreğinin mükafatını iki cihanda da versin sana....ALLAH RAZI OLSUN CANIM ABLAM.BU ARADA ELİM DAHA İYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
Seyyancım geçmiş olsun canım yanına gelip krem süremem ama bu çicekler sanakıskandım walla.Şaka bir yana böyle bir zamanda candan abla gibi biriyle karşılaşmak nerdeyse imkansız.En yakının bile yapmaz onun yaptığını Allah razı olsun
kizlar ben iyi deyilim,sinirliyim,icim daraliyor sigarayi barkali 1 hafta oldu belki sinirim ondandir ama seytan beni resmen alnimdan kasiyor,iyice cekilmez biri oldum yaaa,igneleri vururken aglamak geliyor hep icimden,dua ediyorum Rabbimne olur sonuncu olsun bu diye,kendime igneler batirmak cok canimi yakiyor,acaba hormonlardanmi boyle oldumki,cevremde olumsuz etkiliyor beni,ama kocamla aram iyi deyil,adam gecikse ni geciktin,erken gelse niye erken geldin,hep adama catiyorum onunda sabrini zorluyorum farkindayim ama elimde deyil,kendimi cok acinasi hissediyorum,sigarayi biraktigimin ilk haftasi olur boyle ama,tup bebek tedavisindeyim biliyorsunuz onun gerginligide var,bide bugun kucuk hamile olan gorumcem ileri geri konustu,onlarin yaninda aglayamadimda,goz yaslarimi icime akitmaktan bogazim sisiyor resaman.seytan uyumuyorki uysa biraz rahat ederdik,resmen benimle ugrasiyor fit sokuyor aklima,ama ben ondan gucluyum ve ben onu Rabbinmin izniyle yenerim....ama cok yoruldum hayal kirikligindan korkuyorum ..ben bilmiyorum ne yapmaliyim...Allahim nasil bir acidir bu hiic dinmiyor,agri kesici fayda etmiyor uyusam bitmiyor,ne Olur Allahim ne olur emanetlerinden bizede ver diger kullarina verdigin gibi bizede ver....iyi geceler kizlar...ruyanizda bebeklerinizi gorun insallah
Dua listemiz
duru1616== - 2 tane yasini şerif - 1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuDU
bahar==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi-16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
antikdeniz==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
tondora==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
sardunya==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
antisocial== 2tane yasini şerif -1 meryem suresi-16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
seminay84==1 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
sebiilem==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
orlic==3 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
ozay37barış==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
şaşkınanne==1 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
YASEMINSEZA==2 TANE YASIN 1 MERYEM 15 AYET EL KURSI 350 TANE YA VARIS OKUDU
hayalot=3 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu..
melek04==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu..
esmacvs==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuDU
ayse035===2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuDU
özlemlk==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
turkuaz== 2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
taylandilek=2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
seyyan==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
e_m_a==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuDU
candan==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
rainsun==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
ecrin007==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okududilek==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuDU
SEVİL61==2 TANE YASIN 1 MERYEM SURESI -15 AYET EL KURSI-350 YA VARİS OKUDU
muhat==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
mausi==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
asbelove ==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi-15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
ecrin23==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
nekadarzor==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuDU
SÜPRİZ06==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
ESLEMLİVA==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
SSONMEz==2 TANE yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis OKUDU
reyyan1984 ==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
m_fairy==2 tane yasıni şerif - 1meryem suresı- 15 tane ayet el kursı - 350 tane ya varis ESMA OKUDU
yasen==2 tane yasini şerif - 1meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
livpe==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
asenat==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
SELİNİM==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
KAYS== 2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
KRIZANTEM83==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
redhaır redgırl==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
SARDUNYASİ................................
melek181....................................
selamun aleykum gönül dostlarım..bu hafta yasini şeriflerimiz ya varis ve ayet el kursı zikrimiz ema ve seyyan için..meryem surelerimiz ise bahar27 için..allah kabul etsin
toplamda
==82 yasini şerif
==41 meryem suresi
==626 tane ayet el kursi
==14000 tane ya varis
haftalık duamız bunlar önümüzdeki haftaya cumaya kadar biter inş..
notlar
EMA 1000 TANE YA VARİS OKUDU
livpe.. yasen..seminay 84...bu haftada okumadığı takdirde listeden çıkarılacak...
arkadaşlar ya varis i çekmeden önce 3 4 defa ya mucib çektikten sonra tekrar 3 4 tane ya mucib demeliyiz
ya mucib ismin manası duaları kabul edendir.bu sebepten bu tur zikirler öncesi ve sonrası ya mucib de zikredilir..
ben böyle biliyorum eksiğğim var ise hakkınızı helal edin
arkadaşlar meryem suresini okuduktan sonra tilavet secdesi yapılmalı
Tilavet secdesi nasıl yapılır?
Kur'an okuyan veya dinleyen bir kimse, 14 yerde bulunan, secde âyetlerinden birini okursa veya duyarsa, secde etmesi gereklidir (Hanefi mezhebine göre vaciptir).
Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunur
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur
kizlar ben iyi deyilim,sinirliyim,icim daraliyor sigarayi barkali 1 hafta oldu belki sinirim ondandir ama seytan beni resmen alnimdan kasiyor,iyice cekilmez biri oldum yaaa,igneleri vururken aglamak geliyor hep icimden,dua ediyorum Rabbimne olur sonuncu olsun bu diye,kendime igneler batirmak cok canimi yakiyor,acaba hormonlardanmi boyle oldumki,cevremde olumsuz etkiliyor beni,ama kocamla aram iyi deyil,adam gecikse ni geciktin,erken gelse niye erken geldin,hep adama catiyorum onunda sabrini zorluyorum farkindayim ama elimde deyil,kendimi cok acinasi hissediyorum,sigarayi biraktigimin ilk haftasi olur boyle ama,tup bebek tedavisindeyim biliyorsunuz onun gerginligide var,bide bugun kucuk hamile olan gorumcem ileri geri konustu,onlarin yaninda aglayamadimda,goz yaslarimi icime akitmaktan bogazim sisiyor resaman.seytan uyumuyorki uysa biraz rahat ederdik,resmen benimle ugrasiyor fit sokuyor aklima,ama ben ondan gucluyum ve ben onu Rabbinmin izniyle yenerim....ama cok yoruldum hayal kirikligindan korkuyorum ..ben bilmiyorum ne yapmaliyim...Allahim nasil bir acidir bu hiic dinmiyor,agri kesici fayda etmiyor uyusam bitmiyor,ne Olur Allahim ne olur emanetlerinden bizede ver diger kullarina verdigin gibi bizede ver....iyi geceler kizlar...ruyanizda bebeklerinizi gorun insallah
Seyyancım geçmiş olsun canım yanına gelip krem süremem ama bu çicekler sanakıskandım walla.Şaka bir yana böyle bir zamanda candan abla gibi biriyle karşılaşmak nerdeyse imkansız.En yakının bile yapmaz onun yaptığını Allah razı olsun
çok sevındım canım rabbım meleklerınızı kucagınıza almayıda nasıp eder ınsallah saglıklı bı sekıldeiyiyim cnm bende şükür. degerlerı iyiydi aysenın inşallah hep boyle guzel devam eder
nasılsınız ..dun dr a gıttım degerlerım guzelmıs onumuzdekı cuma tekrar kontrolum var bakalım ne olacak dua ıstıyorum ve dualarımdasınız canlarım beınm
allah kabul etsın canımherkeslerr burdaaa:)))nasılsınız benimmm güzel arkadaşlarım ne var ne yokkk dualarla ilgili durum ne alemdee ...
kızlar ben bugün meryem süresine başladımm 41 gün üstüste okumak gerekiyormuşş..inşşş bu zamanda güzel haberleri veririm sizee okuyamadım zamanlarda eşim okuayacak yerime ama 41 gün istisnasız allah ömür verirse devam edecem ...artıkkkk gelsinlerr bu nazlı bebişlerr yawwwww
bugünlerde çok gerginimm benn stress aldı başını gidiyorrr...frenlemem lazım(
merhaba seyyancım .aslında dün o yazıyı yayınladığında içimden bi ses sanırım candan abla dedihepinize teşekkür edirim canlarım.şu anda daha iyiyim.ve de şaşkınım.çünkü anlatacaklarım sizi de şaşırtacak!!!!!bu gün ben candan ablayla telefonda ilk görüşmemi yaptım.ardından kısa bir teşekkür yazısı yayınladıydım.gece sizlerle burada sohbet ederken candan abla mesaj attı tel.den.bende cevap yazdım ve topiğe bir bakmasını rica ettim.. bilgisayardan kaynaklı bir problem yaşamış.maillerine bakarken( k.k da yayınlananlar mail olarak geliyor ya.)benim parmağımı sıkıştırdığımı okuyunca beni aradı.veeeee.....bana ilaç ggetirdi.buluştuk ve parmağıma kendi eliyle sürdü.işte bu yüzden şaşkınım..bu zaman da birinin iyilii için sıcak evinden kalkıp hiç üşenmeden yardımına koşan insanlarında varolduğuna şaşırdım!ve tabiki mutlu oldum.bu vesileyle tanışmış olduk.tevafuk.....eşimde tanışmış oldu.ayrıca candan abla çok tatlı.candan ablacım sana çok çok teşekkür ediyorum.Allah o güzel yüreğinin mükafatını iki cihanda da versin sana....ALLAH RAZI OLSUN CANIM ABLAM.BU ARADA ELİM DAHA İYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
çok sevındım canım rabbım meleklerınızı kucagınıza almayıda nasıp eder ınsallah saglıklı bı sekılde
ayşecim rabbım nazarlardan korusun rabbım yardımcın olsun gonlundekını hayırlasıyla nasıp eylesin inşallah
allah kabul etsın canım
merhaba seyyancım .aslında dün o yazıyı yayınladığında içimden bi ses sanırım candan abla dediiçime doğmuş..buarada çok geçmiş olsun ..rabbım gonlunuze gore versın herşeyi
canım sıgarayı bırakmanın vermiş olduğu stres sıkıntı çok buyuk.inşallah yeniceğine inanıyorum senın.önemli olan ilk 1 haftayı atlatmak sigarada rabbım sen ıstedıkten sonra kolaylıgını verır inşallahbaşkalarının nededıgde hiç önemli değil sen kendi yaşamına bak herzaman.rabbım yar ve yardımcın olsun dualarım seninle
canım sağolasın.inşaalah sende iyisindir.
iyiyim canım çok şükür
canım dualar nasıl gıdıyor bu hafta cumaya kadar beklıycekmıyız okuyamayan arkadaslarımızı bılgın varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?