nasıl oldun toparladın mı biraz.olacak en kısa zamanda inş.canım muhat arkadaşımız seni yeni olduğun için değil yeni evli olup uzun yıllar evli olanlara göre çok fazla sabırsız davrandığını düşündüğü için serzenişte bulunmuştu.oda senin elbetteki iyiliğini ister.birbirimize daha duyarlı olmalıyız.bazen gergin olduğumuz anlarda daha hassas davranıp bazı şeyşere tepkiler verebilir,yada biribirimizi yanlış anlayabiliriz güzelim.burada hepimiz seviyoruz seni ama başlarda bende biraz yadırgamıştım yazdıklarını.sonra iyi niyetli olduğunu anladık hepimiz.ama muhat sana köti birşey demediydi tatlım.bence sende bu tatsızlığı ortadan kaldırmalısın.yaşça büyük senden.ben senin o sabırsızlığını gençliğine ve heyecanına veriyorum.inşaallah en kısa zaman da güzel haberlerini alır seviniriz burada hep beraber.kendine iyi bak canım.a.e.o
bak canım.biz seni çok sevdik.sen bu topiğin neşesi oldun.ne demek tabiki helal olsun sende helal et ama topikten ayrılman için bizden yana bir gerekçe yok.ayrılmanı istemeyiz.kız kim gülderecek bizi çıkma.senide anlıyorum.tabiki eskisi yenisi diye bir şey yok.seninde bizimde dualarımız ve hayellerimiz aynı.ayrıca karamsar olma.ben senin adına ümitliyim.en kısa zamanda kavuşacaksın bebeğine canım.buna inanıyorum.insanlar bazen gergin olabilirler anlayış sadece tatlım.uzatmayalım.kırkınlıklar bitsin sen burda kal lütfen.yaa seyyanım ben onu da anlıyorum ben muhatada hak veriyorum sizler uuzunn zamandır uurasıyosuunuzz ve olmuyoo ben sizi okadar ii anlıyorum kii ben kimseyi kırmak istemem ama zman yeni gelmişim ve topiğe sok oldum benim muhat ustume gelince sonucta sizdenyascaaa kucuugum ve hata yapmış olabiliirmmm .hee daha yeniyim konusuna gelince bence olmuyycak sizler gibii uzuun uzuun uurasıcam bende bu bellii oluyooo olmammanın yenisii yokk ama yenisin die kenarada atmaz kimse beniii olmuyoo bu acıkkk ve baariiz ve evet umuudumda yok artık biliyorumkii bende bayagııııııı uurasıcamm zaten ARTIKK ÇIKIYORUM TOPİKTEN GİRMİİYCEM DAHAA BEN HERKESİİ ÇOK SEVDİM BUNU DEMEK İÇİİN GİRDİİM HERKES HAKKINI HELAL ETSİNN DAHA GİREMİYCEM AMAA SİZİDE UNUTUUMUYCAMM VARSA Bİ HATAM AFFOLA HEPİNİİZZ ALLAHA EMANET OLUN SEVEN YADA SEVMEYEN......:2:
yaa seyyanım ben onu da anlıyorum ben muhatada hak veriyorum sizler uuzunn zamandır uurasıyosuunuzz ve olmuyoo ben sizi okadar ii anlıyorum kii ben kimseyi kırmak istemem ama zman yeni gelmişim ve topiğe sok oldum benim muhat ustume gelince sonucta sizdenyascaaa kucuugum ve hata yapmış olabiliirmmm .hee daha yeniyim konusuna gelince bence olmuyycak sizler gibii uzuun uzuun uurasıcam bende bu bellii oluyooo olmammanın yenisii yokk ama yenisin die kenarada atmaz kimse beniii olmuyoo bu acıkkk ve baariiz ve evet umuudumda yok artık biliyorumkii bende bayagııııııı uurasıcamm zaten ARTIKK ÇIKIYORUM TOPİKTEN GİRMİİYCEM DAHAA BEN HERKESİİ ÇOK SEVDİM BUNU DEMEK İÇİİN GİRDİİM HERKES HAKKINI HELAL ETSİNN DAHA GİREMİYCEM AMAA SİZİDE UNUTUUMUYCAMM VARSA Bİ HATAM AFFOLA HEPİNİİZZ ALLAHA EMANET OLUN SEVEN YADA SEVMEYEN......:2:
canım bizde seni özlüyoruz.ama senin ve bebeğinin sağlığı daha önemli.benimde eşim hamile kalsam izin vermez.şimdi bile uyarılarda bulunuyor.sen yeterki iyi ol.ama arada böyle kaçamaklar yapki bizde merakta kalmayalım.dualarınıda eksik etme bizden ki etmediğini biliyorum.sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inş.bakarsın bizde geliriz ufaklığı sevmeye.ınanın sızlerı okadar ozluyorum kı anlatamam..butun gun bılgısayarın etrafında dolanıp duruyorum eşim dık dık bakıyorgıremıyorum..
şimdi ise alışverıse gıttı bende belım agrıyor dıye gıtmedım fırsattan gırdım..sızler çok sevıyorum..benı merak etmıs dua etmıssıznı allah razı olsun hepinizden..
suna yurekten ınanıyorum kı bıgun hepimiz anne olacağız ..rabbım dualrımıza icebet edendır nasıbimizi evladımızı verecek ıns..sabırla bekleyen kollarımıza..
bu arada dualarımız tamamlanmamıs sanırım kızlar ılgılenbılenler ılgılensın ya da herke okudugunu hemen lısteye guncellesın daha kolay olabılır dıye dusunuyorum..
sizler çok sevıyorum
canım kımse sana topikten gıt demedı ustune gelende yok ..soyle soyleyeyım burda yıllardır evlat sahıbı olamamıs arkadasları gordugun halde bu sana yetmıyorsa kendımden örnek vereyım ben 1 sene 4 aylık evlıyım ve daha yenı sevındırdı rabbım benı..bende adet oldugum o ılk anda burda uzuntumu paylastım bu normal..herkes bırbırının destekçısı çok sukur ama su varkı abartıp buradakı ınsanları uzmeye kımsenın hakkı yok..
Bız senı sevdık ve burda kımse sana gıt demedı..
ınanın sızlerı okadar ozluyorum kı anlatamam..butun gun bılgısayarın etrafında dolanıp duruyorum eşim dık dık bakıyorgıremıyorum..
şimdi ise alışverıse gıttı bende belım agrıyor dıye gıtmedım fırsattan gırdım..sızler çok sevıyorum..benı merak etmıs dua etmıssıznı allah razı olsun hepinizden..
suna yurekten ınanıyorum kı bıgun hepimiz anne olacağız ..rabbım dualrımıza icebet edendır nasıbimizi evladımızı verecek ıns..sabırla bekleyen kollarımıza..
bu arada dualarımız tamamlanmamıs sanırım kızlar ılgılenbılenler ılgılensın ya da herke okudugunu hemen lısteye guncellesın daha kolay olabılır dıye dusunuyorum..
sizler çok sevıyorum
tatlim hic biyere gidemezsin biz sana cok alistik,sende bizi anla be guzelim hem diyosun yillardir ugrasiyonuz diye,e onun stresi nasildir sen bilmazsin insallah hicte bilme...ama gercekten zor bi surec bu,hem sen neden hemen oyle karamsarliga kapildin,benim eltimin 7 8 ay olmadi sonra oldu,senin daha bi 6 ayin var olmuyo demek icin dur hele az bekle,senin hormon degisimi felan oluyodur tatlim ondandir insallah...bence kimse kirilmamistir biraz sinirlilik her insanda olur tartismada olur,sonucta bizler melek deyilizki,o yuzden unutun derim,,sende hic bir yere gitmiyorsun kucuk anne adayi kizarim ha...... Hiiiiiii
Valla okurken agladıımmama benn tek kalmam gerekk bn çok huzursuzzum kimseyi kırmak istemediim.eşim evde yok onun evden cıkmasını bekliyorum aglamak içiinnn tekim yalnızım derdimide kimseye anlatamıyorum kimse beni anlamıyoo yada ben yanlış anlatıyom ben sizleri buldugum için çokkk mutluyum dua ederken basta sizlerii soyluyorum inan sizler çok iiyisiniz ama cıkmam lazım çok ozur dileriim sizi bırakmam istemezidmmm
canım bizde seni özlüyoruz.ama senin ve bebeğinin sağlığı daha önemli.benimde eşim hamile kalsam izin vermez.şimdi bile uyarılarda bulunuyor.sen yeterki iyi ol.ama arada böyle kaçamaklar yapki bizde merakta kalmayalım.dualarınıda eksik etme bizden ki etmediğini biliyorum.sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inş.bakarsın bizde geliriz ufaklığı sevmeye.
biliyorum kimse anlamııycak zaten tayinimiz oluyoo yavas yavas toparlanıcamm bilmiyom sizlersiz nasıl nekadar dayanırımm ama dayanmak zorundayım heppp duamdasınızz sakın unutmayınnyalnızlık insanı daha karamsar yapar.ama eşinle aranızda bursı yüzünden bir problem varsa ve huzursuzluk oluyosa sen bilirsin.ama biz seni bırakmak istemiyoruuuuuuuuz.senide bizden daha iyi anlayan olamaz.sende bizim dualarımızdasın.hadi ağlama bakayım artık.kızıcam sana.sen gülki bizde gülelim.
yokk yok aysee ondan diil esimle kavga ediyoruz buraya girerek pskolojimin bozuldugunu dusunuyoo artık tartısmak istemiyomm inan sizlerden ayrılcagım için uzguunnuuummmmmmm((( yapcak bişi yokkk
canım burda dua edıyoruz herzamankınden fazla kuranı kerım le hasır nesır olduk ..bu senın psıkolojını bozmamalı..ben buraya gırmedığım zaman kendımı kotu hıssedıyorum..burdakı arkadaslarımla bılmedıkleımızı paylasıyoruz bu vesıleyle ogrenıyoruz..en önemlısı bırbırımıze dua edıyoruz..benım esım ılk baslarda kızıyordu bana çok gırıyordum dıye ama zamanla karısmadı ve sımdı bazen yanıma oturuyo yazdıklarınızı oda okuyo helal olsun sana karıcım dıyo ne ıyı yureklı arkadasların var dıyo..yıne sen bılırsın canım esınle arandakı muhabbet daha önemlıdr
ınanın sızlerı okadar ozluyorum kı anlatamam..butun gun bılgısayarın etrafında dolanıp duruyorum eşim dık dık bakıyorgıremıyorum..
sizler çok sevıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?