nasılsınız ..dun dr a gıttım degerlerım guzelmıs onumuzdekı cuma tekrar kontrolum var bakalım ne olacak dua ıstıyorum ve dualarımdasınız canlarım beınm
baharcım nasıl oldun canım.biraz moralin bozuktu.inşaallah biraz rahatlamışsındır.üzülme tatlım herşeyde bir hayır vardır.kız bakarsın hamile kalırsın hiçbirşeye gerek kalmadan.o zaman zaten herşey yoluna girer.canım Rabbim gönlüne göre versin inş.
Baharcim, bir kapı kapanır biri acilir canim. Belki hayirlisi boyledir. Umarim tedavin su gibi akıp gider, bu gunleri hatirlamazsin
Seyyancığım biraz daha iyiyim canım.Allah razı olsun düşünüp merak ettiğin için.Sen nasılsın?Haklısın canım her şeyde bir hayır vardır inşallah bunu canı gönülden istiyorum hayırlısıyla hepimizin olsun kimse evlatsız yalnız kalmasın.Ama en önemliside evladında hayırlı sağlıklı olması.Şimdi ne kadar üzülüyoruz olmuyor diye olanlarda aman olmadığı iyi diyor.O kadar bakıp büyüten yaşlanıncada evlatları tarafından kovulan dövülen yada sıkıntı içinde bırakılan anne babalar o kadar çokki.Kendimizi bazen böyle teselli ettiğimizde rahatlıyoruz.Ama bazende bebek görsek hamile bir bayan yada bir bebek mağazasının önünden geçsek.En azından ben mesela çarşıya gittiğimizde sanki hamileymişim bebek bekliyor gibi şu tüllü küçük yataklar var ya gelinlik gibi giydiriyorlar krem beyaz onlara bayılıyorum mesela.O anda içim gidiyor olsada alsam diye.Allah bizler için en iyi zamanı en hayırlı günü biliyordur.Bizim göremediğimiz bilmediğimiz her şeyi Allah biliyor.Allah seninde herkezinde gönlüne göre doğru hayırlı olanı versin bende bunu diliyorum canım
bende iyiyim canım ama bugün alışverişe gittiydim.eve geldim eşyaları indirdim veeeeeeeee arabanın kapısını kapatırken parmağımı sıkıştırdım.kendimi eve zor attım.ağladım resmen acısından.şimdide ağrıyo tırnağım da morardı biraz.olacak ya işte.neyse küçük kazalar büyükleri önlermiş.iyi olmana sevindim.Allah hepimize sağlıklı hayırlı ve salih evlatlar versin inş.
nasılsın canım.biraz gergin olduğunu yazmışsın hayırdır.kötü birşey yoktur inşaalah.
Ayyy canım kıyamam çok geçmiş olsun.O acıyı bende çok iyi bilirim geçen yakın bir zamanda eşimde kazayla parmağımı kapıda sıkıştırmıştı.Resmen parmağım koptu sandım nasıl canım yanmıştı acile gitmiştik o sırada Allah'tan buzlu su vardı onu kullandım ama kaç gün ne çekmiştim parmağımdan hastaneye gitseydin canım ya üzüldüm senin için.Allah şifa versin dikkat et kendine.
bugun hoş olmayan bir şeye şahit oldum elim ayagım titriyor daha.çok şükür bundan başka derdim yok.sen nasılsın.parmağın nasıl şimdi?
Aminnn canım Allah razı olsun hayırlısı neyse o olsun.Allah seninde gönlüne göre versin
bugun hoş olmayan bir şeye şahit oldum elim ayagım titriyor daha.çok şükür bundan başka derdim yok.sen nasılsın.parmağın nasıl şimdi?
aminn canım. ben uzun zamandır kendimi şubatta tedaviye başlıcaz diye hazırlamıştım ama malesef maddi durumdan dolayı biraz ertelemek zorunda kalıcaz gibi. bugüne kadar 6 tedavi geçirince 7. ye maddi manevi güç kalmadı. belki de son defa için zorlucaz kendimizi. rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin.
seyyancım, sana da geçmiş olsun canım.
Asenatcim bu topik dua topigi canim, biz bugune kadar hic boyle, bu tarz suçlayici kırıcı ifadeler kullanmadik birbirimize karşı. Burdaki cogu insan defalarca tüp denemiş hatta belki bir daha denemeye bile mecali kalmamis( ben de dahil) insanlar. Lutfen bu tutumunu bırak canim. Ustelik burda kimse yeni diye azarlanmadi, sen niye azarlanasin ki?
Arkadaşlar bende o bahsedilen anlaşmazlık konusuyla ilgili kısa ve öz olarak düşüncemi paylaşmak istiyorum.Normal bir topik olup tartışma saygısızlık olsa şaşırmamda.Böyle hayırlı dualarla dolu Allah'ın nasip ettiği birbirini görmeyen, bizleri buluşturup birbirimiz için menfatsiz çıkarsız birşey beklemeden sadece Allah rızası için dua okunan bu topikte kimsenin birbiri hakkında kötü düşünüp fitne fesatlık yaptığına aslaaaaaa inanmıyorummmmmm.Yanlış anlaşılmalar olmuş olabilir.Kesinlikle art niyet olduğunu düşünmüyorum.Çünkü art niyetli olunmuş olsa kimse görmediği birileri için her hafta dua edip ellerini açıp Allah'a dua etmezdi.Ayşe'den ve diğer bu topik için çabalayan arkadaşlardan Allah razı olsun, Allah bozmasınve umarım dahada güzel boyutlara ulaşır dostluğumuz arkadaşlığımız keşke gönül isterdiki bu duaları toplanıp karşılıklı okuyup bağışlamak İnşallah bundan sonra yanlış anlaşılmalar olmazda kimsenin kalbi boşu boşuna kırılmaz.Çünkü dediğim gibi burası bana göre iyi niyetli insanlarla dolu zaten
amin canım sağol.hastaneye gitmek gelmedi aklıma hiç.buz koydum hemen.şimdi de evde ağrı kesici bir krem var onu süreyim.
ne olduysa oldukça etkilemiş seni sanırım canım.Allah başka da dert vermesin inş.parmağım çok ağrıyor canım ya.krem sürdüm bir de ağrı kesici içtim şimdi.daha büyüklerinden korusun RABBİM.
Sende sağol canımamin canım sağol.hastaneye gitmek gelmedi aklıma hiç.buz koydum hemen.şimdi de evde ağrı kesici bir krem var onu süreyim.
aminn canım. ben uzun zamandır kendimi şubatta tedaviye başlıcaz diye hazırlamıştım ama malesef maddi durumdan dolayı biraz ertelemek zorunda kalıcaz gibi. bugüne kadar 6 tedavi geçirince 7. ye maddi manevi güç kalmadı. belki de son defa için zorlucaz kendimizi. rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin.
seyyancım, sana da geçmiş olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?