• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

nasıl oldun toparladın mı biraz.olacak en kısa zamanda inş.canım muhat arkadaşımız seni yeni olduğun için değil yeni evli olup uzun yıllar evli olanlara göre çok fazla sabırsız davrandığını düşündüğü için serzenişte bulunmuştu.oda senin elbetteki iyiliğini ister.birbirimize daha duyarlı olmalıyız.bazen gergin olduğumuz anlarda daha hassas davranıp bazı şeyşere tepkiler verebilir,yada biribirimizi yanlış anlayabiliriz güzelim.burada hepimiz seviyoruz seni ama başlarda bende biraz yadırgamıştım yazdıklarını.sonra iyi niyetli olduğunu anladık hepimiz.ama muhat sana köti birşey demediydi tatlım.bence sende bu tatsızlığı ortadan kaldırmalısın.yaşça büyük senden.ben senin o sabırsızlığını gençliğine ve heyecanına veriyorum.inşaallah en kısa zaman da güzel haberlerini alır seviniriz burada hep beraber.kendine iyi bak canım.a.e.o

yaa seyyanım ben onu da anlıyorum ben muhatada hak veriyorum sizler uuzunn zamandır uurasıyosuunuzz ve olmuyoo ben sizi okadar ii anlıyorum kii ben kimseyi kırmak istemem ama zman yeni gelmişim ve topiğe sok oldum benim muhat ustume gelince sonucta sizdenyascaaa kucuugum ve hata yapmış olabiliirmmm .hee daha yeniyim konusuna gelince bence olmuyycak sizler gibii uzuun uzuun uurasıcam bende bu bellii oluyooo olmammanın yenisii yokk ama yenisin die kenarada atmaz kimse beniii olmuyoo bu acıkkk ve baariiz ve evet umuudumda yok artık biliyorumkii bende bayagııııııı uurasıcamm zaten ARTIKK ÇIKIYORUM TOPİKTEN GİRMİİYCEM DAHAA BEN HERKESİİ ÇOK SEVDİM BUNU DEMEK İÇİİN GİRDİİM HERKES HAKKINI HELAL ETSİNN DAHA GİREMİYCEM AMAA SİZİDE UNUTUUMUYCAMM VARSA Bİ HATAM AFFOLA HEPİNİİZZ ALLAHA EMANET OLUN SEVEN YADA SEVMEYEN......:(:2:

ınanın sızlerı okadar ozluyorum kı anlatamam..butun gun bılgısayarın etrafında dolanıp duruyorum eşim dık dık bakıyor:1::1::1: gıremıyorum..
şimdi ise alışverıse gıttı bende belım agrıyor dıye gıtmedım fırsattan gırdım..sızler çok sevıyorum..benı merak etmıs dua etmıssıznı allah razı olsun hepinizden..
suna yurekten ınanıyorum kı bıgun hepimiz anne olacağız ..rabbım dualrımıza icebet edendır nasıbimizi evladımızı verecek ıns..sabırla bekleyen kollarımıza..
bu arada dualarımız tamamlanmamıs sanırım kızlar ılgılenbılenler ılgılensın ya da herke okudugunu hemen lısteye guncellesın daha kolay olabılır dıye dusunuyorum..
sizler çok sevıyorum

yaa seyyanım ben onu da anlıyorum ben muhatada hak veriyorum sizler uuzunn zamandır uurasıyosuunuzz ve olmuyoo ben sizi okadar ii anlıyorum kii ben kimseyi kırmak istemem ama zman yeni gelmişim ve topiğe sok oldum benim muhat ustume gelince sonucta sizdenyascaaa kucuugum ve hata yapmış olabiliirmmm .hee daha yeniyim konusuna gelince bence olmuyycak sizler gibii uzuun uzuun uurasıcam bende bu bellii oluyooo olmammanın yenisii yokk ama yenisin die kenarada atmaz kimse beniii olmuyoo bu acıkkk ve baariiz ve evet umuudumda yok artık biliyorumkii bende bayagııııııı uurasıcamm zaten ARTIKK ÇIKIYORUM TOPİKTEN GİRMİİYCEM DAHAA BEN HERKESİİ ÇOK SEVDİM BUNU DEMEK İÇİİN GİRDİİM HERKES HAKKINI HELAL ETSİNN DAHA GİREMİYCEM AMAA SİZİDE UNUTUUMUYCAMM VARSA Bİ HATAM AFFOLA HEPİNİİZZ ALLAHA EMANET OLUN SEVEN YADA SEVMEYEN......:(:2:
bak canım.biz seni çok sevdik.sen bu topiğin neşesi oldun.ne demek tabiki helal olsun sende helal et ama topikten ayrılman için bizden yana bir gerekçe yok.ayrılmanı istemeyiz.kız kim gülderecek bizi çıkma.senide anlıyorum.tabiki eskisi yenisi diye bir şey yok.seninde bizimde dualarımız ve hayellerimiz aynı.ayrıca karamsar olma.ben senin adına ümitliyim.en kısa zamanda kavuşacaksın bebeğine canım.buna inanıyorum.insanlar bazen gergin olabilirler anlayış sadece tatlım.uzatmayalım.kırkınlıklar bitsin sen burda kal lütfen.

tatlim hic biyere gidemezsin biz sana cok alistik,sende bizi anla be guzelim hem diyosun yillardir ugrasiyonuz diye,e onun stresi nasildir sen bilmazsin insallah hicte bilme...ama gercekten zor bi surec bu,hem sen neden hemen oyle karamsarliga kapildin,benim eltimin 7 8 ay olmadi sonra oldu,senin daha bi 6 ayin var olmuyo demek icin dur hele az bekle,senin hormon degisimi felan oluyodur tatlim ondandir insallah...bence kimse kirilmamistir biraz sinirlilik her insanda olur tartismada olur,sonucta bizler melek deyilizki,o yuzden unutun derim,,sende hic bir yere gitmiyorsun kucuk anne adayi kizarim ha...... hiiiiiii

canım kımse sana topikten gıt demedı ustune gelende yok ..soyle soyleyeyım burda yıllardır evlat sahıbı olamamıs arkadasları gordugun halde bu sana yetmıyorsa kendımden örnek vereyım ben 1 sene 4 aylık evlıyım ve daha yenı sevındırdı rabbım benı..bende adet oldugum o ılk anda burda uzuntumu paylastım bu normal..herkes bırbırının destekçısı çok sukur ama su varkı abartıp buradakı ınsanları uzmeye kımsenın hakkı yok..
bız senı sevdık ve burda kımse sana gıt demedı..

Valla okurken agladıımm:( ama benn tek kalmam gerekk bn çok huzursuzzum kimseyi kırmak istemediim.eşim evde yok onun evden cıkmasını bekliyorum aglamak içiinnn tekim yalnızım derdimide kimseye anlatamıyorum kimse beni anlamıyoo yada ben yanlış anlatıyom ben sizleri buldugum için çokkk mutluyum dua ederken basta sizlerii soyluyorum inan sizler çok iiyisiniz ama cıkmam lazım çok ozur dileriim sizi bırakmam istemezidmmm

ınanın sızlerı okadar ozluyorum kı anlatamam..butun gun bılgısayarın etrafında dolanıp duruyorum eşim dık dık bakıyor:1::1::1: gıremıyorum..
şimdi ise alışverıse gıttı bende belım agrıyor dıye gıtmedım fırsattan gırdım..sızler çok sevıyorum..benı merak etmıs dua etmıssıznı allah razı olsun hepinizden..
suna yurekten ınanıyorum kı bıgun hepimiz anne olacağız ..rabbım dualrımıza icebet edendır nasıbimizi evladımızı verecek ıns..sabırla bekleyen kollarımıza..
bu arada dualarımız tamamlanmamıs sanırım kızlar ılgılenbılenler ılgılensın ya da herke okudugunu hemen lısteye guncellesın daha kolay olabılır dıye dusunuyorum..
sizler çok sevıyorum
canım bizde seni özlüyoruz.ama senin ve bebeğinin sağlığı daha önemli.benimde eşim hamile kalsam izin vermez.şimdi bile uyarılarda bulunuyor.sen yeterki iyi ol.ama arada böyle kaçamaklar yapki bizde merakta kalmayalım.dualarınıda eksik etme bizden ki etmediğini biliyorum.sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inş.bakarsın bizde geliriz ufaklığı sevmeye.

canım kımse sana topikten gıt demedı ustune gelende yok ..soyle soyleyeyım burda yıllardır evlat sahıbı olamamıs arkadasları gordugun halde bu sana yetmıyorsa kendımden örnek vereyım ben 1 sene 4 aylık evlıyım ve daha yenı sevındırdı rabbım benı..bende adet oldugum o ılk anda burda uzuntumu paylastım bu normal..herkes bırbırının destekçısı çok sukur ama su varkı abartıp buradakı ınsanları uzmeye kımsenın hakkı yok..
Bız senı sevdık ve burda kımse sana gıt demedı..

yokk yok aysee ondan diil esimle kavga ediyoruz buraya girerek pskolojimin bozuldugunu dusunuyoo artık tartısmak istemiyomm inan sizlerden ayrılcagım için uzguunnuuummmmmmm :(((( yapcak bişi yokkk

sizler çok sevıyorum

canim yaaa bizide dusunurmus..sen rahatina bak tatlim kendini yorma bebeyin seninle yat ve onu dinle,hani asilamada diyodukya kendini dinleme diye artik dinleyebilirsin canim...insallah hayirlisiyla kucagina alirsin optum

tatlim hic biyere gidemezsin biz sana cok alistik,sende bizi anla be guzelim hem diyosun yillardir ugrasiyonuz diye,e onun stresi nasildir sen bilmazsin insallah hicte bilme...ama gercekten zor bi surec bu,hem sen neden hemen oyle karamsarliga kapildin,benim eltimin 7 8 ay olmadi sonra oldu,senin daha bi 6 ayin var olmuyo demek icin dur hele az bekle,senin hormon degisimi felan oluyodur tatlim ondandir insallah...bence kimse kirilmamistir biraz sinirlilik her insanda olur tartismada olur,sonucta bizler melek deyilizki,o yuzden unutun derim,,sende hic bir yere gitmiyorsun kucuk anne adayi kizarim ha...... Hiiiiiii

canım allah razı olsun sizlerdennn inannn sabah gece namazlarımda basta dualarımda siz varsınıız heppde dua ediicemmm keske sizleri gibi bi ablam bi arkadasım olsaydı ama esimle tartısıyoruzz hepp girmemi istemiyooo pskolojim bozuluyomuss zaten bozuk benim diyorum anlamıyoo:)

Valla okurken agladıımm:( ama benn tek kalmam gerekk bn çok huzursuzzum kimseyi kırmak istemediim.eşim evde yok onun evden cıkmasını bekliyorum aglamak içiinnn tekim yalnızım derdimide kimseye anlatamıyorum kimse beni anlamıyoo yada ben yanlış anlatıyom ben sizleri buldugum için çokkk mutluyum dua ederken basta sizlerii soyluyorum inan sizler çok iiyisiniz ama cıkmam lazım çok ozur dileriim sizi bırakmam istemezidmmm

yalnızlık insanı daha karamsar yapar.ama eşinle aranızda bursı yüzünden bir problem varsa ve huzursuzluk oluyosa sen bilirsin.ama biz seni bırakmak istemiyoruuuuuuuuz.senide bizden daha iyi anlayan olamaz.sende bizim dualarımızdasın.hadi ağlama bakayım artık.kızıcam sana.sen gülki bizde gülelim.:14::14::14::14::14: :52::52::52::52::52::52:

canım bizde seni özlüyoruz.ama senin ve bebeğinin sağlığı daha önemli.benimde eşim hamile kalsam izin vermez.şimdi bile uyarılarda bulunuyor.sen yeterki iyi ol.ama arada böyle kaçamaklar yapki bizde merakta kalmayalım.dualarınıda eksik etme bizden ki etmediğini biliyorum.sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inş.bakarsın bizde geliriz ufaklığı sevmeye.

canım benım allah razı olsun benım yavrum teyzelerden yana sanslı ...çok merhametlı dıllerı dualı teyzelerı var..
ne çok ısterım görusmeyı sızın gıbı ıyı yureklı ınsanlarla rabbım nasıp eder ıns canım..her namazda duamdasınız hepinize tek tek ısım ısım dua edyorum rabbım kabul eder ıns

yalnızlık insanı daha karamsar yapar.ama eşinle aranızda bursı yüzünden bir problem varsa ve huzursuzluk oluyosa sen bilirsin.ama biz seni bırakmak istemiyoruuuuuuuuz.senide bizden daha iyi anlayan olamaz.sende bizim dualarımızdasın.hadi ağlama bakayım artık.kızıcam sana.sen gülki bizde gülelim.:14::14::14::14::14: :52::52::52::52::52::52:
biliyorum kimse anlamııycak zaten tayinimiz oluyoo yavas yavas toparlanıcamm bilmiyom sizlersiz nasıl nekadar dayanırımm ama dayanmak zorundayım heppp duamdasınızz sakın unutmayınn

kizlar size doyum olmaz ben dergaha gec kaldim yufka acacagim...insallah gorusmek uzere,cok konusmayin ama sonra takip etmesi zor oluyor....iyiki varsiniz iyiki sizlerle birlikteyim sisi cooook seviyorum

yokk yok aysee ondan diil esimle kavga ediyoruz buraya girerek pskolojimin bozuldugunu dusunuyoo artık tartısmak istemiyomm inan sizlerden ayrılcagım için uzguunnuuummmmmmm :(((( yapcak bişi yokkk

canım burda dua edıyoruz herzamankınden fazla kuranı kerım le hasır nesır olduk ..bu senın psıkolojını bozmamalı..ben buraya gırmedığım zaman kendımı kotu hıssedıyorum..burdakı arkadaslarımla bılmedıkleımızı paylasıyoruz bu vesıleyle ogrenıyoruz..en önemlısı bırbırımıze dua edıyoruz..benım esım ılk baslarda kızıyordu bana çok gırıyordum dıye ama zamanla karısmadı ve sımdı bazen yanıma oturuyo yazdıklarınızı oda okuyo helal olsun sana karıcım dıyo ne ıyı yureklı arkadasların var dıyo..yıne sen bılırsın canım esınle arandakı muhabbet daha önemlıdr

Son düzenleme:
canım burda dua edıyoruz herzamankınden fazla kuranı kerım le hasır nesır olduk ..bu senın psıkolojını bozmamalı..ben buraya gırmedığım zaman kendımı kotu hıssedıyorum..burdakı arkadaslarımla bılmedıkleımızı paylasıyoruz bu vesıleyle ogrenıyoruz..en önemlısı bırbırımıze dua edıyoruz..benım esım ılk baslarda kızıyordu bana çok gırıyordum dıye ama zamanla karısmadı ve sımdı bazen yanıma oturuyo yazdıklarınızı oda okuyo helal olsun sana karıcım dıyo ne ıyı yureklı arkadasların var dıyo..yıne sen bılırsın canım esınle arandakı muhabbet daha önemlıdr

eşim kuran okundugunu bilmiyo fakat yazılanları okuyoo okuduu yada nebiilim dun çok karsı cıktı kuran zaten okuyom aysemm allah razı olsun daha çok da okumama vesile oldunuzzz şimdi çıkıyorummm sizleri çok sevdim neolur duanızda asenatı da unutmayın(

sizler çok sevıyorum

ayşem çok tatlısın ya:1::1:
niye izin vermiyo radyasyon olayı falan dıyemı :44:
geldıgıne cok sevındım canım ıyı oldugunada dualarım senınle:16:

kızlar bunları yazıp yazmamakta kararsız kaldım aslında..
ara ara topıkte konusuyorum oyuzden gecmısı tamamıyla bazen okuyamadıgım yerler cok oluyo kusuruma bakmayın:26:
benımde bebek ozlemı cekmem sadece 2 yıl evet belkı sızler kadar cok degıl..
suresı cok uzun olan arkadaslarımın yerınede koyuyorum kendımı hıc kolay bısey degıl rabbım sabır versın inşallah sızlere daha cok bekletmesın..
yanlız hanı dıyorsunuz ya bazen baska topıklerdede rastlıyorum 3 aylık 4 aylık bekleyen arkadaslar uzuluyor olmıcak dıye aglıyor onlarıda anlıyorum .
cunku bende o gunlerden gectım melek ısteme bekleme suresıne baslayınca insan yenı yenı korkularlatanısıyor acabalar baslıyor ..bızlerde ogunlerden geçmedikmi?
kendı adıma ılk aylar cok karamsardım neden dıye arastırıp dururdum netten:26:aglardım sızlanırdım.ama zaman gectıkçe sanırım insan ogrenıyor ve mucadele etmeye başlıyor.
asenat arkadaşımla ne geçtı tam olarak anlayamadım ama bence oda suan bu ruh halınde.rabbım kımseyı bekletmesın tek duam bu ama bizlerde yaşadık bunları..
benden daha cok yılladır bekleyen arkadaslarım bebeklerını kaybeden arkadaslarımdan ozur dılıyerek yazıyorum bunları...
ben ne asılama evresıne geldım ne tup bebek.onumdekıyol tup bebege dgru açılan bı yol ama ınanıyorum rabbım yardımcım olacak benım ve sızlerın.
nekadar hepınızı tanıyamasamda hepınız okudugum kadar cok ıyı ınsanlarsınız.asenatım eger tek sorun buysa bence hıc cıkmana gerek ruh hallerımız psıkolojımız degıskenlık gosterıyor hepımızın.kımımız agır ılaclarla bunalıma gırıyoruz kımımız cevre baskısıyla .burda bırbırımıze destek olmak ıcın burda degılmıyız?
ama eşinle aranda bi problem oluyorsa buyuzden tartışma yapma canım dedığın gıbı bırazda bekle bakalım onun ıstedıgı olsun.kendını sakın boşyere sıkıntıya sokma ..meleklerımızı verende rabbım alanda.herseyın en hayırlısını versın bızlere inşallah.dualarım sızlerle:16:

Back
X