nasıl oldun toparladın mı biraz.olacak en kısa zamanda inş.canım muhat arkadaşımız seni yeni olduğun için değil yeni evli olup uzun yıllar evli olanlara göre çok fazla sabırsız davrandığını düşündüğü için serzenişte bulunmuştu.oda senin elbetteki iyiliğini ister.birbirimize daha duyarlı olmalıyız.bazen gergin olduğumuz anlarda daha hassas davranıp bazı şeyşere tepkiler verebilir,yada biribirimizi yanlış anlayabiliriz güzelim.burada hepimiz seviyoruz seni ama başlarda bende biraz yadırgamıştım yazdıklarını.sonra iyi niyetli olduğunu anladık hepimiz.ama muhat sana köti birşey demediydi tatlım.bence sende bu tatsızlığı ortadan kaldırmalısın.yaşça büyük senden.ben senin o sabırsızlığını gençliğine ve heyecanına veriyorum.inşaallah en kısa zaman da güzel haberlerini alır seviniriz burada hep beraber.kendine iyi bak canım.a.e.o
yaa seyyanım ben onu da anlıyorum ben muhatada hak veriyorum sizler uuzunn zamandır uurasıyosuunuzz ve olmuyoo ben sizi okadar ii anlıyorum kii ben kimseyi kırmak istemem ama zman yeni gelmişim ve topiğe sok oldum benim muhat ustume gelince sonucta sizdenyascaaa kucuugum ve hata yapmış olabiliirmmm .hee daha yeniyim konusuna gelince bence olmuyycak sizler gibii uzuun uzuun uurasıcam bende bu bellii oluyooo olmammanın yenisii yokk ama yenisin die kenarada atmaz kimse beniii olmuyoo bu acıkkk ve baariiz ve evet umuudumda yok artık biliyorumkii bende bayagııııııı uurasıcamm zaten ARTIKK ÇIKIYORUM TOPİKTEN GİRMİİYCEM DAHAA BEN HERKESİİ ÇOK SEVDİM BUNU DEMEK İÇİİN GİRDİİM HERKES HAKKINI HELAL ETSİNN DAHA GİREMİYCEM AMAA SİZİDE UNUTUUMUYCAMM VARSA Bİ HATAM AFFOLA HEPİNİİZZ ALLAHA EMANET OLUN SEVEN YADA SEVMEYEN......