Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Canımmm sizde inşallah aşılamaya tüpe gerek kalmadan kavuşursunuz bebişinize inşallahhhhh
Mevlam neylerse güzel eyler

herkeslerr burdaaa:)))nasılsınız benimmm güzel arkadaşlarım ne var ne yokkk dualarla ilgili durum ne alemdee ...
kızlar ben bugün meryem süresine başladımm 41 gün üstüste okumak gerekiyormuşş..inşşş bu zamanda güzel haberleri veririm sizee okuyamadım zamanlarda eşim okuayacak yerime ama 41 gün istisnasız allah ömür verirse devam edecem ...artıkkkk gelsinlerr bu nazlı bebişlerr yawwwww

bugünlerde çok gerginimm benn stress aldı başını gidiyorrr...frenlemem lazım (

Ya ben hiçbişey anlamadım neler oluyor yaaa bizler birbirimiz için bişeyler yapmak için buradayız duaşarımızlaaaaa...................
aynen asbelovecum. burası dua topiği ve birbirimize içten dua için burdayız. ama bazen alakasız yazılar oluyor, ben nerdeyim diyorum okuyunca. o yüzden o yazıyı yazmak zorunda kaldım. aslında konunun benle alakası yoktu. burası rahatladığımız, paylaştığımız yerken birden gereksiz gerildiğimiz bir yer halini almaya başlayacak diye korktum.

eşinin değerleriyle ilgili sıkıntı varsa baharcım, ister aşılma ister tüp dene, ama önce 2 milyondan 76 milyona topiğinin ilk sayfalarını mutlaka oku canım. ben artık oraya mucizeler topiği diyorum. o kadar doğal gebe çıktı ki 3 yılda. inşallah sizin de öle olur umarım. bizde net bir sıkıntı yok. sebepsiz belasıyla uğraşıyoruz. mutlaka var da bir sebebi bilinmiyor şimdilik. sadece tutunamama problemi var. yoksa tüpte çok iyi embriyolar oluşuyo. transferden sonra ne olmuyosa bebek bir türlü yerleşmiyor rahme.

Seyyancim gecmis olsun cnm
aysenin iyi haberlerini aldik cok sevindim rabbim bebegini kucagina almayida nasip eder insallah
bide dilegin iyi haberlerini alabilsek..

Evet herkezler burada sende hoşgeldinİyi diyelimde iyilikler bizi bulsun canımAllah kabul etsin inşallah duanızla birlikte meleğinize kavuşursunuz

Canım bende polikstik over eşiminde sperm sayısında sorun var.Onun için keçi boynuzu kürü yapıyoruz.Eşim bıktı tadından artıkAma bende aşılama olmam için sperm sayının artması gerekiyormuş diyerek ikna etmeye çalışıyorum içmesi içinOnun dışında eşimde ilaç kullanıyor bende.Doktorda benden hsg istedi hormon tahlili.Eşimdende hormon ve sperm tahlili istedi ona göre aşılama yada tüp diye karar vericekmiş.Sebepsiz olmamasıda çok kötü.Stres yapmamaya çalış.Çünkü normal sağlıklı çift bile stres yaptıklarında gebe kalma şansı azalıyormuş streste etkiliyormuş yani.Ama stressiz kim varki Allah aşkına,yeni doğan bebek bile sinir küpü olarak doğuyorİnşallah sorununuz neyse çözüme kavuşurda seninde güzel haberlerini alırız canım.

canım gerçekten çook zorr süreçlerdenn geçiyoruz....allah yardımcımız olsun hem maddi hem maneviii sarsılmalar söz konusuu...bunun mükafatını rabbim tez zamanda versin inşallahh...sağlık olsun her işte vardır bir hayırr...bir gün gelirde bebişlerimiz hakkında sohbet ederiz...

geçmiş olsun canımm....allahh daha beterinden saklasın...kendine ii bakk...

nasılsınız ..dun dr a gıttım degerlerım guzelmıs onumuzdekı cuma tekrar kontrolum var bakalım ne olacak dua ıstıyorum ve dualarımdasınız canlarım beınm

iyiyiz ayşe....seni sormalıı ???.....bu çok ii bir haberr kendine sıkıntı yapma artık....allahın izniyle herşey yolunda gidecekk...sen anne bizde teyzeleri olucazz....

Canımmm sizde inşallah aşılamaya tüpe gerek kalmadan kavuşursunuz bebişinize inşallahhhhh
Mevlam neylerse güzel eyler

inşallahh ......ayyy şuann tek dileğim oo kendiliğinden en kısa zamnda geliverse...bir kaç ay bekleyelim bakalım..yoksa tekrar doktorların kapısını çalmak zorunda kalıcamm....allah dualarımızı kabul etsinn...

Hosbuldum canm. İsten ayrilmissin uzuldum senin adina ama belkide hayirlisi budur cnm.insallah mucizen gelirde calismana gerek kalmaz cnm

Sağol canım malesef öyle oldu.Evet hayırlısı buymuş diyorum canım.Allah razı olsun sende sağlıkla kavuş bebeğine inşallah

Aman Allah korusun canım buraya sakinleşmeye birbirimize dua edip destek olmaya geliyoruz gereksiz gerginliklere mahal vermemeliyiz
Allah razı olsun canımmm

Canım Rabbim sabır ihsan etsin bende aynı durumdayımmm. Ne güzel bi işe adım atmışsın Rabbim sonunda bebişine kavuşmayı nasip etsin
Bende 500yasin toplamaya çalışıyorum inşallah arkadaşlarında yardımıyla sana söyledim mi hatırlamıyorum ama sende 1yasinle destek verir misin?
Allah razı olsun canım

İnşallah canım inşallahhhhhhhhh hiç gerek kalmaz Dr.a falan

tabii canım yarin okurum sana yazarım burdan inşşş allah kolaylık verir dualarımızı kabul ederr tez vakitte hayırlısıylaa

iyi geceler arkadaşlar nasılsınız biraz geç oldu ama
bugün evde değildim eşim kaç gündür morali bozuk diye gezmeye götürdü gerçekten çok iyi geldi
ama sizleride unutmadım yoldayken gizli gizli yazdıklarınızı okuyordum

ıyı geceler canım pek kımse yok topıkde :)

hepinize teşekkür edirim canlarım.şu anda daha iyiyim.ve de şaşkınım.çünkü anlatacaklarım sizi de şaşırtacak!!!!!bu gün ben candan ablayla telefonda ilk görüşmemi yaptım.ardından kısa bir teşekkür yazısı yayınladıydım.gece sizlerle burada sohbet ederken candan abla mesaj attı tel.den.bende cevap yazdım ve topiğe bir bakmasını rica ettim.. bilgisayardan kaynaklı bir problem yaşamış.maillerine bakarken( k.k da yayınlananlar mail olarak geliyor ya.)benim parmağımı sıkıştırdığımı okuyunca beni aradı.veeeee.....bana ilaç ggetirdi.buluştuk ve parmağıma kendi eliyle sürdü.işte bu yüzden şaşkınım..bu zaman da birinin iyilii için sıcak evinden kalkıp hiç üşenmeden yardımına koşan insanlarında varolduğuna şaşırdım!ve tabiki mutlu oldum.bu vesileyle tanışmış olduk.tevafuk.....eşimde tanışmış oldu.ayrıca candan abla çok tatlı.candan ablacım sana çok çok teşekkür ediyorum.Allah o güzel yüreğinin mükafatını iki cihanda da versin sana....ALLAH RAZI OLSUN CANIM ABLAM.BU ARADA ELİM DAHA İYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…