Sende sağol canımBuz koymakla iyi etmişsin morartısını alır az da olsa.Benim parmağım kan toplamıştı seninkide öyle olmuş olabilir tırnağım düşer sanmıştım biraz yumuşamıştı sonra iyi oldu.Krem sür iyi gelir inşallah
Canım seni çok iyi anlıyorum bende 3 yıllık evliyim başlarda çocuk düşünmedik.Bir yalnış detaysız sperm sonucu yüzünden 2 yıl boşa beklemiş olduk.Şimdide maddi durumdan dolayı erteledik tüp bebeği.Ben hiç aşılama klomen vs kullanmadım.Bir defada olsa aşılama yaptırayım Allah nasip ederse dedim.işe girdiğimde işte hsg hormonlar sperm tahlili vs bunların hepsi masraf çalışırken bunları karşılarım idye düşünürken dün işten ayrılmak zorunda kaldım çalıştığım yerin hanımıda işinden olunca mecburuyetten bende çıkmak zorunda kaldım.Yeniden hayırlı bir iş bulursam tedavime devam edeceğim ilk aşılama tutmazsa ikinci denemicem yaza direk tüp bebek düşünüyoruz.Yinede herşey kısmet nasip ne olacağını bilemeyiz.Sizinkide kolay değil hem maddi hem manevi Allah yardımcınız olsun inşallah 7. ye gerek kalmadan meleğinize kavuşursunuz canım![]()
Canımmm sizde inşallah aşılamaya tüpe gerek kalmadan kavuşursunuz bebişinize inşallahhhhh
Mevlam neylerse güzel eyler