Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz birkac gundur giremedim nete benim en gec bir haftaya kadar rahim filmi cekmem lazim ceken ya da bilgisiolan var miiii

selamunaleykum ben varımda ... rahim filmi çekmedim canım. çekecektim vazgeçtik eşimde sorun olduğunu öğrendiğimizde...
çoğu kişiden duyduğuma göre filmi çektikten sonra hamile kalan çok olmuş...
hakkında hayırlısı olsun inşallah...

kızlar bende yeni katıldım aranıza ve bende tabikide evlat istiyorum sağlıklı hayırlı ve biliyorum ki herşey yalan rabbim ol derse olur dualarımı edyom ama zamnı var heralde 2 yıldır olmuyo demeki hakkımda böylesi hayırlıymış dyorum ama kızlar çok istiyorum ya çoookkkkk

A.s canim esinde vadikosel mi var benimde esimde sorun vardi ameliyat oldu spermler biraz duzeldi ben cekmek istiyorum bugun doktoruma soyledim faydalı olur dedi cekecem bende bakalim nasil olacak

Hosgeldin canim tedavi falan görüyor musun hepimiz icin hayirlisi olsun zamani var demek ki daha

A.s canim esinde vadikosel mi var benimde esimde sorun vardi ameliyat oldu spermler biraz duzeldi ben cekmek istiyorum bugun doktoruma soyledim faydalı olur dedi cekecem bende bakalim nasil olacak
hareketli spermi %20 imiş.. çok düşük dedi doktor. sadece tüp bebek olurmuş. keçiboynuzu suyu içiyor bidaha gitcez doktora bakalım ne çıkar. doktoru değiştircez ama .. belki benim rahim filmi çekmemde gerekebilir..
inşallah faydası olur sana.. ablamda çekti 2 ay sonra hamile kaldı.. tabi aşılama da yaptı

seyyanım bu haftaki listeyi yeni gördüm birazdan başlıycam okumaya. belki yarına kadar haber veremem köye gitcez yarın inşallah.
yarın akşama kadar mutlaka haber vermeye çalışacağım...

İnşallah canim benim esimin cok düşüktü ameliyat oldu yedi ay sonra yuzde otuz bes oldu ama hala bebis yok

Herkese merhaba, Seyyan, benim dualarımı da okundu olarak düzenleyebilirsin... Yalnız (biraz geriye bakmaya çalıştım ama sayfalar epey çok olduğu için listeyi aramaktan vazgeçtim) ben her zamanki gibi düşünerek uzun zamandır 5 Yasin-i Şerif, 100 Enbiya Suresindeki ayet, 707 Ya Varis olarak devam ediyor diye, kabul ediyorum uzun zamandır... Umarım yanlışlık yapmamışımdır... Allah herkesin gönlüne göre versin, hepinizin dilekleri hakkınızda en hayırlı haliyle gerçekleşsin, dualarınız da aynı şekilde kabul olsun inşallah... Hayırlı akşamlar...

canım bencede başka doktorada sor diyer deherler nasıl bilmiyorum ama sadece harekkete sorun varsa oda yüzde 20 miyse hemen tüp önermiyolar zaten yüzde 40 olması yeter onuda ilaçla kürle artırmaya çaılışılıyo bizimki 5 den 20 çıktı şimdi kontrol var inş gene artmıştr eyer yaş sorununuz yoksa bekleyin ben tip en en son ihtimal görüryom rabbim ol dyince olcak zaten eşine kürler vitaminlerle arta bilir ama deneyin

İyigeceler kızlar nasılsınızBen bu haftaki bana düşen duayı okudum diye haber vereyim dedim.Yarın kızımla arkadaşıma gideceğim kırk uçurmayaOyüzden giremessem şimdi yazmak istedim.Allah'a emanet olun şimdiden Cumanız mübarek olsun,hayırlı Cumalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…