Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kızlar ben de katılmak ıstıyorum dualara sorumlu kımse benı de ekleyıp haber versın lutfen

selam kizlaar.hayirli cumalar.nasilsiniz???ne var ne yok??muhat gecmis olsun cnm benim Allah iyiligini versin..bende hastanede yettim birgun..agrilarim verdi ya..evvelki gun cok fena oldu:18: acile gittik,kanimi felan arastirdilar kanim da enfeksiyon varmis,antibiyotik verdi ama agrilarimin tam nerden geldigini bulamadi rahim temiz dedi ama hala arastirma yapiyolar 5.ayda sonucu bildirecekler,insallah kotu bisey cikmaz...hala agrilarim var....bu arada yasin okuyamadim ben cunki hala lakelerim devam ediyor,hakkinizi helal edin arkadaslar,

canım çok geçmiş olsun dedeye de çok sevindim maaşallah subhanallah gaibi Allahtan başka kim bilebilir

Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz birkac gundur giremedim nete benim en gec bir haftaya kadar rahim filmi cekmem lazim ceken ya da bilgisiolan var miiii

Merhaba canım ben iki kere çektirdim.Oldukça kolay bir işlem azıcık ağrı oluyor benim gibi ağrı eşiğin düşükse yani ben iğne yaptırırken bile olay çıkarırım anestezi al...adet sancısından biraz daha yoğun bir sancı inşallah hiçbir sorun çıkmaz

Duadaki Kardeşlerimm,cumanız mübarek olsun,dualarınızı bekliyorum,dün bana haksız bir şekilde sıkıntı verdiler bana dua edin
Gelemedim Günaydın diyemedim,işimizde yoğun gelemiyorum dua edin lütfen

Seninde cuman mübarek olsun tatlım.Seni üzen şey her neyse ne zaman istersen bizler dinlemeye hazırız.Dualarımız seninle sevgiler

geçmiş olsun kendine iyi bak

Çok geçmiş olsun canım ((( topiğe nazar değdi heralde kızların hepsinin başında bir sıkıntı var.Allah hepimizin yardımcısı olsun

Burdayım kuzum bir koltuğa iki karpuz sığdırmaya çalışıyorum :)
hayırdır kuzu çok çalıştın bugün yafff

öyledir noldu yearum neye denk geldim
salya sümüktüm de o sırada

ben damladım ama siz çıkmışsınız kızlar bu günü resmi tatil mi ilan ettiniz nedirsizi çooooook özledim
yine kaçıp gitmişsin bir türlü denk gelemedik bugün yeaaa

Canım çok geçmiş olsun noldu sana böyle nazar mı değdi bir türlü düzelemedin inşallah hepsi geçer bir an önce

Canim agriya karsi cok duyarliyim malesef dis dolgusu yaparken bile bayilmis biriyim :)) kan tutuyo beni hemen küt bayiliyorum :) sali günü icin randevu aldim anestezili çekeceğim

muhatçığım tatlım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin.kusura bakmayın kızlar geçmişi okuyamadım sadece muhatın rahatsız olduğunu okudum inşallah herkes iyidir Rabbim hepimizin sıkıntılarını gidersin ve hepimizi biran evvel hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…