Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

hayırlı cumalarrrrr
rabbım gonlunuzden gecenı elınıze versın ınsallahhhh... Saglık ve huzurla....

çapa tıp fakültesinden bahsediyorsan o yapmıyor canım bu testi biz yapmıyoruz demişlerdi bana androloji bölümü tümlab yapıyor diye biliyorum bir sor istersen bana annemin kadın doğumcusu önerdi bu ilaçları canım aslında iyi bir dr. diye gittim ama düşük yaptığımda bana antibiyotik vermeyi unuttuğu için içime şüphe girdi bir daha gitmedim o açıklama yaptı dediğim dr. istanbul tüp bebek emre karatekelioğlu harika bir dr. ama biz bu dönemde biraz mali sıkışıklık içinde olduğumuz için gidemiyorum ona muayene testler falan derken 500ün üzerinde çıkarız o da bizi zorlar bu ay diye beklemeye aldık bakalım biz fatihteyiz canım sen neredesin?

Canım bize de öyle demişlerdi Rabbimin katında mucizeleri çok ben bir düşük yaşadım sayılaırmız 5milonlardayken o yüzden asla umudunuzu yitirmeyin
Rahim filmi çektirmelisin bence de çektirmediysen önceden senin durumunda hem netleşir hemde rahim filminden sonra ki ay hamile kalan çok kişi var

Sağol tatlımmm bende yalnız kaldım diye üzülüyordum dafnide birazdan damlar örgün öğretim kadrosu tamamlanır

kaan aydosa mesaj attım.biz gelemiyoruz testleri burda yapsak olur mu diye..oda biraz pahalı bir test özelde yaptırmayın gelin burda bir gece kalın bütün tetkitlerinizi yazalım diye cevap yazmış..ne yapsak ya..

kaan aydosa mesaj attım.biz gelemiyoruz testleri burda yapsak olur mu diye..oda biraz pahalı bir test özelde yaptırmayın gelin burda bir gece kalın bütün tetkitlerinizi yazalım diye cevap yazmış..ne yapsak ya..

Takdir senin canım tabi ki ama eşi azosperm olanlar topiğini oku bir istersen kaan aydos hakkında daha detaylı fikir sahibi olursun canım fikirlerimle seni etkilemek istemem ama içinde kalacağına git istersen test bu arada 150tl bilgin olsun canımcım tümlabda
Bir de testin adı sperm dna hasar analizi

canım yaa Allah razı olsun ne güzel böyle düşüneneleri görünce çok duygulanıyorum valla. rabbim kalbinize göre versin. bizi bizden başkası zaten anlamaz. Dualarımız kabul etsin.

amin inşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ALLAHIM YÜZÜMÜZE BAKSIN HAYIRLI ZAMANDA HAYIRLI EVLATLAR VERSİN İNŞALLAHHH YOK YOKK AYNEN KATILIYORUM EVLAT ÖZLEMİ ÇEKENLER YANİ BİZLER BİRBİRİMİZİ İİİ ANLARIZ ŞU MÜBAREK CUMA GÜNÜNDE BİRBİRİZMİZN DUALARINDAA OLALILMM

Duadaki Kardeşlerimm,cumanız mübarek olsun,dualarınızı bekliyorum,dün bana haksız bir şekilde sıkıntı verdiler bana dua edin
Gelemedim Günaydın diyemedim,işimizde yoğun gelemiyorum dua edin lütfen

Duadaki Kardeşlerimm,cumanız mübarek olsun,dualarınızı bekliyorum,dün bana haksız bir şekilde sıkıntı verdiler bana dua edin
Gelemedim Günaydın diyemedim,işimizde yoğun gelemiyorum dua edin lütfen

Allah razı olsun canım Rabbim gönlünü feraha çıkarsın tez zamanda inşallah

hayırlı cumalar kızlar ben tesbihlerimi çektim ama adet oldugum için yasinlerimi okuyamadım hakkınızı helal edin

CANIMM DUALARIMI OKUDUM BU HAFTA aLLAHIM KABUL ETSİN İNŞŞŞ

[/LIST]
Hanımlar güzel cumalr olsun insaallah:)
Haber vereyim dedim dedemiz hayatta toparladi.
2gündür cok hastaydim misafir olarak gördüm yazdiklarinizi:)
Sabah acilen dr Ye gittim.10 yıldır tanı konulamayan böbrek rahatsizkigim var.
Ultrasonda bisi çıkmadı# dr kafayi tiyecekti:)
Bel emari çektiler.
Agridan oluyom ağrıyı kesin ilk dedim. Iğne vurdular serum taktilar bana misin demedi.
annemlerdeyim babam bi ilaç verdi hemen geçti ağrım:) bi kacgun cepten yazacağım. Kvlerde kaalcam 2 gün.
Uyuyayim DA gene geleyim:)

canımm geçmiş olsunn
allahım acil şifalar versin

Dualarımız seninle canım hadi bakalım 3 hafta sonra hamileyimmm yaz burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…