• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz birkac gundur giremedim nete benim en gec bir haftaya kadar rahim filmi cekmem lazim ceken ya da bilgisiolan var miiii

selamunaleykum ben varımda ... rahim filmi çekmedim canım. çekecektim vazgeçtik eşimde sorun olduğunu öğrendiğimizde...
çoğu kişiden duyduğuma göre filmi çektikten sonra hamile kalan çok olmuş...
hakkında hayırlısı olsun inşallah...

kızlar bende yeni katıldım aranıza ve bende tabikide evlat istiyorum sağlıklı hayırlı ve biliyorum ki herşey yalan rabbim ol derse olur dualarımı edyom ama zamnı var heralde 2 yıldır olmuyo demeki hakkımda böylesi hayırlıymış dyorum ama kızlar çok istiyorum ya çoookkkkk

selamunaleykum ben varımda ... rahim filmi çekmedim canım. çekecektim vazgeçtik eşimde sorun olduğunu öğrendiğimizde...
çoğu kişiden duyduğuma göre filmi çektikten sonra hamile kalan çok olmuş...
hakkında hayırlısı olsun inşallah...
A.s canim esinde vadikosel mi var benimde esimde sorun vardi ameliyat oldu spermler biraz duzeldi ben cekmek istiyorum bugun doktoruma soyledim faydalı olur dedi cekecem bende bakalim nasil olacak

kızlar bende yeni katıldım aranıza ve bende tabikide evlat istiyorum sağlıklı hayırlı ve biliyorum ki herşey yalan rabbim ol derse olur dualarımı edyom ama zamnı var heralde 2 yıldır olmuyo demeki hakkımda böylesi hayırlıymış dyorum ama kızlar çok istiyorum ya çoookkkkk

Hosgeldin canim tedavi falan görüyor musun hepimiz icin hayirlisi olsun zamani var demek ki daha

A.s canim esinde vadikosel mi var benimde esimde sorun vardi ameliyat oldu spermler biraz duzeldi ben cekmek istiyorum bugun doktoruma soyledim faydalı olur dedi cekecem bende bakalim nasil olacak
hareketli spermi %20 imiş.. çok düşük dedi doktor. sadece tüp bebek olurmuş. keçiboynuzu suyu içiyor bidaha gitcez doktora bakalım ne çıkar. doktoru değiştircez ama .. belki benim rahim filmi çekmemde gerekebilir..
inşallah faydası olur sana.. ablamda çekti 2 ay sonra hamile kaldı.. tabi aşılama da yaptı

seyyanım bu haftaki listeyi yeni gördüm birazdan başlıycam okumaya. belki yarına kadar haber veremem köye gitcez yarın inşallah.
yarın akşama kadar mutlaka haber vermeye çalışacağım...

hareketli spermi %20 imiş.. çok düşük dedi doktor. sadece tüp bebek olurmuş. keçiboynuzu suyu içiyor bidaha gitcez doktora bakalım ne çıkar. doktoru değiştircez ama .. belki benim rahim filmi çekmemde gerekebilir..
inşallah faydası olur sana.. ablamda çekti 2 ay sonra hamile kaldı.. tabi aşılama da yaptı

İnşallah canim benim esimin cok düşüktü ameliyat oldu yedi ay sonra yuzde otuz bes oldu ama hala bebis yok :(

Hosgeldin canim tedavi falan görüyor musun hepimiz icin hayirlisi olsun zamani var demek ki daha[/QUOhoş bulduk canım evet 6 aydır tedavi görüyoruz 6 ay önce öğrendihimizde sayımız iyyidi sadece ileri hareket yüzde 5 di 3 ay ilaçtan sonra yüzde 20 oldu şimdi kontrolumuz var mayısta inş gene artmıştr çünkü öyle bi umut oluyoki bize devam ediyoruz benim yaşım 23 eşimde 27 oyüzden biraz bekleyelim isiyoz tabiki tedaviye davm ediyoz ama olmazsada yaz sonu ilk aşılamamızı düşünüyoz rabbime dua edyom inş gerek kalmaz olur dye ama hayırlısı gerçeten hadistede yazdıhı gibi allah diledihine evlat veririr inş bizlerinde kaderinde vardır bu mübarek gecde rabbim isteyen kullarına versin

Herkese merhaba, Seyyan, benim dualarımı da okundu olarak düzenleyebilirsin... Yalnız (biraz geriye bakmaya çalıştım ama sayfalar epey çok olduğu için listeyi aramaktan vazgeçtim) ben her zamanki gibi düşünerek uzun zamandır 5 Yasin-i Şerif, 100 Enbiya Suresindeki ayet, 707 Ya Varis olarak devam ediyor diye, kabul ediyorum uzun zamandır... Umarım yanlışlık yapmamışımdır... Allah herkesin gönlüne göre versin, hepinizin dilekleri hakkınızda en hayırlı haliyle gerçekleşsin, dualarınız da aynı şekilde kabul olsun inşallah... Hayırlı akşamlar...

canım bencede başka doktorada sor diyer deherler nasıl bilmiyorum ama sadece harekkete sorun varsa oda yüzde 20 miyse hemen tüp önermiyolar zaten yüzde 40 olması yeter onuda ilaçla kürle artırmaya çaılışılıyo bizimki 5 den 20 çıktı şimdi kontrol var inş gene artmıştr eyer yaş sorununuz yoksa bekleyin ben tip en en son ihtimal görüryom rabbim ol dyince olcak zaten eşine kürler vitaminlerle arta bilir ama deneyin

Hosgeldin canim tedavi falan görüyor musun hepimiz icin hayirlisi olsun zamani var demek ki daha[/QUOhoş bulduk canım evet 6 aydır tedavi görüyoruz 6 ay önce öğrendihimizde sayımız iyyidi sadece ileri hareket yüzde 5 di 3 ay ilaçtan sonra yüzde 20 oldu şimdi kontrolumuz var mayısta inş gene artmıştr çünkü öyle bi umut oluyoki bize devam ediyoruz benim yaşım 23 eşimde 27 oyüzden biraz bekleyelim isiyoz tabiki tedaviye davm ediyoz ama olmazsada yaz sonu ilk aşılamamızı düşünüyoz rabbime dua edyom inş gerek kalmaz olur dye ama hayırlısı gerçeten hadistede yazdıhı gibi allah diledihine evlat veririr inş bizlerinde kaderinde vardır bu mübarek gecde rabbim isteyen kullarına versin

İnşallah canim yaa tedavi olmayinca insan cok kafaya takmiyo ama tedavi olunca surekli kafanda kurup duruyorsun tedavi psikolojisi cok kötü inşallah tedaviniz uzun surmez de bebisin istedigin zaman hayirlisiyla gelir

İnşallah canim yaa tedavi olmayinca insan cok kafaya takmiyo ama tedavi olunca surekli kafanda kurup duruyorsun tedavi psikolojisi cok kötü inşallah tedaviniz uzun surmez de bebisin istedigin zaman hayirlisiyla gelir

inş canım isteyen herkese ya aslında hiçbir sorunun olmamasıda bişey deyil bliyomusun bakıyomda hiç bisorun olmadı halde olmayan okadar çok insan varki tüp aşılma deniyolar olmuyo ama tıbben cocuhun olmaz denilen kişininde çocuhu oluyo rabbi olderse oluyo biz elimizden gelenei yapcaz ama karar allhın anlımızda varsa olcak çok şükür rabime olan inacımız çok büyük benim ablamın 6 yıl sonra oldu yıllarca tedavi gördü olmadı iğneler aşılamalar enişteme boşanalım dedi olmuyo sonra tamam artık dedi olmıcak herşeyi bıraktı kendilihinden kaldı tedavisis zamnı gelmeyince olmuyo inş bzim çok uzaklarda deyildir ozaman yani tüple granti olsa gidiyim bugun yaptırayım tek garanti alllah

inş canım isteyen herkese ya aslında hiçbir sorunun olmamasıda bişey deyil bliyomusun bakıyomda hiç bisorun olmad olmayan okadar çok insan varki tüp aşılma deniyolar olmuyo ama tıbben cocuhun olmaz denilen kişininde çocuhu oluyo rabbi olderse oluyo biz elimizden gelenei yapcaz ama karar allhın anlımızda varsa olcak çok şükür rabime olan inacımız çok büyük benim ablamın 6 yıl sonra oldu yıllarca tedavi gördü olmadı iğneler aşılamalar enişteme boşanalım dedi olmuyo sonra tamam artık dedi olmıcak herşeyi bıraktı kendilihinden kaldı tedavisis zamnı gelmeyince olmuyo inş bzim çok uzaklarda deyildir ozaman yani tüple granti olsa gidiyim bugun yaptırayım tek garanti alllah

Aynen canim ya benimde cok tanidigim var tuple bile hamile kalamazsin diyolar hamile kaliyo benim gorumcemin de ne kendinde ne esinde sorun ikisinde de yok yedi senedir olmuyo herseyde vardir bir hayir bende bir sene daha tedavi olacam olmazsa once asilama sonra tup bebekde deneyecem sansimi

Aynen canim ya benimde cok tanidigim var tuple bile hamile kalamazsin diyolar hamile kaliyo benim gorumcemin de ne kendinde ne esinde sorun ikisinde de yok yedi senedir olmuyo herseyde vardir bir hayir bende bir sene daha tedavi olacam olmazsa once asilama sonra tup bebekde deneyecem sansimi
bende canım bu yazın sonunda denicem aşılma ki inş gerek kalmaz oda olmasa 1 yıl sonra bizde tüp denicez ama dedihimiz gibi tek granti allah rabbim ol derse olcak ve inan hayırlı ise olsun belki şuanda olmaması bizim içn hayırlı bizde eşimle çok istiyoz ama bunu evlilihimi,zde sorun yapmıoz daha çok bağlandık birbirimize ilk başlarda çok üzülüyodum ben çok ağlıyodum sonra bi hoca dediki kızım ağlama ağlamak isyana gireer sana evladı vermeyen kim allah ozamn dua edip beklicen çok ağlama isyana gireer allah daha büyük dertler vermesin sonra baktımda evet insanlarlar ne dertlerle uğraşıyo hastalık huzursuzluk eşlerinden paradan sıkıntı yaşan çok baktım kendimi tek eksihim çocuk rabbim herşeyi vermiş bana sağlık hayırlı bi eş bereket ev huzur şimdi ben de sıra raabime verdiklerinden dolayı şükür vermediklerine hamdolsun

İyigeceler kızlar nasılsınız:16::3:Ben bu haftaki bana düşen duayı okudum diye haber vereyim dedim.Yarın kızımla arkadaşıma gideceğim kırk uçurmaya:1::10:Oyüzden giremessem şimdi yazmak istedim.Allah'a emanet olun şimdiden Cumanız mübarek olsun,hayırlı Cumalar:16::3:

Back
X