Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

onlar ikinci öğretim biz örgün öğretim

harika yaaaaa

asbelove sana yazacaktım unutmuşum erkekler için ağır spor yapmak spermler üzerinde olumsuz etki yapıyor diye duymuştum canım sen yazınca aklıma geldi

evet canım doğru söylüyorsun ama kilo da olumsuz etki yapıyor canımcım hangisine göre hareket etmeliyiz bilemedim:44:
zaten şu anda ağır spor yapamaz o göbeğiyle benimki hoca bile seninle çok uğraşcaz demiş

yürüyüş hafif eğzersiz falan devam etsin eniştemiz hem kan dolaşımı hızlansın hem göbek erisin.Hocanın da gözünü korkutmuş desene.Bu arada sende kürleri daya...

ne çok ilaç kullanıyor.kim verdi bu ilaçları size kaan aydosa gittiniz mi??

:)))evet gerçekten öyle...

canım arginmax ve megamen vitamin takviyesi zaten l-carnitine de aminoasit zaten yağ yakıcı özelliğinden dolayı sporda kilo vermesine de fayda sağlıyor bir ilaç olan padutinle nolvadex canım onlar da hormonları dengelemeye çalışıyor işte.
Kaan aydosa gelince ben bir iki kere mail attım bize farklı yorumlarda bulundu direk tüp bebek yapalım dedi ki diğer topiclerde ki yorumları okuyunca vazgeçtim antikdeniz falanda gitmişti ocak ayında. Bize bir çok dr. tüp dedi başka şansınız yok dedi ama kasım ayında yapılan testle geçen hafta yapılan test arasında dağlar kadar fark var zaten bu padutin türrkiyede satışı yok yurtdışından geliyor ama ben faydasını gördüğümüzü düşünüyorum
İnşallah sizinde öyle olur canım

yürüyüş hafif eğzersiz falan devam etsin eniştemiz hem kan dolaşımı hızlansın hem göbek erisin.Hocanın da gözünü korkutmuş desene.Bu arada sende kürleri daya...

30dk koşu bandı 15dk pisiklet:)) 15dk da hareketler vermiş onları yapıyormuş canımcım
Valla ne bulduysam dayadım adamcağızımın sesi çıkmıyor zavallım

benimki de göbekli ya spor yapmaya da hiç niyeti yok.oturduğu yerden göbeğim erir mi diyor:))
canım biz kaan aydosa 1-2 ay önce mail atmıştık.oda bize buraya gelin dedi.bazı testler yapmam lazım..sperm dna hasar testi.biz de gitmedik..acaba gitsek mi..topiklerde okuyorum hepsine maille yardımcı olmuş...boncuk bocuk var ya...

selam kızlar nasılsınız???epeydir giremedim....ne var ne yok güzel haberler var mı???
belim ağrıyordu suçluyu buldum..bilgisayara girerken yan oturuyormuşum..o yüzden biraz ara verdim...birde 23 nisan çalışmalarından yorgun düştük ama güzel oldu......

herkes iyi mi????piedra sonucu ne zaman alıcaksınnnn.

evet değerleriniz çok güzel gelişmiş..siz hangi doktora gidiyorsunuz...acaba bizde bu ilaçları alabilir miyiz yoksa doktor mu yazıyor...

hoşgeldin canım öretmenim..ah ah sen bilmiyrsun tabi test günüm bile gelmeden benim kanamam başladı tabi sonuç negatif.üdepremler oldu içimde valla..şimdi de bu derdimi halının altına süpürmeye çalışıyorum ama arar ara kafasını çıkarıyor işte...

canım benim bize de aynı şeyi söyledi her hastaya bu testi yaptırıyor ilk zaten ama ben araştırdım sperm dna hasarı olduğu durumlarda fsh ı da düşük çıkıyor bunun da düzeltilmesi folik asit selenyum e vitamini takviyeleriyle oluyor testi yaptırmak yerine bunları kullanmayı tercih ettik biz sizede yaptıracağı o test zaten onu sen bulunduğun şehirde herhangi bir laboratuarda da yaptırabilirsin. Birde genelde Dr.lar artık ticari baktıkları için olaylara direk tüp diyor sanki tutacağı garantiymiş gibi.
Canım sen hangi şehirdeydin bir de sizde IMSI tekniği kullanılmışmıydı?

evet değerleriniz çok güzel gelişmiş..siz hangi doktora gidiyorsunuz...acaba bizde bu ilaçları alabilir miyiz yoksa doktor mu yazıyor...

yok canım reçetesiz alabiliyorsun zaten padutin yurtdışından geldiği için ben görümceme söylüyorum eczanede çalışıyor o getirtiyor ertesi gün her eczanede de bulamıyorsun bakarsın yakınlardaysan ben aldırırım istersen ben netten araştırdım 180-190tl ye buldum görümcem sonra araştırdı 150tl ye getirdi nolvadex zaten 5tl lik bir ilaç onu bulursun kolaylıkla hatta sağlık ocağında yazdırabilirsin bile ben istanbuldayım canım benim kadın doğumcum önerdi bu ilaçları hatta sakın tüp bebek yapma dedi normal yoldan olacak senin bebeğin dedi

hoşbuldum canım ne diyeyim rabbim sabır versin inşallah..kolay değil yaşadıklarımız....süpür gitsin üzme kendini....inan hiç bir faydası olmuyo..üzüldüğünle kalıyosun....inşallah bir dahaki sefere yada kendiliğinden hamiş kalırsın canımmmm.....

kızmışşş prenses geliyor prensesssss
ayyyyyyyyyyyy çoook sevindimmm..krizantemin gözü aydın olsunn.rabbim sağlıkla sıhhatle ana babalı büyütsün inşallahhhh..

darısı başımızaaa olsun ne diyeyimmm..

ben çıkıyorum yemek yapacamm....akşam gelemem herhalde bu aralar okul işleri yoğun...beni merak etmeyin..

arada ceeeeeeeeee der çıkarım inşallah...kendinize iyi bakın...diğer kızlarada çoooooooook selamlar...

geçmişi okuyamadım çoooooooooook konuşmuşsunuzdur...kısa özet geçerseniz çooooooook sevinirim....

Allah'a emanet olun canlarımmmmmmm.....

bize IMSI tekniği uygulandı doktorun söylediğine göre...evet bizde tüpe çok umutlandık ama hiç gerek yok olmadı işte...çok umutlu olmalarına rağmen..ben o testi burda çapada yaptıralım bakalım ne çıkacak..

canım bende istanbuldayım çok iyi olur valla.sen ist neresindesin..
iyi bir kadın doğumcu galiba seninki.hani o söylediğin mi 1 saate yakın sana açıklama yapmış...

selamınaleyküm arkadaşlar nasılsınız

bugün doktora gittim

15.gün regl gördüm diye

oda yumurta kanamasıdır dedi

baktı yumurtan var bugün yarın çatlar dedi
ölç dedim ölçtü 25 mm

bende çatlatma iğnesini getireydim yapardın dedim
oda eyi olurdu dedi
sonra kocama dedim oda eczanede alalım dedi
gitti aldı 1500 lük pregyl

3 dozunu yaptır dedi doktor
yaptırdım

dua edin kızlarrr

Kızlar ya bide ben regl olmuştumya 15.gün dün temizlendim daha bugün geldik köyede geldm geleli koşturuyorum

yarın misafirim var okuyamadım ben dularımı

hadi hayirlisi olsun canim seninde haberini alalim insallah

canim hosgeldin nasilsiniz?inanki kacinci syfada bilemiyorum canim ama yine 6 yasin okuyacagiz insallah

bu arada kizlar ben cikiyorum hava guzelken yuruyus yapayim sistim valla bugunlerde:))

hosbuldum cnm sukur biz iyiyiz sende iyisindir insallah..
seyhancm ben 6 yasinimi okudum cnm rabbim kabul etsin ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…