Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Ne oluyor orda iki muhasebeci gördüm sanki:))
faturalar mı ??
aman boşverin faturaları face de bir oyun var onu oynuyorum bene çok güzel...

gördün gördün orda iki muhasebeci var.. en tembelinden kızlar o sosyal paylaşım sitesinden bahsetmek yasak dediler canım yanlış hatırlamıyorsam

Son düzenleme:
geldim deldimm.İsmini öğrenmeye çalışıyorum şekerimmm.Öğrendim bak bir daha kaçarsan ismini cümle aleme ilan ederim ona göre hıııı
kuzummm sorsaydın söylerdim neymiş bakalım söyle bak piedra da merak etmiş

merak ettim neymiş anlamı peki söyleyebilirmisin
dafniya söyleyecek canım şimdi bakak görek
gördün gördün orda iki muhasebeci var.. en tembelinden kızlar o sosyal paylaşım sitesinden bahsetmek yasak dediler canım yanlış hatırlamıyorsam

hadi ya yasakmıymış kiiiiii

asbelova sen şimdi sadece bitkisel kürler mi yapıyorsun..biraz arştırıyom da acaba bu preseed jelden alsam mı senceçü...benim eşimin morjoloji 0 ...sizin sorun da morfoloji ve sayı mı..başka sorun var mı..

asbelova sen şimdi sadece bitkisel kürler mi yapıyorsun..biraz arştırıyom da acaba bu preseed jelden alsam mı senceçü...benim eşimin morjoloji 0 ...sizin sorun da morfoloji ve sayı mı..başka sorun var mı..

Canımcım problem sayı-hareketlilik-morfoloji ne ararsan var yani. Ben bitkisel dediğin keçiboynuzu pekmezi,arı sütü-bal-polen,incir-ceviz-kayısı-üzüm yediriyorum bir de bol bol yeşillik bir de bizim testorteronumuz da düşüktü onun için de ısırgan otu çayı içiyor günde 2-3fincan bunun dışında l-carnitine, arginmax ve megamen aldık onları içiyor bir de düşük yaptığım sırada dr. ilaç vermişti onları içiyor padutinle nolvadex canım biraz karışık oldu ama anlamadığını tekrar açıklarım canım

asbelove sana yazacaktım unutmuşum erkekler için ağır spor yapmak spermler üzerinde olumsuz etki yapıyor diye duymuştum canım sen yazınca aklıma geldi

ne çok ilaç kullanıyor.kim verdi bu ilaçları size kaan aydosa gittiniz mi??

onlar ikinci öğretim biz örgün öğretim

:)))evet gerçekten öyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…