• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ohhh temizlenmedik yer kalmayacak desene:34:
Canım benim kolay değil ben düşük yaşadıktan sonra nasıl olmuştum ki şu an sen ağır bir dönem geçiriyorsun şu Dr.lara ara verelim bir süre bitkisellere takviyelere düşelim bakalım ne olacak hem kendini toplamış olursun bu süre zarfında hayırlısıyla hayırlı haberler vereceksin canım benim bize yakındır:34:

geliyorummmmmmm:4::4::4: ya bizim kafamız hiç uyuşmuyor kardeşimle ben biraz daha aileciyim. Son tartışmamız düşük yaşadığımı öğrendikten 30dk sonraydı saçma sapan bişey yüzünden tartışıp işin olunca ararsın zaten düştü ya işin bitti tabi diyebilen bir insan benimki canımcım:50:

şikayet ediyor bi de beni seni seniiiiiii:1:

canım benim en çok ihtiyacın olan zamanda çok yanlış yapmış umarım hatasını anlar.Hep üzülüyoruz olmuyor diye olupta kaybetmek daha acı kısa bir sürede olsa insan ne hayaller kurar.Evettt seni şikayet ettim:1: ederim sende gitmeseydin:19:
geldim geldim virüs programımı çalıştırdım bitti artık burdayım kurtulamazsınız benden.
İlk dr. randevumuzda bize set vermişti dr. şampuan cd falan onlara bile ağladığımı hatırlıyorum görünce ama Rabbim bizlere öyle bir bünye vermiş ki unutmuyoruz belki ama onunla yaşamayı üstesinden gelmeyi öğreniyoruz zamanla Rabbim neylerse güzel eyler....
Napalım kanlım olsun kardeşim olsun zamanla farkeder inşallah canım hala kulaklarımdan silinmiyor düşük riski varken evde yatıyorum düşse de nolcak zaten olmayacağına alıştırmıştın kendini sözleri yaş olarak büyük olabilir ama daha çok küçük ablasıııı:16:

rabbim sana iki kere :49::49: birinde bundan :55::55:birindede bundan nasip etsin insallah

aminnnnnnnnnnnnnnnn bana ve isteyen tüm Müslüman kardeşlerime inşallahhhhhhh:52::52::52:

ya kuzum pc me virüs mü girmiş nolmuş anlamadım net gitti bir ara biraz öncede skype la uğraşırken kapandı sinir oldum yaa
afedersin salağın birini bana yardımcı diye aldılar ama ayak işleri yaparken bile beni sinir ediyor dün akşam ben çıktıktan sonra pc de ne yaptıysa sapıtmış :47:

muhasebe programına yedek al canım geçen yaz ağdan bulaşmış benim pc ye de servis bilgileri kurtaramayabilirim demişti ödüm koptu:18::18::18::18:

hani bana hani bana...

Ayrica Rabbim dafniya icinde hem:49::49:bunlardan hemde:55::55: bunlardan istiyorum insallah topikteki arkadaslarimda cifter teker hayirlisiyla kucaklarina bebislerini alirlar ve mis gibi kokulraini iclerine cekerler RAbbim hz.zekeriyaya verdin o yasina gore Rabbim hz.meryeme verdin esi yokkan bile senin ol demenle hersey bizleri evlat kokusuna hasret birakma kucaklarimizi doldur sana hayirli kul pergamberimize sav hayirli bir ummet eyle AMIN

kizlar merhaba nasilsiniz?
ben yeni listeyi goremedim kacinci sayfada oldugunu bilen varmi??

Ayrica Rabbim dafniya icinde hem:49::49:bunlardan hemde:55::55: bunlardan istiyorum insallah topikteki arkadaslarimda cifter teker hayirlisiyla kucaklarina bebislerini alirlar ve mis gibi kokulraini iclerine cekerler RAbbim hz.zekeriyaya verdin o yasina gore Rabbim hz.meryeme verdin esi yokkan bile senin ol demenle hersey bizleri evlat kokusuna hasret birakma kucaklarimizi doldur sana hayirli kul pergamberimize sav hayirli bir ummet eyle AMIN

Allahım razı olsun seninde topaç gibi bir prensesin olsun.Sen ne zaman istersen o zaman bir de paşan olsun:13:

o üç taneyi sen doğurcan artık iş başa düştü naparsın:9:

ohhhhh mis bi kere de:27::27:

muhasebe programına yedek al canım geçen yaz ağdan bulaşmış benim pc ye de servis bilgileri kurtaramayabilirim demişti ödüm koptu:18::18::18::18:
benim programım server da canım Allahtan o konuda rahatım ama doğru söylüyorsun yedek almalıyım hem server a hem benimkine evraklarım önemli benimde:34:

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:16:

geldim geldim virüs programımı çalıştırdım bitti artık burdayım kurtulamazsınız benden.
İlk dr. randevumuzda bize set vermişti dr. şampuan cd falan onlara bile ağladığımı hatırlıyorum görünce ama Rabbim bizlere öyle bir bünye vermiş ki unutmuyoruz belki ama onunla yaşamayı üstesinden gelmeyi öğreniyoruz zamanla Rabbim neylerse güzel eyler....
Napalım kanlım olsun kardeşim olsun zamanla farkeder inşallah canım hala kulaklarımdan silinmiyor düşük riski varken evde yatıyorum düşse de nolcak zaten olmayacağına alıştırmıştın kendini sözleri yaş olarak büyük olabilir ama daha çok küçük ablasıııı:16:

aminnnnnnnnnnnnnnnn bana ve isteyen tüm Müslüman kardeşlerime inşallahhhhhhh:52::52::52:

...o sözleri söylediğine pişmandır umarım hamile biri karnım ağrıyor dese insanın yüreği ağzına geliyor bişe olcak diye...Allah kalbine huzur versin onunda ne denebilir ki:50: Kalbinde huzur olursa dilindeki dikeni çıkarır belki.Malesef her yerde durum bu aile içinde de öyle sabırlı hoşgörülü olan yaşı kaç olursa olsun büyüklük yapmak zorunda kalıyor

...o sözleri söylediğine pişmandır umarım hamile biri karnım ağrıyor dese insanın yüreği ağzına geliyor bişe olcak diye...Allah kalbine huzur versin onunda ne denebilir ki:50: Kalbinde huzur olursa dilindeki dikeni çıkarır belki.Malesef her yerde durum bu aile içinde de öyle sabırlı hoşgörülü olan yaşı kaç olursa olsun büyüklük yapmak zorunda kalıyor

ne güzel söyledin be gülüm:16: maalesef öyle oluyor yaşa falan bakmıyor olgunlukla hoşgörülükle ilgili bir durum bu.
Rabbim kimseye yaşatmasın tez zamanda minik minik bebişlerimiz olsun inşallahhh
Ay hiç iş yapasım yok var ya önümde ft.lar bekliyor ben geziniyorum:32:

ne güzel söyledin be gülüm:16: maalesef öyle oluyor yaşa falan bakmıyor olgunlukla hoşgörülükle ilgili bir durum bu.
Rabbim kimseye yaşatmasın tez zamanda minik minik bebişlerimiz olsun inşallahhh
Ay hiç iş yapasım yok var ya önümde ft.lar bekliyor ben geziniyorum:32:

Benimde 1 tane ft kaldı onu klavyenin altına iteledim duruyor:1: maksat masa boş kalmasın :P yaa (as belove) ne demekti demin ona taktım kafayı sözlüğe yazdım çıkmadı

Ne oluyor orda iki muhasebeci gördüm sanki:))
faturalar mı ??
aman boşverin faturaları face de bir oyun var onu oynuyorum bene çok güzel...

Back
X